Брюксел: Разбързайте се с попълване на бежанските квоти

ЕК отново призова България незабавно да започне да попълва задължителните си квоти за прием на бежанци, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел: Разбързайте се с попълване на бежанските квоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Товарете ги на кораби и през Атлантика в САЩ.

се управлява от едни евреи,които искат да я унищожат чрез ислям. Същите тези евреи го практикуват този похват вече става повече от 700 г. Това - за който чете история.

Да бе, ще разселват... "Бежанците" ще прегризат и верига, само и само да избягат от тука, тия зорлем ще ги карат да остават...

че ВЕЧЕ сме се съгласили за разселване по квотния принцип! Както и че Борисов подписа тихо мълком и СЕТА, дето ще ни довърши съвсем...На фона на клаузите на този договор, мигрантите ще ни се видят цвете... А бе, изобщо...

Колко унизително звучи само като "ХАЙДЕ КВО СЕ МОТКАТЕ ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ КАКВОТО ВИ Е НАРЕДЕНО''

Не каквото ви е наредено, а както се разбрахме.

КЪДЕ В ДОГОВОРА ЗА ЕС ПИШЕ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ МИГРАНТИ И ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ ТУКА?! И КЪДЕ ПИШЕ,ЧЕ ЕДИН ДОГОВОР НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕН?!

НАШИЯ ВРАГ СА ГЕРБ , БСП И ЕС

Оная дърта соросоидна пачавра Меркел да си ги взима у тях да я оправят по 1000 пъти на ден. Дъртата продажна вещица ги кани после ги разселва из Европа все едно и е бащиния.

Всички които предават България и българите на СЪД!

Ако бяхне независими и имахме политици, а не к..рви за такива, трябва за такъв тон да сме ги пртили да духат супатаа ....

баце вчера козирава на козяк. брюксел ше почака. най.ного да въвъдем санкциес срещу вас.

Тъпо правителство, досега трябваше да регистрират 5-10000 циганина за бежанци и да имаме и за износ даже.

Суберенна?!!!!!..друг път. До като, сме зависими от всякакви Евро-фондове..за каква суверенност говорим? Какви "5 лева"?!!! Хайде слезте на земята малко. Демокрацията и т. нар. "Суверенност"..са празни приказки за народа. На практика...ВСИЧКО СЕ ДВИЖИ ОТ ГОЛЕМИТЕ ПОЛИТ И ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. ТАКА Е БИЛО..И ТАКА ЩЕ БЪДЕ. БЕДЕН ЛИ..СЛАБ ЛИ СИ...ЩЕ ГО ДУХАШ!!!

Малко грубо казано, но си е така. + от мен

Еврогейчетата да си гледат кафявите точки и да траят!

Е те са, че се разбързаме, че ви ги изпратихме и тия , къде са тука, да ви цицат , вие само от това разбирате

България е държава на първа линия и не ви дължи нищо. Квотите са за всички останали.

Браво на унгарците, Чехите и Поляците. Нашите дали ще удърфжат на натиска? Който предизвика тази бежанска вълна, той да ги приеме. Няма зашо да ги натрисат на нас. Ние сме най-бедната страна в ЕС. И да престанат от ЕС да се разпореждат. Много важно = "техните решения са задължителни!" Идиоти.

Сто на сто Борисов ще се съгласи на всякакви квоти, бройки, също така и ще нареди да отпадне защищаващия закон за забрана на продажбата на българска земя на чужденци-само и само да бъде приеман за разговори с европейския настоящ елит. Предател!!!

