Хванаха нигерийски трафикант, глътнал 79 000 евро

Нигерийски трафикант бе заловен в източната част на Франция с 79 000 евро в стомаха и с 13 000 швейцарски франка в дрехите и обувките, предадоха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха нигерийски трафикант, глътнал 79 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е тъп и не знае какво е Монеро го гълта или си го мушка в задният двор... Еволюцията не обича глупаците.

Човекът си е платил 21% данък общ доход по сделката за 100 000 евро. На това му се вика чисти пари в мръсен заден двор по тъмно......

В банкноти от по 500 това е пачка и половина. Навити по подходящ начин, аа общо взето с размерите на обикновен член. Никакъв проблем за вкарване в задния двор, с подходящото мазило преди това.

Много ти е гостоприемен задния двор...

..а защо..? Просто ги декларира и си продължава по пътя!

защото трябва да докаже произхода им, ако ги декларира

Дано не са били на монети :)

Бреееееееее, много гладен беше този негър )))

Обяснимо е. Човекът, просто си има по сериозни разходи за покриване... На някои им стига да гълтат пържоли с малага. Но не всички сме така...

..глупост ли решихте да ни занимавате тази сутрин.

Не ги е гълтал. От другата страна са влезли.

Как може да пишат такива тъпи новини?

Ужас ! На това му се казва Лаком гъз ! Погълнал 79000 евра !

Може да не ги е гълтал.

В България се нагълтаха с милиони и нищо им няма, а на тоя несретник му се точат , че глътнал едни пършиви 79000 . Само като си представя как са го тъпкали и как са искали да го натъпчат до 80 000 или са целяли 100 000, направо ми става жално. Ние европейците сме жестоки хора, които унищожиха живота на милиарди хора по другите континенти. Нищо не ни пречеше да построим африканските държави с по- добри закони и никой да не бяга от там. Нищо не пречеше да постъпим така и в Азия. Но се кефим как някой се нагълтал. Дадохме им религия и станаха още по- големи престъпници, дадохме им оръжие и започнаха още по- жестоки войни.

Ти поданик на колониална държава ли си ! Щото България не е ои няма вина за престъпността която вилнее в маймунските държави ! Южна Африка докато управляваха белите беше като аптека ! Сега се стреля всяка минута по улиците !

Само сме едни от големите износители на военна техника ...

Пууу, да беше пътувал с мене, че да не се налага да крия куфара в устата на тъщата...

jingiby

Егати и мулето, то цял катър, направо...