Няма доказателства за агресията против медици

Единични са случаите, в които нападатели над медици стигат до съд и евентуално до присъди; това сочи статистиката.

Обратно в новината

Коментари - Няма доказателства за агресията против медици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какви доказателства трябва да има ? Счупени глави и синини от ритници явно не са доказателство. Страх ме е, че следващите дни самите медици ще започнат да шамаросват наред , и тъй като няма доказателства, ще трябва да отминете. Ниджи- лекари и сестри - това е новото поколение. Щом е така, як пердах на всеки, посегнал на екип ! Словесната агресия вече не я броим . На всеки 5 минути някой идва и ти тегли една , щото така...

едни умират от лекарска небрежност и грешки, други лекъри пък са бити, амавсе пак остават живи....кво искат повече тия лекари, да си гледат там парите под масата , дето изнудват пациентите и да траят, че на никой не му е лесно в тая малоумна страна

кой и кога го назначи натози пост.

Тоя вече ще гръмне и от висок холестерол и от наглост. Той навярно чака побоищата над медиците да станат ежечасно явление и тогава да признае насилието.

от ,,многото,, ц-ц-ц-цв в ешелоните на ,,власта,, , системата ни ,,цв-ъка,, като ,,врабец,, с ,,диария- ,,ц,цв,ц,цв...ц,ц,,,!!!

И още нещо - сред управниците, политиците и магистратите ИМА НАИСТИНА МНОГО ГОЛЕМИ ПРИМИТИВИ И ПРОСТАЦИ, И ТО НА НАЙ-ВИСОКИТЕ ИМ ЕТАЖИ, ХОРА БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРЕН МОРАЛ, ДОСТОЙНСТВО и (СЕБЕ)УВАЖЕНИЕ, ДОРИ И ОТКРОВЕНИ НЕГОДНИЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И ОТРЕПКИ! И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ ГО ЗНАЯТ, ВИЖДАТ И ... СИ МЪЛЧАТ! ОТ СТРАХ, ОТ АЛЧНОСТ, КАРИЕРИЗЪМ, КОРУМПИРАНОСТ ИЛИ ПРОСТО ЗАЩОТО И ТЕ СА ТАКИВА ИЛИ ИСКАТ ДА СТАНАТ! Вероятно и другаде, в други страни могат понякога да се идентифицират такива (макар че това нас какво ни гфрее?), но в България концентрацията на такива ЛУМПЕНИ ВЪВ СЛАСТТА Д НЕПОНОСИМО ВИСОКА! КОЕТО ГОВОРИ ЗА ... ПАГУБНА ОБРАТНА, НЕГАТИВНА СЕЛЕКЦИЯ ВЪВ ВЛАСТТА И ВЛАСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ! СИСТЕМАТА НА ПОДБОР И ОЦЕНКА Е ТОТАЛНО СБЪРКАНА И ПЕРВЕРЗНА!

....трупа години за стаж .

Власт имащите , замитат всичко , за да може управлението им да е много -много чисто ,....АМА '' ШИЛО В ТОРБА , НЕ СТОИ '',....НАЛИ ?

А ще има ли и ромски прокурори, които да реагират на индийските издевателства?

ако имаше двеста двадесет и пет нападения над ,,политици,, , съдии, прокурори или полицаи за една година,...щяха ли да се ,,смятат,, за ,,спорадични случаи,,...??? не съм ,,расист,, но свръхдебелите хора,, на високи постове не ми ,,вдъхват,, доверие...!!! когато не можеш да ,,регулираш,, себе си...какво остава за извън теб...!!!

Прокуратурата и държавата през всичките тези години СЕ БОРЕХА НЕ С ПРЕСТЪПНОСТТА, А С ОНЕЗИ, КОИТО ПОСОЧВАХА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, ЗА ПОСТОВЕ, ВЛАСТ, ПРИВИЛЕГИИ, ПАРИ,..., ПОРЦИИ! ТЕХЕН ИСНОВЕН ВРАГ БЯХА НЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, А ОНЕЗИ, КОИТО ИЗДИГАХА ГЛАС СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА, ПАРАЛИЗИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ВЛАСТ! И ТАКА СЕ ПОЛУЧИ ФАТАЛНАТА СМЪРТОНОСНА СИМБИОЗ МЕЖДУ ВЛАСТ, ПОКУРАТУРА И ПРЕСТЪПНОСТ ОТ ЕДНА СТРАНА, И КОНФРОНТАЦИЯТА НА НАРОДА СРЕЩУ ТЯХ - ОТ ДРУГА! И никакви опити за ново замитане на проблемите и посмвнянето им с провокирането на някаква конфронтация на етническа, религиозна или друга основа НЕ МОЖЕ ДА СПАСЯТ ПОВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И ПРИКРИЯТ ИСТИНАТА! Прекалено късно е вече за това - време е да се застане лице в лице с истината, цялата истина ЗАЩОТО ИНАЧЕ ТЯ ЩЕ ТЕ РАЗМАЖЕ!

