Осъдиха условно кмет за купуване на гласове

Съдът призна за виновен кмета на хасковското село Узунджово Деян Ванчев за купуване на гласове и му наложи 2 г. условна присъда с 4-годишен изпитателен срок.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха условно кмет за купуване на гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уплашили са го.....

Браво бе. А случайно ще го махнат ли от кметското място или условната му стига.? Па на другите избори пак ще си къпи мястото...

Всъщност, това го написах без да прочета статията - само по заглавие. Като прочетох статията, ми се струва че има нещо недоизказано.... Нещо намирисва, ама на какво - не знам...

Когато се премахнат "условните" присъди, може и да има някакво правосъдие.Дотогава ще го наричам алъж вериж със закона и мижи да те лажем наказания.

Условната присъда е ок ако е за псувни или друга подобна дребилия...

Осъдиха условно кмет за купуване на гласове Този купувал, а един друг кмет се занимавал с проституция.Представете си само при една 100% мажоритарна система какво ще бъде в Парламента- сутеньор до лъжец, убиец до крадец и т.н.

само него? Има доста такива, които са завардили циганската махала, събрали лични карти и "гласували" с тях за този, който е платил за това "мероприятие".

Демокрация по български :-) То всички модели на управление са ни такива де. Ние сме способни да опорочиме хубавото а от лошото на направим още по лошо! Това е чертата на глупака и тъпанара!

Така се създават партийните кадри, другаре! Догодина друг ще се докаже пред Парпията, щото... няма страшно. Една условна присъда, но на следващите избори вече няма да купуваш гласове, а ще си правиш снимки за да гласуват за тебе... Това е прогресът в България.

нима действително, някой очаква, този да бъде затворен, при положение, че е купувал гласове за зурли от политическата каста и същата е на власт !? цветовете на зурлите нямат никакво значение.

май не е здаспивал гладен..

И морен вода не е пил!

Ще му пръцнат на дедовия

Сурово.. Убедена съм, че повече опити няма да има.