Млад шофьор загина при жестока катастрофа

Жестока катастрофа отне живота на 26-годишен шофьор на пътя Слънчев бряг – Каблешково. Заради пътния инцидент движението беше блокирано.

Обратно в новината

Коментари - Млад шофьор загина при жестока катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

които плюят момчето,да помнят,че това може да се случи с всеки,даже с техните деца,които са възпитани,недай Боже!

трябва да плюят, че са възпитали един боклук, който щеше да завлече хора при други обстоятелства

Не се знае дали не е имало някой срещу него на пътя и дали не е бил принуден да се забие.

Gal

Мда.....а скоростта, с която е карал няма никакво значение...

Още е един се пренесе, по бързата процедура, там, където му е мястото.

....тия дървета не се научиха че има НИСКО ЛЕТЯЩИ КАСКАДЬОРИ...

Некачественото Отпада. Има си Природни закони

Идиот .

"....се заби в крайпътно дърво. Ударът е бил толкова силен, че колата е почти разцепена на две." А дървото, горкото дърво, как е?

Шилo

Нямам нищо против подобни състезатели да си се трепят когато пожелаят. Но имам против да го правят по националната пътна мрежа и да застрашават живота на прилежно спазващи закона пътници.

Добра новина! Добре е,че дървеният шоп е загинал,защото можеше други хора да загинат,а този бъдещ убиец на пътя можеше да е жив сега. Дядо Господ си знае работата!

Шопа е упорит, но не е тъп.Друг е въпроса, че София се напълни с мйекащи селяци каращи БйеЙемВйета от 95 със софийски регистрации и послйе мрат кат муи на морйенцето.Шопа ходи на моер в Гръция.

По-точно е да се каже СОФИЙСКИ ПЕНДЕЛ, да не обиждаме шопите.

горкото дърво..

чак сега разбирам, защо искат да се премахнат всички дръвчета от пътя... ами като дръвчето е къркало цяла нощ по заведенията ... младо било... как младо бе дръвче на 1/4 век младо ли е? прави са форумците: удари дърво спаси човек!

Един тъ...р по-малко. Така добре ли е, а Дир-а? Това ще промени ли клането по пътищата?

По-добре в дърво отколкото в някое невинно семейство с малки деца !

Точно така!

Жалко за дървото! Дано отцелее! Спасило е невинни животи, за да не будат отнети от този келеш!

удари дърво - спаси човек

Явно събитието е особено значително, щом го пишат. И като е така, защо не са направили поне проба за алкохол? Защо не пише коя година е колата, каква марка? А сигурно защото от труп няма как да се вземат пари, пък и взимането на проба е по-сложно от надуването на тръба. Лека му пръст на човека! Предполагам алкохол и лош път. Колата е за да се кара бързо, не да пълзи като каруца.

Дали колата е виновна?Сигурно е, че има къде по-стари коли от неговата-на шофьора, но са пристигали благополучно за където са тръгвали. Не е колата вината-не се опитвайте да пробутвате кухи оправдания.

Подробности и обстоятелства не знаем, но е факт, че е карал със силно превишена скорост/меко казано/. А истината е, че младите шофьори, недоизживяли пубертета си поради липса на казарма, и най-вече, за да се докажат пред себе си, приятели, приятелки, карат като луди и не се съобразяват нито с пътна обстановка, нито с правилник, нито с другите участници в движението. Като добавим алкохола и наркотиците, става страшно. И ако искаме да спрем това безумие, трябват крути мерки, а не толерастия.

Ама те и белокосите шофьори така карат. Няма да е от възраста.

Хормоните при келешите са им в пъти в повече, а при белокосите шофьори почти липсват - това е разликата и причината пенсионерите да я карат "пенсионерската" и да стигат там за където са тръгнали, а младежите да се трепят .Единственото хубаво в случая че се е бутурясал в дървото, а не в някой автомобил с невинни пътници.

... Правилника бил за будалите... Е но физиката е за всички!

Добре е да не бъркаш правилника с физиката.

