Северна Корея сравни Тръмп с Хитлер

Северна Корея сравни днес американския президент Доналд Тръмп с Адолф Хитлер.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея сравни Тръмп с Хитлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пък не, Тръмпи си е просто шоумен, клоун!

Едно адекватно определение отнасящо се за наглия хамбургер!!

Да бе -кравите като са голямата работа що него нападнат...а се дуят кат пуяци сигурно им са малко памперсите....голям кеф ще стане ще гледаме как горят крави.!!

Северо- запада, на Балхария, Бойко, с Чингиз хан сравнява! Същите опустошения: Мутра владее, Врачанската околия! А Бойко премета Трите манда през джоба, баси, на ханцуга

Откаченият диктатор, със затворени очи е уцелил 10-та.

SMART ZA AMERIKA.POBEDA ZA SEVERNA KOREYA.POMOSHTA E OT GALAKTIKA ANDROMEDA

Ех, де да беше! Тръмп е просто един швестър, който не знае какво иска.

като клекнат пред белия дом да просят заеми ще ги видим.... той и Путин сега се репчи, ама забрави Елцин как клечеше .... ама още малко ще си спомнят руснаците...

по Великия Ким! Приятелят на Путин Великана! Най - великия руски цар!

си наритва здравната книжка, ама... Няма някой да се е опрял на САщ и да не му се е случило нещо...я рак, ч го изкопаят от дупката, я народен съд...

Само Ким е ...НЕСРАВНИМ ... Няма друг кат него в историята и ...днес. Народът му кльощав ,едва седи на краката си от глад ... А той охранен ,трътлест и лоясъл... дава наставления ,обикновенно седнал ,а шапкарите край него ,всеки с тефтерче в ръка,преведини чинно пишат ли пишат ...съкровенните слова...ЧЕ ,КОЙТО НЕ ПИШЕ ... ЛОШО МУ СЕ ПИШЕ ...на него и ...ЦЯЛАТА МУ РОДА ...

абе гледал съм документални филми за северна кореа хората не са зле, имат и приятели-могъщи! китаи , иран, русия...същото както беше в българия на времето:нямаше банани; нямаше портокали; нямаше шоколад и кока кола -бяхме в ембарго от сегашните ни американски "приятели", нямаше стрес, вярвахме в утрешния ден, децата ни бяха щастливи, бяхме си стопани на държавата, а глеи сега в какви врътки на вкараха, ти си за белене.

Миналия четвъртък Пхенян нарече Тръмп "психопат" в контекста на обтегнатите отношенията заради смъртта на американския студент Ото Уормбиър Ако Тръмп е психопат и Хитлер, то със сигурност Ким Чен е поне неговият д-р Менгеле, който е превърнал севернокорейците в опитни свинчета в концлагера Северна Корея.

За съжаление Тръмп не е Хитлер. Инак тоя щеше да е в клетка пред Белия Дом..с още много други.

Ни светни, Хитлер кого победи?

Французите :) И в голяма степен англичаните :))

клоун запартък трето поколение изродски диктатор може да си говори всичко но какво от това само преди няколко дена върнаха в кома 20 годишно момче студент който умря колко корейци са убили сащ?? хората могат да са безкрайно гнусни същества помия без граници

Има забрана за неразвитие на ракети със среден обсег. Че Северна Корея няма да го спазва е ясно, но тук пише и: "Южна Корея изпита своя ракета със среден обсег" Нашите с обсег по-малък от този бяха унщожени за влизането ни в НАТО, защото уж модифицирани могат да станат такива. Наистина има изказването "Германия над всичко" при нацистите. Има за какво да бъде критикуван Тръмп. За мен се държа и като кукла на конци, покрай химическата атака в Сирия. Изказа се един евреин, че 100% е виновен Асад и хайде.

Сполучливо е сравнението на елита на САЩ с Гестапо, и то не само по времето на Тръмп. Жалкото е, че единственият, който го казва на глас е един човек с психически проблеми и ядрено оръжие. Но и това е по-добре от нищо.