Едно пожелание: Дано да те ''лекуват'' тези пострадали лекари .

Тоя човек Цацаров /ако е човек/ , само трупа години за стаж , ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НИКАКВА РАБОТА , НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ПОЛИТИК ИЛИ УПРАВНИК ! Явно не става за този и други постове , както и Цецка Цачева .

Няма доказателства за КТБ, за 27 год. грабене, за обществени поръчки, за бити, пребити и т.н.

Подлогата пак други му виновни и видите ли по медийни писания може да се самосезира за глупости ама за многобройните такива агресии видите ли ''нямало документи''.. Безполезни за обществото сте всичките високоплатени дебили ама понеже ''не е документирано'' продължавате престъпленията си над народа,,,

доживяхме да карат лекари и сестри да събират доказателства за прокуратурата. Това не е ли работа на полицаите, които обикновено се отзовават на сигнал.

Да, а сега остава прокурори и магистрати, а защо не и полицаи да започнат да лекуват хората. Народното събрание да скалъпи спешно едно законче и Цацаров и ВСС, заедно с Борисов и правителството - ТЕ НАЛИ МНОГО ДОБРЕ СИ РАБОТЯТ, по ТЯХНАТА СОБСТВДНА СКРОМНА ПРЕЦЕНКА!, да се разпоредят прокурорите да започнат да оказват първа и спешба медицинска помощ. Все ще е по-добре вместо да се занимават с атаки на банки и подобни простотии...

Един проблем, един сериозен проблем, когато не се адресира сериозно и адекватно, последователно и организирано, а се замита СЕ ВРЪЩА С ДЕСЕТОКРАТНА СИЛА, КАТО БУМЕРАНГ! ПАК, И ПАК, И ПАК...! ТОЧНО ТОВА СТАВА В БЪЛГАРИЯ С ПРЕСТЪПНОСТТА И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ! НА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЕНИЯ И ПРАВИТЕЛСТВА, И ПРОКУРСТУРА ИМ ВЗЕ ОКОЛО 20 ГОДИНИ, ЗА ДА ПРИЗНАЯТ, И ТО НЕОХОТНО. С ПОЛОВИН УСТА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ! И ИЩЕ ОКОЛО 5 - ЧЕ ИМА И МАФИЯ, тоест СЛИВАНЕ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНИСТ С ВЛАСТТА! И СЕГА СМЕ НЯКЪДЕ ТАМ - НА ЕТАПА НА ИДЕНТИФИЦИРАНЕТО НА ПРОБЛЕМА! МЕЖДУВРЕМЕННО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ПРОКАЬАТА НА БЕЗНАКАЗАНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ПЛЪЗНА ОТ ГОРЕ НАДОЛУ НАВСЯКЪДЕ И ПРИ ВСИЧКИ И ПРЕДИЗВИКА ТОТАЛНАТА ДЕМОРАЛИЗАЦИЯ В ОБЩЕСТВОТО И РАЗЦВЕТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРЕСТЪПНОСТ, НАРУШЕНИЯ И ИЗДЕВАТЕЛСТВА! Което, поне според някои, Е ЖИЗНЕНО ВАЖЕН ФОН ЗА ПРИКРИВСНЕ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И МАФИЯТА И ТАРТОРИТЕ ИМ! 27 години Цацаров и предшевствениците му, заедно с управленията прикриваха и отричаха проблемите, и ди прехвърляха отговорността и вината един другиму! Не признаваха и не адресираха проблемите и те прогресираха и удряха отново и отново с все оо-голяма сила, кулминираха, за да стигнем дотук! Правеха се, че всичко е наред в България, че сме нормална държава с нормални управления и институции...

