Баба фучи с порше нощем с 238 км/час

Спортна 79-годишна белгийка е хваната да кара "Порше"-то си посред нощ с 238 километра в час, пише "Газет ван Антверпен", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Баба фучи с порше нощем с 238 км/час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е положението! Тук - едва скърпват горките двата края, накарани в последните си години да гладуват и мизеруват недостойно, а там - вижте им бабите! Как да не й пристанеш на такава, просто сърце не ти дава?!

Тъкмо щах да напиша нещо за старческата деменция и опасностите от нея, но навреме се стих за една друга жена - Бриджит Макрон, модна икона, образец за подражание на целия цивилизован свят. За това и нищо няма да напиша. :)))

след като прочетох същата новина в немския шпигел, там пише че бабата е глобена 1200евро. Сами преценете на койда вярвате, ето така лека по лека всеки ден сайтове като дира ни манипулират, не ми е ясно с каква цел, явно към всяка новина добавят малко художествена измислица.

най важното в случай се премълчава поради абсолютни неизвестни причини . Дошла от нудисткия плаж и била съвсем гола зад волана. Ето , така се обяснява разлика по сумите на наложената глоба , състояла се всъщност от 2 глоби : едната за превишена скорост, а другата за предлагане на ...

То и тук така, само че за пред КАТ след като снимат някой да "лети"!

бабешка работа, кво да прави като не може да спи.

Ех наборката е добре с Поршето аз напъвам моето Трабанче ама пущината не ще повече от 60 км/ ч.

Бабата хвърчи не с Порше, а с метла с дръжка.

Баба е майката на автора на статията. Щофьорката е на възраст!

Ужасна простащина е да наричате възрастна жена баба.Редакцията ако обича да обръща внимание на такива изрази.Все пак се нсдяваме,че това не е кръчмарска страница,а се чете от нас,българите в чужбина,които са забравили този вид селяндуески обноски! Това вероятно е интелигентна,преуспяла ,независима жена,която вероятно е искала да се расходи,поради безсъние. А българските селяндури зяпат и си чоплят в носа и пишат глупости.Невидяло,баба му и магаре не кара.

Ама вие сте в ЧУЖБИНА?! Ауууу! Ееее, браво! И сте забравили вече българската "простащина"?! Страхотно! Преуспяла жена! Всички ви се възхищаваме и дори леко ви завиждаме, че не можем да правим и ние като вас раСходки по Европата. Но в съвета ви непременно ще се вслушаме. Та вие сте преуспяла жена, мъдра, затова живее в Европа!

Тук става въпрос за българската ограниченост и простащина, ама как да го разбереш!

При цялото ми уважение към всички успели на Запад българи, не се самозабравяйте, г-жо Танкова!!! Добавянето на родствените думи към имена дори на непознати съвсем не е простащина, както вулгарно сте се изразили, а е израз на уважение. Когато завършили с отличие престижни чуждестранни университети, но върнали се да работят за благото на България, са наричали П.Р. Славейков дядо Славейков са влагали в тази думичка уважение, преклонение и благоговение. Българският народ, преди да се повлияе от "цивилизацията" е изпитвал голямо уважение към възрастните хора, при това не защото изглеждат и се държат като на 20.

Дядо Славейков

На 79 и с тази постъпка си е направо девичка Мария, ами ако беше налетяла на твоята мама илли баба на възраст.

НАЙ ДОБРЕ СЕ ВИЖДА КАК Е ПРИ КОЛОЕЗДАЧНИТЕ ОБИКОЛКИ.СКОРОСТА Е НИСКА ИМА ВИНАГИ ПОГЛЕД ОТ ВЕРТОЛЕТ И СЕ ДАВА ЧУДЕСЕН ОБЗОР.ТА В БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ БЕЛГИЯ ГЕРМАНИЯ ШВЕЙЦАРИЯ ФРАНЦИЯ СИ ЛИЧИ И ПО АСФАЛТА КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТА.ВСИЧКО Е ПОДРЕДЕНО,ОКОСЕНО ОБГРИЖЕНО И СТОПАНИСАНО.ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО НАШИТЕ ПЪТИЩА ТЕ СА НА НИВОТО НА ВСИЧКО ДРУГО В ДЗЪРЖАВАТА КАТО ОБРАЗОВАНИЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И КУЛТУРА..ЕДИНСТВЕННОТО НЕЩО ПО ЛОШО ОТ ПЪТИЩАТА НИ Е КАЧЕСТВОТО НА ХРАНАТА КОЯТО ЯДЕМ -ТАМ Е АД НЕ СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО АМА 30 ГОДИНИ ЯДЕМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОКЛУК В ЕВРОПА.

"Тя е глобена 4000 евро и й е отнета шофьорската книжка за три месеца." Строго наказание. Три месеца в нейния случай може да е "доживот".

Не така с живота. Тази баба като нищо може да ни надживее;)

Бабата след като кара с 240 км/ч явно е в отлично спортно здраве.Да и дава Господ дълъг живот да си качва адреналина по този начин.

