Депутатът от БСП, обвинен за купен вот: Съвестта ми е чиста

Съвестта ми е чиста, ангажимент на разследването е да бъде също чисто, непредубедено и опазено от обслужване на предварителни квалификации.

Обратно в новината

Коментари - Депутатът от БСП, обвинен за купен вот: Съвестта ми е чиста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП, ДПС и ГЕРБ са ОПГ - ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, в лицето на ръководствата и лидерите им! Те са ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, "ЛЕГИТИМНОТО" ЛИЦЕ НА МАФИЯТА И БОСОВЕТЕ Й, пред хората в България и пред света! ДПС и ГЕРБ възникнаха, бяха създадени от КУКЛОВОДИТЕ НА БСП - т.н. генералско движение, ЗА ДА БЪДАТ ПАТЕРИЦИ НА БСП, ПРЕДСТАВЕНИ ПРЕД МАТЕРИАЛА ЗА "АЛТЕРНАТИВА", за да могат да си прехвърлят властта, СЛЕД ПОРЕДНОТО НЕМИНУЕМО ЗАСИРАНЕ СЛЕД КРАЖБИТЕ И БЕЗОБРАЗИЯТА ИМ! Междувременно от време на време същите създават и други измислени партийки и лидери - като Атака на Болен, РЗС на Янев, Бизнес Блока на клоуна Жорж Ганчев, НДСВ на дъртия мошеник и меркКА(н)ТИЛ Симеон Кобурготски, шахката на Капута, измислените пишман-патриоти, разни мадам Йес и прочие твати с бепомерни амбиции... Затова България е единствената страна в Евтопа, В КОЯТО МАФИЯТА ДИ ИМА ДЪРЖАВА И ПРОКУРАТУРАТА ПАЗИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И РЕПРЕСИРА ГРАЖДАНИТЕ, и НАПАДА БАНКИ ЗА ДА БЪДАТ РАЗГРАБЕНИ ОТ МАФИЯТА!

"Депутатът от БСП, обвинен за купен вот: Съвестта ми е чиста!" Преди години един мой познат, възрастен човек, врял и кипял, минал през какво ли не, по повод на думите и оправданията на един мастит "другар", обвинен СПРАВЕДЛИВО! в крупни кражби: "СЪВЕСТТА МИ Е ЧИСТА!" ми каза: "Този глупак по-добре да замълчи, защото не знае, не разбира какво точно казва! Той знае ли КОЯ СЪВЕСТ Е ЧИСТА? НЕУПОТРЕБЯВАНАТА!" Замислих се над думите му - има нещо много вярно в тях. Човек, който не работи (например по колата си) не се цапа:), И не прави грешки! И който не използва съвестта си изобщо, има чиста съвест.

Комунист и чиста съвест,не познавам,той ще да е първия

Ами то това е по дефиниция! То следва от дефиницията на "комунист"! Няма такова животно УМЕН ЧЕСТЕН (тоест със съвест) КОМУНИСТ! Ако е умен и честен, почтен един човек не може да е комънист! Ако е честен комунист, значи е глупак и тъпак, не е умен (каквито са голямата част от електората им!) А ако е умен комунист, той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е МОШЕНИК, КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ, тоест НЕ Е ИМЕН! Или както едно от комунистическите говеда се изока "находчиво" на времето - те ВИНАТА Я ПРИЕМАТ САМО С МЕЗЕТА! Или друг от тези дебили допълни - мисля, че бе Капутев, или Кутев, без значение - ЧЕ ТЕ СИ БИЛИ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ, при тях това си се предавало с поколенията, през гените им!

Ако този човек остане в парламента, значи не съм збъркал когато дадох гласа си за Борисов.

Интересно БСП дали ще уволни от парламента този пич? Щото за 30 години единствената партия която се "самолекува" е Герб.

А знаеш ли какво е СЪВЕСТ...

