Новите дрехи на Борисов или Разбивачът на проблеми

Не един и двама офицери от пътната полиция ще да са недоумявали, когато преди месец министър-председателят даде тръбен сигнал за безопасно движение по пътищата.

Обратно в новината

Коментари - Новите дрехи на Борисов или Разбивачът на проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно не се променяу Борисов - алчността му за още повече забогатяване (чрез грабеж) - вече ги бил докарал до 7 млрд. лични авоари, съгласно коридорната информация за дадения от него купон по този случай неотдавна.

Като прочетох за Симеонов се отплеснах и забравих - не съм гласувал за Бойко, но ми харесва - ако можеше да се освободи от някои съпартийци като Д.К., Ц.К., Д.А, С.И., щеше да върви по-концентрирано.

Симеонов призовава за подстрекателство в мрежата да се търси отговорност?! Крадецът вика... Не, това не е истина.

Прекаленото старание да се харесаш на всички води до обратни резултати, постепенно ставаш досаден, меко казано.

Браво на автора. Но какво от това....?

Бате не си определя сам в кой момент на какъв да се прави. Просто той играе като има поле пред него- дават пари- строи пътища, бабата иска икономии- гладува народа- той пази бюджетна дисциплина и така тълкува волята на началниците колкото може. Трагедията му идва когато уж слушал и бил по корем пък няма шенген и евро... и му заиграят що си с шапка, ама що си без шапка. Хем гладувал народа, стягал колана и пазил дисциплина хем искат от него народа да бил по- богат, че изоставал в кохезията... Това е ситуационен играч- гепи бързо и бяга бързо и после никога не става това което си е мислил

Тоя ще закрие държавата за обикновените хора. Работи за олигархията и за себе си !

И е съвършено прав. В думите той често е прав и завладяващ. ... ОСОБЕННО КАТО ГОВОРИ НА АНГЛИЙСКИ С РАЯТА :)) ... ВИЙ ОЩЕ МАЛКО КОНЯ НА ВИНЕТУ ЩЕ ГО ИЗКАРАТЕ И ИНТЕЛКТУАЛЕЦ :)))

Орешарски е виновен..

ТАКОВА ПЛЕМЕ като българите ,не БОЙКО БОРИСОВ,а ПУТИН, СТАЛИН И ХИТЛЕР заедно не могат да го вкарат в ПРАВИЯ ПЪТ!-малко,крадливо, е*ливо и склонно към предателство......

Боклуци, все Бойко ви е в устата,ама цялата протестърска и рубладжийска измет да се сбере-умножена по 2,пак не може само да препикае за 500 години ,това което Бойко построи в България само за 5!!!!!

Шизофрения? Да - най-тежка форма! Какво е построил Тиквоний Бай Йух, бе? Къде го видя? Всички виждаме откъде ГРОБ ни КРАДЕ, когато с НАШИТЕ ПАРИ се правят гръмките им боклуци... Магистрали и централни булеварди ("Орлов мост напр.) с КОЛОВОЗИ!!!! За лоботомия си...

деструктор

А ти не си за лоботомия, а за големи диоптри, щом не виждаш очевидното.

по повод фактите и датите, когато Корнела е работила, т.е. приватизирала и ограбвала най-богатите Техноимпекс и Техноимпорекспорт. Или Костов и той целия в бяло, не е крал при приватизацията не е верно, защото са били комбина с Корнелия.

Отново, за кой ли път липсва постът ми: "Каквито и дрехи да облече царят - той е ГОЛ"

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА Е АРГАТИН (БУШОН) НА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА БКП ОТ КРИЛОТО НА ЖИВКОВИСТИТЕ .... А ЦАРЯ УРЕДИ ЖИВКОВИСТИТЕ ДА БЪДАТ ПОМИЛВАНИ ОТ БАНДИТИТЕ ОТ ЕС :))

Как ще ми обясни "Разбивачът"/разбирай ДРИ.ЛьОТО/,това,че за една вечер една от най евтините храни КИСЕЛОТО мляко стана от 64 ст. на 74 ст. и солта от 39 на 49 ст.????? Не мини криза,а това е КРИЗИЩЕ,което дава началото на похода за свалянето на Банкянския ДЕРИБЕЙ!!!!!! Ха да видиме какви фекалии ще произнесе по ЦИГАНСКИЯ въпрос в Асеновград!

Как ще ми обясни "Разбивачът"/разбирай ДРИ.ЛьОТО/,това,че за една вечер една от най евтините храни КИСЕЛОТО мляко стана от 64 ст. на 74 ст. и солта от 39 на 49 ст.????? Не мини криза,а това е КРИЗИЩЕ,което дава тачалото на похода за свалянето на Банкянския ДЕРИБЕЙ!!!!!! Ха да видиме какви фекалии ще рлоизнесе по ЦИГАНСКИЯ въпрос в Асеновград!!!!!