точно днес има статия в Стършел, за това как е в Гърция, на БГ не им пука, важното е да се гуши КАТ

Макс 120-140 км. в час по магистрала, 90 км в час по останалата извънградска пътна мрежа, когато няма допълнителни ограничемия. И е време да забележим, че това не е препорачителна, а максимално допустима скорост! Ако юнака беше карал с 80, нямаше да излети така,че двигателят му да изхвърчи на 20 метра от колата. Бог да го прости. Може да се каже,че не е умрял напразно, само ако всички вземат да си вадят поуки от такива трагедии!

Правилникът доскоро казваше макс 120 км/ч по магистрала, а сега вече казва 140 км/ч. Та ако съм карал преди 5 години със 140 съм бил егати нарушителя, а сега съм ок. Накратко, изводът е, че скоростта трябва да се съобразява преди всичко с обстановката, а едва след това с правилника. Щото при мъглата в Ихтиман са карали с непревишена скорост, но това не им е помогнало.

Заради такива малоумно мислещи като теб стават катастрофите.. Първо съобразяваш максималната скорост и после пътните условия. Не може да караш със 130 по двулентов път - щото пътните условия са добри...

в България няма да свършат никога. Закони тълкуват, от Държавно управление разбират... Иначе карат 20 годишни трошки, защото нямат пари за по-нови, но за това са им виновни другите (най-вече Бойко и Кост ов).

кокво мислите каква била колата, и двата пътя са тясни и не са подходящи за гонки от Каблешково за Слънчев Бряг. И в тия дни са натоварени. Та пита се имал ли е мозък ? Лека му пръст на момчето!

Понеже не е БМВ , марката на колата не се споменава...

идиоти напоследък, карат ШКОДИ ! Почти всеки ден пътувам по магистрала Тракия от София до Пловдив. Най-бързо и агресивно карат не тези с БМВ или Мерцедес, а разни шофьорчета с ШКОДИ. (за всеки е ясно, че лична кола ШКОДА - почти няма. Т.е. - прости шофьори, карат ШКОДИ)

gorodjan

Точно така! Впечатлен съм от наблюдателността ви. От няколко години се чудя на какво се дължи това, аз също съм забелязал, че шофьорите на Шкода карат повече от безумно.

Чета и не вярвам на очите си. Не Ви ли е срам! Млад човек е загинал. Мир на праха му! Какви наркотици, какъв тунинг, какви софиянци ... Можеше да е Вашето дете. Много изпростя народа, жалко за нацията ни.

Моето дете не хвърчи по улиците да трепе невинни. Защото съм го научил да не го прави. Такива трябва да мрат точно по този начин - в някое дърво или дере. И колкото може повече, та дано се свършат някой ден.

Точно така!

Само за миг си представете, че някой такъв ''пилот'' лети неуправляем срещу автомобила в който се возите/шифирате кротко и спокойно !

но колкото по-малко такива джигити, толкова по-добре!Съдебната ни система се отказа от смъртните присъди, защото не били "хуманен начин", но явно Природата не се е отказала да ги прилага!

Не е загинал, а се е самоубил. И да, прав сте - можеше да е нашето дете. В насрещната кола. По-добре в дървото !

Мда.Интересно,че дори и се намира някой да го защити.Жалкото е,когато,ако е невинен-моето,твоето,на някой друг дете с срещу такъв на пътя и загине.Тогава е жалко.Сега не виждам кое му е жалкото.Да е карал внимателно и няма да стигне дотук.Възпитавайте си децата,че ,както се видя,нищо не става от тях!А недейте след всяка забележка на околните,да гледате лошо и да казвате,че могат да правят каквото поискат.Това е масова практика и реално,и като мнениея из форумите.Значи вашите деца сте ги научили да не зачитат никой и нищо,да не се съобразяват с никой и с нищо,а в същото време после ви е жал,че станало това или онова?Ама,моля ви се,не сте само вие на света и на пътя!

Изобщо не може да ме е срам, да ми е жал, да ми пука, че някакъв абсолютен боклук, който не заслужава да живее, е карал с над 160км/ч и се е забил в дърво. Жал ми е за дървото, защото то изобщо не е виновно, че един хомосапиенс уж с разум в кратуната, но интелектуално стоящ по-ниско от амебата в еволюцията, е решил да си изкара комплексите си върху горкото и беззащитно дърво. Никаква жал за идиота зад волана и подобни нему. Каквото е търсил си го е намерил. Хвърчи и ти с над 200км/ч по пътя, пък ще видим дали ще оцелееш. Има страшна нужда България, да се очисти от подобни олигофрени по пътя.

