След Орбан и НС оряза външното финансиране на магистратите

Парламентът прие на първо четене промени в Закона за съдебната власт, внесени от депутати от управляващото мнозинство.

Обратно в новината

Коментари - След Орбан и НС оряза външното финансиране на магистратите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, соросоидите трябва да бъдат орязани от всякъде! А съдебната система гъмжи от соросоиди! Щом е по пример от Орбан, значи е добре!

и комунистите,и комунистите

значи има такова вмешателство

и това се случва в нс бг не е за вярване

малко акъл ама навреме

Тоя явно е от тежката артилерия на ГЕРП, като оная от Дулово. Тая партия прелива от интелект.

Ех колко много им се ще на Боко-Пееф и Цацата да си разпашат коня тук и никой от никъде да не им се пречка.Има толкова много за лапане,че след КТБ апетита на свинята се овълчи.На ред са Булсатком и др.апетитни хапки а съда пречи.Друго си е да е зависим от Свинята,Доган,Боко или някой друг.Колко е хубаво при Путлера или Ердоган-там си се пенсионираш на трона.Всички да слушкат и да лапкат трохи а народа да го духа. Като има токова послушен и непокист матрял.

По логиката на този законопроект и политическите партии не трябва да получават дарения ,а само членски внос,за да не прокарват закони в интерес на дарителите.Пълно лицемерие и комунистически терор.

Орбан и Путин, които водят до пълна зависимост на съда.Само независимо външно финансиране от граждански и неправителствени организации може да гарантира независимост на съдебната система. Как ще бъдат осъдени хора от високите етажи на властта, докато съдът се финансира от държавата т.е. властта.Отговорете.

Това няма да спаси тиквите ви. Видовден идва. Кардиналната съдебна реформа е неизбежна. Колкото повече я отлагате, толкова по-мощно ще ви се стовари възмездието. Всичкоите грабежи, далавери, убийства и престъпления ще бъдат наказани. Нека! Ще!

Здрасти Кире, нещо от ляво много напъват, огладняха миличък, всички са един дол дренки, поне си признайте без бой

Брей, доживях да кажа браво на НС! Соросоидите сега пикаят кръв.

Да спрем и субсидиите за ПП ГЕРБ? Ние ви финансирахме, ние ви създадохме. Нашите пари миришеха ли ви???

Ами направо ЕК да спре всички еврофондове и да си останем само на вътрешния членски внос от богаташите ГЕРБСП! Стиска ли ви?

А нещо за членуването в масонски ложи споменава ли се? За една Ориент-Слънце питам. За ходенето по коктейли с наркобарони и олигарси? За една Цаца и един Ясен питам. За управлението на ВСС със СМС-и? За един Узунов питам...

Шило

Съгласен! Край на външното финансиране, край на присъствието в разни "тайни" братства, както преди години от самия ВСС казаха- пълна хигиена на отношенията

Ние се борим със гадните еврогейски финанси. Нашите масони и паричките под масата са си отделен въпрос.

на порочно и корумпирано статукво, ако зависиш икономически от това статукво. Единственият начин е да имаш външна икономическа гаранция и защита, защото инак ще бъдеш размазан, в преносен и буквален смисъл.

За нас най-важно сега е Чичко Сорос да не претърпи някакви финансови загуби!

колко си глупав и посредствен, отдавна да си се обесил ?

рашофилистичета съдебната система м България е перфектна и трябва да се изгонят вражеските НПО-та като АзБ и Отворено общество, които искат да корумпират и разрушат перфектната ни съдебна система ???

Това буквално е атака срещу тези, които искат да реформират съдебната система в стил "Империята отвръща на удара"!

Не съм гледал споменатия от Вас филм и затова не разбирам поста Ви ?

Този път загазихме здраво. Това означава ли, че БХ се е отказал да самофинансира магистралите със скътаните си парици в Катар - хахаххахахаха

На Боцко крадливите герберунгелчета! Съсипването на Българяи продължава.