Докога болния трябва да носи здравия на гръб? Какви разселвания на тия нашественици у нас, бе, марионетки за нищо негодни? Не стига, че и НИЕ сме фронтова държава, че у нас има премного за хала ни от тая напаст, не стига, че 500 години сме си патили от същите по идеи паразити и убийци, ами и били и недоволни, да сме били приемели още въшки. Като че мангалите не ни стигат. Ей това е признак колко от т.нар. парашутисти в министерствата са за разстрел, барабар със т.нар. ни евродепутати. Как никой не си отвори устатата пред медиите относно положението у нас? Как все имате к*р в устата като трябва да защитавате интересите на България?! Как като трябва да си свършите работа все намирате причини, а като трябва да плюскате суджуци все намирате начини? Нещастни еврочиновничета, покровители на правите краставици, извратения морал и 1001 вида полове, поздравления. Заради вас сега излиза на челно място въпроса за референдум за излизане от ЕСССР-гейсъюза преди да сте доскапали каквото посткомундетата от всички цветове на дъгата не успяха за тия 28години.

ЕК е еврейска сатанинска банда,не сме длъжни всички да им станем слуги като Боко,Чоко и мафията зад тях.

Късно е вече. Нашенеца е тъп като гъдулка, той напираше за Европа, щото беше чул че там има лъскави и евтини коли на старо. Ми има, верно е. Както е верно и че в капана за мишки има безплатно сирене. Получаваме си квото се полага за простотията.

Без референдум присъединяването ни е незаконно. Какво е чул и какво иска нашенеца са две различни неща!

Бат' Бо0ко, бързай бавно - докато се натаманим - то скапания ЕС ще се разпадне! Немците и макаронажиите да си ги гледат. На нас циганите ни стигат!

какви роби, какви колонизатори. Който е канил арабите в Европа и по-точно Меркел ги кани в Германия. Аз знам немски и съм чел, че бабето казваше - елате тук, добре дошли. Това, че сме в Европа не значи да ни натриса хора, които нямат същата религия и култура.

България е най-бедната страна в ЕС и не може да бъде задължавана с квоти за прием на мигранти. Това ли е цената на председателството ни? Ако е така, по-добре да се откажем. Няма ли свестни лидери у нас като Орбан, Премиерите на Полша, на Чехия? Само нашите ли се продават за няколко сребърника?

съг че съ сбързим

И все пак от Брюксел нито веднъж не дадоха аргументиран отговор на въпроса "Защо тези хора трябва да бъдат заселвани, а не приемани временно, докато войната в родните им страни свърши"? Да заселиш някого означава да го откъснеш от корена му и принудително да го преместиш при условия, които са му непознати, при хора, които не го искат. Дали това ще го направи щастлив? Това не е хуманно!

Та те повечето изобщо не са от Сирия - паплач от цяла Африка и Афганистан...

Ма колкото и да се напъва Банкянския суджук няма да попълни квотите,щото превърна България в място,от което и арабухите бягат.

Който е колонизирал и въртял бизнес с роби, той да ги приема, ние трябва да вземаме пример от Унгария

Кво ще приемат ??!! Робите са ги ползвали като работни животни, докато измрат.. Ама тия негри, нещо искат да нападат Европа и чрез Шпионите си искат да получават и пари... Ако някой италиански Политици КРАДАТ от Италия и Европейците , а искат да дават пари на араби и негри, Италианците трява да ги застрелят тия Предатели... А и животните в зоологическите градини, също може да ги изядат тия араби и негри. Да ги хранят с маимуни.

Ами така е, като си нямаме премиер като Орбан, ще се гаврят с нас, Баце само плюска пържоли, кифтета и суджуци!

Никакви БГ документи на негри и мюсюлмани да не им се дават. Италия си внася примати негри, да си ги държи. Никакви мюсюлмани от никъде да не се приемат. Турция спонсорира войната в Сирия, да си ги държи Сирийците при тях. Бойко тюфлека да се маха. Протестирайте срещу имиграцията и Бойко както можете.

Евродебилните комисари от Съвета са крайно неоринтирани или изпълняват политическа поръчка. За какви бежански квоти говорят като тези бежанци идват от райони със свърхраждаемост и свръхпроблеми?

Свърши с тия "" бежанци""- башибозуци и Нашественици.. Арабската Измама е разкрита... Нека всички араб- Сирийци и други да си ходят обратно, за да не ги убиваме и да им вземем парите и дрехите.... ВЪН !!!

