Бивш военен простреля британски турист край Слънчев бряг

54-годишен шофьор простреля британски турист на пътя между курорта Слънчев бряг и село Оризаре.

Обратно в новината

Коментари - Бивш военен простреля британски турист край Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой крив, кой прав, но е действал по правилник - предупреждение, стрелба във въздуха и след това по крайниците. То по закон трябва да те наръгат или прострелят 10 пъти в гърба и чак тогава да имаш право да се защитиш. Да става като в Щатите и тогава ще се успокоят и мутри и циганета.

Правилно е постъпил човека, защитил се е, добре,че е имал оръжие иначе можеше да е вече покойник!

Кога най-после, скъпи списвачи, ще се научите, че британец и англичанин не е едно и също?! Британец е общо понятие за всеки гражданин на Обединеното кралство, независимо от произхода му- англичанин, шотландец, уелсец или серноирландец....Та, последно,какви точно са двамата чужди граждани?

Абе разбра се, че е островитянин. Това е достатъчно!

няма бивш военен, както няма бивш негър.

това е руски гражданин военен но руски мухло

Като ви гледам продажните коментари ходете си в англия, кво правите в дира да списвате. Никой не ви ще мнението. Всеки си прави каквото иска като дойде в БГ, защото по света сме известни с беззаконие. Със сигурност е имало за какво да ги простреля.

Мийте кенефи, коли и чинии и бачкайте по строежите, вместо да тролите. Повръща ми се от такива боклуци като вас. Като обичате Англия айде бегом марш и да не се връщате. Там направо ви чака делегация на летището и плачат за цървули като вас.

Бе ти май си се изказал под погрешният пост!

"Българинът се опитал да направи забележка на двамата англичани". Като знам какъв чист английски говорят в Оризаре си представям какво са разбрали англичаните от забележката на бившия военен.

...мислиш ли ,че е длажен да знае англииски ?!?

Ми той - не, ама ти си длъжна да научиш поне малко български, за да не се излагаш с неграмотно написани коментари.

...само така !!!...браво на човека!!!...то дарjaвата и полицiята отдавна са абдикирали....тези англииски тапанари сас сигурност не са по- различни от онзи швед дето ритна камериерката в главата !...нали така господин премиер "в Balgaria всичко е много стабилно " !!!

ейййй нагли англичани, не стига че ги е прострелял горкия партенкаджия ми и сърдечен проблем му предизвикали

Стрелеца е действал като обикновен бандит... Щото по същия начин, ако не даде предимство на някоя кола на кръстовище и мине без да стане катастрофа... Оня с предимство може да го настигне и да му тегли няколко куршума.... А и нормално е колоездачите да се движат в цялото свое платно, щото иначе някой шофьор може да не ги види, ако са до страничната лента и като мине, да ги блъсне.... Дори не е действащ катаджия, а почнал да нарежда как да се шофира на платното.

Ъхъ,така навремето един старшинка нашари Ст.Ст, щото беше слезнал от тузарския си автомобил и се опитал да го бие.Така се случва когато си мислиш,че си безсмъртен.

Само Як териер не би се спрял след 2 контролни изстрела. Значи интелекта им е като на куче.

Правилно е постъпил, направил им е забележка, те са тръгнали да го бият , гръмнал е предупредително два пъти във въздуха, но без ефект. Така принуден тои го прострелва в крака.

задунаевски бантустан

Интересно животно е булгарикус неандирталикус. Навън е като опикано мушкато, тихо наведено и усмихващо се на всяка маймуна. В гъза да го ритнеш, ще ти благодари за ритника. В БГ обаче е агресивно, засича път, бие бременни, псува, гърми по колоздачи. Абе загадка за антропологията. А иначе англетата могат да бъдат изключително нагли и арогантни, особено в чужда дъжава. Иначе в къщи са кротки и усмихнати....

Навън е диктатура,а в България е свобода,в америка също ще ти пръснат празната кратуна ако не им изнесе !!!

ем че респектирал ги е.... брау

не си купувайте Фолксвагени, вероятноста за агресия е доказано голяма при този фабрикат:)

англичаните от край време са със самочувствие че са най - великите на земята може и във вселената. И някакъв таксиметров им дава акъл и те - са решили че са в Афганистан... което може да не е далече от истината...

Луда работа. Единия в хирургия, другия в психиатрия, а третия в кардиология. Лудна този свят. Добре че не са били 20 колоездача че нямаше да стигнат отделенията.

Да ама ако бяха 20 нямаше да му стигнат патроните трябва да тича до Голфа за нов пълнител. ;) Добре, че Макаров е скапан пистолет и не уцелва много, много.

Ти пипал ли са Макаров?

Дрегера на фатмака колко ли е показал?Те са си на половинка водка от 10 сутринта.

