Продуцент се страхува за живота си заради ”Русиягейт” в САЩ

Британският продуцент, оказал се в епицентъра на скандала "Русиягейт" около президента Тръмп, се страхува за живота си.

Обратно в новината

Коментари - Продуцент се страхува за живота си заради ”Русиягейт” в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руската истерия в САЩ по принцип е най-голямата политическа чалга, на която съм бил свидетел, поради което пропускам повечето серии. Епизодът с руската тьотка и малкия Тръмп също е доста тъповат..................И пак иронично, историята на руската адвокатка, лобираща срещу закона Магнитски, се оказва и свързана със семейство Клинтън!

Т-14 Армата ( регистриран )  16.07.2017 17:50 Прочетете задължително цялото писмо на Георги Марков до Димитър Бочев !...ето още един цитат ..."Когато пристигнах тук, на Запад, бях много изненадан да открия, че почти всички хора, които срещнах, и тукашни, и емигранти всъщност се бореха и мечтаеха да получат в живота нещо, което аз бях захвърлил в България пари, гарантирано положение, слава. Почти всички и англичани, и германци смятаха, че аз съм бил луд и че е абсолютно морално да лежиш на гърба на цял народ и да си живееш като привилегирована гадина. Този морал така ме порази, че тогава разбрах, че обществената съвест на Запад е или мръсна политическа игра на деня, или куп лайна, че тя не е искрен отклик на нищо, защото малцината честни и искрени донкихотовци, които милеят за човешкото достойнство, нямат достъп нито до радио, нито до телевизия, нито до вестници. Ако търговските интереси на Запад повеляват, те са в състояние да започнат да свирят съветския химн редом със собствените си национални диарии.  За мой и твой ужас, това е действителността. Това е все същият конфликт между партията и отделните творци. Ако комунизмът някога дойде на Запад, уверявам те, че техните диктатури ще бъдат далеч по-отвратителни от нашите - източните. Но ако не дойде, причината за това ще бъде, че техните обществени форми са по-съвършено неморални и по-солидни укрепления за посредствеността и бездарието, основите на несправедливостта са много по-дълбоки и парфюмът на демагогията (за да прикрие миризмата на лайната) много по-силен."

При демократените  всичко е престъпно!!!...но жертви малко,...само -70-80000 годишно!

Един милиард си търси руската ВТБ от ДПС-депутат !!! "Няма да съдим България за фалита на КТБ, но до декември трябва да ни се възстановят 500 млн евро. Сумата е сбор от дела на ВТБ в КТБ, както и суми, които са отпуснати от руснаците за придобиването на Виваком от Спас Русев. Също и дългове на 'Техноекспортстрой', компания, която участваше в 'Газпроект Юг' българският консорциум, който трябваше да построи Южен поток".

Дир, вие сериозно ли? Само първите два абзаца: любовник, круизен кораб в Средиземно море, български чадър, разузнаване... Майкъл Конъли ще се пукне от завист.

Ето, пак се сетиха за нас, макар и по такъв повод. Значи имаме запазено място в метеорологията и производството на дъждобрани и чадъри.

Хе хе, руснаците хванали и английски педера.т в кампанията си срещу "американския враг". Не само хакери са вкарани в действие,ами и адвокатки,педера.и ,кой знае кой още. КГБ не спи !

а що не се прободе с шпага или кирка и да му свършат притесненията. а това за българския чадър дето пробождал е велика простотия. целия свят знае че убииството в англия стана не с пробождане а с изстрелване на миниатюрна куха сачмичка от чадъра напълнена с рацин.

И защо " руска" адвокатка" след като работи в САЩ,и съпруга й също!Тя е американска адвокатка от руски произход и определено е свързана с Кремъл!И като всяка нахална рускиня се е впуснала в кампанията уж да услужи,тя определено е услужила не сама с хакери,защото по късно след като Тръмп е президент е уредила дело свързано и със съпруга й при изгодни условия на споразумение за пране на пари!

колко елегантно руснаците си отмъстиха за разпада на СССР - качиха оранжевия истерик на стола заедно с нашето празноглаво, но красиво момиче до него и сега гледат сеира на великите западняци - как се замерят с плюнки, подозрения, съмнения, кой с кого, как и против кого - би било смешно, ако не е срамно и страшно. И това ми било водещата раса на света - грънци. Прекомерното ядене или ояждането никога не води до добър край.