До кога ЕК ще ни диктува как да живеем?Може би докато им се кланяме.Народ без самочувствие няма уважение от никого.

В България има една поговорка: КОЙ БРЪЗА, БРЪКА. Ние вече достатъчно много БРЪКАХМЕ.Сбъркахме и с вас.

Брюксел и ЕК с личен пример да приемат в личните си домове така желаните орди. След 10години като ги интегрират и цивилизоват може да се седне на масата за преговори.

Ес ЗАЩО не може да разбере,че сме толкова бедни,че не може да интегрираме нашите цигани ,а напротив откакто сме в Ес станаха изключително нагли,неграмотни,агресивни започнаха да ни избиват,крадът и са много мързеливи и само се кучат.НИЕ НЕ ИСКАМЕ ХОРА НА КОЙТО НЕ МОЖЕ. ДА ИМ ПОМОГНЕМ. НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ НА БЕДНИТЕ РАБОТЕЩИ,НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ТА НА ТЕЗИ БЕГЪЛЦИ ОТ МИЗЕРИЯТА .ЕС ПОМОГНЕТЕ НА НАЙ НЕЩАСТНАТА,НАЙ БЕДНАТА,С НАЙ ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ НАЦИЯ ,НЕ ПРОЯВЯВАЙТЕ ГЕНОЦИД КЪМ НАС.

ТЕ НЕ ЗНАЯТ?! И ИМ СЕ МОЛИШ?! НА ТЕЗИ РЕПТИЛИ-НИКОГА!!!

Абсурдно е да се очаква, че някой в Европа иска страната му да приема т. нар. "бежанци" (всъщност нелегални имигранти), изповядващи несъвместима с европейската култура религия и имащи начин на живот несъвместим с европейския. България нееднократно е приемала бежанци. И между другото се е справяла и то отлично! Приемала е без ограничения, въпреки че е била изключително зле икономически. Безспорен факт е, че същите тези бежанци са допринесли изключително много за развитието на страната ни! Много от техните наследници работят и живеят в България и я чувстват като своя родина! Само че в случая всички ние се чувстваме измамени! Европа изпусна момента да бъде твърда, сега всички ще сърбаме попарата, която ще се окаже доста горчива и блудкава.

WSE PO AROGANTNI

Подлец. Гърция ОТПРАТИ БЕЗ НИКАКВИ издадени ДОКУМЕНТИ всички що накацаха на нейните брегове. НАРОЧНО. Защото ако имаха издадени документи от гръцкото правителство, където и да ги хванеха из Европа, щяха да ги връщат на Гърция. Тези мигранти нямат никакво право да се заселват в Европа според закоите на ООН, НО и на тях не им е лесно, като са се хванали на хорото. А нас, вместо да ни "подканяш" прочети си за домашно ДРУГИТЕ БАЛКАНСКИ ВОЙНИ, има я в библиотеката на Бялата Къща не другия континент, Толкова българска земя сте ОТКРАДНАЛИ, толкова българи се избили и толкова сте ИЗГОНИЛИ от нашата земя и сте ги пратили в България. СЕГА, като искаш да ги разселваш мигранти и имигранти, разселвай ги по БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ КОИТО ВИЕ СТЕ ОТКРАДНАЛИ. И не е зле да отидеш на посещение към Полша и Унгария и Чехия да видиш там какво мислят по въпроса диркетно. ПРЕСТАНИ ДА СЕ ГАВРИШ С БЪЛГАРИЯ.

ползата ни от тоя брюксел е че тея дето ги изхранваме станаха още повече

ОТ какъв зор, ние като фронтова държава да имаме квоти от други страни, а? ЗА КАКВО ВИ ПЛАЩАМЕ НА ВАС В НС БЕ НЕГРАМОТНИЦИ? Пращайте оная ухиленатаслабоумницанеграмотна да лобира за премахване на квотите за нас! Въобще, кой се е съгласил на такава глупост?