Това е много добър въпрос за всеки от БСП, в частност на този! За тези там, особено по високите етажи на БСП ДУМАТА СЪВЕСТ Е МРЪСНА ДУМА ПОМЕЖДУ ИМ, която предизвиква насмешка и съжаление! Тя е само за "външна" употреба - за пред наивниците, които вср още ги слушат.

То и на Иван Буруджиев съвестта му е чиста. И на Буруджиева също! И на всички ДС кадри, както и на всички участвали в народния съд! Аз комунист виновен не съм срещал, няма и да срещна!

Съдия Цв. Цветанов отново издаде присъда от трибуната на Народното събрание. Аналогична на тази срещу лекарите от Горна Оряховица за бебето във фризера.

И моята съвест е чиста като "хидроинженер". Ама съм и по-богат с 2 милиона.

Не познавам въпросния Генов! Но в едно съм сигурна: по-голями мръсници и престъпници от Цвъцко и кохортата на герберастите, начело с мутренския им шеф няма! Какво ли не се случи през тези тях и три мандата?! Не бяха убийства, кражби, афери, акции по прочистване на нацията, вземане на кредити за наша сметка, геноцид на всички българи по консултацци и разпореждания от любимия ЕС и САЩ и още много, много ....Търпете ги още! Моята съвест наистина е чиста! Нямам гласуване за тях!

Има, има! "Партизанския" отряд БСП е неповторим и недостижим в лъжи и мръсотии.

по-скоро хахо хахо, партизанския отряд е в ГЕРБ. Ти май си един от него.

маро ма, ти и путин не познаваш, пък му лижеш зад..ника!

Ами че той Путин е виновен за аферата "Суджукгейт". Той е главният организатор и вдъхновител. ГЕРБ нямат нищо общо! За "Суджукгейт" има поне сто свидетеля, а срещу Манол Генов един и то от затвора. Нещата трябва да се доказват. А кака Мара правилно ви предупреди, че скоро пак ще плачете. Ще има нов "Суджукгейт" този път я в Бургас,я във Варна, я в Русе; където си поискате. Навсякъде велможите на ГЕРБ са затънали до гуша в редките.

а, ти на Боко предника ли лижеш?

Преписано от вестник работническо дело или сама го измисли????

Ние в Пресцентъра на Партията за българия с радост ще ви запознаем. Може да получите това право след като ни заплатите членския си внос в шест последователни месеца.

Е, от време на време гръмва някой бушон, сменя се и толкоз! Инсталацията продължава да работи по старому. Хора, трябва да се смени инсталацията!

Някои бушони са подобрени с дебели жици. Също както в доброто старо време.

Съвест ли?!?! И откога комунистическото простолюдие има такова?

питай когото трябва, но откъде толкова акъл.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също имаме много чиста съвест. Преди година другарката Нинова стартира пилотен проект за чиста съвест и в резултат на мозъчните промивки Ние и Нашите депутати вече спим спокойно. Съвсем скоро се очаква проектът да обхване всички наши членове и малките населени места, с което ще покажем на народа, че не ни е грижа само за София.

е чиста щото е изпълнил партийното поръчение..И да съгрешат са прави.

а безгрешните стоят,гледат и ръкопляскат .

Всички в тази партия сте с "чиста съвест", пък кой окраде и разсипа България не ясно.

Депутатът от БСП: Съвестта ми е чиста

А,стига,бе!

Чистите другари...

от сто-100 години народът прост храни мошенниците ,за да ги оплюва ,псува и т.н . България си отива бавно и сигурно пред очите ни ,но пред историята срамът на българите ще е вечен ,за нас ще пишат само най-лошите неща,без никакви извинения ?на тези,които им е останала поне малко съвест вече са си дали сметка за истинската ни съдба като 13вековна държава,напълно изгнила от пороци и грехове пред този,който е бил търпелив .но и неговото търпение не е безгранично ! този велик народ с всеки изминат ден губи от величието и днес прилича на едно озверяло племе ,в което няма НИЩО ценно ,което ако Господ реши да бъде справедлив ,ще изчезне безследно ,точно както е на път да се случи ...къде е нашата съвест и минимално достойнство ? каква е ползата да коментираме,гледаме и псуваме от сутрин до вечер ???? ние с помощта на нашите хрантутници си копаем гроба на държавата и нацията ,защото това не изисква особенно мозъчни усилия ...и при животните го има ! това е само част от моите равносметки ,дано вашите са по-верни !

