Бум на катастрофи, 12 души потърсили помощ в ”Пирогов”

Близо 1800 души са потърсили помощ в спешното на "Пирогов" от петък до тази сутрин. 245 от тях се е наложило да бъдат приети за болнично лечение.

Обратно в новината

Коментари - Бум на катастрофи, 12 души потърсили помощ в ”Пирогов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Производството на инвалиди процъфтява.

На мамините лигльовци първо се купува кола ,преди да е завършили училище! Да не си намокри крачета по улиците.След това полуграмотни полушофьори джидкат със сто километра в час!А мама и тати дават пари за бензин и ремонт,но и за подкуп след катастрофа!

Бум на простотията в комбинация с бум на безконтролието и безхаберието водят до бум на квадрат счупени галви!

и хеликоптер летеше над магистрала Тракия и снимки ти пращаха, когато си карал пак там с превишена скорост.Но, и майкати жална след такова нарушение.Ама било кофти, не било демократично!Добре - ей ви демокрация, един си кара картофите от Бели Искър с "Бентли", друг с БМВ го блъска.

Така е, като завали дъжд или сняг, веднага си проличават първо тези, които изобщо не могат да карат кола... Лошото е, че страдат и другите...

абе хора внимавайте бе. поне до средата на август се очертават критични дни.

Герберасти, като махнахте знака за камера, по заповед на Тиквата, защо се увеличават катастрофите?

Вчера - 20 км тапа на АМ Тракия точно на входа на София. Бързащи граждани изпреварват по-глупавите в колоната с 80 мн/ч в аварийната лента. И докато таива умници преди години бяха богопомазаните със скъпи коли, вчера се забелязваха автомобилисти с коли от всички класове. Спряхме до патрулка да питаме какво става, патрулката ни подмина. Никаква маркировка да се намали скоростта на магистралата - от 110 км/ч рязко трябваше да са намали до 40 км/ч в рамките на 10-20 метра баш преди тапата. Локалното към Ихтиман - дупка до дупка, старателно изрязани от човешка ръка и оставени за запълване от дедо Боже. И така, не вярвам да става по-добре...

Имаше един филм "От глупав по глупав" , че така и по бг пътищата, изтрещели, дрогирани, пияни, а родната полиция стачкува.

От 1800 прегледани само 98 са здравно осигурени .Малко повече от 5%.А после се чудим защо в НЗОК няма пари и болниците имат дългове .

Има нещо гнило... не може да е толкова зле ситуацията... :-(

Обратното пише - 98 НЕ СА здравноосигурени. Това е към 17.07.2017/13:25. Около 5,5% неосигурени, май не е толкова зле.

Тумбаците стачкуват

Софиянци си пътуват на село и обратно за празниците. Пък и мокро.

Мнооо качествен материал остана в тази държава. И сите професионални каскадьори. Да се чуди кола или самолет да кара човек.