Военните не са идиоти,те просто трябваше да вземат властта през 1989г.и България щеше да е нормална европейска държава без мутри и корумпирани политици.А това, че някои не уважават военните си, които им помагат при бедствия, аварии не говори добре за възпитанието им.

Кви офицери ве кви пет лева.Партията колеше и бесеше и никой не смееше да шукне.И като сваляха Тодор Живков от власт по заповед на руснаците един милион комунисти мълчаха като мушнати гайди.Арее хеейй

Тия бивши военни(върли комунисти),знаят само да искат пари и да убиват.Така са научени през времето на комунизЪма.ВЪЛК КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО АДЕТА НЕ.....

dimka

Бивш военен... това казва всичко.

В Борисовата градина карат много велосипеди, бързо и безшумно зад тебе и а си мръднал в страни ще те отнесат.

Окъде накъде тия сбъркаркани бивши военни и полицаи имат право на оръжие като през годините са доказали, че са абсолютно негодни!!! Плюс това са професионални алкохолици!

Като се опъват на голфажия така става. Пак като не им е проветрил манерките. :)

докато са се били фатмакът е успял да се добере до колата си явно през това време злобните велосипедисти са се били по между си очевиден опит на дир да изопачи истината но не е за пръв път

Няма какво да се лъжем, военните са идиоти, ама и британците не падат по долу, че на всичко отгоре имат и имперско самочуствие.Кой крив, кой прав, но чичкото им е дал хубав урок, следващия път туристите от Албиона ще внимават повече!!

Следващия път няма да има туристи.

Мерси, от такива.Но, не оневинявам чичкото боец.Британците са доста разхайтени и като полицията спи, друг им върши работата!

И ти ли бе? Дай да си правят квото си искат щото иначе нямало да ги има. Я иди теб да те ритнат в тиквата и после викай да се трайкаме щото нямало да ги има. Ма при теб може и да е за добро. Може да ти дойде акъла.

по принцип велосипедистите са си за отстрел

По принцип, който е карал ГОЛФ или БМВ - трябва да се арестува и вкара в концентрационен лагер. Да внимават и тия с Хондите.

стрелецът невинно се опитал да обясни правилата докато пуцал а злобните велосипедисти са в добро състояние

така се пишат статии!!! стрелецът болен а простреляният - в добро състояние!!!

Проблемите идват от това, че не се спазват законите и правилата на културното поведение. Няма значение дали е българин или чужденец, правилата трябва да се спазват. И трябва да се наказват тези, които ги нарушават, а не тези, които не се примиряват с неспазването им.

И ти ли ще ги наказваш?

Ами преди години един бивш футболист точно така се изрепчи пак на един бивш военен и поискал да го извади от колата за да му покаже кой е а той само извадил патлака и......свърши кариерата му на футболист а сега се прави на треньор......пак късмет е извадил,че не е дал фира ритнитопковеца

Защо се разрешава притежаването на огнестрелно оръжие? Нали уж със закон е забранено носенето и ползване на оръжие в България. Бивш военен. Дори и като военен има право на оръжие само в службата си, а не и в дома си. Колко много случаи станаха когато бивши военни злоупотребяват с огниестрелно оръжие. Не е ли крайно време да се събере раздаденото оръжие на "Сулю и Пулю"?

Виж фатмаците колко минуса ти нацвъкаха за нула време.

нацвъкаха минуси а, глупаците като теб, само простотии.

Kакъв мен си ти бе Frau , аз не съм чул досега да е застрелян някой свестен човек , все цигани или боклуци който си го търят

Хихи, в България лично късо бойно оръжие за самоохрана имат поне 100 000 души без да броим ловците..., които са още толкова. Това е 200 хилядна армия така че по-полека.

Значи има работа за полицията. Докато го съберат това оръжие. 100 хил е достатъчно, за ловците не става дума.

Намери се един от майка роден. Само така.

Открит е сезона за лов на носър-чета!!!

Странна работа ,от района съм и този участък от пътя ми е познат ,движението е слабо и за това е предпочитан от колоездачи .Не вярвам агресията да е дошла от колоездачите ,най вероятно нашият военен се взел за много важен /сигурно работи като охрана някъде в сл бряг/ и е предизвикал спречкване.Пътят е равен и открит с добра видимост от всякъде ,видял си велосипедисти ,ами намали скороста бе

И що не вярваш да е дошла агресията от тях..щото и ти караш колело или ?

Бе те са спрели насред път да си ПРААТ мохабет, не разбра ли?! И нашият е взел да ги възпитава, а те са го сиктирдосали и той като е видял че са чужденци му е паднало пердето и мелето е станало. Хубаво пак, че не гърмял на месо, никой нямаше да се занимава да разследва нито пък да прави експертизи... Ама той пак добре че се е обадил в районното... нищо няма да му направят. Ще го предупредят и по живо по здраво... ония да се занимават с граждански искове 5 години ако докажат нещо...