Някой, някога, някъде виждал ли е виновен за каквото и да е комунист? А?

Комунист и съвест?А!Възможно ли е?

евреин и съвест ?!а?! възможно ли е ?? със сигурност -НИКОГА !

абе ,кво се праите на гръмнати,история не сте ли чели поне малко ??най-голямата измама и терор- комунизъм е еврейска идеология и практика за такива балъци като Нас !

До момента няма инфо,някой знае ли какво се е случило със суджука след даряването му?Изяден ли е,продаден ли е....А, може би такъв суджук изобщо не е съществувал и ни разсейват заради милиардите от онази банка?Ще ни се отели вола за плащаме!

...суров,другари...

Има един виц, където спорели Доган, Станишев и Борисов кой купувал гласове. Доган викал, че Станишев купува гласове, Станишев викал, че Борисов купувал гласове, а Борисов викал, че Доган купувал гласове. Спорили, спорили, вадили доказателства, компромати, всичко и накрая видели, че няма да се разберат, затова решили да питат един случайно минаващ дядо кой крив и кой прав. Спрели дядото, питали го, а той им отговорил: - Не се карайте бе, и тримата сте прави.

Взел пари, купил гласовете - чиста съвест!

Точно така. Човекът си е платил, не е получил нищо даром като други.

КОЙ ГО КАЗВА Г-Н ЦВЕТАНОВ ИМА ПРЕТЕНЦИИ ЧЕ НЯКОЙ СИ Е КУПИЛ ПОВЕЧЕ РОМСКИ ГЛАСОВЕ ОТ НЕГО - А СУДЖУКА ТАМ ИМА ГОЛЯМА ИГРА ЯВНО А ТОЗИ ЖИВКО Е ПО-ДОБРЕ ДА СИ КАЖЕ ИСТИНАТА А ДА НЕ ОБВИНЯВАТ САМО НЕГО И ЗА ВСИЧКО

Пълен боклук е този Генов!

Подобно нарушение вече едва ли прави впечатление на някого, защото го правят всички. Обяснението би могло да е какво ли не - срещнали се предизборно, станали му симпатични хората и ги почерпил, голяма работа! Ако са се оплакали от бедност, може с някой лев да им е услужил, даже добро е направил. Апартаменти и осъдена държава в Страсбург е нещо много по-съществено, но то се отминава с мълчание.

Да те ева в намазания пехливанин! Чиста му била съвеста! Вие всички сте с такива чисит съвести, комунистите. Едните поемат вината само с мезета, други си предават идеологията с полови актове, трети ги хващат на границата с по два куфара валута и затова ги награждават с място в Политбюрото на БСП, на пети децата им учат в САЩ, ама те са заклети противници на Америка и американците. Затова другари никога няма да ви дадем властта, защото сте долна, измекярска и пропита с корупция партия!

Не се разбира за коя партия става дума. Написаното би могло да се отнесе към всички - примери безброй!

Леле, леле, ти го плюеш, то си мисли че дъжд го вали! Даже не могат да разберат, че кухите червени кратуни са само в една партия -БСП, партията на победилия комунизъм...

им са различни, същността - една, та за всички се отнася

Има си хас на комунист да не му е чиста съвестта. Щото такава нямат.

защо в България хората са научени да обсъждат САМО чуждите грешки,като че ли са по-безгрешни и от Бога ? ами като ст(м)е всички невинни и безгрешни,защо положението на България е катастрофално и безнадеждно ????

Моят отговор: "Защото в България имаме поговорка "Крадецът вика: "Дръжте крадеца!" И още нещо, което прочетох в един разказ и ми хареса - две измамени жени се карат и едната крещи на другата: "Да, ама нашата любовница е по-хубава от вашата!" Нашенски работи...

