Опозиционерът Корбин готов да замени Тереза Мей като премиер

Лидерът на опозиционните британски лейбъристи Джереми Корбин ще се опита да наложи нови парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - Опозиционерът Корбин готов да замени Тереза Мей като премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един призрак броди из Европа -добрият призрак на Комунизма ! Джеръми Корбин е самоопредлящ се Комунист и бъдедщ Премиер на 5 тата Икономика в Света Великобритания ! Популярноста на комуниста Корбин и на Комунистическите му идей +НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на основните Индустрии + Бързо Унищожаване на НЕРАВЕНСТВОТО между богати и бедни имат Огромна Популярност !!! Гласувалите за Комуниста Корбин Млади хора 18-45 години е 80% !!! Гласувалите за Десните Тори хора Над 70+ е 80% ! Един от десните министри заяви че Електората им намалява с 4-7% годишно по естествен начин ! Малдите и умните там са Независими и Непродажни =мислят за Бъдещето си и действат да го подобрят ! У нас шепа Продажни Соросоидни кърлежи са 24/7 по Телевизиите за да Подриват малкото Нормалност останала в България !! За няколко Сребърника !

вътрешните си проблеми на света, като че ли са най-важните. Отвратителни - били са, още са и до края ще си останат такива!

Стига с тази агония. Направо да слагат Садик Хан за премиер и Ал Файед за крал и да се приключва.

отявлен марксист, либераст и толераст - ще довърши Англия!

Корбин какъв се явява на Путин?

Обезумели от глад за власт. Също като нашите.

Много неуки тук бре. Лейбъристи значи работници, а не либерали.

ще се прецени внимателно дали евентуалното обмисляне на по-нататъшните намерения за предприемане на стъпки, водещи до внасяне на проекти за решения в една или друга посока се налага при несигурното развитие на съвременната ситуация

Опозиционерът Корбин най-добре ще е да дойде да управлява България, че ни писна от некадърници да ни управляват: лъжат като цигани, крадат, репресията съществува, има неравенство между млади еродирани и прости управители, депутати, ЗАПОВЯДАЙ у булгария, макар, че когато ви кажем, булгари сме, о , да, Румъния. Не Румъния. България българи

корбин е една необходима тор за развитието на ционизма на световно ниво.

Консерваторите не можели да управлят с 317, обаче лейбъристите били готови да управляват с 262 ??? Ами личи си че човека няма образование, на практика нищо не е завършил и нищо не е работил освен, че си взима тлъстата заплата от Парламента вече 34 години!

318...

то и кланът клинтън е готов да замени президентът тръмп по всякое време, което значи, че пари за крадене още има. комунетата винаги са били индикатор за това, къде има нещо за крадене. нещо като хрътки за трюфели са те.

Корбин неотдавна рече, че ще експропиира парите на богатите, т.е. бетер от Троцки и Ленин. Не е за учудване, че напоследък се увеличи подкрепата за либералистите: около1/5 от днешните британци са бедняци; първо или второ поколение мигранти от Африка, Близкия изток и Азия..... да живей интернационализма, спонсориран от еврейските банкери!

аз не разбирам нашите "десни", като радан - костовашките тролове на какво се радват и sybil -тяхната майкотаткова? все пак тяхната приватизация повече приличаше на експроприация в полза на евреите, като гад зееви.

две тъпи комунета са намерили коментара ми за неприемлив. но не казват защо. може би са путинисти?

живеех в америка, когато Били (свирката) отпусна (по поръчка) финансовия либерализъм/глобализъм. Клинтъните са начело на последвалата банкова криза и световна разруха.

Хе-хе: глобалисти еврогеи и либералисти си отмъщават заради победата на Тръмп... да, ама надали?

Консервативната партия има 318 места.