САЩ и Молдова започнаха военно учение край Кишинев

Съвместно молдовско-американско военно учение "Dragoon pioneer 2017" започна вчера на военния полигон Булбоака на 30 км от Кишинев.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Молдова започнаха военно учение край Кишинев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Кремле е открит нов източник на газ!!! ха познайте от кого изтича???

Сигурен съм, а са ни нападнали руснаците, а американците са ни дошли на помощ! Ще се втурнат както англичани и французи се втурнаха да спасяват Полша през ВСВ.

Ама Чембърлейн смениха и дойде Чърчил, нали? Колкото до Франция - когато дойде нейния ред Сталин не трябваше ли да помага? Договор за взаимопомощ са имали все пак - 'F*ck all' им е помогнал..

Що евтини ку*ви има в Молдова не е истина! Американците ше намажат здраво и то за жълти стотиники....същото важи и за политиците на тези държавици вкл.БГ

Време е този тумор наречен САЩ да бъде изрязан от лицето на земята.

То да беше само сащ... Туморът е глобален. И не е само политически, а тотален/цялостен, на всички нива. Само Господ може да ни спаси вече. Хората. Ако го помолим.

Една реплика от "Планетата на маймуните". Главната маймуна казва нещо от рода на "ние създадохме това зло (хората), ние трябва да отървем света от него".

Що тъй унило товарищи? Нали уж БРИКСМРИКС е голямат а работа, а Щатите никой не бръснел и Путин назначавал шефа 'Вашингтонския ОбкКом', че и шампанско се пи по въпроса. Как така не ви вървят делата? Освен евтиния нефт, Елцин ли е още виновен?

Бе, добре че са сащ с трилионния си военен бюджет, хилядата си военни бази по света и у нас, и 200-та военни операции, които са водили в 130страни след ВСВ, в които са убити 15млн.(това по американски данни). Така те успешно ни защитават от агресивната Русия с нейния 50млрд. военен бюджет и 3-4 военни бази извън страната. А! Сев.корейците и Иран са другите заплахи за мира, демокрацията и правата на човека по света и у нас.

Либерал -толерастите няма да ти разберат саркастичния коментар, ще четат и пак и пак и ще се чудят плюс ли да сложат или минус ))) !!!

Дано психиатрите го разберат, че иначе ще лапа голямото хапче.

Де бой, де!:))))) А руско-китайско учение в Черно море---искате ли?:))))

Този ха е видял истински руснак от храстите пред себе си, ха е напълнил гащите ха ха ха !

от пияния и лудия бяга ! поговорка.

Я пак че не можахме да ти разберем поговорката иначе и ние сме я чували но свържи я със статията дай пояснения че либерал толерастите няма да те разберат !!!

ТИЯ ЗОРЛЕМ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ОТ ПУТИН ПРАВОСЛАВЕН СВЕТЕЦ С ИМЕТО СВЕТИ ВЛАДИМИР ОБЕДИНИТЕЛ :))) .... РУСИЯ ВЕЧЕ ИМА СВЕТИ ВЛАДИМИР ПОКРЪСТИТЕЛ .... И СВЕТИ ВЛАДИМИР (ЛЕНИН) ОСВОБОДИТЕЛ :)))

Интересно! Я ни изясни на нас, по-тъпичките от теб, от какво е освободил тов. св. леЛенин твоята Россия? Щото аз знам, че я е освободил от много и най-различни неща - от заможни и интелигентни граждани, например, както и от милиони, десетки милиони "излишни" граждани, които само са му се пречкали в краката по пътя към комунизЪма!

НАТО, а то все повече страна търсят защита от Организацията, дори и бомбардираната, рашофилистична сърбия ??? А за Молдава е най-добре да се аншлусне с Румъния, но този пусти провинциален егоизъм, с неговите мераци всеки да е най-големия началник ???

Недей, че много се объркахме с този Тръмп. Уж беше от нашите, а сега гледай какво прави! Само дето похарчихме парите на другарите от Москва.