Ама долавяш ли тънката разлика? Въпреки всичките политически скандали Щатската икономика си пердаши в солидно темпо и рецесия на хоризонта се не вижда. А в самая прекрасная Рашка, с бетонна политическа стабилност нещата от зле по-зле с растящи цени и инфлация. Не вярваш? Сложи в Гугъл 'россияне экономят на..' и той ще ти помогне с останалото ;)

Американската икономика "пердаши" най-вече с печатане на пари.

не се опитваи да спориш с простаци (казва една англииска поговорка) защото те ще те придърпат надолу до тяхното ниво и ще те победят с натрупаниа си опит.

Хванал се на далавери с рашките и сега го е страх за животеца. Педерастка му работа, че и кавалера си замесил на яхтата.

Едва ли рашките ще го приспят с "български чадър". Залагам на чай с мед и полоний на вкус...

"Голдстоун е на борда му със своя любовник и бизнес партньор..." Мърляви педераси...

Ми таквиз е намерила каката от снимката за сътрудници..

...не бива да се страхува...живее в "демократична " дарjaва ..."гласност " и "свобода на словото " !...все западни ценности (утвардени) ! + това когато си е предлагал услугите...сигурно му е било и платено....ако ли пак не,то тогава го е правил от политически убежденiя !...не може да баде преследван в страната си за полит. убеждениaта си !...там даже и нацист може да си баде без да има абсолютно никакви проблеми !

Агентът се страхува да не го "премахнат" демократично (както стана в Англия с журналистчето, което разкри медийната афера на Мърдок...)

А преди това експерта по бойни отровни в-ва на Тони Блеар!

Да речем, че е истина - престъплението къде е? Америка ако не е разбрала какво значи свободни избори, язък й за демокрацията. Изборите са лъжи, пари и компромати. Да не ми е Тъпчо името, ако Хилари го кара като дух небесен - без пари, без лоби, без интриги.

никой не гледа предаванията и сега се опитва да си вдигне рейтинга. Аман от некадърни сребролщбци.

И ний сме дали нещо на света - вече всички гейове знаят, че работим с чадъри! Гордейте се, братя!!!

Руснаците утрепаха Ал Багдиди-полк. от ЦРУ. Маккейн Ямата влезе в болница Маймунските им медии напълно изперкаха

Абе селски цървул, Ми 5 и Ми 6 са специалистите по чадърите и полония. Ту убиха Г.Марков като агент на ДС....

Ние англосаксите винаги взимаме това което ни хареса.Преведено на човешки език това означава, че ние американците и англичаните сме крадци, разбойници и пирати.."

"Тори" във Англия и "Демократи" в САЩ ! +++

'Черт догадал меня родиться в России с душой и талантом'

Ма много са емоционални гейовете...И търсят ли търсят внимание. Иначе са безвредни. Е, успокой се бе, Роби, вече целият свят знае къде си с любимия си. Гледайте си там кефа. Ние, целият свят, ви пазим.

Тотален сблъсък между индустриалния капитал на Тръмп и финансовия капитал на Клинтън в САЩ. На страната на демократите са медии, артисти, женски дружества, гей общества и т.н. ... които яростно нападат призидента. Намесват външни влияния, но няма доказателства. Неоконсервативният елит във Вашингтон стига до там, че заподозира руска адвокатка, английски хомосексуалист и третокласен азербайджански певец, като руска връзка с клана Тръмп. Сюжет за превъзходна комедия на Холивуд ....

Кретен, ясното разграничение и ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ между ЕДРИЯ "индустрилен и финансов капитал" в Америка и представянето на Тръмп като някакъв голям борец срещу втория Е САМО В ПРАЗНИТЕ ТИКВИ НА ТАКИВА ЕДНОДИМЕНСИНИ СЪЩЕСТВА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ КАТО ТЕБЕ! Виж КОЙ му е финансирак всичките проекти например на Тръмп, бе шнорхел! Говори ли ти неюо например името Голдман Сакс? Тръмп едва ли би построил и кучешка колибка без парите на татко му или без "ФИНАНСОВИЯ КАПИТАЛ"! И между другото само да попитам съвсем невинно - а Русия и Путин ФИНАНСОВ (офшорен) КАПИТАЛ ИМАТ ЛИ СИ? И В КАКВИ ДИСКРЕТНИ ОТНОШЕНИЯ СЕ ИМА С ТОЛКОВА ЛОШИЯ "ФИНАНСОВ КАПИТАЛ" на Запад? И с видни негови представители, като ФИНАНСОВАТА бизнес фамилия Буш, с краля на Саудитска Арабия (петролните пари), на Кувейт,..., , с такива като Берлускони и т.н., и т.н., сега - с Тръмп, ПОЛУЧИЛ и ВСЕ ОЩЕ ДЪЛЖАЩ ... СЪОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРА КРЕДИТИРАНЕ от ... "ФИНАНСОВИЯ КАПИТАЛ"! Вкл. ОТ БАНКИ, КОИТО ПО ПРАВИЛО НЕ ФИНАНСИРАТ ТАКИВА ПРОЕКТИ!?!?!?!?