Явно си от тези които карат с купена книжка или бе з такава-в закона пише черно на бяло,че мотористи и велосипедисти нямат право да се движат заедно по платното а в колона.......понял????

То и на магистралата е така. Права е, има видимост, открито е. Що не караш там? По осевата линия не се кара. Закон. Право, криво, открито или не, там не се кара.

Какво стана с руснаците които биха БЪЛГАРСКИ полицаи в БЪЛГАРИЯ и оказваха съпротива при арест. Нека някоя медия да направи официално запитване - какво се случва с тях

Не може! Руснаците са наши братя- православни християни и славяни. За тях...или хубаво или нищо. Компрометиращите новини не са разрешени.

то така е и за умрелите-или хубаво или нищо

Само дето не бяха руснаци а украинци, ама това са подробности

Това за украинците си го измислихте. Когато е за хубаво - руснаци, когато е за лошо - веднага стават бандеровци, фашисти. Промити мозъци!

Лошото е, че ще го отнесе българина, осмелил се да направи забележка на "белите господари"... Ето за това НИКОЙ не ни уважава!...

Разказаната история е много удобно скроена в полза на мразещите. Няма смисъл да бъдат посочвани.

Жалко че не са били руснаци - тях и аз с удоволствие бих ги застрелял. Щото са агресори и ни тероризират вече 75 години

Ти по-добре се застреляй сам. Само полза ще има от това за България

Единственият ти най-голям враг, който те тероризира и тормози е собствената ти глупост и простотия, но пък няма и как да се пребориш, което пък е напълно заслужена съдба за олигофрен, като теб...:-D

Ахахаха. Двамата които ме репликираха само доказват колко съм прав - това са новите еничари,така наречените русофили - за тях Русия а не България е преди всичко

си застрелян в мозъка!

То хубаво ама руснаци трудно ще застреляш в бг: те обикновено са въоръжени, охранявани от горили и обикновено тия дето са най-ерцап обикновено са разни омоновци, десантчици-главорези със семействата си, професионални убийци така чу никак не те съветвам да се занимаваш с тях особено посред бял ден...

Бивш военен като чуе, че са руснаци ще се размаже като масло на слънце да им се подмаже!

А, защо само един ингилиз и защо в крака? При Дойран на тези английски боклуци им изпочупихме зъбите, сега на Слънчв бряг ли ще се правят на мъже?

патроните!

извода е видиш ли българин на запад сгази го с колата, и го застреляй после

Изводът е само, че си много, ама мноооого проЗд, РОБЕ!!

отстрелването на островитянчета трябва да стане основна атракция по еврокурортите ... браво на нашето момче

Имаме ли право да се защитим от наглите англичани или ще ни броят за безправни роби.

...второто отдавна е факт, за съжаление! ...Дори тук, във форума е пълно с роби...

Такива фатмаци днес стрелят по околните, а утре лапат дулото и... Този кретен най-вероятно е диабетик и не знае на кой свят е когато вдигне захарта .

Поканилите британските боклуци да си ги държат в Слънчев бряг под охрана,за да не стават българските граждани жертви на тяхната простотия,и агресия. Тези са били пияни и друсани,и човека се е защитивал.

А руските помияри няма ли да държим изкъсо, или те ти плащат да плюеш англетата?М?

Помислил ги е за българи. Горчиво ще съжалява за проявената "храброст".

После да не се чудите кой произвежда агресия . Видял двама на велосипеди и решил да ги стреля ?! Може ли да съществува по-голям идиот ?

ИДИОТ си ТИ и тея двама английски олигофрена, които си мислят, че са попаднали в някоя тяхна бивша колония, където могат да си правят к'вото поискат!! ДЕБИЛ СМОТАН!!

Ти от къде знаеш какво си мислят англичаните! Това да не са руснаците, които си мислят ,че България е тяхна?

човекът е действал точно както трябва при непосредствена заплаха за живота му. Само че после ще почнем да се плашим, как ще изгоним туристите от скъпата ни родина и съответно човека ще си го отнесе.

Каква непосредствена заплаха бе? 1. Спрял е колата, никой не го е карал да спира. 2. Заял се е с колоездачи. 3. Сбили са се, ама такава заплаха имало че отишъл да колата да си вземе пищова ...

Никакви граждани - английски селяндури и простаци трябва да са били, за да се изцв..ат по средата на платното. Ама вместо човека с голфа е трябвало да ги отнесе някой камион, да видим тогава щеше ли да остане нещо от тях за освидетелстване. Дано шофьорът да е добре и да не го осъдят заради два плазмодия.