Кабинетът ”Борисов-3” е провал, освен договора с Македония

В по-голямата част от стоте дни не бяхме в състояние истински да оценяваме действията на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът ”Борисов-3” е провал, освен договора с Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бащаму член на бкп и рабкор кореспондент на работническо дело в ...лондон. майка му, дете на активни борци против капитализма. самият той учи в лондон, получава научна степен за дисертация на тема френската комунистическа партия, и ...... редовен аспирант в института по история на българската комунистическа партия при цк на бкп. преподавател в същият институт. директор на центъра за социални практики на... женен за съветската гражданка .... русофил, нагаждач и тунеядец, и комундел трето поколение!

Хайката Цацаров, Пеевски, Борисов и сие са свършени. Това вече го знаят и децата. Сега ще наблюдаваме предсмъртната им агония, която ще бъде много тежка и с доста последици.Господ да е с нас.

Тази мурзилка не се беше обаждала скоро. Бях помислил, че е умрял...

Абе, гледам тук гробарските грантаджии,яко плюят по тяхното мекере(разбирай човека "демократ"с опашчицата)който до онзи ден беше пръв клакьор на буда мутренски...Какво става бе палячовци? Опорни точки ли спусна цц???

ти убаво гледаш, ама си нещо кьорав. дойнов : бащаму член на бкп и рабкор кореспондент на работническо дело в ...лондон. майка му, дете на активни борци против капитализма. самият той учи в лондон, получава научна степен за дисертация на тема френската комунистическа партия, и ...... редовен аспирант в института по история на българската комунистическа партия при цк на бкп. преподавател в същият институт. директор на центъра за социални практики на... женен за съветската гражданка .... русофил, нагаждач и тунеядец, и комундел трето поколение!

Борисов беше омотал конците още миналата година и се възползва от очевидната немощ на ГЕРБ да излъчи смислен кандидат за президент като мотивация, за да се спаси от народното недоволство, ако беше продължил. За да се спаси разбира се изхарчи 30-40 милиона пари за избори, да не говорим за купуването на гласове (пак да кажа, че и другите купуваха яко - ефекта 11-11 е резултат от купуването), но арогантността на Борисов си я знаем. Разбира се, това, че си отложил недоволството, размотал си се малко, не значи, че си се спасил. Неща като далаверите около НДК, суджук и толумбичка гейт са показателни за управлението на ГЕРБ. Така че този анализ си е много добър и е необходимо да се правят по-често такива.

Научна разработка предвижда "Борисов n+1", защото БГ се изгражда и стабилизира. Всички тия "суджуци и други гейтове" са "пара в свирката", защото лекета има навсякъде... Та ако съдиме по некоректните копелета из партиите, БСП трябва да я закрият със закон.

Обикновена червена мухоморка... Е, след тия порои от сълзи и сополи е нормално да никнат, ама защо и в Dir-а?!

това е върхът на наглостта! комунделът дойнов, руско мекере и женен за рускиня, да критикува борисов, че допуска руски бизнес в България!!

това, че е женен за рускиня, няма нищо общо с политиката.

Сравни Борисов-3 с Орешарски ! Не давай оценки без да посочваш цифри и факти !

Много сте зле от ГЕРБ (БСП да не се радва и те са зле). Значи ако ще Бойко да ни завре в най-голямата клоака, а той ни е повел нататък, ако преди това БСП са ни били повели към по-голяма клоака, то Бойко е върха. Няма ли мисъл в главите ви?

ДАЙНОВ, СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЛИ ОЦЕНЯВАШ ИЛИ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ?

Прав е !

Този коментатор го търпях дълги години по телевизията. Сега почна да дава акъл и по нета.

Червени клакьори стига. Няма да Ви огрее

Странно ми изглежда, че не коментирате кабинета, дори не коментирате коментара на Дайнов, а самия Дайнов.

Е той другаря Дайнов е коментирал кабинета. След такъв професионален коментар ние лаладжиите просто трябва да замълчим.

защо нямаш оценка на вицетата или на отбраната и другите катили

jingiby

Дайнов, пресилваш нещата. В анкетата на Дир-а кабинетът е оценен за среден 3, а ти му даваш слаб 2...

Тоя вмирисан пор от къде изпълзя пак? Бяхме го позабравили и то с удоволствие.

Вмирисан не вмирисан въпроса е че говори реални работи а и една елементарна анкета на дира показва че е прав за поредната излагация на боко...Като мине председателстването където гербераската лапачка на милиони ще да е черешката на тортата във властването му пак ще подаде оставка за да има поредното служебно с което да си оправдава бакиите както до сега прави..

