Нов старт на делото срещу българина, блъснал жена в Берлин

В Германия ще бъде даден нов старт на процеса срещу Светослав Стойков – българинът, блъснал млада германка по стълбите на метрото в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Нов старт на делото срещу българина, блъснал жена в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганин с български паспорт, говорещ само турски разиграва германски съд ... Германия заприличва на България вече.

Не разбирам само за какво му е преводачка на турски след като това е най-обикновен мири*лив циганин. Хубаво е сега след като се пише на турчин да го пратят за 10г в турски затвор в анадола , там ще го научат на обноски.

Е хайде стига де, дами и господа от link!!! Това вече започва да прилича на инат и дебелоочие! При пълната очевидност, че въпросният екземпляр е циганин (ром, мангал или кой както си ги нарича), в статиите за него упорито пишете "българин", та "българин" - като напук на посетителите на сайта. И съвсем по принципа на един известен майстор на пропагандата, според който една лъжа, повторена 100 пъти, става истина. Разберете обаче, че в конкретния случай няма никакъв шанс - хората от този етнос никога няма да бъдат българи в очите на етническите българи - и това е!

И 10г. са му малко на тоя мангал! Заради такива като него ни гледат накриво навсякъде.

"ромски произход", "преводачка от турски" освен личните документи има ли нещо Българско в този? Заради такива менте българи имаме такава "добра" репутация в европа. Макар, че и ние не сме много китка за мирисане, но чак такива неща не правим.

тоя е толкова българин колкото и Ердоган.

явно ,според журналистите и техните началници официалният език на българите е турския и затова са затворени в клетки като истински зверове !

които съвсем натрапчиво,въпреки бунта на българите,продължавате да наричате това животно българин,ви пожелавам,дъщерите ви,сестрите ви,жените ви да попаднат на такива "българи"и който така упорито пише ,че този е българин,да квичи .

Използването на "българин" вместо "български гражданин" е не само грешка, но явно е умишлено и тенденциозно. Редакторката трябва да бъде внимателна в използването на тези термини.

Българският гражданин, не българин!

Циганин на който му се превежда на турски. Почти всички правили терористична актове бяха с някакви западни паспорти. Дори на взривения в Бургас автобус, бе някакъв с канадско гражданство. Ако бе се случило тук това с циганина, БХК и други антибългарски НПО-та, щяха да тръгнат да го защитават.

Абе, кой е по-гнусен и долен: а.) циганите престъпници (-) б.) сайтаджиЕте, които тъпо и упорито се опитват да ни ги пробутват за "българи"(+)

БРЦК

На мен са ми еднакво гнусни!

Пиши и "+" и "-". За представителност на анкетата.

Да се предава на живо- за възпитателен ефект у нас и присъда на макс

Защо лъжете? Това е турски циганин, дори го съпровожда преводач от турски. Кога ще започнете да казвате нещата такива каквито са!

БРЦК

Турчеещ се циганин който не знае български език не може да бъде наричан Българин! Какви журналисти сте - наричайте нещата с истинските им имена - "Гражданин на България от цигански произход" !!!

Chefo77

Това НЕ СА журналисти! Това са подлоги, служещи на БХК. Щом трият мнения заради етнически определения. Значи проститутката можеш да я наречеш простутка, щом проституира, а циганинът не може да го наречещ циганин, нищо че е ... циганин.

БРЦК

Изтрили са те щото си писал 'мангал' , което е обидно. Циганин си е ОК! РОМ е спиртна напитка!

Ром с преводачка от турски. Чист българин ще да е.

От най-чистите

време е графата произход да бъде възстановена в документите за самоличност. Циганина си е циганин по философия и мироглед --- независимо къде е роден! Няма особена разлика между румънския и българския циганин. Дали е роден отляво или отдясно на граничната бразда - мирогледа му е един и същ (и образованието и т.н.)

това е ром а не българин моля да ги отличават заради тия станахме за срам подчертавам ром

Този български турчин искам да го осъдят на 5 год. затвор, но да излежи присъдата не в немски, а в бълг. затвор. Такива "българи" са срам за нацията ни. Жалко, че чужденците ни слагат под общ знаменател.

loyola

Уж българин, пък циганин и не говори български, а турски... А то май и жертвата беше от славянски произход ... Ама нейсе, новина да става.

Е, от сърце му пожелавам стъклената клетка да бъде заменена за дълго с килия с решетка! И да, не изпитвам грам съпричастност към нещото, дето се води български гражданин!

Защо ни занимавате с този! Кучето е приятел на Човека, но, какво се прави, ако побеснее...

пак ви правя забележка - разликата между "българин", което признак за етнос и "български гражданин", което е признак за принадлежност е от земята до небето. Не е срамно да наричме другите етноси: български евреи български аремнци * български турци А защо е срамно и нетолерантно да казваме български цигани?

Защото политиците ни са се продали за няколко евро и малко комисионни.

И джурналистите, и сайтаджиите, че и вие се продавате ката ден. Айде ко се правиете, сичките сте маскари и го правите. Един на друк си го правите, а като ви настъпи мотиката и рИвете.

и да не забравяме факта, че нашите арменци не са катунари, а народ прогонен чрез геноцид от родните земи. Приети у нас радушно, те са по-българи и от нас, защото България е новата им родина (за разлика от цигани и евреи: - циганите били роми, а евреите (да цитирам еврейка първанова "ние евреите в европа")...)

Води се циганин, говори на турски, къде тук е българското у този човекоподобен?

Паспортът му, най-важната част.

Ах, как искам да го набутат за дълго в най-гадния затвор, или, още по-добре, след осъждане да бъде предоставян на България за излежаване на наказанието в БГ пандиз.

Chefo77

Защо - да го пуснат ли? Я по-добре да си стои там в техен затвор. И да пуснат слух, че е вътре за педофилия.