Добрата новина е, че мафиотската същност на държавата лъсва и за слепците! Този законопроект е удар срещу реформирането на съдебната система с цел оставането и в орбитата на мафията. Всеизвестно е, че съдебната система беше под контрола на ДПС и по-конкретно на Пеевски. Отстраняването на Америка за България и на Отворено Общество от съдебната система спорез мен е ясен знак в тази посока. Не очаквам той да не може да се разчете от арбитражния съд във Вашингтон, който ще разгрежда обвинението за умишлен фалит на КТБ от страна на държавата!

Шило

Реформиране с чужди пари? Айде бе, как става тази работа? Че нали, който плаща, той поръчва музиката. В крайна сметка, на кого ще служи съдебната власт- на Отворено общество, Америка за България или за държавата?

Ако тези фондации работят в интерес на държавата, не би имало подобен конфликт, нали така! Не си ли чул за проекти, спонсорирани от АзБ? Няма такъв, който да не е в интерес на държавата

КОЙ ограби КТБ и активите му? КОЙ сега разчиства пътя на модела КОЙ?

Коалиция БОСТАН ограби КТБ!

Кой е написал минус? Някой герберунгел може би? Или Шиши?

а сега да спрът финансирането на нпо-тата от чужбина и на много боклуци в България ще им се догади, ама не ми се верва. Тия в парла - мента са същите евроатлантически боклуци

Заслужаваш поздравления! Наистина, финасирането на НПО в демократична държава не е възможно да се забрани!

Значи нямаш нищо против Путин да финансира прокурори и съдии, а? Лицемер!

Напалм за такива малоумни цървули като теб, които се продавате на Путин! Защо не отидеш в Русия, боклук?

Шило

А, доларите свършиха, хванахте напалма ли?

Някои си мислеха, че ще се измъкнат от лапите на Пеевски! От тази работа губи само Сорос!

Не магистрати,а магистралки и не с идеални цели, а лично благоденствие. То в закона е записано "Магистралката всячески да се стреми към лично благоденствие с всячески средства разрешени или забранени от закона."

Трябва да не членуват във секти ,масони ,НПО-та и др. извратени организации , които отравят обществото и държавата. Същото трябва да се отнася за министрите и депутатите , иначе нищо добро не ни очаква .

Госин Марков отново не се чува какви ги плещи - Орбан получил подкрепа от държавата Израел за това, че ограничил влиянието на Сорос в Унгария. Всеизвестна тайна е ( ако може нещо което е всеизвестно да е тайна разбира се), че Джордж Сорос (на английски: George Soros, на унгарски: Soros György Дьорд Шорош) е американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход. А държавата Израел никога не предава агентите си. Така, че изказването на госина Маркова е пълен нонсенс. Ама нарцисчето си е нарцисче - не е ли на страничките на вестниците или ако не го дават по телевизията изпада в дълбока депресия и спира да си пие хапчетата. И тоя ми бил народен представител.

Официален Израел съвсем наскоро публично заклейми Сорос.

Явно политиците се страхуват от независима съдебна система, обикновено те ползваха средства за обучение извън страната, опознаване на действащите демократични съдебни системи, но защо ни е съдиите да могат да се обучавт по разни програми, важно е да слушат какво казва Баце... , а може и Делянчо...

Няма как да си независим от този, на чиято хранилка си. Законопроектът е точно в посока усилване на независимостта на съдиите. Толкова ли не може да го проумее простестърското ти , зомбирано мозъче или просто преписваш механично от лиШчето?

Самият главен прокурор преди дни се изказа в подкрепа на законодателната промяна, макар че и той самият през годините се е възползвал от обучения, финансирани от чужди държави.

аз предпочитам съдебна система върху която да не могат да влияят чуждестранни правителствени и неправителствени организации. Дори даренията трябва да се забранят с този закон. Какво е това дарение - срещу бъдещи услуги, нали

Да го разбираме ли, че магистрат може да бъде отстранен от длъжност за тежко умишлено престъпление от общ характер, но....само временно и то като си запазва плащането на минималната работна заплата през срока на отстраняването? Ама че с перце биват галени недосегаемите ни магистрати дори и в престъпленията им!