Цацаров ако имаше поне малко достойнство и любов към България, българите, ..., правото щеше отдавна да е поел своята не малка част от вината и итговорността и да си подаде оставката - това поне той може(ше) да направи, за да даде шанс за истински промени, от които хората и държавата изпитват критична нужда. А иначе и проблемът с редовните нападения и престъпления над служебни медицински лица, и този с изстъпленията и престъпленията на цигани са СРАВНИТЕЛНО ЛЕСНО И ОТНОСИТЕЛНО БЪРЗО РЕШИМИ, но ТРЯБВА ДА ИМА ДЪРЖАВА И УПРАЕЛЕНИЕ С ХОРА В НЕГО, КОИТО: 1) ИСКАТ! 2) ЗНАЯТ! 3) МОГАТ И 4) и 5) - СА ИСТИНСКИ НЕЗАВИСИМИ И ОТГОВОРНИ, НЕ СТРАХЛИВИ И ... ГО НАПРАВЯТ!!! При всички тези случаи СТАВА ДУМА ЗА ПРЕСТЪПНОСТ И ИСТИНСКАТА БОРБА С НЕЯ И/ИЛИ ИМИТАЦИЯТА Й!

Тези абсурдни традиционни за България НАПАДЕНИЯ и ПРЕСТЪПЛЕНИЯ над медицински персонал се случват, защото я няма ПРЕВЕНЦИЯТА на наказанието, на АДЕКВАТНИТЕ присъди! А АДЕКВАТНИТЕ ПРИСЪДИ ги няма в съда, защото отсъства ДОБРЕ АРГУМЕНТИРАНОТО И ПОДПЛАТЕНО С ДОКАЗАТЕЛСТВА ОБВИНЕНИЕ! А ТАКИВА ОБВИНЕНИЯ няма, защото няма де факто РАБОТЕЩА ПРОКУРАТУРА! И ВСС! От там - СЪДЕБНА СИСТЕМА, ИНСТИТУЦИИ, ДЪРЖАВА! И тези неща ги дъвчиме, спрягаме и коментираме има-няма вече ТРЕТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ!

Мафия,държава,прокуратура,съд отдавна са се слели в едно отричащо престъпленията си срещу собствения си народ гнусно същество.

ммда ,благодарение на овчия ни манталитет ,прекрасно развит особенно в последния век на нашата обща история .приемането на доброволното робство ни поставя на първо място сред балканските овци ,на които вече се даде правото да пасат тревичката и в чужди държави ,за голямо щастие на всякакъв род престъпници и вампири . ще кажем ли "НЕ" на овцата,която се крие в нас ,за да си оправим демокрацията ,вместо да блеем и препичаме под горещото слънце ?

в същата Америка лекарите от спешна помощ са спортни фигури, хем могет и дете да изродят в полеви усровия, и да отблъснат някой психясал. Тука пък само знаят да се оплакват и да пият, вместо да протестират и да притискат управляващите за по-добро заплащане и европейско обучение. Тук и бързата помащ е пълна селяния, докато пристигне 10 пъти ще умреш...

вчера кой е лъгал тука, че има аж 52 нападения, а пък по телевизията дават само десетина

Хайде сега добави към тази статистика: 50 000 регистрирани кражби, грабежи и посегателства към личността (сигурно 50 000 нерегистрирани). Разкрити 1/3 от регистрираните (16 000). От тях осъдени 6 000. Значи хората плащат 1,2 милиарда на полиция, 1 милиард на съд власт. Като добавиш и 8 милиарда помощи, които даваме на най-честите извършители, катринката е покъртителна! Един престъпник струва на данъкоплатеца по един милион на година! Да си го гледа и да му се радва!

Медиците от "Бърза помощ" са най-уязвими, защото са на първа линия. Няма да се решат проблемите с бой. Но какво да правим с тези т.н. лекари, които за собствено забогатяване ни изтезават и направо убиват. В най-добрия случай ни разкарват и източват здравната каса от наше име. Честно казано не зная как още съм жива. И слава богу между търгашите, тук таме има и свестни и съвестни, благодарение на които се крепи цялата система. И отново задавам въпроса. Как да постъпвам с тези тормозещи ме търгаши? На края и аз ще започна да бия. Ако съм жива.

Лелелее колко нагло изказване!!! Като излъчването МУ! УЖАС!

Цацьо и бидон за зеле не става от тебе. Само да ходиш да пиеш кафета по сараите и да миеш краката на мафиотските босове.

А може ли тази статистика да каже , как се разпределят по етноси извършителите на тези нападения! Нека цифрите говорят!

