Каракачанов за имотите: Не сме министерство на Дядо Коледа

Ще има нов подход по отношение на предоставянето на военни имоти на други институции, заяви на полигона "Црънча" военният министър Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов за имотите: Не сме министерство на Дядо Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям пич !!! Голям отвсякъде !!! Как само е "опънал" гащи и риза!?!?!? В тоя вид никога не бих застанал пред строя !!!! Ама пък за войниците малко майтап не е в повече !!!!

Брейййй каква стройна фигура на войвода /шкембе чорба/

НЕ Е ОПАСЕН ГЛУПАКА , ОПАСЕН Е ГЛУПАКА НА ВЛАСТ!

Е, понадул се е министъра,ама кво! Все пак е на самоход! Няма той да скача с парашут,я. А след някоя и друга рИформа още в БА, направо го задраскайте като понятие това БА.

Тоя някога те говореше ли за изтегляне на контингентите , защо сега четох някъде за увеличаване на афганистанския. Пълни боклуци са и гербаджии и патриотарите.

С тоя голям г-з далеч ще стигнеш!!!

Шкембе-войвода се е развихрил нещо :)))

Този мазен търбух защо се натискаше толкова за военен министър?За да се подсмихват тайно бойците когато застане пред строя ли?А имаше много по-достойни кандидатури,например на бившия началник на отбраната ген.Константин Попов - опитен и компетентен.Добре че Рапонът не назначи Каракачанов за външен министър - щеше да излага България пред света(не че и сега не сме за резил за съжаление,ама все пак).

За Дядо Коледа незнам , но на Торбалан го докарваш.

Отлична идея, защо още нямаме министерство на дядо Коледа?

това на какъв език е?

КАТО ГО ГЛЕДАМ МИНИСТЪРО КОЛКО МЕТАН НОСИ ПОД РИЗАТА ,....ЗАТОВА ВОЙСКАТА Е С МАСКИ !!?????

Ах,Каракачанов е невероятно елегантен,строен,слаб,изискан и красив! Неговият чар и обаяние направо са неотразими! Не беше ли по-добре да оглави Министерството на спорта?Ще го попитам каква диета спазва.

О,Джули,особено съм поласкан от твоето внимание!Моята диета е елементарна - ежедневно наблягам на суджуци,кебабчета и бира,а за десерт нагъвам баклава,торти и сладкиши.

Каракачанов трябва да е нашият треньор.Тогава световната купа ни е в кърпа вързана!

ЕЙ ВЕДНЪЖ ДА ИЗПРЕВАРИМ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ .... НАШИЯ ВОЕНЕН МИНИСТЪР Е ПАТРИОТ-ТРАВЕСТИТ ... А ПРИ НАС В АМЕРИКА ТРЪМП НЕ ДАВА НА ТРАВЕСТИТИТЕ ДА СЛУЖАТ НА ОТЕЧЕСТВОТО :))

Тъжно ми е като гледа,че и за Дядо Коледа не ставаш.Ще получиш инфаркт ,ако качиш торбата с подаръците на рамо.Това шкембе май е само от суджука.Учи се от Добри Джуров/лека му пръст/.На 70 год праверше 20 обиколки на стадиона,плуваше по 400 м и в 8 часа беше на работа в кабинета си.А ти не вървиш, а се търкаляш.Срам за армията.

Интересно откъде знаеш за спортните занимания на Добри Джуров?

Тоя бомбар не са ли гу научили в казармата, че мешката се носи на гърба, а не отпред!? Баси дроба, майна!И на тоя с тактическите очила в строя да му кажете, да слезе от мотора и да ги постави на каската, като другите. Сигурно още е във филма пича...

ЩО КРАСЬО ШКЕМБЕТО НЕ ХОДИ ПО КЪСИ ГАЩИ ? ... ЩЕ ЛЪСНЕ ЧЕ СИ Е ОБРЪСНАЛ ГХХХ И СЕ Е ЕПИЛИРАЛ ЗАРАДИ МЪЖА СИ СУДЖУК АГА :))

Но дори и да намерят огромни гащи специално за него,има друга опасност.Ако толупът пръдне пред строя,войниците ще припаднат,дори и да са с противогази.