На Беге проблема не й е Сорос, а корумпираните законотворци и публична администрация заради която ядете Лайна, пиете Лайна, на морето плувате в Лайна. Заради тях живеете в Лайнян живот в лайнаяната държава, не заради СОРОС- Морос, Потин, Тръмп или Бил Гейтс

Не бил Сорос! Аз ли съм ги корумпирал тогава?

Цървул!

Ако има начин НТО-тата да бъдат затрити, ще е най-добре. Само тогава България, ще се оправи

Шило

Би било добре. Даже прекалено добре. И затова няма как да стане. Кой ще се откаже от лапачката? За няколко долара, хулят държавата си.

аууу сега ще фалират всички соросоиди и най-после Делян Пеевски ще може да дойде на власт и народа да се види в охолство

"Предложението дойде от ГЕРБ и Обединените патриоти (ОП). Засегнат ще бъде основно Съюзът на съдиите в България (ССБ), който е реформаторски настроен и единствен критикува статуквото, свързано с Цацаров, Борисов и Пеевски. Самият главен прокурор преди дни се изказа в подкрепа на законодателната промяна, макар че и той самият през годините се е възползвал от обучения, финансирани от чужди държави.

Spirit

Е добре, чухме и гласчето на чИнгето Георги Марков за пръв път в този парламент. И то в прослава на Орбан и в защита на един законопроект, който е пряко насочен срещу съдиите, които въпреки нападките срещу тях през първия мандат на ГЕРБ, проявиха ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и оправдаха Цветанов в измислените процеси срещу него и обслужва тези, които скалъпиха Костинбродската афера и процесите срещу него него/Цацаров и сие/. Нищо, както е казано- светът се върти, днес си отгоре, утре пак може да си отдолу. Но краят на историята вече може да не е същия....

Шило

Ударът не е срещу съдиите, а срещу ССБ, където членуват чмалка част от тях. И ударът е, не толкова срещу тази съсловна организация, а срещу външното и финансиране. Да си се издържат от членски внос, да четат лекции, да обучават. Какъв е проблема?

Проблемът е, че им се затваря ясличката.

Сорос ли е проблема на българското правораздаване?! Тази задръстена с корупция система трябва тотално да се разчисти!

А нашенският Орбан нещо за масонските ложи отвори ли дума или "сега не е момента"?;) И още едно питане - това за магистратите добре, но важи ли за управляващите - защото и там, знайно е, различни "външни организации" упражняват братско финансиране...

Като ви привикат в Козяк, че ви минат всички мераци

Шило

Браво! Така трябва да е! Всяко външно финансиране води до обвързаност с този, който плаща.

А кой плаща? Путин и Делян Пеевски, нали?

Шило

Айде стига глупости, а?

Този "Съюз на съдиите" нееднократно е спонсориран от фондация "Америка за България", документирано е. И още нещо, дълбоко погрешно е да се смята, че в него членуват всички или поне по-голямата част от съдиите. Нищо подобно, клуб на малобройни избрани е. Сещате се кои са сред тях, нали?

ГЕРБ со по-големи комунисти и от БКП(БСП)! Малоумни цървули! Тъпанари!

Още един удар по соросоидната сган, тровеща от години България. Най-после депутатите ни да направят нещо полезно за народа. По-нататък да се задължат всички НПО и публични личности, получаващи финансиране от чужбина, да обявяват публично това, добавяйки, при всяко споменаване на името си "чуждестранен агент". Все пак "който плаща за музиката, той я поръчва". Логично е всеки, който е на чуждестранна хранилка да защитава преди всичко чуждите интереси, нали? Сега ще започне един рев на меките китки - простестърите...

Май трудно взе диплома за 8 клас, а? Откъде се пръквате такива малоумни цървули?

Реви, соросоиде, реви! Сбъдвай прогнозите ми! :))))))) П.С. Диплома не се взема "за осми клас". :))))))

а с путиноидите какво ще правим ?