Борисов: Трети сме по най-ниско съотношение дълг - БВП

България е третата страна в ЕС с най-ниско съотношение на правителствен дълг спрямо БВП според последните данни на Евростат за първото тримесечие на годината.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Трети сме по най-ниско съотношение дълг - БВП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво сочи статистиката изобщо не ме интересува. И първи да сме, по-важното е, че по доходи и жизнен стандарт сме последни в ЕС. Това трябва управляващите да си го набият в главите и да си го повтарят всеки ден! Всеки разумен човек в управлението би трябвало да се срамува от този факт. Много важно, че взимат нови заеми, за да връщат стари дългове! И се гордеят с това, моля ви се!!!

баце недей да лъжеш, а 26 млрд. дето ще ги теглиш.

Не е нужен анализ на Евростат, за да може да се види, че народа в Гърция, Италия и Португалия живее по-добре отколкото в BG. Какво казва Евростат за емиграцията на българи към тези страни...

и това кой ти го каза отнова недоразумение Горанов ли? Ей така на ушенце на неофициалната оперативка в Бояна? Дай факти дай доказателства източници на тази информацият или трябва да ти вярваме? Мислиш се за Господ и че трябва да ти се вярва безусловно ли? Сбъркал си. Държавниците говорят с факти и назовават източниците си. Не като банкянския боклук....

" ВЗЯТКИ" от фирми: Започващи от мин. 20% и стигащи до безкрайност= фалит...

Защо се вдига толкова шум когато са нападнати известни хора( нотариуси, журналисти, бизнесмени...)? Защо обществото не се задейства при нападение на обикновени хора? Когато преди Нова година мен ме нападнаха, пребиха и ограбиха никой не разбра, а от полицията ми казаха, че не съм единствен случай. Точно тогава в много квартали на София са били нападани и пребивани и ограбвани много жени по един и същи начин, но никой не разбра, само пострадалите.

Пак са ти написали нещо, което не разбираш! Бойкоооо, научи се, че се сравняват сравними величини, а държавата управлявана от теб е имагинерна величина, ама и това няма да разбереш! Тиква!

Другарю Борисов, кажете нещо и за другия също толкова популярен показател GDP per capita за България (БВП на глава от населението), както и къде сме ние в класацията спрямо другите в ЕС при сравнението му с РЗ .

По важно е на кое място сме е Европа по европейски показатели и най важното този показател е кух от съдържание когато сме най-бедни и сме най-несправедливата страна в Европа.

Хайде сега да станем трети и по доходи в ЕС. Амин!

НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ТОВА ,ТЪПА МУТРО, ТОЛКОВА ПРОСТ И НАГЪЛ,БУТА СЕ ДА УПРАВЛЯВА

най напрад да поотслабне, че ще получи сърдечен удар. Някои от нерви и отговорност отслабват, той - обратно. И стига сте ни занимавали с ЕС. Там "ръкавелджиите" искат само да няма непослушници. Говорете за България, но не ви изнася. Както чета пак тук, всяка 4-та фирма е пред фалит ! А ни баете отдавна за ръст в икономиката от над 2 % ??! Кого лъжете мизерници !!

и първи по бедност, къде е съотношението, къде е стандарта, къде сме ние и докога ще слушаме кухи фрази без покритие, не може да имаме работни заплати и пенсии от кредити, в каква посока се развива икономиката ни...

Не трийте постовете, тъпи гербаджийски дръжки на микрофони, не журналисти, колко още ще го държите вашият ангел хранител на снимката, Суджук паша Дебели, то голямата новина, 3 дена вече му се радваме, дайте някоя нова негова простотия!!!

БЕЗОЧИЕ Е ДА СЕ ХВАЛИ С ТОВА!!!ДА СИ ПРИЗНАЕ С КОЛКО НАРАСНА ДЪЛГА НИ ОТ КАКТО БЪРКА В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА!!!

Суджук Ага е безкомпромисен!!!! Борисов е човек от народа. Скромен и умен. Лаврентий Берия, този справедлив и духовно възвишен човек, обичал да казва: Скромността краси болшевика, заменяйки думата човек с болшевик. Сталин лично одобрил тази поправка и дори допълнил: Силата на болшевика е в неговата скромност. Което разкрива тайната на непобедимия Борисов. Времената днес са други - демократични. Берия и Сталин ги няма. Борисов обаче е тук, със своята скромност доказателство, че болшевизмът е жив. Странно изглеждат на този фон документите които показа банкера Цветан Василев, че 240 млн са били занесени на Борисов от посредниците Делян Пеевски и Александър Сталийски. Още по-странно е присъствието на човек от бистришките тигри в управата на Дунарит и Авионамс. Да не говорим за слуховете, че Бойко притежава акции от Булгартабак и различни медии. Ами Димитър Богданов, който поискал 1 млн лв от кандидат за купувач на Химко Враца от името на Борисов? Какво да мислим и за банковата сметка на Борисов в Лихтенщайн, разследвана от местната прокуратура? Дори един особено близък до премиера сайт писа, че в това нямало нищо лошо, защото всичко било законно. Законно, законно колко да е законно. Освен това го няма записано в имотната декларация на премиера. А дали мъжката дружба между премиера и шефа на Лукойл България Вальо Златев е само духовна? Скромни, успели мъже... Правешката шатра, ловното стопанство Паламара, правителствения самолет, цени на петрола, бридж белота висша форма на човешко общуване...

Класирахме се на второ място.