info, ти си умно двудименсно същество. От Тръмп пак отиде при Путин без шнорхел

Ако си избършеш зурлата и очите от собствените си плюнки и ако се успокоиш---току виж вденеш , че разлика между банков и индустриален капитал----по същество няма!:))))) Афектирането---е вредно за месечния цикъл!:))))))

Не се вълнувай толкова. Все пак от едната страна са индустриалци, от другата банкерите на Уолстрийт

Тръмп - 'индустриалец'. Ти наистина си съвършен де6ил!

Англоезичните народи са смешни,в устата им е само Русия.От поне 400 години главната цел на лицемерните англичани е да са против всичко руско .Те не могат да допуснат Тръмп да нормализира отношенията с Русия,това ще е голям удар за тях и за някои влиятелни кръгове в САЩ.Ние българите от тези народи никога нищо добро не сме видяли,няма и да видим.Справка безмислените бомбандировките през втората световна,или как ни доят като млечни крави ,чрез американските централи,за тях сме добитък ,това е истината скъпи сънародници,може и да не ви харесва,но това е .

На САЩ в РФ е посветено поне 70% от вниманието на руските пропаг..ъъ СМИ'. На РФ в САЩ- не повече от 30% в момента, а обикновено около 5.

Годлстоун, голдстоун ..хммм..на нещо еврейско ли ми замириса тука ?

Едва ли! На мръсни кинти и евроРАЗЛИЧНИ--определено! Златната каменна девойка ---знае кво е тва ОСТРИЕ(фройд и кобилкина---също знаят) :)))))

Ние, българите вече не бодем. Чадъри даже нямаме, защото не можем да си ги купим- бедни сме. Отрова не ни дават, за да не си изтровим ромите по хуманни съображения :) Защото,.. това тяхното живот ли е? А нашето пък... живот ли е? Не е, т.е. не са "живот" ! Поне малко рицин дайте, та да се гътнем вкупом, без сексизъм, без расизъм и по братски. Щом не сме нужни никому, като легнем заедно по братските могили, може да се сетите да кажете след 100 години- Е, тия беха готини :)

Да, тези неща не се прощават! ИМА ГРАНИЦИ, КОИТО НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕКРАЧВАТ! Дори и най-големите негодници и лъжци знаят кои са лимитите, ако имат акъл - Перулата няма! Да напаснеш по тилкова гаден, отвратителен начин с такива долни отвратитвлни лъжи толкова много различни хора само за да прикриеш патологичната си алчност, его и тежки зависимости и да смяташ, че силните и влиятелни хора зад теб, които обслужваш, винаги ще те защитят и спасят, означава че просто си поредния втренчен само в себе си глупак, ненаучил нищичко от историята! Тръмп накрая ще свъеши изоставен не само от всички, НО И ОТ СЕМЕЙСТВОТО СИ! И ТО НАПЪЛНИ ЗАСЛУЖЕНО!

Аз пък мислех, че говориш за Хиларито!...Пък ти си си мислел за Тръмп. Ми така кажи де.

За много тъп го мислиш Марков!:)))) Нас , че мислиш за тъпи---дреболия...:))))

Нека се ритат американците колкото могат. Това е добре за света. Английският хомосексуалист дано не умре от страх.

Нагледахме се на сапунени сериали, но едва ли някой предполагал, че в новите сериали в главните роли там ще участва американска власт и близки до властта елит и така ще се навързват нещата с заплахи, лъжи, измами и смъртни случаи (по край Хилари мистериозно загиват няколко човека), че сериал става не сапунен , а криминален при това долнопробен. Демокрацията им става като шагренева кожа смалява и не прикрива срам.

си позволи непозволени нападки срещу ВСИЧКИ американски спец служби, което го конфронтира за вечни времена и ще го гонят до дупка, него и поколенията му докато свят светува.

точно

митът за "българския чадър" все още има почитатели - явна лъжа, каквато е и "българската следа" в покушението на папата; бритаснкото ми5 обикновено самоубива неудобните, както стана със служителя, разкрил машинациите около ирак

следователи да направят обиск на тавана и мазата на таткото на "българския" посланик в Москва, та да видите що ще излезе.

Който копае яма за друг , сам попада в нея !