Защото са мръсници и гъзоблизници ще ни поставят пред свършен факт с тихомълком приетите и настанени у нас около 300 000 (а може би и много повече) "бежанци", които никой не ги иска в западноевропейските страни защото са необразовани и без никаква професионална квалификация!

А БЕ ЩЕ ИМ БУТНАТ НЯКОЕ ДРУГО ЕВРО ПО СМЕТКИТЕ НА ТИЯ НАШИНТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ЩЕ ДОКАРА ЦЯЛАТА ПАЛАЧ НА БЛИЗКИЯ ИЗТОК. НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА НИТО ПИТА НАРОДА ЩЕ ГИ НАСТАНЯТ ДАЖЕ В НАШИТЕ ЖИЛИЩА А НАС ЩЕ НИ ИЗРИТАТ И НИКОЙ НЯМА ОТ БЪЛГАРИТЕ ДА ГЪКНЕ . ТАКА ЧЕ СЕ МОЛЕТЕ НАИСТИНА ТЕЗИ ОТРЕПКИ ДА НЕ ИМ ЗАПОВЯДАТ ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ИЗМЕТ ЩЕ ДОКАРАТ В БЪЛГАРИЯ.

Колко си прав,как един път не пуха народната болка ПРОКЛЕТИ ДА СА ,КАК БЕЗ ВОЙНА НИ ОРЕВЗЕМАТ.АМА ТРИТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ НЕПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ,А РОБСКИЯТ НАРОД САМО СИ МЪЛЧИМ,ДОБРЕ ,ЧЕ СА ТЕЗИ ФОРУМИ ,ТА СИ СПОДЕЛЯМЕ БОЛКАТА.

Направете условията непоносими и те сами ще избягат. Колко му е - приемаме ги, настаняваме ги по мазетата без ток и вода, оставяме вратата отворена и хоп - ау, ама те избягали през нощта. Не знаем къде са.

Че условията за много от българите са си непоносими...

Аз пък имам друго предложение- Брюксел да го д*ха!

то по-бързо!

Баба Меркел защо не се обажда? Нали по нейна покана се събира цялата измет?! Защо не си ги приберат в Германия всички еритрейци, нигерийци и т.н.?! Който си ги е канил да си ги храни. Спомням си, че бана Меркел говореше, че ще приеме всички.

Не се залъгвайте от това кои са изпълнителите. Търсете поръчителите.

За какво са ни тези друговерци и Талибани ! Ние Българите с изключение на управляващите не искаме , не желаем да приемаме имигранти , те не са от нашата раса и вера !

Я па тоя сбърканяк Аврамопулос сигурно е полудЕл - какви квоти, какви 5 евро? Ние, българите НЕ СМЕ канили НИКОГО у нас! Така че квотите можеш да си ги завреш (на теб или на мама Вилкомен Меркел) ясно къде. Ако ББ тръгне да изпълнява наглото нареждане на тоя никаквец, трябва да знае, че го чака революция!!

Боко готов да приема джихадисти, а бе ей, пита ли народа дали иска? Все повече се убеждавам, че Унгария си има Водач, а ние имаме Мухльо.

Аре пийте и вие един боршник, брюкселски цървули... и си приберете маймуните, дето ги извикахте.

Браво бе!:)))) И бояришниците---и брюкселските цървули----в едно изречение наниза!?:)))))) Що не се пробваш при тиквуняка---за БАЛАНС!:)))))

Ами що не ни накаже тази брюкселска бюрократична банда? Като,например,ни отнеме въшкавото председателство,с което ще ни спести 150млн.лева. Какво толкова!!! "Тя/Лиляна Павлова/ припомни, че всички основни срещи са в Брюксел. В София също ще се проведат значими срещи на високо и експертно ниво, предаде БГНЕС."

Те така беше и в Косово. С всяка изминала година албанците раждаха все повече и оп - Косовка албанска държава, отцепена територия от Сърбия.

И всичко това, само в рамките на 3 столетия... Аре сега сичкото сърбоман бегом към Бялград да си слушкате цеца и меца