Белгия криела от Германия за заразени яйца

Германия се безпокои, че Белгия е укривала информация за заразените яйца.

Обратно в новината

Коментари - Белгия криела от Германия за заразени яйца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сигурно ние вече ядем тези яйца?!

от инсектицида фипронил ,с който пръскали пилетата срещу кърлежи и въшки,които насекоми са вектори в разпространението на потенциално смъртоносни зарази и алергии ...,а самият инсектицид е умерено токсичен ,проучва се ...,вероятно е опасен за малки деца изяли едно след друго 2 яйца... Необработените яйца и птици могат да пренесат опасни инфекции у човек.,както и необработеното мляко ....

като гледам нивото на повечето коментиращи тук си отговарям на много въпроси, свързани с положението в България и света като цяло. да ме извинят разумните и мислещи положително хора. в тях ми е надеждата.

така е щот си ял белгийски яйца от свободни кокошки

Урааааа, вече няма да ядем майонеза със заместители, скоро ще е вече с истински яйца.

Общия пазар ЕС се провали и е време източноевропейците да изоставят западналите "западни колеги" в блатото на алчността и отново се поведе класовата борба и се счупи ярема...

сега до като не ги изядем тези яица няма се успокоят нашите приятели

Същите маскари са си еврогейските есесовци! За парите и майка си ще продадат - това са им ценностите!

споко ще ни ги шитнат тук! Ние тук ядем всекви боклуци изпаднали от софрата на еурогейовете.

Същата работа ,като с Чернобил! Всичко е наред! няма опасност! Каквото Ви е писано!

Автора на статията е много некомпетентен.Яйцата не са заразени,а замърсени с инсектицид.И няма информация такива яйца или продукти от тях,да са достигнали до българския пазар,който е пренаситен от български яйца.Защо всявате паника и пишете откровени глупости.. това е въпросът.

Братска дружба и доверие в рамките на ЕС ! Хахаха жалки лицемерни еврогейци.Айде, разпадайте се !

Хайде сега едни санкции на Белгия.Ааа,ама тя била от нашите!И ко прайм ся?

Внасянето на храни на Балканите трябва да се приравни на Масово Отровителстване и вносителите да се разселват на място!!!

Белгия е единствената стана, която е успяла да избие много повече хора отколкото е население и! сега тя управлява България! Затова има: 2милиона убити и осакатени 2 милиона отвлечени 2 милиона ошашавени 400 милиарда откраднати ...

Едните лъжат с яйцата, другите със софтуера на дизеловите автомобили - изобщо кой когото прецака в еврогейската общност. Само Бокя най-изпълнителния , ще затваря Калиакра, ще пуска краварски кораби в Черно море.

Така и трябва, американските кораби са добре дошли, за да ни пазят от инвазията на пияния мужик!

Новина, радост за няколкото каманистически платени олигофренЯ -, сега ще заработят още някой цент. Учудващо , но наследниците на зелените чорапи ,на капиталистическа валута налитат, рубли не щат :)

Пак сме изяли боклуците на Европа

Щом тези започнаха така да се лъжат,си представям тогава при нас кави боклуци са ни пробутвали ?

Почнаха да лъсват Еврогейските-ценности! Лъжа измама корпоративната политика това са колеги евроценностите!Измамите няма да спрат просто ще се увеличат и то във всички направления -колите ,храните ,техниката всичко!

заразата "инсектицид" е поразила вече бълхарските мозъци и статията е неопровержимо доказателство, интересно според автора как се размножава приченителя на заразата, дали е по полов път ?!?

Ето #КОЙ зарази малините!

ВСЕКИ ГЛЕДА ИЗУМЕН, А СТИГА БЕЕЕ, А ТИ КАТО КРИЕШ "ЗАРАЗЕНИТЕ"ДИЗЕЛКИ И КВО??????

Сбъркали са адреса-сигурно е трябвало да ги докарат в България! Нали всичките им боклуци,застояли храни и вредни неща тук пласират,еврогейците гадни!

Че как няма да си трае като под подозрение са 10 000 000 000 яйца, произведени през последната година от 138 яйцепроизводители, които доказано са използвали фипронил;)

Не е ли по-правилно "замърсени"?

Това ли са Европейските ценности?

ВЧЕРА ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАР ... "СЕГА ЩЕ ГИ СЛОЖАТ ЯЙЦАТА В ХРАНИ ЗА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ":))

Урааааа, вече няма да ядем майонеза със заместители, скоро ще е вече с истински яйца.