Късо съединение забави метровлаковете

Късо съединение по контактната мрежа при метростанция "Младост 1" забави движението на влаковете преди 7 часа тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Късо съединение забави метровлаковете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупава причина изтъкват ... Проблема е друг ... И не беше разрешен и след 08,30ч сутринта... не се движиха влакове от Витоша, през Обеля и през Младост 1 до Младост 4-Бизнес парка ...

""Най-вероятно през нощта са мили тунела и с маркучите са пръснали вода - това е вероятната причина", коментира инж. Братоев и добави, че в случая няма нищо притеснително или извънредно." И какви са тия лаишки обяснения?... Миенето, ако въобще се мие перона, а не тунелите - не става ли по определен график? То да не е така - хрумва му на някого и си казва - а, бе, я да измия малко тука...

И от метро ли разбираш? Да мие се тунела, от графитните четки всичко става черно. С маркуч се мие, като се возиш следващия път в метрото погледни в тунела и ще видиш водопроводната тръба.

"малко разреден график"... това никъде го няма - в 8 и 15 сутринта 9 минути между влаковете, то седмица трамвай по-често минава В тази държава на всяка крачка има ненормални за цивилизован свят неща.

имало е обаждане за вероятна бомба, от сиг източник знам

Движението не беше затруднено само между станциите между станциите Васил Левски и Софийски университет", а по цялата линия към "Витоша". И проблемът не е че е имало техническа авария а че НИКОЙ НИЩО НЕ СЪОБЩИ НА ЧАКАЩИТЕ. Просто стоиш и гадаеш дали влакчето ще дойде след 5 минути или след 2 часа.

До ДИР - последно, къде е бил проблемът - в мотрисата или в контактната мрежа