Още, като малко дете, това същество е погребало съвестта си някъде мноооого на дълбоко и понеже от тогава не я е виждал, сега твърди, че е чиста, защото такава е била, когато е решил да се отърве от нея. Понастоящем този и такива, като него (всичките в НС) не притежават съвест. Така че, погледнато по този начин, човекът не лъже. Жалко само, че няма да го видим зад решетките, където му е мястото и на него и на останалите 240 хрантутници, заедно с всичките им сподвижници, приближени, роднини и приятели.

В последните години най-големи купувачи на цигански гласове са ГЕРБ. Но тук двойният стандарт на ЦАцаратурата е налице.

На всички ви е чиста съвестта, мам.а ви престъпническа!

Генофф е предприел тактиката да отрича до последно, а онзи със суджукът направо си призна. Истината обаче е, че Генов не е единствения, който си е купувал преференциите за да влезе в Парламента. Обществена тайна е, че и БСП и Герб слагат на по-задни места в листите си платежспособни господа с обещание, че ако работят за преференции ще пренаредят листата. И кандидат-депутатите отварят кесиите, мнозина не успяват да купят достатъчно, но пък партията при всички случаи печели. По този начин дори добра идея като пренареждането на листите от избирателите се опорочава.

Ето това е червената ,нагла, гнусна пасмина- ти го плюеш ,той вика държ вали!Как си пазят един друг гърба мерзавците! Жалки,червени уроди ,имайте веднъж поне доблестта на държавника Бойко Борисов- за най малкото съмнение -вън всички НА МОМЕНТА!

Щом наричаш този човек "държавник", другото ти е простено.

За пръв път чувам комунделник да има съвест. При това чиста. Голям майтап! БСП, като един достоен наследник на БКП се състояи от номенклатурни екземпляри или техните деца и внуци. И колко интересно се получава. До 1989 беше гордост да си с работническо-селски произход. Всичките дърти комунделници се биеха в гърдите че били авангард на работническата класа. Но постепенно, след като станаха номенклатура, особено след 1990 забравиха за работническо-селския си произход. И станаха интелигенти. Професори, академици и т.н. Те са си същите селяндури, но с титли. Особено напористи са младите "дихатели" В БСП, по примера на ДПС (всъчщност още чичко Сталин го е правил) си създават младежка номенклатура. Която да измести старите другари, които много добре знаят кирливите ризи и на Курнелия и на другите. И от такава пасмина ти да искаш съвест! В БСП накой може да е най-големия престъпник, когато е верен партиен другар те си го пазят. Но когато мине към врага, може и златен да е става враг. Най-големия враг. Ето затова БСП-то се е напълниля с боклучарници.

Криминалинки, както ги определи преди време Баце.

разбира се , че му е чиста съвестта на дрОгаря! то и на дрОгаря евстатиев си е чиста комунделската съвест! те са като партията си. прави са дори когато съгрешат!

съвеста е мнаго крехко нещо. Може да я удушиш с два пръста само.

Всички цоциалисти са известни с това, че много лъжат и действат с партизански подвати. Какво да се прави , такова им е миналото, за съжаление настоящето, а като гледам младите им попълнения и бъдещето.

Нали ви е ясно, че няма нормален човек който да гласува за картела БСП-ДПС. По тази причина техни гласоподаватели са цигани, турци, слабоумни или престъпници.

Аз гласувам за БСП и съм нормален човек, с образование и свободна професия, която никога не е зависела от партии или партийци. Ти можеш ли да кажеш същото за себе си?

Кутев, не ти вярваме!

Учител съм и след голямата стачка не съм гласувал за БСП, защото поведението им тогава ме възмути. С политиката си герберите ме тласнаха отново към БСП. И не само мен - вината е тяхна!

наглец

Че то комунист съвест има ли? Затова му е чиста...

Ами попитайте боко цецка цецко и сие...ама те за вас са света вода само дето като погледнеш дъното от тиня се не види..

те за нас са същите комуняги като другите - без съвест

Разбира се че му е чиста съвестта... Защото не я употреба....