Полицаи върнаха €6000, изгубени от гурбетчии

Криминалисти от полицията в Септември върнаха чанта с 6000 евро на момче и момиче, работещи в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи върнаха €6000, изгубени от гурбетчии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

de da imax i az kasmet da popadna na takivi policai..bravo

ако нямаше камери....

Наистина може да им се купят нови кубинки и униформи! Като бонус - и по шише студена минерална вода, да си разквасят устата по време на дежурство. Къщата на село ще остане недовършена /засега/, но какво е това пред чувството за анонимен дълг и анонимна благодарност, направо сън да те не хване.Парадокс ще е да ги викнат в столицата и да ги наградят с по..7000 евро. Стига сълзливи притчи в стил Максим Горки! Нали за това са учили и за това им се плаща!!!!А че някому прави впечатление, значи нещо яко куца в страната и се е изкористило нещо нормално. Защо не пишете всеки хирург колко животи е спасил? Не е ли по-значимо?

Наде, я духни в дрегера! Нещо фейк ми се вижда...

БРАВО една хубава новина.

Пак добре, че нямат за какво да съжаляват. Затова не се носят толкова пари в брой. Международните преводи вече са евтини.

Поздравления и за собственика на заведението и за полицаите!

Не мое да бъде

Браво. Представям си на тези младежи какво е било. Те са носили чантата с тях, явно за да не им я откраднат, то пък я забравили. Направо треска ги е тресла. Аз затова не се блазня ако намеря чужди пари. Винаги си представям в нашата обедняла държава как за нищо добро не ги е носил в себе си човека. Така гледам да си ги върна на собственика.

Добра човешка постъпка, дай Боже да има повече такива хора!

Да се радваме, когато полицаи спазват реда и закона.

Ти си от тези, дето търсят под вола теле. НАУЧИ се да се радваш. Ще стигнеш по-далеч. Дори и всичките ни полицаи да са изрядни, пак извода е да се радваме И Дай Боже да са такива.

когато направиш нещо добро,след време когато си спомниш за него ти става хубаво отвътре и те кара да се усмихваш,а когато направиш нещо лошо започваш да се срамуваш от себеси

ЗАТОВА ЛИ ВИЖДАМ НАМУСЕНИ ПОЛИЦАИ

За съжаление вече човешкото се изроди. Навремето такова бе възпитанието. Те затова сега лъжат старите хора - да помогнат на полицията. Защото знаят че те с готовност ще помогнат, дори да са им всичките пари. Затова ме е яд че държавата не ги смаже тези телефонни измамници. А може , стига да иска.

не може да биде!

Хора, които се отнасят така небрежно , разсеяно и безотговорно към парите си, заслужават да бъдат бедни.

Те са си взели двайсете леа, ченгетата са тъпи и не знаят стойността на еврото . Те само двайсе леа разпознават

БРАВООО на тези добри хора, дано да има повече такива, за съжаление засега това е голямо изключение....

Браво на собственика, пък хайде и на полицаите

Евала !!!