Борисов такъв-онакъв, цял свят го знае, а Корнелия - цял народ знае че е ЛЪЖЛИВА КРАДЛА. Абе кой краде с Костов - тя, кого уволни Станишев - просто не вярвам, ама е така за корупция - нея. Хвали Русия, а къде учи синът ѝ - в Бъркли - САЩ, мъжът ѝ митничар при Костов, а сега с минимална заплата ха-ха в Лукоил. Ама нали все някъде трябвало да учат и работят тези комуняги. Пиша го това всеки ден, но никой не ми отговаря., един писа че не било по темата. Верно и сега - разглреждаме колко лош е Борисов, а Корнела приватизирала- крала при Костов - света вода ненапита.

ГЛУПАКО, пиша го с главни букви че да го прочетеш, не е важно коя е Корнелия защото тя не управлява а Тиквата и там е проблема че сме затънали до шията в лайна. Когато Корнелия управлява тогава ще коментираш, ако имаш пипе у глуаву.

ще ме изтрият Моника Станишева, бившата жена на Йосифов, който фалира Първа частна банка и тръгна банковия фалит у нас, милионерката за която се ожени Станишев та тя била шефката на ДИР-а. Как мислите ще се пише в този саит "Новите дрехи на Борисов и пр."

живея във Вашингтон, тук и заплати, но и всичко останало - наеми и друго е по-скъпо. Та минималната, казвам МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 7-10 ДОЛАРА НА ЧАСТ. тОВА Е ПОДПИСВАМ СЕ.

ВЪХ - ФАШИНГТОН Е ПО-НЕГЪРСКИ ДАЖЕ ОТ ДЕТРОЙТА :))

Половин Европа и една трета от България отдавна са разбрали каква нула е Бойко Борисов!Кръгъл , заоблен , празноглав и нарцистичен - няма втори на Балканите , като нашия балкански лев!

ДОБРЕ ЧЕ ИМА И ДРУГИ МЕДИИ ПО СВЕТА :))) Минималната заплата трябва да бъде 20 долара на час, "неолиберализмът е тирания", а Републиканската партия е "посветена на унищожаването на човешкия живот", заяви престижният академик и активист Noam Chomsky пред RT в разширено интервю. Поставянето на интереса на капитала - и по-специално на транснационалните корпорации и финансовите институции - над този на народа, създаде "демократично намаляване" и "стагнация или спад на заплатите за мнозинството", заяви Чомски, който се застъпва за по-добро разпределение на заплатите.

Има едни лепливи мухоловки, този поразително ми прилича на такава. Събира само мухи, гладни и глупави!

Банкянският ВСЕЗНАЙКО,с ПРАВЕШКА закваска,ептен ОТКАЧИ ?

Тиквун е превъртял от жегата.

Прав е ЗАкона забранява лепенето на предни стъкла на отвличащи вниманието на ВОДАЧа стикери но милион автомобили карат без д а им пука с налепени НАГЛО ПРЕСТЪПНИ БОЙКО БОРИСОВСКИ ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ.. КОй дава милиони на БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ЗА ТИЯ НАГЛО ВРЕДНИ Винетки МВР ДА докладва

Прав е ЗАкона забранява движението с включени фарове през деня а милион автомобили карат без д а им пука само с включени фарове..Заслепяват ни посред бял ден жалват се загинали в катастрофи>МВР вместо да спре уврежданията с фарове обратно крият с е в храстите и ако някой спазва закона го глобяват зверски

Борисов решава всички проблеми,като Вовата Путин,за това стандарта и на двете държави е най-трагичен и смачкан!Та без тяхното решение и намеса е невъзможно дорида се справите и със запека си!

С това милиционерско,правешко управление българите ще си осТанат най мизерните в Европа!Лошото е,че другата страна на комуномонетата,БСП са същите миризливи говежди изпражнени,годни само за колхозен тор и още по-мрачно бъдеще!Румънците ни показаха,че решението ни е скъсване с живковите наследници-ГЕРБ и БСП!

Борисов се превъплътявал в нов образ...?..а бе българи забравихте ли образите му на "магистрален обирджия" и "рекетьор"...? Н ародът казва...вълкът козината си не мени..!

педи евреите на дирника започнаха офанзивата с... жена "джурналяк". моме, ти читава ли си или си поредният извратеняк на дойче фашистовеле? дето превърнахте европа в свинарник.

вай Аллах! борисов върна на служба геврекът боршош и гей европата възстана! голям халифат е европа! цял костов събира! педи, излезнахте ли от раковска, или да ви шутим със сдс шутове от там?

Нещо се прави ! В кочината някой се е намесил, хвърлил камък и веднага платените драскачи -плюват NON STOP по този който е хвърлил в редките л... камъка !! Хайде вие драскачи го направете ! Ама , де-е знаем си ---- българска злоба !!!!

Новите дрехи на Борисов ??? .. КОСТЮМ МЪРТЪВ БОС : - 7 СЛОЕН ВОДОНЕПРОНИЦАЕМ ШПЕРПЛАТ - ФУРНИР ОТ АМЕРИКАНСКИ ОРЕХ - 4 СЛОЯ ПОЛИУРЕТАНОВ ЛАК - ТАПИЦЕРИЯ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОПРИНА - БРОНЗОВИ ДРЪЖКИ :)))

Еваларката брато... Моделиер от класа сте, и предложеният от Вас "костюм" за БОКо-РАПОНе е най-харесваният и желан за Него от лошия български мат'риал...!!! Дааа...!!!

