Уредиха със закон мерките против ”банки фантоми”

Правителството одобри проекта на нов Закон за мерките срещу изпирането на пари и предлага на Народното събрание да го приеме.

Обратно в новината

Коментари - Уредиха със закон мерките против ”банки фантоми” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...пчб, ктб, следващата , моля, коя банка ще да е... не е майтап работата, младите нищо не знаят, а и не се интересуват, а и не всички са в бг, поне да цъкнат в търсачката да видят, в кои години са сменени парите на българските граждани, и след 1989-3000 лева долара, кои забогатяха, тези, които знаеха-дск, дс,кгбцкнабкп, в туркие много там си вкарват парите, лихвите били големи, имало сигурност,

нищо ново . на плажа бръкнах в слипа на банската край мен . оказва се нещо като крънвърш , може би суджук , не съм коствал . после в кръчмата пипам леко на онез пъпеши пред мене . Изненада , били напомпени балончета . а после се прибирам с таксито , съмнителна софийска регистрация от онез лизинги . и какво ? задната гума с дупката странична и освен това рециклирана 3-та употреба. връщам се пеш към ЖК, стигам до входа на блока : пошарната , наводнение ? имала авария . съсед от 24 - етаж пълнил канала с легнин и боб марли .

Пране на пари и банки-фантоми! В България???Не може да бъде!!!

Но Биткоин ще е легален. Туй че не може да има необвързана с финансови мафии банка е направо върха.

Ами, първо, защо все още не вадят списъка на крадците от КТБ, второ, докога ще се позволява действието на разни "банки" и офиси за бързо кредитиране (разбирай, бързо крадене), трето, процентът на неосигурените връщания на взети заеми от повечето банки у нас расте застрашително и вече сме в риск от "гръцка" спирала. И нещо важно: тези дни излезе доклад на БНБ, че печалбата на банките за първото 6-месечие е доста сериозна. В същото време лихвите по влогове на частни лица са вече 0 или дори с минус??? Явно, за да компенсират загубите от невръщани кредити, банките най-нагло си формират печалба за сметка на вложителите, вземайки от депозитите им това, с което да покрият рисковите кредити, а и да имат печалба. Банка вече се превръща в синоним на нечестен играч с вложителите си.

тоест, пак ще крадат от обикновените потребитeли. биткойн е 3300 долара, сега.