на тия даинов изобщо не му вярвам. алчен посредственияк

Защо трябва да вярвате на някой??? Ако имате глава на раменете и мислите самостоятелно няма как да стигнете до обратното мнение на казаното..

Ти написа ли нещо за 100 дни другаря генерал Радев? Какво написа, Генчо?

Да си смуче пръстите и да критикува всеки може. Не се разбира какво ни предлагаш в замяна на проваленото "Борисов 3"? Генчо, с кого или с какво да заменим "Борисов 3"? Кажи си, Генчо, ние ще те разберем.

Може да опитате с мен, по-лошо от това не може да стане, а пък и аз някой тон суджук ще изкарам. :)

Кабинета Борисов-3 е провал.....Това ли подшушнаха да кажеш комунистическо мекере. Евгений Дайнов е бил зачислен за редовен аспирант в Института по история на Българската комунистическа партия при ЦК на БКП през 1982 година. Работил е като преподавател в Института по история на БКП.

То и Борисов е бил в БКП, бил е и охранител, чесал е Тато зад ушенцето, но това не му пречи сега да му казвате премиер.

Тя и Нинова е чесала Костов на едно място но това не и пречи да е милионерка.

Тоз е голям мрънкач- половината му аргументи са от последните 3-4 дни, ама обобщава. Къде ли не се предлага да шаманства ама кой иска да работи с мрънкащи чичковци? Инак не е глупав, има прозрения, ама много негативен и то ей тъй за спорта

Провал или не, този кабинет трябва ад изакара поне председателството на ЕС. Не може държавата ни да прави избори на всяка година!

Може, може стига да има кого да изберем, ама има ли е друг въпрос???

Анализът не е лош. Единственото свършено - спорен договор с Македония и още по-спорни последствия от него. Но този договор не е от вчера за днес, а е работено от години по него, така че заслугата не е на този кабинет а, на натиска от Вашингтон, където мина първо за одобрение

Кабинетът Борисов-3 е провал, освен договора с Македония Дайнов , аз лично не се сещам за последните 27 г., някой кабинет да не е бил провал.

И договорът с Македония е провал!Нима признаването на "обща история" и "македонски" език не е провал? Очаквам макетата да го провалят... Оставка!

Колкото по-прост народ, толкова повече години начело с ББ и ЦЦ !

агент денчо дайнов , и на другите шестаци днешни евроатлантици вечно са им виновни Путин руснаците и световната орнитологична организация.Защо? : ами защото свършиха парите и хранилките на шепа продажби петоколонници.Няма как да им плащат за едни и същи софри седянки и пасквили години наред от ефира на две три телевизии.От фондация розови гащички за БГ. С прискърбие.Агент Сашо

Имайте милост към другаря Евгени!Привикан е спешно в тази жега с партийно поръчение да плюе правителството...

Че плюе правителството, виждат само прости герберчета. Не разбра ли, сега му е виновна Русия. Пак тя...И за сексуалните им смушения тоже. Ех, Дайнов, Дайнов, единственото вярно при твоите коментари е плитчицата ти. Нищо друго.

тъп комуняга

Тъп р ! Човекът е прав ! Къде ни са хубавите пътища и междуселищен транспорт. Нямаме свободата да пътуваме из България поради липса на транспорт. Жп транспорта в цяла Европа е светлинни години пред нас.

Всичко е така, само където папуняка на снимката не е анализирал нищо, а просто е чел подробно коментарите за управлението на Тиквта и е извадил есенцията. Това , което е написла е писано хиляди пъти от коментиращите...

Др. Дайнов, Моля, точно ти да не се изказваш по адрес на правителството, защото още те помя как пътуваше заедно с тройната коалиция по самолетите, за да правите конгреси на СоцИнтерна в Париж. Не си забравил големите софри с Юнал Лютви, Емел Етем, Ангел Найденов и Серго, нали? Хайде дръж си плювалника затворен, моля.

И кога точно Дойнов е пътувал с тройната коалиция? Пак платените герберастчета лъжете като червени боклуци.

Др. Дайнов, Моля точно ти да не се изказващ по адрес на правителството, защото още те помя как пътуваше заедно с тройната коалиция по самолетите, за да правите конгреси на Социнтерна в Париш. Не си забравил големите софри с Юнал Лютви, Емел Етем, Ангел Найденов и Серго, нали? Хайде дръж си плювалника затворен, моля.