когато някой кара опасно, той не е младо момче, а потенциален убиец.. теб като те размажат челно.. интересува ли те идиота отсреща на колко години е бил..

В случая - жалко за дървото. Нацията - с един идиот по-малко!

Софиянци са като развързани по пътищата и са най- големите самоубийци , ама дано само те са изтрепят да няма други убити, защото са от тъпи по тъпи.

новите софеанце ле?

поне е умрял на място.... иначе ходене по мъките.... требе се прави място на тия дето карат по нормално....

за един отпускарски месец да отпаднат всички ограничения и забрани - скорост, алкохол, наркотици, без книжки! Който иска да шофира на собствен страх! Ще останат само нормални шофьори! Хем демократично, хем просто !

Не е лоша идеята. Само да предупредят нормалните хора да стоят далеч от пътищата.

Добрата новина е, че не е взел и някой невинен със себе си

Добре, че няма невинни жертви.

ПО-МАЛКО !!!

Вярно почти не може да се разпознае таралясника, прилича на ФВ Пасат Б5, преди фейслифта, т. е. над 15-годишна кошница, но може и да бъркам. Все пак, автомобилът не беше зле за времето си тогава, естествено ако не го карат идиоти. Да се сцепи така, и при 120 км/ч и среща с дърво, това е било изгнило отвсякъде или правено-недоправено след предишен/и удар/и и докарано от автоморга. Ама така е - малоумният чалгар търси бегачка на тънкана, произведена когато се е раждал, поддръжката се изразява във фолио за стъкла, пластмасов спойлер и надрани лети джанти 10-та употреба. И всичко това на семеен седан от миналия век. А и какво като е софийска регистрация, това не е гражданин, от който се очаква да живее в сговор с много хора около себе си, това е бил един тъп, прост и нагъл селяндур, не селянин - няма лошо в това, а именно селяндур. И трябва да наричаме нещата с истинските им имена. Селяндурът си е селяндур, идиотът - идиот. Каквито са и родителите му. Каквито са и другарите му. Каквото е и поколението им. Каквито ги и управляват.

''Двигателят изхвърча 20 метра от колата, казаха очевидци пред ....'' БЕЗ ДУМИ!

бил е тунингован явно тоя двигател...

Не е Пасат. Окачването ми причлича на италианска кола - алфа ,или ланча?! Гумите са били ОК, но не са помогнали с нищо.

Аз пък мисля,че е Ауди или VW,съдейки по габаритите отзад

gorodjan

VW е. Вижда се добре емблемата.

Не са тези коли които споменавате.Това е чист дефорциран москвич дванайсетак.А на бас.

Китайското фолио на задните стъкла не е помогнало. Мислел си е че правилника е за смотаняците, а закона е врата в полето

Това е следствие на манталитет, няма нищо общо с шофьорските курсове. В повечето НОРМАЛНИ държави такива курсове дори не са задължителни. Можеш да се учиш да караш с вече законен шофьор с лепенка на колата, която показва, че си "ученик" и останалите водачи се съобразяват с теб и когато си готов отиваш на изпит! Просто хората явно са по-нормални от нас... За съжаление! Лека му пръст на момчето и искрени съболезнования на родителите, роднини и приятели...

Миналата година лятото, рано сутринта се сблъскаха челно двама ''местни''.

По-надолу някакъв беше написал, че 20 дни кормуване били недостатъчни за шофьорски умения. Не драги 20 дни са достатъчни за шофиране, а 7 години изглежда са недостатъчни за някои семейства да научат децата си на възпитание и поведение в обществото. Учили са го говедото да гази и мачка, да се сили, да се бута пръв, да се доказва, защото така отивало на първенците.... Добре че не завлече невинни хора със себе си, слава Богу!

Деца, юноши и младежи ходят все едно няма други около тях по алеите в парковете и тротоарите .

