Коментари - Александър Йорданов: Договорът с Македония не е учебник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мислех,че този тулуп се е засрамил и се е скрил някъде,а той пак се показа за срам на варненци и българите.

3-4 платени червени мекерета са нацвъкали отново цялата тема :)).

Договора като цяло има смисъл,дотолкова та поне да спрат 100 годишните антибългарски настроения и явни исторически лъжи,защото е крайно неприятно!Едва ли ще има благодарност ако им се помогне,но поне да се надрасне историческата закостенялост!То не бяхме монголо- татари,окупатори и все подобни и отблъскващи постановки,та чак в и в учебниците,което остава в съзнанието на поколенията!Дори и администрирането на Македония да го считат за "окупация",но след това пак българските войски са ги освободили от нацистите,но и за това не се споменава никъде!

vasil

Това за татарите са го прихванали,разбира се,от сърбите.Тяхната пропаганда го използува още отпреди Освобождението.

Откога в Австрия говорят "австрийски"?Йорданов съвсем се отнесе!В Австрия говорят официално немски,а в различните провинции и на местни диалекти но само говоримо помежду си,например в Тирол!

този е толкова хлъзгав, че чак ме отвращава

Еднакво изглеждащия от всички страни БИВШ депутат - Голямата работа.

Продажника на Сорос, за него България не означава нищо

Е,чак на Сорос да е Сашката е малко преселено!То се знае кои са на Сорос,разпознаваеми са и НПО и фондации и задкулисието кукловоди,така че не толкова повърхностно!Но общо казано,Йорданов не е запознат в дълбочина с македонския проблем,въпреки че докато беше посланик там поне успя да създаде български културен център!

Щом този БългароУбиец се радва, значи договора не е изгоден за България.

кога най после ще се гръмне тоя простак

Отвратително гнусно създание, допринесло изключително много за разграбането на държавата , обедняването на нацията и сривът на ценностната система на две поколения.АНАТЕМА,до девето коляно!

ДО АЛЕКСАНДЪРйОРДАНОВ: НЕ ТИ Е ЗА ПРЪВ ПТ ДА НИ СЕ НАДСМИВАШ НА НАС, ОГРАБЕНИТЕ ОТ ВАС ГОИ, О СМЕТАЙ, ШТЕ ТИ СТЪЖНИМ ПЕДЕРАСКАТА УСМИФКА!

Който не го познава да знае, че това е Шашко Йорданов - прасето с потънали в лой въртящи се очички и най-големият дебелосерец от времето прехода.

Сашо свинята да си трае щото заради него на времето не видяхме сметката на комунягите....

Щом Сашо Прасето е за този договор, смятайте че е определено вреден за България.

Този надут балон още ли не се е спукал! ! Не крийте излиянията на народната любов по долу!

АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ- ЦЕНЗУРАТА НА ДИРА И НА УМЕРЕНИТЕ ГЛАВОРЕЗИ. НЕ СПА?

Аз

Това прасе е емблематично прасе-лакмус. Трябва внимателно да се слуша какво говори и задължително да се прави точно обратното, защото по време на цялата си кариера винаги е постъпвал категорично и крайно антиБългарски. Много полезно прасе - веднага показва кое е лошо за България.

хуйнята ви турска, неграмотна, евреи, наместо да трие да си беше признала и тя, че е в схемата на социализъма на меркел!!!

Видният отвсякъде еднакво, чийто дядо е разстрелвал невръстни деца, как не го е срам изобщо да се появява пред хора!?

Тоя посредствен блюдолизец за какъв се изживява?

Ал. Йорданов не е много умен човек, но е много хлъзгав, гледа винаги да е от страната на властимащите, само дето нищо не споменава че договора е подписан от страна на Социалистите в Македония, а не от неговите хора

Единственото, което знам за макетата е, че вече нямат българско самосъзнание, а македонският се е вече много отделил от някогашния български диалект, говорен по тия земи, така че вече е друг език. За останалото - ще продължат да крадат българска, елинска и всякаква история и да си приписват чужди културни постижения и да се кичат с името Македония, като май трябва да се наричат Нова Югославия, защото точно на Югославия са продукт. Дано гърците не им клекнат толкова лесно. Само тия остава да влязат в ЕС.

:) Все още се чуда, кой е по- по- най - македонците или укрите. Едните с тяхното: Луно, Луно, земльо македонска! Другите пък дето са изкопали Черно море... Сега спорят, какви са по произход египетските фараони и обожествените по-късно от елините Кронос, Зевс, Атина и т.н. - укри или македонци...

Тоя и на снимка да го видя и почва да ми се драйфа.

Напълно споделям , от дира трябва да раздават торбички,като в самолетите...За него, Плевнелиев , Инджев ..аве няколко са!!