Извехтялият ,,анализатор''се напъва да го забележим.Истинско нищожество, алчно и готово на всичко за пари! Скрий се !!!

Чалгарите в действие. Да, Дайнов може да е всякакъв, но е умен и интелигентен. А колко е приятно да плюеш такъв човек ,слушайки Преслава........................

Да, да, интелигентно се надупва , който му дава пари!

Най беше добро това за тримата шишковци. Тва шишковци да мислят за народа никога не добре. Сит на гладен не вярва.

и хиперактивния провинциалист Симеонов....както и Т.Дончев и Павлова.

Много преди другаря Дойнов да го каже аз се бях убедил , че е така.Но когато един платен комунист по нареждане на партията си го казва, звучи като клевета!!

Кабинетът Борисов 3 е поредният провал на Борисов! Не се справя с битовата и циганската престъпност,не искат да въведат съдебна реформа и да започнат престъпниците да влизат в затвора,корупцията става все по голяма,безнаказаността също,доходите на хората се топят въпреки,че робовладелците реват,че нямат работници.... Катастрофата е пълна...

Отрепко напушена от село минджа помним ти и на тебе компанията в метежа срещу Б-1 и диктатурата на Цветанов!От ляво Мишо Лайнара,от дясно -Петното,отзад парите на Дудука от КТБ,А най отпред като Ленин-Генчо Дайнов!

ВСЕ НАРОДА Е ПРЕДАДЕН. със сключване на договори, изселване от Одринска, Беломорска Тракия, Македония е Българска, все са ни предавали български политици. Сега ако си бяхме в Беломорието , може би нямаше сега да сме на този хал, дето сме сега. Там са живели на 10 км от Бяло море, плодородна земя, раждали са по много деца, а сега едно не можеш да изгледаш с техните далавери и кражби, безработицата започна по времето на сдс, след това на ндсв, и завърши с герб, като изключим техните си с връзки назначени, но вече и те виждам се оплакват, а работят на стол, оплакват се, защото си мислеха, че нещата от ден на ден ще се подобряват, а те за народа се влошават. При заплата от 500 лева с банка, с две малки дечица, съпруг 500 лева или общо 1000 лева на месец-4-ри членно семейство, за какво по напред-кредит, разни измислени 2-годишни договори оператори, най вече Теленор, айде Виваком и Мтел, плащаш за 3 вноски..., много са негативите, ако не бяха децата ни един ден нямаше да стоим в бг, но те ни заставят да сме тук, въпреки , че пак могат, но без език не тръгвайте-немски, френски, английски, или с много пари, започваш на курс за 6 или 1 години, ама кой ще ви храни, облича, не е лесно, нашите отидоха, но тръгнаха преди 8-9 години, но тати им даде 20 х.лева на щерка си и така научи немски, след това дойде и приеха щерка й, парите не са важни, но при някои случаи парите носят повече пари, а и няма да останат в дълбоката провинция, а ще си закупят в столицата не един , а няколко жилища, пари, образование на запад си е друго. от ден на ден нещата не вървят на добре в бг,

С толкова пари значи получаваш и детски. Освен това има за 2-3 лева планове и телефони за 10 лева. Що трябва да купуваш гъзарски телефони и скъпи планове?

Гената що си не трае? Нали лично махаше със знамена на жълтите павета през 2013-2014, за да свали Ореха и да качи Борисов на пиедестала?

,,Лайното,, .., ама и позастаряло!?

С Македония е поредното национално предателство....Една част от народа,сключила договор с друга част от народа,който плюе по България и краде историята и. Но, това ще е ден до пладне. Всяко чудо за три дни.Плюенето ще продължи.

Евгени Лайнов, бе бате! ...

Баща му Александър Дайнов е бил член на БКП и рабкор кореспондент на в. Работническо дело в Лондон.Евгений Дайнов е бил зачислен за редовен аспирант в Института по история на Българската комунистическа партия при ЦК на БКП през 1982 година.От проведената аспирантура има докторат по съвременна история на тема История на комунистическото и работническото движение на националноосводобителните движения в Западна Европа след 1945 г. (1985) Работил е като преподавател в Института по история на БКП. Главен редактор е на списание The Insider от 1993 и директор на Центъра за социални практики в София. От поредния червени ка*ут,какво друго да очакваме,като коментари?!!?

Дебил......, учил недоучил "социолог" или, пардон, "политолог"???????

ТО ПЪК БОРИСОВ-1 И 2 НЕ БЕШЕ ПРОВАЛ???