той не е с психически проблеми , ние сме неадекватни ! те видяха какво се случва със страни които не могат да се защитят и затова е всичко това...Всеки народ има право да избира в каква система иска да живее ,даже за нас да е неприемлива ,иначе ако нямаше подкрепа от народа този режим отдавна да е паднал !

Донякъде си прав, но да разстреляш чичо си със зенитна картечница, си е малко налудно.

путлеристанците са толкова изпаднали че клечат тук и защитават ким :)))))

Не се мъчи да разсъждаваш върху коментарите на хората, не ти се удава. Пиши си там научените думички и захлебвай на спокойствие.

само той е стях. Даже Сърбите и македонците се отметнаха от него, нещастника!

хахахаах е това вече е наглост! тръмп ще вземе да ми стане симпатичен! но то реално ким са по-зле от хитлер просто корея е по-слаба държава

Фашагите се кланят на богове в мавзолее-москва, изроди от северна корея!!!там нормалните хора ги избиват, другите ги морят в концлагери с глад!!не върве фешага да обвинява другите във фашизъм!!всички комуняги са фашисти!! В АМЕРИКА НЕ Е ИМАЛО И НИКОГА НЯМА ДАД ИМА ФАШ ИСТИ НА ВЛАСТ!! ТРЪМ-СЕ БОРИ С ИЗРОДИТЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ-НАЙ-ВЕЧЕ РЯЗАНАТА СГАН И ПСИХОПАТА ОТ ПХЕНЯН!!!

И тоя е луд за връзване, а това че е жив е пряко доказателство, че няма Бог...

Уикипедия: "Смята се, че смъртните случаи от глад и въоръжени атаки са между 800 000 и 1 500 000 души". Какво са за Чалева някакви си половин-един милион души, загинали при обсадата на Ленинград!

а защо населението на Северна Корея нараства ,а това на Южна Корея намалява и е сред първите по самоубииства !??

Luna0102

Ами защото има наплив на емигранти от цял свят. Влизат в С. Корея даже и през минните полета. Само българите се офлянкват, завиждат на просперитета им от далеко.

Коментарът ми е по повод твърдението на редакторката на статията, че в Ленинград са били загинали "над 2 милиона души", което не е вярно.

да извинявай ! населението на Ленинград тогава е било около 3 милиона човека ,а се смята че са загинали близо половината ,така че си прав !

Luna0102

Дилема от Путлеристан: как да плюят и да останат верни и на двамата?!

"Северна Корея сравни Тръмп с Хитлер" А цял свят сравнява лидера на Северна Корея с всички закоравели диктатори взети заедно.

Проблема във Фашистка Америка не е в "президента" ,който е кукла на конци ,а във влечугите които дърпат тези конци и страда целият свят !

Базата на фашизма са Транснационалните Корпорации и Финансови Институти!!! Правилото е просто: Който им лиже задниците и им помага да разспространяват властта си по света, да заробват хората и ги превръщат в биомаса, той е приятел, всички, които не приемат тази Фашистка Идеология се обявяват за врагове. А така наречените политици - било Тръмп, Меркел, Макрон или Мей, са най-обикновенни марионетки, актьори в комедийният хорър наречн Демокрация и Евроатлантически ценности ...

Най-смешното е, че психопатът Ким е дал най-точното определение на американскта политика, със или без Тръмп, тя никога не се е променяла ... "Тръмп следва диктаторската политика на Хитлер, целяща разделянето на света на две категории - приятели и врагове, за да се оправдае премахването на последните"

То пък баш тоя диктатор да го каже, дето прати националите по футбол да копат въглища и екзекутира със зенитно оръдие.

корейците са прави, американците са комплексари и психопати. Сравнението с Хитлер е много сполучливо.

Тези май не съзнават какви късметлии са ;)) Ако беше спечелила Килъри, сега щяха да са като Сирия.