Новият подход на Каракачаново и сие: - Няма вече да е както беше - даваш подкуп, получаваш имот! Свърши тя вече! От сега нататък ще бъде така - който не дава подкуп, не получава имот!

Ще бъде копие на: а/ Милко Попбалев б/ Филипе Тотевъ в/ Добри Превратов г/ Сюлейман Паси

В МО и БА има Жилищна корупция. Затворете си кранчетата. Разсипници и некадърн.ци. Пари, пари, Вашите пари! А рИформа кога ?

След обилен обяд министърът на войната гордо крачи пред пушечното месо.

ДОБРЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ИСКА ОТ ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ДА ПРИЕМА ПАРАДА НА КОН .... ГОРКИЯ КОН - ЩА ГО СМАЧКА :))

кой е тоз шопар бе?

Някакъв шкембелия приема строя на военни - цирк.

Ще има нов подход по отношение на предоставянето на военни имоти на други институции, заяви на полигона "Црънча" военният министър КРАСЬО ШКЕМБЕТО ... ДЕМЕК : ИМОТИ САМО СРЕЩУ СУДЖУК :)))

Karakachana moje da stane reklamno litze na Mischelin.

Каракачанов, поне пари имаш достатъчно за един диетолог, който да те вкара в човешка форма, че с това шкембе патриотско, сигурно не можеш да си вържеш и връзките на обувките. Предл;агам да се снимат всички депутатаи при влизането в Парламента и няколко години след това ( вижте само как се е обезобразил този "патриот", който сега се спотайва като пръдня в гащи по въпроса за ромското нашествие. Абе къде отиде стихотворението на Смирненски за "Стълбата"?????

Претрива се между кърката ! Защо Бойко не му даде от неговите мазила ? Горещо е, ще изпоти, и, ще се подсече, а в болниците нямат места, препълнени са, от генералите с такива напомпани баджаци!

Вижда се че Каракачанов е добър биатлонист,както и че е готов да спечели военния многобой.В дисциплината маратонско бягане с пълно бойно снаряжение няма да има никаква конкуренция!

На шкембе го е докарва Дядо Коледа :)

Кой каквото да казва за Каракачанов, но неговия подход е чисто Държавнически ! За първи път Министър казва , стоп на подаръците , всичко е вече с пари - плащаш в касата и взимай ! Ако и предните Министри така са постъпвали , Армията щеше да е в форма и нахранена ! Дай боже Каракачанов да направи нещо добро за Армията , да го запомним !

Стиска министерската заплата, и един път не си купи Луканка, да не говорим, за Суджук, и на, погледнете го, на кво прилича!

Абе, на тоя хоби ли му е да ходи полутрезвен на работа ? Или да не пие или да се отреже !

Абе къде е на фото военният министър на България?!!

Абе, от известно време не мога да видя Бялата Златка...Праси да не го е глътнал? Че- гледай колчаво му е шкембето... Върви 5 минути пред него...

Е МИНИСТЕРСТВО НА СУМИСТИ НАЧЕЛО С ТЕБ.

Значи каракачанският търбух ще иска наем от американците за Ново село, Безмер и т.н.??!! Ще те признаем за патриот, ако ги накараш да си плащат. А ако ги изгониш, на следващите избори, които наближават, ще гласувам пак за вас! Но като ти гледам загладения търбух и русенски задник, се съмнявам, какво толкова те боли за македоно-одринските борби и жертви, за ВМРО?! Съмнявам се, че вече си "патриот", а си продажник!

Кой е тоя пич с гащи на жълти петна? Язди пони- като Дони, лошо- човекът е настъпил лай.на.. На тоя полигон пред 20 години отдавахме чест на истински офицери, не на такива като тоя на снимката....Парашутисти....Псевдопатриоти...

...А на кой Дядо? Или Чичо? Мале-мале, как е изминал пеша разстоянието от началото до края на строя?! Явно е природен феномен.

МНОГО Е УРАНЕН . САМО Е ЗА РОДОПА . ОЩЕ МАЛКО ЩЕ РОДИ.