Развалихте ми деня с тази снимка и с този човек....................

ви подаде гъбата с оцета.

Големият брат каза на македонците, че трябва да сключат договора, и те го сключват. Каза и на нашите, че трябва - и те слушат. Целта е да се прецака Русия, разбира се. Дали ние ще имаме някаква полза, не знам,. но малко се съмнявам.

Не знаем господин Прасенце! Не сме специалисти по учебници. По тях ти си специалист, защото си завършил института за детски учителки в Шумен. А в политиката си по една случайност. Ама много голяма случайност!

Да, "институтът" се наричаше ШУИ. Хубаво, че не беше завършил Хасковския (ХУИ). На това някога му се казваше незаконно образование в рамките на закона.

ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ МАЗЕН БЮРЕК СТИГНАХМЕ ДО ТАМ ХОРАТА ДА СЕ ПОБЪРКВАТ И ДА СИ ОСТАВЯТ ДЕЦАТА ПО ГРАДИНКИТЕ....

КАКТО КАЗВАШЕ ЕДИН ВИЦЕ ПРЕМИЕР "ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА СЛЕД КАТО АЗ СЪМ И ВИЦЕ..." СЕГА И АЗ КАЗВАМ ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА СЛЕД КАТО ТОЯ ЩЕ МИ ДАВА АКЪЛ И ЩЕ МЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД СВЕТА... СУПЕР НАГЪЛ КОМЕРСИАЛЕН И БЕЗПАРДОНЕН .СЛУЧАЙНО КАЧИЛ СЕ НА ВЪЛНАТА И НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ НЕГО........ЗАКОН ХОРА ЗАКОН ЗА МАЗНИТЕ БАНИЦИ ОТ ХРАНИЛКАТА....ЗАЩОТО НАРОДА ОГЛАДНЯ И РАЗСВИРЕПЯ И ТАКИВА НАГЛЕЦИ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ПРЕСТАНЕМ ДА ПОДВЪРТАМЕ ПО ДЪРЖАВНИ ХРАНИЛКИ.........

ПИТАМ СЕ ЗАЩО КРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ? ТОВА Е ФОРУМ НЕКА ТОЗИ КОЙТО Е ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ ЧИИТЕ ГЛУПОСТИ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ЧЕТЕМ И СЛУШАМЕ ДА ЗНАЕ КАКЪВ ЕФЕКТ Е ПРЕДИЗМИКАЛ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО.ДА НЯКОЙ СА ДОСТА ОСТРИ НО ТОВА Е МНЕНИЕ!НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА ФОРУМА? АКО ЩЕ СЕ ЦЕНЗУРИРА ФОРУМА НАПИШЕТЕ С ЧЕРВЕНИ И СВЕТЕЩИ БУКВИ "ЦЕНЗУРИРАНО!"

ОКЕЙ ПЕДЕРААСТИТЕ СА УХИЛЕНИ, КОЙ УПРАВЛАЯВА МАКЕДОНИЯ СЕГА? БЕДОФИЛИТЕ НА САШЕТО - ЦЕ3НЗУРАТА НА ХАЙКО МКАААС, ИЛИ БЕДОФИЛИТЕ НА ДИРА? НО КАКГТО И ДА Е. БОЙ ЩЕ ИМА ЗА ЦИГАНЕТО НА ГЛОАЛИЗАТОРЕТО И НА ПЕДЕРАСТИТЕ ДЖУРНАЛЯ!

КОЙ УПРАВЛЕВА ТИКВАРНИКА? БИДОРАЗИТЕ ОТ ИКОНИОМИКАТА НА МЕРКЕЛ?

Само да попитам такава държава Р Македония чието знаме тоя си мисли че ще се развява някъде благодарение на нас дали въобще ще съществува с това наименование??Колко страни са и признали наименованието което е временно и логично всичко подписано с него е временно и недействитрелно..

Червените платени боклуци газ пикаят. А интересното е, че партия използваща в името си Българска плаща на тази гнусна сган да лее антибългарска отрова.

Когато наизлизат такива мекерета като този да хвалят нещо на 99% това нещо не е добро за България...защото си ги знаем отдавна такива мекерета колко и за какво ''работеха'' за България..Хората помнят, хората знаят, хората не ви вярват колкопто и да се пънете да се хвалите.. Струвами се че хората трябва да си кажат мнението за вас а не да слушаме вашите лакърдии

AЛЕКСАНДЪРЕ, ЗАЩО ЖИВЕЕШ ОЩЕ? А ПЕДЕРАСТ НА ЦЕНЗУРАТА НА АМЕРИКА?

СОЦИАЛИСТА саше се е усмихнал такА, сякаш ценурата му на нато И цру е влезнал в хъза. да не би договоръ