След като назначава уволнени от негови министри доказали се корумпирани наглеци този човек е разбивач на надежди за по добър живот...щом като и самите европейски управници започват да разбират колко корумпирана е България като държава с нейния управленски апарат!

Аман от доказаната простотия на този самовлюбен селски нарцис!

Безспорен цар на монолога. За всичките тези години някой да помни ББ да е влязъл в диалог и спор.-Няма. Нарцисизъм ,арогантност ,простотия.

d4

всеки край има начало. лошото е, че краят е в бъдеще неопределено време... дотогава ще царува Тиквун Банкянски.

Колко хубаво беше преди да се появи Б.Б. всичко вървеше по мед и масло.

ВАРДЯНИНА НА Т.ЖИВКОВ Е ПРИХВАЛАН КОМУНСИТИЧЕСКИЯ МАНТАЛИТЕТ НА ЛЮБИМЕЦА СИ!!КАТО НЕГО СМЯТА ДЪРЖАВАТА ЗА НЕГОВ ВИЛАЕТ, НАРОДА -ЗА РАЯ, С КОЯТО МОЖЕ И НЕ ИСКА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА!!СКЪПО ЩЕ МУ СТРУВА ВСИЧКО ТОВА-ОГРАБВАНЕ, ЗАРОБВАНЕ, НАСТАНЯВАНЕ НА УБИЙЦИ И ВРАГОВЕ ПО ЗЕМЯТА НИ!!

Не го е прихванал а го е закрепил. Де си чувал някой да не е върл комунист и да учи в симеоновската милиционерска школа за висш офицер в срана от СИВ.

Строг, но справедлив! За колко неща се запретна да свърши, едно не завърши, само пози.

Стига лъгали, колко остафки фърли завалията мутрафон Ага Банкянлият..

Вече не разбирам нито какво говорят, нита какво правят тия хора. Пародията надмина себе си.

според Евростат броят на загиналите у нас е колкото в поне 60 милионна европейска държава!!!

Продължавам да си мисля,че Светльо от Хиподил когато пееше преди време онази култова песничка за Бати Гойко,е имал впредвид бати Бойко и сега като я слушам ми се сливат именато в Бойко,остава само иронията,че е пич.И за това си мисля,че Светльо няма как като разумен човек да се бъзика с Гойко Митич

Браво на Бат Бойко ,той поне се опитва нещо да свърши за разлика от останалите хрантутници в крайна сметка не е слънце да огрее всеки ,прави каквото може човека

при първия мандат... Расте броят на хората, които се питат кога все пак българският министър-председател работеше? Разпространените снимки от последния премиерски мач в Стара Загора правят въпроса още по-актуален. Тялото на Борисов, с изключение само на коленете, е в зелен спортен екип. Фланелката отново е на напречни райета, може би напук на всички съвети, че следва да е с надлъжни, за да прикрива наедряването. Направо на терена е просната огромна тава с печено теле сукалче. Министър-председателят, както си е потен, се е попривел над тавата и пробва с ноздрите си аромата на печеното. До него тримата съдии се опитват да привлекат внимание с някакви награди, вероятно защото премиерският отбор спечели купата за ветерани, но Борисов още на Съюза на художниците, решили да го правят свой почетен член, отговори, че плакети и други евтини дрънкулки не са му притрябвали. Главата на правителството "рита мач", бие дузпи, понякога дори ги вкарва, реже всякакви ленти, независимо дали събитието е на премиерско или на портиерско ниво, в нарушение на правилата опитва сам да кара служебния автомобил, колкото да предизвика някоя катастрофа, навърта дори летателни часове на правителствения фалкон и кугерите на военните, посвещава часове, дни и даже години на всичко друго, но не и на онова, за което е избран. Дотолкова свикнахме с този тип премиерстване, че ни е трудно да си представим Борисов да седне в кабинета си, да прочете нещо, да анализира, да направи изводи, въз основа на които да взима управленски решения. Бюрата на министър-председателите обикновено са отрупани с документи, с най-важното от всекидневната поща, с концепции и законопроекти, със статистики и отчети, но това на Бойко е празно. Той ръководеше държавата на крак, на колела или във въздуха, между две кръцвания с ножиците или между двете полувремена на футболен мач. Затова и днес каже едно, утре - друго, след това - трето, или се върне на първото. Кога работи Борисов като сегашен премиер?

СЪРДЕЧНО МУ ПОЖЕЛАВАМ КРАЯ НА СТЕФАН СТАМБОЛОВ :))) ....

И Бойко не е цвете, ама да си го кажем, то и масата българи не стават за нищо. Седят си там в кочинката и хейтват по цял ден. Било по политици, по американците, по други българи решили да изкарат някой лев навън. Сега гледам се хейтват дори и "жегите", зимата ще хейтват като падне малко снежец и така цял живот.

Той Бойко не е и масата.

Не бройте колко пъти пожарникаря е бил мин. председател.Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

Пенсионерите голи и боси !