Шофьор се вряза в пицария, уби дете и рани 12-има край Париж

Тринайсетгодишно момиченце беше убито и 12 души бяха ранени от автомобил, който се вряза снощи в терасата на пицaрия в парижкото предградие Сет-Сор.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор се вряза в пицария, уби дете и рани 12-има край Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е искал да се самоубива просто е трябвало да се блъсне в някоя празна стена и самоубийството му щеше да е сигурно(без 2-ри опит)

"Той казал, че направил неуспешен опит за самоубийство в неделя и решил да го повтори в понеделник." Но разбира се, че не е тероризъм, то е опит за самоубийство. Същото важи и за онези с джихадистките колани, те са също опит за самоубийство в повечето случаи сполучливи.

"32-годишният шофьор е арестуван. Той няма полицейско досие." Нещо за Аллах Акбар да е ставало въпрос?

Защо не сте обозначили от къде сте взели видеото и неговият автор? И защо в заглавието не се упоменава, че това се случва във Франция? Или просто "сензацията" че е загинало малко дете е по важна за вас и броят посещения ? Що за изроди сте изобщо?

Това не са атентати а просто психическите не стабилни хора така, че мрете спокойни!

Хахахахха :-) Ееееее, тука вече избихте рибата! "Искал да се самоубие и заради това влязъл с колата в пицарията и убил невинно дете", казвате????? Тоя нещастник, що не бръкна в контакта да го тресне тока, пък можеше да се хвърли от 15-тия етаж на някоя сграда или да се метне у реката да нахрани рибите, а той решил да утрепе още няколко човека,че да не е сам,ли???

Френските власти не го смятат за атентат щото той се е врязъл в тълпа мюсулмани насядала в пицария. Просто човекът е избил малко мангали . Проверете имената на жертвите . В предградията живеят само мюсулманска измет.

следователно всички самоубийци във затвора..... веднага..... :)

Самоубиец няма да се вреже в пицария, а в стена. Не научихме името от тази новина. Много са бели конците, с които шиете. Комунизмът се завърна с огромна сила в света. По много извратен начин.

дкми

Френският гражданин Мехмед Ахмед Сюнет се вярза с кола в пицария. Това не е тероризъм, а нормален инцидент. Тия кого заблуждават, освен себе си? Ако си затваряш очите пред даден проблем и непрекъснато го отричаш - идва момент, в който проблемът става неразрешим! А определено в Европа има проблем с амуджите-бежанци и с тероризма, който носят със себе си.

Значи либерастките медии и управляващи смятат, че това не е тероризъм? А как моля ви се нарича, когато един изселник от Алжир нарочно се засили с колата си и убие няколко човека и дете? Това не е ли тероризъм? Какво е тогава? Невинна разходка с кола?

Ние сме наясно кога не се пишат имената, или само инициалите. От личен опит...

Той казал, че направил неуспешен опит за самоубийство в неделя и решил да го повтори в понеделник.... Колко умело замазват всеки атентат с безумни обеснения. Толерастията им излезна от всякакви граници и ги е срам да си признаят, колко много са се оакaли!

Абе напоследък все такива инциденти нямат нищо общо с тероризъм! Хайде стига лъжи, започнахте да лъжете както при комунизма!

Комунистическата пропаганда ряпа да яде пред демоНОкратическата. Онея ги смятахме за тъпанари и гадове, но в сравнение със сегашните нехора са направо изискани благородници.

Така е, няма нищо общо с тероризъм. Така както в САЩ няма негри, черни и чернокожи. Има само афро-американци. В Париж пък става дума за религиозен традиционализъм и правата вяра.

стана голяма кочинка! Жалко, а беше хубав град...

То "кочина" иди дойди, ами скоро като стане касапница, подобна на старозагорското клане, ако си запознат, но с много по-големи мащаби.

Да припомним че все пак става дума за културни особенности на определен етнос , след като не могат местните да се справят с проблема да се примиряват и свикват.

Има спор дали пък не е третото поред ислямско нашествие, след арабското и османското. Този път под прикритие на "бежанци". И друга отлика, днешното е на разноски на евродебилите, бъдещите жертви.

Самоубиец се забива в стена, а не в маси на пицария с хора

и успешно умира, а не дава после интервюта

Колкото и да не им се иска на кукловодите, малко по малко става ясно, че всичко това е един добре замислен геноцид и претопяване на бялата раса,

Колкото и да не ни се иска на бялата раса, геноцидът е добре замислен и възможностите за реакция намаляват с напредъка на плана.

Щом е БМВ, арабин ще е. Който е ходил в Германия знае, че всички арабейшъни карат само немски коли и то топ марки....

са в Германия и карат каруци! Богатите си седят в емирствата и карат Тойота и събират разни марки дето нямат нищо общо с твоите топ марки,а са реални топ марки!

Към "ми те бедните": Аабе, циганско пишлеме, я си трай и преди да пишеш, вземи първо да попрочетеш малко!... Точно богатите напират към Европа...

кои богати напират към Европа ?!? Емира на Дубай ли , на Катар ли, на Абу Даби ли?!? Краля на Саудитска Арабия ли или на Бахрейн ,а?! Или имаш предвид султана на Оман,?!? кухар

Терористите така са възпитани от деца в семейството - в омраза към бялата раса, въпреки, че може да са родени в Европа. Правилно решение е, при акт на тероризъм да се изселят всичките му роднини до 9-то коляно в географското място от което някой негов дядо се е домъкнал и насадил в Европа. Ако липсва страх от наказание, всичко това ще продължава....

Омраза към бялата раса, но в същото време с пълни шепи черпят от благата и удобствата, които тази бяла раса е създала. Като паразити, вкопчени в гостоприемник. Блях!

Искал да се самоубие! Камикадзе, ясно какъв е! Но, je suis Paris, са горди и си зариват главата в пясъка!

нямал бил досие.Да се смееш ли да плачеш ли.И това ли е определящо,като няма досие."Браво",на западноевропейците,заспали дебили.Но там има ли нормални БЕ.

Ала-бала, а не пише извършителят дали и фр.гражданин от Африка, може и да е доброволец от Ракка.

Не "ала-бала" - "алах акбар" не пише дали е викал "объркания" "шофьор".

"Деянието е умишлено, ...Но според прокуратурата то няма нищо общо с тероризъм,..." Да "само" убиеш едно дете и 13 души не било тероризъм, а опит за самоубийство! Тия, тамошните полицаи, явно са големи лицемери! А ние пасем трева!

Може човекът да е бил недоволен от качеството на пиците или от обслужването. Сложили са му майонеза погрешка и той е превъртял, случва се...

Няма име, етнос, религия, подробности... Явно е "битов скандал" от рода на тукашните, в които "случайно" жертви и пострадали са все българи, а извършителите роми.

Е, не така тенденциозно. Преди няколко месеца някъв селски хулиган ошамари едно шведче и беше национална новина!