Бездомно куче меломан е новата звезда в You Tube /видео/

Бездомно куче меломан е новата звезда в социалните мрежи. Видео показва как то се качва на сцената на концерт на класическа музика в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Бездомно куче меломан е новата звезда в You Tube /видео/ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един такав мангал се опита да се раходи с пистолет до доган но после имаше ритници в главата ........................... меджду другото ако се беше случило в българя нашя ганиовец би гтрагнал да го гони с тоягата....или щеше да пусне котарака джери та кучето да го подгони .....все едно гледаме тримата глупаци ама на живо

Охранената кучка направи една много добра, реклама, на Турция и Ер Дог султана Наште ги мачкат, за 5 евра в Адската жега, по Струма, по "Мариците, и Тракията"!

Това не е новина. Подобни случаи има много. Новина би била , ако беше не куче, а бездомен мангал, който облагороден от хубавата музика поне се е заслушал.

Сензация щеше да е ако бездомно куче се разходи в Миланската скала. Представяте ли си колко трябва да върви горкото от местообитанието си за да стигне до там?

Шило

:)

много е хубаво кученцето. а и си спомних една българска поговорка отнасящо се за хората ... куче, което лае не хапе.

НО В ДРУГИ СТРАНИ ПО СВЕТА И ДРУГИ ЕТНОСИ, ЩЕ ГО ЗАСТРЕЛЯТ НА МИГА, ЗАКЛЮЧЕНИЯТА СА ЗА ВСИЧКИ

това, да го ликвидират важи само за етноси населяващи извън европа

Работещо или не, ГЛАДНО, не беше! Алоу, Патриотите, нещо запенцийте?

Комшиите извадиха куче!

Нищо друго не им остава на музикантите, освен да си осиновят кучето и да си го водят с тях по концерти.Видимо е, че двете страни изпитват взаимна симпатия, а и публиката реагира красноречиво.Мали, това ко беше у нас?Щяха да излязат едни охранители, да гонят животното, да има конфузни извинения...А колко по-лесно е, когато хората не са изгубили връзка с природата и реагират наистина по човешки!

Не едни охранители, а стотици, полЮции! Ще ги видиш тия дни: Дебеловрати, с черни очила, и тесни дънки !

И кучетата вече слушат класическа музика,а не чалга.

Хубава новина. Впечатли ме реакцията на музикантите и на публиката. Всички се зарадваха на кучето. То в началото беше плахо, но усети, че хората са добри и си легна спокойно до един от цигуларите. Публиката му ръкопляска! Човеци! В същото време във Варна малоумни*ици от местната здравна служба разтурили единственото гробище за домашни любимци, с аргумента, че не могло животни да се погребват в близост с починали хора! Да не би някой покойник да се оплаче, че е ухапан от куче! Уникално просто.

Най-добрата ни Каракачанка, от "Кучешкия дворец" в Банкя Бойко я изпрати, на екскурзия! Дано иска да се върне, милата? Казват в Двореца* "Баталйона се строява" по цял ден се чува!

po skoro kucheto shte sycini simfoniya, otkolkoto klasicheska muzika shte obichat v turciq

Imala sam vinagi slabos kas ku4etatata,no mnogo gi obi4am, uhapvashe ma edin GRINGO-i beshe izustaven Dadtski Dok,no marshaf,oba4e visok. I laeshe.

Дир- до тук добре само 18 коментара може и още :) !

Намерете това на "ю туб": Коты на саммите G20 Турция 2015 Остава само крави и кози да излезат на сцената.

Да не мислиш че публиката я интересува какво се свири за тях сеира е по важен.

Е па,, то и у назе, е така, по време на Третия Бойков манда, кога още му се радва, а Праси сибара нагза, болеста си-Маясила, дошла, с Чевермета, июта Драмска ракия Драмска ракия

Куче слуша класическа музика - не е новина. Новина ще е ако ром е на симфоничен концерт.

защо не, ако за награда раздават социални помощи

Пробвал съм-веднъж на едни роми пуснах Шопен.Слушаха,слушаха и накрая казаха-"Бате,многу е убаво да съ праим на интилигенту,ама сигъ пусни от наштъ музикъ!"

Ако това се беше случило в България, стой та гледай: - кучето веднага щеше да бъде отведено в градския кучкарник - на другия ден общинската служба Екоравновесие щеше да изпрати целия си ресурс, за да прочисти района от баздомни кучета, ако има други такива, та да не случват такива "срамотии" пред чужденците. А то - куче, иска да се свие до някого, та и музика да послуша. Но в нашата скапана държава всички се зомбират, щом стане въпрос за улични кучета.

Koгато видиш в София глутница хиени и чакали да съборят бабичка или малко дете и да я надъвчат цялата и ти ще се дезомбираш бързо...ще ти порасне мозъка и на теб....

Джулия

Не съм виждала в София глутници хиени и чакали. Пък и бездомни кучета не са ме хапали. Те повечето са страхливи, гладни и жадни, и като минеш покрай тях подвиват опашка. Не отричам, че има инциденти, когато се съберат кучета на глутница. Това не трябва да се допуска. Но ако институциите работеха както повелява ЗЗЖ, до сега би трябвало да няма скитащи се по улицата бездомничета. Обаче те не работят и крадат като за световно от парите за решаване на проблема с кучешката свръх-популация.

С кучетата може би както и нацистите от концентрационните лагери също много си падали по кучета-така ,че това не е критерий дали един човек е добър или лош .Не казвам нищо лошо за тези които са присъствали само подчертавам ,че да си лош или добър трудно може да се познае с 100% само по това дали обичаш определени животни.

ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЧЕ ЗА АКТУАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ ??? ... ЧЕ БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯВА ВСЕКИ ДЕН С ПО 174 ЧОВЕКА ... ... 7.4 ЧОВЕКА / ЧАС ... ПО 1, 23 ЧОВЕКА / ВСЕКИ 10 МИНУТИ ???

за какво да плашат хора? по-добре да ги разсмеят.

Позив за демокрация. Лошото е, че на султана не му минават такива човещинки.

Стига де Гума-приеми го от комичната страна.Такова чудо,къде си виждал? :))

Цял ден се карам с жената и това ме разсмя.Толкова малко радости имаме в живота.И аз да ти кажа нещо смешно-тя не знае какъв е този сайт и смята ,че пиша в запознанства--побърка ме цял ден.

Ами ,оригинално е и разчупва скованата атмосфера!