Ако всичко това което си изписал е до някаква степен истина заключението е само едно-ти си дета на номеклатурата и с яки връзки по време на соца та не е добре точно сега да се хвалиш какво си правил тогава когато целия български народ е бил впрегнат да бачка а ти си се шлял(с Владко познаваш ли се?)

а Българските баби карат мотики из полето.... а най напредничавите карат автобус 204...

Какво толкова се е случило,бабата тренирала за формула 1 за Монте Карло.

Лъжа! Бабите в Белгия държат колите в гаражите си и само веднъж седмично ги вадят, за да отидат до пазара в центъра, който се намира на 3км от техния дом. И всичките им автомобили са на макс. 100 000 км. Моля, ДИР-а - коригирайте си новината!

Пропуснал си да кажеш, че карат с максимум 40 км/час, 5та предавка никога не е включвана, а задните врати не са отваряни. За справка - кварталните дилъри на бараки в Горубляне или Дупница.

В Европа бабите на 79 години карат поршета с 240 км/ч, могат да хвърлят 4000 евро глоба, флиртуват с млади пичове и все още са сексуални тигрици, а в Путлерстан средната продължителност на живота е много под 70 години. Е, има една полуплешива, ботоксова баба малко над 60 години, метър и петдесет, на високи токчета с монголоидни очички, която припка из Кремъл, но тази баба с ужасна злоба клати и цеди руските пияни мужици и спинясали тьотчици. Това е една алчна и ненаситна баба - вместо да си седи в къщи и да плете чорапи за сибиряшките ескимоси, тя напада чужди територии, открадна Крим и е първа приятелка с с две други кръвождажни баби - османската диктаторка Ердогания сирийската Асадия. Ха...ха...ха... ха...ха...ха...

Квалитетно, квалитетно... :D

А, Щерев, пак не си си пил хапчетата!

В Швейцария ти конфискуват колата и те вкарват директно в затвора

Wladoo, дело се води първо, винаги! Ако, всички така влизаха от асфалта в затвора - директно, няма да има съдебна система. Само клетки за нарушителите : ) Много е смешно, като идете някъде, чуете нещо и вече е истина.

Браво, бабче!

ще да е от.... склерозата

240 на права, празна магистранала не се усещат. Редовно ги правя в Германия за кеф, въпреки че за нормално каране 160 са напълно комофортни и достатъчни.

това само баба го може! А плюещите по нас мъжки кобри да внимават какво си пожелават!

Така е по света. Има задръстени хора и баби, има и хора живеещи в настоящето. Нашите баби с кастрирано мислене , дори книжки не се опитаха да изкарат и не са шофирали никога.

Ааа, не така, аз съм баба и си имам книжка... само дето карам голф, а не порше ;)

Това да не е като един мой познат италианец, дето за всички свои глоби праща баба си в полицията ;-)

Нашите баби да вземат пример, стига са живяли във времената на мракобесния социализъм !

Като си свикнал да купуваш хляб с купони (и на всичкото отговоре да смяташ, че това е върха на човешкото развитие, о абсурд!), няма как да имаш желание и дори да си въобразиш какво е да си направиш кефа с едно Порше. Ей така, просто да излезеш и да покараш с кеф... пък било то и с 50км/час...

И аз искам да стана такава баба!!

Ковчега е подарък когато го искаш.

няколкостотин хиляди за него? Да шофира с 40 км/ч? Браво на бабата!

Дай Боже всекиму - да стигне 79 и с адреналин

като се събуди бяха ли ти мокри гащите?

И друго ми тежи.... Едни баби ги хващат с поршета посреднош , други баби пак нямат стотинки да си платят тока и посреднощ не спят защото ги ограбват, изнасилват и убиват....

на това ще спи.

Съвсем нормално, бабите дето ги пребиват не са станали Нотариус или Журналист. Ако бяха горе изброените и се случеше това, полицията щеше да бъде викната на инструктаж. Казано честно обаче, какъвто и инструктаж да има, 5_те гънки няма как да се увеличат.

Бабите с Поршета са учили каквото трябва, работили са здраво на младини, ако щеш са спинкали с когото трябва,. Е, малък процент са наследили от мама и тати! А бабите дето ги ограбват в голямото си мнозинство са живели цял живот в къщите на родителите си, симулирали са работа през соца, защото така е трябвало, и постоянно са се оплаквали от всичко!!!

Да разбирам ли от думите ти, че който го пребиват, не е работил и цял живот е скатавал? Примерно децата от спортната база в Асенов град са спали при соца и са симулирали работа? Възможно ли е и ти да си с 5 гънки и затова да правиш изводите в горният си пост? Недей се напъва да отговориш - ясен си и няма да се справиш.

Гледам сам си "помпаш" плюсове, защото едвали има друг дебил като теб да оцени положително мнението ти. Вземи едни 20 минуса от мен.

точно процентут на забогатели от наследство не е малук в западна европа, ами е 78 %. 78 % от милионерите и милярдерите са по наследство. само в щатите 65 % от богаташите са от бизнес сuздаден и развит от самите тях (без мама и тати). т.е. ако турсиsh работа - само USA. в западна европа на млаdежите ги наричат наследствогонци.