БЪЛГАРИЯ ИМА ЧЕТИРИ ОСНОВНИ ПРОБЛЕМА, КОИТО ТРЯБВА ДА РЕШИ: 1. МУТРИТЕ (ОЛИГАРСИТЕ). 2. СЪДЕБНАТА СИСТЕМА (СЪДИИ И ПРОКУРОРИ). 3. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ (ЛЕКАРИ). 4. ЦИГАНИ (ТИЯ ДЕТО ИМ ВИКАТ ''РОМИ'') Решаването на първия проблем ще доведе до решаването и на всички останали.

През последните дни с интерес и отвращение наблюдавам дълбокопоучителния фарс "Властта ЗА медиците!". То не бяха директна връзка с прокурор, по-бърза реакция, а новият смешник-главсек дори се изцепи "И по-големи паник-бутон!". Представяте ли си: еееей такива паник бутони и проблемите са решени! И всеки се пази като дявол от тамян от това да удари биячите през ръцете! Защото те са от безценния мургав електорат! Затова ние няма да направим така, че медиците да не бъдат бити, а ще им осигурим по-бърза връзка след боя! Е заради такива простотии обичам страната си, но мразя държавата си!!!

Г-н ЦАЦАРОВ, ти къде живееш??!!! Смешен си, слез на земята и НЕ забравяйте, че ВСИЧКИ сме под бога! Посинени, потрошени и пребити и няма доказателства! Директно си подай оставката, ако си мъж, а после ''прокурор''!

"Няма доказателства за агресията против медици" те сами си се бият!

в съдебната система за да започне да работи! Сега никой не вярва в нея и затова няма оплакали се!

по римски... сиреч, "унищожаване на всеки десет"; "вицезимация"- на всеки 20; или "центезимация"- на всеки 100...едва ли е необходимо! Достатъчно е: 1.Конституцията да не позволява в Парламента да влизат Сульо/Пульо, а само отлично образовани, отговорни, знаещи/можещи "КОВАЧИ"-ЗАКОНОТВОРЦИ, който да коват нови, справедливи закони! 2.Институциите и службите... да следят за стриктното спазване и прилагане на законите еднакво към всички съгрешили! Никаква милост за "погазилите" Закона нечестивци - вкл.за корумпирани и крадливи властимащи като премиер, министри, посланици, депутати, адвокати, съдии, прокурори и ...Само така може да има Ред и Сигурност в Държавата!

Докато такива като Цацата седят начело на прокуратурата, така ще е. Да си хване дипломката под мишница и да си заминава. Откакто е на този пост нещо да е направил като хората? Едно-единствено нещо, за което хората да кажат "Е разгеле, имало, значи, главен прокурор в тая държава".

"Цацата" сам да подава оставка и да си ходи", ама точно теб - няма да послуша! За това се иска, Съвест, Чест, Достойнство! А и той е "послушко" на властимащи, оперирани от такива неща като отговорност към народ и държава! Остава единственото- народът да излезе на улицата и да му изкрещи че не става и че не е желан ... белким "зацепи"...

Няма нищо, като избягат всички и започнете да се лекувате при знахари и чекръкчии, белким ви дойде акъла, д.е. вашата м.

Няма нито едно. Е, пребитата докторка още носи белезите и счупванията, но на общия фон за евроинтеграция кой ли ми ти обръща внимание на подробности, стига да не е жена му или щерка му. Хвала на таквъзо правораздавание!

Поредното потвърждение,че племето се САМОИЗТРЕБВА много УСПЕШНО.Както винаги-виновни са само ЖЕРТВИТЕ на насилието.

"МВР реши да даде предписания на болниците как да бъдат събирани по надлежен начин доказателствата" - Идиоти за какви заплати ревете сега ? Да се въоръжат болноците и да дават отпор самостоятелно на бичяите ! Така по-малко ще ви плащаме на вас на дебелогушите прокурори и на наглата Независима Съдебна Власт.

Този много се ояде и ибрикчийства. Агресията е НАВСЯКЪДЕ в обществото, в училище, в общ. транспорт, на улицата, в квартала, на работното място от чорбаджиите, на пътя, от циганите и орките. Само този послушен човек не я вижда.

То за теб кога ли има доказателства ве , та еа в тулупа умрал

При стотици посегателства срещу медици само 5 присъди условно!Бах мама му на правосъдието.

Те ни убиват за да ни продават органите а па ние ше ги гледаме око за око зъб за зъб

сега нямаше да пишеш бе, Жоро черния... Да беше учил за доктор, а не да "лаеш" срещу тези, от които чакаш помощ : да спасяват жалкия ти живот на ограничен и агресивен човешки подвид!