Нинова: Корупция с четене на закони не се бори

Корупция с четене на закони не се бори, а с прилагането им. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в „Лице в лице“ по бТВ.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Корупция с четене на закони не се бори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей това комунистите са най много пари от всички окрадоха от народа и нагли бе, за корупция говорят, искат никой друг да не краде, а само те

Вярно е, но и при вас нямаше да е различно, ако бяхте взели властта, щеше да наредиш фаворитите си Янков, Гергов, Зарков, Добрев, все компрометирани, нали се опита да редиш служебното правителство на Президента, но той се оказа с характер.

Странно! Точно от БСП ли дават акъл, как се бори корупция?!

И точно курнелка ли? То на нея й е лесно да говори за корупция, все едно си разказва биографията.

Много актуална тема.Права е Нинова, който е взел кредит от КТБ и не го е върнал да се разследва и в затвора.Иначе отново всичко ще е за сметка на нас данъкоплатците,а това са над 4 млрд.лв.Така, че бат Бойко действай и не се план.С Цацаров търсете крадците и всички на топло.

Кво стана с твоята съпартийка Масларова ма? Осъдихте ли я или само закона четете?

Невинна като Цветанов

И ние сме доказано чисти и изпрани

А с ограбване на Машиноекспорт и задграничните дружества става ли госпожо Нинова?

Тази жена се изказва като последна инстанция по всички въпроси. Какво е направила досега? Къде се е доказала?

Мразите я защото ви бърка в очите крадливи

Корни крадлата,вика дръжте крадеца.... Добре измислено, ама да не стане, ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА.

Пак ми падна кора. Видя ли я тая винаги ми пада кора.

С тоя кор по-добре смени резбата ако искаш да участваш в секса.

Стига бе! Ти да не се възбуждаш като я видиш?

вай,вай....старите курви ше затворът бардака, ше го декорират на църква и ше проповядват и прават добродетел? това и христос не го може.

За фалита се знаеше още ноември 2013 г. А подсъдими трябва да са директори и служители от БНБ - та нали те правят одит и слагат подписа си, че всичко е наред с ликвидността на банката. Но нали парите влезнаха в партийната каса, сега ще потулят всичко. Както стана и с "Р. Овч.". Докато има балъци да дават пари на депозит в българска банка, ще има и тарикати да им ги взимат.

Ред е генералот да си подкрепи шефката , да тропне с крак и да си поиска нещото

Ограбването на народа беше на няколко вълни и етапа. КТБ е част от последния етап. Еврограбителския. Кодиран в името на управляващата партия - Голямо Европейско Разграбване на БГ.

На имената не решава НИЩО! И аз искам да ми бъде прочетено името срещу 10 милиона лева ама няма!

Ма добре чете нпк ниновицата,че току виж и потрябвал след толкова кражби че тая на ктб бледнее пред нейните и нейния ментор със сините венци

Ебати,не знаех че Путин е със сини венци

Костов има пред вид. Кво се му го цокате на Путин?

ГЕРБЕРАСТИТЕ И СВИНЧО ПЕЕВСКИ - НЕЗАКОННИЯ СИН НА ДОГАН .... ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВАТЕ , ЧЕ РИТАТЕ СРЕЩУ СПИСЪКА ???:))

Идва събота и неделя и ккрекалото крушовишко започва да кудкудяка,нормалните хора работят от понеделник до петък и уйкенда си почиват,а тая обратното,тарикатка е иначе,два дена крека,и после 5 дена си чеше тлъстото дупе у парламента и мълчи като бит п.......с

Петък е. Леля Курвелка не се интересува кой и как ще принуди кредитополучателите да връщат кредити. Ако внесе проект за закон за принудително събиране на кредити - ще й ръкопляскат. Да ама итв няма а може да краде.

КОЙ ЦАЦАРОВ , КОЙ ????

Кобри си търси клюката и интригата , на нейното ниво само това се котира

На Граждани за ядене на суджуци и филета лошо им се пише.

В Парламента е бъкано с крадци, далаверджии, мошеници, педали, изнудвачи, търговци на бебета, икономически престъпници и измамници! Какво да очакваме от тях?

Винету тлъсти и Цеко Гуменката май ще лъснат грозно

95 % от депутатите са мафиоти, купувачи на гласове и престъпници! Няма управия в тая обречена територия! ОСТАВКА, СЪД И ЕКЗЕКУЦИИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!