Защо правятт така,замисляли ли сте се?Защото простите им родители не са ги възпитали добре.Не можеш забележка да направиш,оставили са ги на произвола да правят каквото искат,няма контрол,НИЩО.После ох-олеле!Ако пък случайно решиш да им направиш забележка,или те гледат накриво,или те псуват,или казват,че нищо не могат да направят.Ама ,моя ,та това са техните деца!Ако те не могат да направят,тогава кой?Да ги оставят на обществото ли?Най-добре е някои ,които не могат да са родители,да не се размножават.Това,да знаете,че не се отдава на всеки.Всеки може да създаде ревяща купчина плът,но не всеки може да бъде родител.

От 1968 г. го уча този "занаят" и все още има какво да науча от и за него! Но за ПЪРВИТЕ СЕДЕМ сте абсолютно прав!

И сега какво? Тряба да съжалявам "младия шофьор ли" Ами не, радвам се че е убил себе си, а не е убил някой невинен на пътя. Щото карат като луди. Получил си е каквото си е търсил.

Ежедневна рутина! Несъобразена скорост, от млад джигит взимащ се насериозно...Жалка работа....

Този е летял с много над 120км/час. Мога само да се радвам, че е срещнал дърво, а не корола със семейство с две деца, например.

Един малоумен комплексиран джигит с малка пишка по-малко! Радост :) Само дано дървото да е добре!

Спортно окачване, спортен филтър, спортен ауспух, имат най-добрите гуми, амортесори и прочие = ''аз съм най-великия''.

Едва ли е бързал - в смисъла,че закъснява за някъде, или се налага да спасява човешки живот... По-скоро е свикнал да шофира на предела на възможностите си и този на автомобила ?! Къде отде романтиката при шофирането? Защо всички взеха да бързат....без да им се налага да бързат?!

Е този определено получи това което заслужаваше.И да им е честито на родителите с разправиите покрай погребението.

Благодаря! Да се връща на вашите тъпкано и по много.

Възпитайте си децата и им обръщайте по-сериозно внимание!Загиналият е от поколението около '89.Оттогава започна да се ражда некачествното та до днес.Без да се обиждате,но вашите деца са без всякакво възпитание.И това го виждаме всеки ден ,във всичко,навсякъде.В училище,на улицата,ако щете и в къщи.Родените към днешна дата надали ще са нещо по-добро.И това са вашите деца.Които в никакъв случай не могат да се нарекат богатство.Богатство са за самите вас,не и за обществото,както виждаме добре.Ако е речено,да се връща на който го заслужава.Защото го заслужават мнозина с постъпките си-към животни,към природата като цяло.

ЕДИН БОКЛУК ПО-МАЛКО

Не ми дреме като умират дрогирани или пияни шофери! Те избират да седнат зад волана и да се утрепят, затва да го духат :D :D :D

и на мен не ми дреме, но са опасни и избиват невинни... Такива, ако ги хванат живи, трябва да ги съдят за умишлено убийство!

В тъпа държава живеем, в някаква нормална тея лежат на топло или плащат голяма гаранция, ако ги фанат за първи път

Изобщо не ми пука за смъртта на никой комплексар на пътя,стига да не е на мой близък.Нека насадят повече дървета,които да спират боклука,за да не загиват невинни,стига това правителство наистина да мисли за човешкия живот и изобщо да можа да мисли.Не всеки се блъска в тях.Не всеки е джигит.В заключение-повече дървета,стълбове,каменни стени и прочее.Най-малоумното е да се напише,че дървото е виновно за смъртта на някой си.Има хиляди случаи да се преобърне в полето и пак да загине.

а комплексарите на твоите близки....да убиват ли.....?????????????

гост,моите близки не са комплексари и съответно,не убиват.Нямам и близки,които биха седнали зад волана пияни,още повече, дрогирани.Ясни ли са нещата или да доизяснявам?Ако ти имаш такива близки,твой е проблемът и на някой невинен,на пътя.И жалко.

Веднъж минах от там и няма да повторя . Бях благодарен на господ че оцелях . Там всеки втори кара като на рали.

Трасето е наистина като за рали.

Винаги съм благодарен на дървета,стълбове,стени,рекламни бордове,че спасяват невинни хора от малоумници зад кормилото!Винаги!