Тези няма да кротнат. Какви ли не истории няма да измислят как видиш ли руснаците избрали Тръмп. Само че не руснаците са пускали бюлетини! Но тези до там се самозабравиха та набързо теглиха черта на реномето на прословутите ЦРУ и ФБР. Видиш ли две агенции са проспали и руснаците с лекота са се избъзикали с изборите. Самата идея е пълно безумие! Но в името на скандала всичко е възможно. И за да не спят добре ще ги подсетя, че българският чадър е изобретение от миналия век. Сега трябва да има по-изтънчени. Например комар го ужилил ...

Идиот, като толкова си се загрижил и говориш за реномето на американските служби защо не цитираш отвратителните приказки и нападките, които. отправи Доналд Тръмп за твх! И за шефовете им, напр. на ФБР.

Ми ще отправи! Те колко и какви глупости сътвориха! Какво може да има общо ДЕА с компютърните "хаквания" на руснаците" Как и какво може тя да научи и да знае по този въпрос? Ами какво се обажда по темата ЦРУ? То нали работи в чужбина? Какво има да разследва и да знае какво се е случило в самите САЩ? Какво прави АНС с огромните си възможности в компютърните технологии? Всички дрънкат с обтекаеми думи и фрази - "някои считат", "по всяка вероятност", "изглежда, но няма съмнение"? И то за неща, които би трябвало да има конкретни доказателства! А няма! Е какво да каже Тръмп? Да им се усмихва тъпо като Джуниър?

Вчера и днес заран - Си позволих да Изкажа отн. СвръхНещата които (изберете думата) Тук във Форума ... (Да - виа коментари към други материали) - т.е. Само да Си Признаем колкоЙощПо СА тези които Действат в нещата По Този материал !

преди да дращат произволно за гейове, меки китки, толерастия и др.п., да гледат в ютюба филмчето "Кремлевские гомосексуалисти".

Еврейски игри , защо в заглавието Руски ? Те са винаги първи и умеят да правят компромат и фалшиви новини ! Много е объркано в статията , мирише на ЦРУ , ФБР и Английските МИ-та ! Пропуснете всичко покрай ушите си , както и догадките Панамски досиета , а там някой иска да скрие сиви пари за черни дни !

Така-и-така Пак сте у СкъсанитеЧорапи - туй това кагебето де Си го шовнахте я ?!

че когато се забърка във висшата лика, автоматично влиза в контингента на евентуалните пътници към отвъдното ?

Педали, чалми/азери, медии - поредната забъркана лайняна история.

Брей, ма той бил обратен бе. Руските слуги и по това ги избират, повечето са обратни - нали са уязвими и по тая линия.

Прочетете задължително цялото писмо на Георги Марков до Димитър Бочев !...ето още един цитат ..."Когато пристигнах тук, на Запад, бях много изненадан да открия, че почти всички хора, които срещнах, и тукашни, и емигранти всъщност се бореха и мечтаеха да получат в живота нещо, което аз бях захвърлил в България пари, гарантирано положение, слава. Почти всички и англичани, и германци смятаха, че аз съм бил луд и че е абсолютно морално да лежиш на гърба на цял народ и да си живееш като привилегирована гадина. Този морал така ме порази, че тогава разбрах, че обществената съвест на Запад е или мръсна политическа игра на деня, или куп лайна, че тя не е искрен отклик на нищо, защото малцината честни и искрени донкихотовци, които милеят за човешкото достойнство, нямат достъп нито до радио, нито до телевизия, нито до вестници. Ако търговските интереси на Запад повеляват, те са в състояние да започнат да свирят съветския химн редом със собствените си национални диарии. За мой и твой ужас, това е действителността. Това е все същият конфликт между партията и отделните творци. Ако комунизмът някога дойде на Запад, уверявам те, че техните диктатури ще бъдат далеч по-отвратителни от нашите - източните. Но ако не дойде, причината за това ще бъде, че техните обществени форми са по-съвършено неморални и по-солидни укрепления за посредствеността и бездарието, основите на несправедливостта са много по-дълбоки и парфюмът на демагогията (за да прикрие миризмата на лайната) много по-силен."

Това, което цитираш само демонстрира, че е бил изненадан, че хората и оттатък желязната завеса са били двуноги. Изпитвал съм я същата изненада, идвайки от съветския затвор в отворения свят човек идваше със свръхочаквания просто защото нямахме достъп до никаква информация по въпроса. Но огромната разлика си я имаше тогава - ако и хората да бяха все двуноги. Човек имаше - както отчасти има и в БГ сега - много повече свободи и възможности да прави нещо свястно и да се бори за идеите си (не говоря за политически идеи, малко хора гонят кариера в политиката и аз не съм бил никога сред тях).

