Още двама души са загинали при протести във Венецуела

Двама души са загинали вчера при протести във Венецуела, а деветима са ранени, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Още двама души са загинали при протести във Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ясно че щатите правят тая каша не могат още да им простят че национализираха американските петролни компании и ги изгониха от страната си.

Глупави хора! Що протестират! Имат си ЦОЦОлизъмь! Късметлии са като севернокорейците! Може да са гладни като тях, ама си има Вожд, който да се грижи за тях, за парите им и за високия им ЦОЦОлистически морал!

Да очакваме скоро демократичните сили да влязат да помогнат на опозицията в борбата и със законно избраното правителство. Само и единствено в интерес на народа.

Еми, Големият двубой върви по всички "правила" на пердашингът. Но да имаш за президент тролейбусен шофьор си е резил- то бива социализъм, бива, ама чак дотам...

Реален социализъм в действие.

Ах колко са сладки, когато са в опозиция! Напомнят ми за Н.Василеви Милен Велчев

И тази прекрасна страна със съдействието на ционистките щати ще пеме към робството и зависимостта ако се поддаде на разни опозиционни сили,всички знаем каква демокрация има там където американците са се появили-ирак,сирия,либия,авганистан,българия,украйна...искат явно и този петрол да гепнат...

така е , те в момента живеят в охолство и социалистическа благодат, обаче видиш ли платени протестъри искат да спре този земен рай.

Сега може да не са добре, но със сигурност ще станат още по-зле, гледай Украйна, Алжир.... Мноооого им е гот там и по цял ден благодарят на Чичо САМ и Сорос.

Да си чул в Швеция да протестират, че са гладни, а да си чул в Дания или Швейцария?

На нас ни гепнаха всичкия петрол гадните американци! А руснаците ни дадоха на два пъти по 30 тона злато!