Хваната от камера - ей това пропускат от оригиналната новина журналята от дир.бг А истината е, че и моята майка я хванаха няколко пъти с превишена скорост, макар да не е пипала волан от 40 години. Как става ще оставя на вас да се сетите.

пълни глупости какви 238 km в час .тази баба не може да удържи този звяр

Имам дърто Ауди А8 от 1999г. 300 коня е, дори и то с лекота набира 200-220 (правя го само сам, на празна магистрала в участъка след Заарата, за около 1-2 минути. Ако ме хванат, ще си нося последствията като бабата!). Движи се изключително леко и усещането за скорост е съвсем различно, при все че е 18-годишен таралясник! След това като паднеш на 140, все едно си костенурка!

Някой да я светне, да дойде та си фучи тук без никой да и прави проблеми.

Еееее, бабето е пропуснало едни 40km от максималните за болида си.

При техните гладки и широки аутобани и с тази кола съм сигурен, че не е създала опасност за никого, даже не е усетила скороста. Друго си е по бабуните на "магистрала" Тракия.

Сигурно караш някакъв боклук. Аз с моето Порше си карам с 300 по магистрала Тракия.

Желая ти дълго да караш!

След 5300км. из магистралите на Унгария, Чехия, Словакия и източната половина на Германия, мога смело да заявя, че качеството на нашите е сравнимо. Не че е отлично, а напротив - навсякъде е еднакво зле. Има и хубави участъци, но има и доста с бабуни и неравности. Най-добри ми се сториха тези в Дания - но там годишните температурни разлики не надвишават 25градуса. Просто в моите очи се развенча мита за перфектните магистрали на запад от Румъния.

Не съм карал отдавна в централна Европа, но ако тръгнеш от Брюксел към Амстердам да речем говорим за стандартно 3-лентов път с 99% маркировка, без дупки и напълно осветена. Същото е към Франкфурт или Люксембург. Белгия конкретно надолу във фракофонската част има сравними участъци с Тракия, да ;-)

За Словакия съм съгласен,дори има един доста дълъг участък на който щяха да ми изпопадат пломбите но за Унгария и Чехия не съм съгласен,добри са и не са нови

Ако ще говорим за Порше, започваме от Карера. Бостер е най-евтино, колкото да покашеш емблемата, иначе е мощността му е слаба.

То и на "Карерата" двигателя е "бокстер" , а порше бокстер S е по-люто от сатндартна "Карера" . Може да се говори много за тия модели.

Поразрови се малко и пак си помисли

понеже и Бг е европейска ,полицията да прилага същите наказания или равносилни .

Нещо имаш зъб на дупетати и тяхната челяд :)

Не се казва плевналии, а плевенчани. Само селяндури се изразяват така.

Нямаш си идея колко тъпо звучиш нали? не занимавай хората с глупостите ти за който си мислише че са някакъв фактор! по селата може би си бил.... ти може и самолет да си имал като дете, въпроса е че сега все още мислиш като дете.

тренирала е за Ф1,но не искат да го кажат на конкуренцията . как не е утрепала човек и как са успели да я спрат полицаите е загадка ?!

Спортна 79 годишна българка от Долно нагорнище е хваната да фучи, след като е профукала ЦЯЛАТА си пенсия от 165 ЛЕВА за плащане в "енергоото"-за сметките на климатика в летните жеги. Приликата е очевадна:) Изводът е един - и двете баби не знаят за какво харчат парите си.

Булята е строила цял живот Комунизъма. Сега защо не и стига пенсията?

Възможно е, защото на 10.11.1989 год. строителството на комунизма беше спряно и всичко постигнато постепенно бе унищожено. Сега всички сме горди капиталисти-демократи и извиняваме неуспехите си с миналото!

Ако някой наш "състезател" го глобят с 4000 евра за превишена скорост дали скоро ще си помисли да превишава отново ;)

никой не ти завижда за постиженията. Минусите са за скоростите и за мисленето ти по скоростите. Осъзнай това преди да пишеш още

Дали разбираш колко си прост, всичкитети постове са такива безмислени и неадекватни, за това сам си отговаряш и си пишеш! обърни си внимание.....

това е доказателствол че в ръцете на дете, възрастен или неадекватен човек обикновено превозно средство се превръща в оръжие!

касаят скоростите ти, мисленето ти и философията ти по скоростите и се поставят от гледна точка на днешната безразсъдност. Това са забранени скорости дори на автомагистрала. минус за тебе.

Да бяха я оставили да покара още малко. Сигурно щеше заспи вечно и да е доволна.

Следващия път:)))))

Може ли нормалното прилагане на закона по света да ни идва като извънредна новина! колко сме жалки.

три месеца дали ще е жива?

А ти дали след три месеца ще бъдеш жив? Този въпрос се отнася за всеки.

Научете се да използвате едно и също глаголно време и наклонение за действия, които са се извършвали в един и същи момент в миналото. Изобщо, научете се да разказвате и преразказвате, учи се в началното училище.

хахаха, тва бабе кърти, сега е време да се фане да ходи на фитнес, за да си изразходва енергията! :)