днешната "идея" е една единствена - парѝ. Но това не е идея, нали? Това е манджа и власт, в които идеята се е затрила. Днешният свят ВЕЧЕ е безидеен и ти го знаеш.

ма българските шпиони (ДС) убили римския папа (Йоан Павел II) според американска журналистическа измишльотина; подета после от ЦРУ. Ама после Папата взел та "възкръснал" .... хаха

"...вече не вярвам в свобода на словото... я се опитай да изкажеш мнение в независимия вестник ТАЙМС, или в независимото Би Би Си? Имаш много здраве от пробитата шапка на демокрацията. Там, както и в Работническо дело, трябва да се съобразиш с линията на вестника или радиото. Принципите са абсолютно същите."....цитат от писмото на Георги Марков до Д. Бочев !

Има пълни основания да се страхува човека от бандитските американски служби ,които работят срещу Тръмп ! Що се отнася до Георги Марков , не е сигурно дали е убит с чадър ,или отровен ,но целта е била една...хвърляне вината и компрометиране на българските и съветски служби и създаване "лош образ" в съзнанието на хората на Запад за социалистическите страни и опит за тяхното дестабилизиране !!

Леле леле, какъв разбирач имало тук.

отдавна е ДОКАЗАНО, че чичото не умрял от никакъв чадър, както и , че Милошевич не е виновен, но винаги има вярващи на тъпотиите против България. Сценариите на западняците са учудващо тъпи, но многото пари си казват думата.

За "създаване "лош образ" в съзнанието на хората НЕ САМО на Запад за социалистическите страни и компрометиране на българските и съветски служби" СЕ "ГРИЖЕХА МНОГО УСПЕШНО ПРЕДИ ВСИЧКО ... САМИТЕ СЛУЖБИ и КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ УПРАВЛЕНИЯ. Като се започне с десетките хиляди българи - цветът на българската интелигенция, избити в България непосредствено след 9 септември 1944 г. и десетките милиони руснаци в Русия, комунистическите концентрационни лагери, репресиите и убийствата, разстрелите по границата на опитващите се да избягат от комунистическия рай", тоест ЛАГЕР... ТЕ НЯМАХА НИКАКВА НУЖДА ОТ ЧУЖДА ПОМОЩ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ!

Няма юридически използваемо доказателство, че Г.Марков е убит. Отидете в азерватната камера на Скотланд Ярд и се убедете, че там няма нито измисления чадър, нито измислената сачма. Сачмата, която я показваха по телевизиите, беше плод на въображението на бедни журналисти, желаещи да заработят хонорар. Скотланд Ярд упорито мълчи по случая, най-вероятно защото именно те са съпричастни към смъртта на Марков. Нали знаете, предателите никой не ги обича и всеки си ги използва за собствени цели. Какво пречи на британците, те да са пречукали Марков, за да припишат това убийство на българските служби?

А бе нищо не пречи да са ингилизите, ама няма доказателства! Що се отнася до термина "предател", то той се използва само в страната от която е избягал!

Всъщност е доказано, че е убит и то точно как. Това, което не се доказа е кой го е поръчал, съветската агентура в БГ потули всичко.

Няма преки доказателства. И, да допълня укритата ти мисъл, същия чадър може да бъде използван от МИ-6 например.

В задунайския вертеп е същото същото с 5 колона бузлуджански помияри рубладжии на путин ,кой на кого го слага - неизвестно! Бъркат си по дупките за паница квас и 1 мароженое,като мазния пидал Роб Голстоун ,британския Таско Е рменков ! Докато не се изтреби от корен тази продажна червена измет,няма да има мир в европейска България!

Да видите, че политиците на изток са като политиците на запад. Лицемерни и подли същества които ги е грижа единствено за самите тях. А вие ми величаехте Путин и неговите като чели са кой знае какво. Като слезе от власт този господин ще извадят и неговите кирливи ризи, в това не се съмнявайте.

Бъди спокоен, съгласно руската практика от 100 години насам, няма руски държавен глава, който да не е тотално оплют и анатемосан! Даже Сталин, който спаси Русия!

Ако искате нещо истинско и чисто по-добре се обърнете към Христос, другите са меко казано спорни. Такива са нещата, съжалявам.

много ми хареса това: обикновен политически труп :)

русия - алкохолизъм + курвалък.

Е па тоя що се страхува... оня списък с Клинтън боди бег каунт нали разправят че бил фейк нюз, а ако е истина ще го запишат под номер 50, дето се вика ще преполови стотицата;)