Браво, аре сега да да видим правосъдието: Риташ камериерка и и чупиш челюстта - домашен арест (и е много вероятно да си изчезнал вече).А и си чужденец, не е добре за имиджа, ако те държат в ареста. - Скачаш на бой на незрящи - пускат те, щото имаш високо кръвно, глаукома и още десет болести (а си само на 21). Носят се некви слухове, че татенцето има кинти. - Осъждат те на 15 години затвор, че си краднал едни 21 милиона - пускат те с "подписка". После променят на "Арест", ама вече си изчезнал. - Удряш шамар на оператор на удобна за властта медия (операторът е посегнал пръв) - лежиш в ареста. И това е само за един месец (горе-долу)

ПОРЕДНАТА НАШЕНСКА ТРАГИКОМЕДИЯ НА BG-ПОЛИТИЧЕСКА СНИМАЧНА ПЛОЩАДКА. ======================= - Камера ? - Работи ! - Микрофон ? - Работи ! - Начало: "БАТ' Б. Б. 17 - 21" Трети дубъл ! Една продукция на продуцентска филмова къща "ГЕРБ" - епизод "СУДЖУК".

Шопар,откакто сте на власт външния ни дълг нарастна от 8.44 на 30 милиарда ,тъпак,всеки не тъп герберски сопол може да се информира за това

Моля ви , сменете снимката . Изглежда ми сдрусан и с хемероиди.

С други думи, американците да ни дишат праха - те са най-отзад на опашката по този показател. Важна е покупателната способност и стандарта на живот, а не такива измислени от недоучили герберски пседоикономисти показатели.

може да ни забатачите още,но за мин. стандарт и не помисляте за народа/нека се мъчи в нищетата,а вие все по/богати от грабене

А по неразкрити телефонни измами, пребити от цигани, бити лекари, бити журналисти, брутални саморазправи на пътя къде сме?

По времето на Чаушеско Румъния нямаше никакъв дълг и той се гордееше с това. Хората нямаха нищо. Тичаха след българските тирове да разменят няколко картофа за цигари или дъвки. Бензинът беше мираж , но Румъния горда. Не бяхме цъфнали и ние , но такава мизерия не се виждаше другаде заради мерака на ВОЖДА да го тупът по гърба как добре си връща заемите.

Стига лъга, Тикво мутренска! Щом вземеш управлението на страната и всичко се обръща с краката нагоре - кражби, корупция, далавери, убийства, катастрофи, ръст на цените, ръст на циганската престъпност ......Няма ли да те прибере Господ, Та и ние да си отдъхнем от теб и шайката ти?!

А кога ще станем трети по естествен прираст? Скъсваме се да хрантутим циганите и пак сме на опашката ...

А първи по престъпност във власта...единия откраднал милиони чрез ремонта на НДК, друг суджуци 4 тона за Бойко, една правела пари с пренос превоз на мигранти и емигранти и то "патриотка" от четата на Валерката....престъпници и то държавни!!!

Стига си лъгал бе-за каквото и да си отвориш устата, само лъжи и хвалби ръсиш!Дребнаво, просто човече!

А бе Б.Б.виж какво става.Къде си мишок.

Срам и позор !От тия милиарди заем ,не съм усетила нищо ...пътищата по които се движа са като след бомбандировка ,улиците по които се движа са в ужасно състояние ,плащам осигуровки ...плащам за мед.услуги ...Борисов ...махай се !Не ставаш !

Правилно се гордее другара Бочко Борисов, даже по някои критерии (като, бедност) сме дори на първо място, и не само в Европа! ...

Следователно да вземем нов дълг от господарите ти,който вие от ГЕРБ и слугите ви ще окрадете,а ние да го връщаме дружно,така ли?

Каратиста почти прочел Винету намерил с какво да се хвали.

РазБойко, това трето място хич не ни топли. Когато станем на трето място по заплати тогава се хвали.

Някъде по света измъчват хората с ток, а у нас измъчват хората и с ток, и с парно, и с вода и въобще, с гарантираното от държавата, все по-задълбочаващо се мизерно съществуване на по-голямата и по-добрта част от народа !

Господин Борисов, няма как вече да се криете. Все някога ще излезе истината за Вашата истинска същност на яве!!! Историята винаги има още един източник на информация. А Вие сте Счестлавен!!!! Ще Ви видим накрая!

..а сме първи по корупция със суджуци, луканки и филе "Елена"!

е и какво? дай да заемеш още 500-600 милиарда? аре стига ни заравял в заеми бе тъпанар!

А по крадене на еврофондове сте номер 1 ! По ликвидация на народа си също сте номер 1 !!!

Еми да, математика-НАЙ-НИСЪК БВП на глава население!!!Умници-САЩ имат 5 трилиона външен дълг и вътрешен???А БТВ е висок като съотношение? 8,5 долара часова мин.ставка!Много са зле.....Малииии

САЩ нямат външен дълг! Всичкият им дълг е в долари, разбирай националната им валута.;)

Това добра или лоша новина е? Щото да се връщат заеми, когато лихвите са най-ниски, не ми се вързва много с нормалната логика...;) В момента лихвата по 10 годишният ни дълг е 1,75 %, друг път получавали ли сме толкова евтини пари??? За сравнение лихвата по книжата на Милен Велчев бяха над 9 %. Кога ще вземем нов заем, когато лихвите станат 10 % ли???

И тази информация с какво е полезна за обикновения българин.Взели сте си заем,усвоили сте го между себе си и сега започвате да си го връщате.

А за кого е взет този заем, ако не за обикновения българин. Поне това е презумцията.

трябва да наваксаме много е ниско съотношението

НЕКАДЪРНИЦИ И КАЛИНКИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО ЛОШИ РЕЗУЛТАТИ - ФАКТ.

Както се казваше в един виц: - Какво е 1000 Адвоката на дъното на океана? - Едно добро начало!

на всякъде сме 1-ви в света и 2-ри в БЪлгария Важното е да си вярваме