ЕС настоява за достъп до кодираните комуникации

Правителствените ръководители от Европейския съюз приеха първите си заключения по сигурността и отбраната.

Обратно в новината

Коментари - ЕС настоява за достъп до кодираните комуникации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми те само на интернет не са сложили ръка и цензора тия от изгубеното племе / ха сетете се кои са те /Ми те медиите по света са на 99.98 % техни а там е една "свобода" на мнение и писане въх въх ! Но каквото и да правят НИКОГА няма да победят истината НИКОГА а тя не може и с пари да се купи което е най голямата им болка и те така !

"... Брюксел те поискаха от частните интернет компании автоматично да засичат и премахват съдържание, подбуждащо към тероризъм и насилие..." Че ДИР си цензурира още преди да има каквито и да е инструкции от Брюксел. Налагат ни глобална цензура, не че подбуждането към насилие не е полезно, но в тези най-общи думи се крие основното, това което ДИР и други портали и СМИ вършат и сега - заличаване на всякаква съпротива срещу глобалната проказа - ционизма.

Четете бре няма да спра да пиша четете Аарон Русо в Тубето и гладайте.Ще разберете кой и защо го съдаде тероризЪма и каква е целта а тя е тотален контрол и налагане силово но Новия им световен ред.Чрез тероризЪма който е измислен пак от тях, ще отнемат свободите на гражданите стъпка по стъпка и не си мислете це ще пострада тероризЪма !!!И това Аарон го казва много отдавна и то сега е реалност след последно подобно интервю прости си отива от този свят !

Това че ЕС настоява е фалщива новина. ЕС под контрола и с технологии на НСА слухти от десетилетия във всяка криптирана комуникация защото под егидата на НСА е разпробита т.е. вкарани са задни вратички във всички стандартизирани крипто алгоритми които се използват днес. Тотални решения за непробиваеми криптирани комуникации за хората и безнеса има и ако тези прдължат в този хитър търгашки дух нека не си мислят, че ще оставя хората без тези решения.

НСА - национална спортна академия? АНС - агенция за национална сигурност на американците, нещо като нашето държавна сигурност?

Това е подточка от плана за пълна активация на Новия Световен ред които си е стар колкото света. Само сега има нови екстри за натиск(мигранти и платени терористи), шпиониране(глобално под шапката на НСА/ЦРУ) и контрол(МАСОНИ и сродните им с подкрепата и логистиката на ултра вивсоки технологии и знание).

Se taia

Сега разбрахте ли за какво ги пускаха в Европа без проблем? Честита ви свобода! Честит ви Биг Брадър!

Всичко е ясно и дори убитоия може да влезе за да му кажем, че има начин да го възкресим и да сложим краи на тази огромна манипулация с мигрранти с пишман терористи и прочие алабалистики.

Спящата красавица я опъват в приказките разни апапи с мечове - и тук работата намирисва на таковане!

Утре като тръгнете да обсъждате бежанци и малцинствата, ще има да се чудите "ама нийе за Бойчето глаувяхмие, калво станя сиега"

Проблема трябва да се реши от Началото му. А началото на проблема е с Нахлуването на Араби без Пари и документи в Европа.... Европейския СЪюз е направен за да забогатяваме ние, европейците. Затова, араби негри, китайци трябва да плащат ПОВЕЧЕ ако искат да дойдат на екскурзия или да продават китайски стоки..... Араби и негри може да стоят в Европа, ако имат Пари и ВИЗА, но само докато им свършат парите.... После- Шут обратно към Африка.... А най- добре да се събира такса от 1000( хиляда Евро) за всеки 1 ден престой в Европа... За една година- 365 хиляди евро трябва да плати арабина.... Така ще имаме пари за безработните Европейци, Пенсионери, Просяци...

ЕС просто стана фашистки. Не могат по никакъв начин да спрат комуникациите между терористите. Ако съобщението се кодира преди да се изпрати с криптография която не може да се разшифрова, то няма начин да разберат какво е написано. И разбира се брюкселските чиновници знаят това. Това, което искат е да преследват обикновените хора за да им забранят да общуват с Интернет. Изобщо с Кол умря и свободата на европейците.

Нито са го направили нито могат да го направят.

Ако говориш за комуникацията на терористите: Откъде пък знаеш? Това е фасулски прото да се направи и просто е невъзможно да се установи. Изобщо от 40 години си изкарвам хляба с компютри и по-голяма глупост от този европейски вой не съм чувал. Явно искат персоналните данни на хората. Е знам някои от съветниците им. Има много, които са станали такива само по заслуги на майка, татко и тук таме някоя гейска организация.

Комунизма свърши през 1989 г, стига писа глупости... Ти сигурно щеше да пишеш глупости и за царска Русия преди 1915 г, ако не бяха ни освободили... А при комунизма, руснаците не правят почти нищо ... Всъщност, също като фашистите избиват всякакви предатели и пращат в затворите( Гулаг и Сибир) доста хора....

"Постоянно структурно сътрудничество за общи действия в отбраната" Наистина много бих оценил отговор на въпроса ми: каква е връзката между терористи-камикадзета, които вече са влезли в Европа, разхождат се по улиците и общата европейска отбрана и засилване на военното сътрудничество. С повече танкове и авиация и най вече - с тяхното общо командване ще борят джихадистите с раници на гърбовете си, които се взривяват по концерти и аерогари?

Ал

Златни терористи! Чудите ли се защо ги финансират? Малко стрес и паника у населението и могат да си правят каквото поискат. Подслушването и цензурата е само началото. Следват произвола и терора. Вече закон няма. От ЕС ще ни подслушват. Нашия парламент си приеха откровено противоконституционен закон (за камерите)...

А бе някой ден може и да се чуе кой ги създава терористите ама едвали ще е скоро. Не мога да си представя как араби разни ще си зарежат камилите и ще тръгнат да громят цивилизацията ама знам ли. И благодаря за смисления пост без да прави препратки към съветски и тодорживковски гнусотии.

Ал

Благодаря, с огорчение. Напоследък троловете наистина много оспамиха форумите. Мен лично това ме отблъсква и все по-рядко чета и пиша коментари.

Плащане в брой до 1.60 лева, колкото е билетче за градския транспорт, и записи на разговорите с жената вечер. А 90 скачахме срещу репресиите на бкп.

Друго си е да те дадат за храна на свинете в концлагер, свобода бе.

Друго си е да те дадат за демократичен, свободен отстрел по площадите, а жените за свободен секс.

"Не мога да изплюскам толкова много, колкото ми се ще да повърна" ("Ich kann nicht so viel fressen, wie ich kotzen möchte."), докато е гледал факелното шествие по време на приемането на властта на един бивш ЕСС.

И аз така се чувствам много често, най-често е като чета умствено изостаналите агит коментари на орките руски слуги.

Нямаш ли си фацебук да се оплачеш там за статуса си?

"службите да имат достъп до кодираните комуникации на терористите, без напълно да се разрушава тази криптирана система за защита на личните разговори на гражданите"

А бе ясно е, че не знаят и те какво точно искат да направят но идеята е да могат пак както по съветско време когато имаха цели сгради с касетофончета за записване на разговори и никой не можеше да им се скрие. Няма да стане, късно е. Тоя влак е отпътувал, докато има мрежа ще има и варианти за недостъпна за тях комуникация.

Проблема трябва да се реши от Началото му. А началото на проблема е с Нахлуването на Араби без Пари и документи в Европа... Европейския СЪюз е направен за да забогатяваме ние, европейците. Затова, араби негри, китайци трябва да плащат ПОВЕЧЕ ако искат да дойдат на екскурзия или да продават китайски стоки.... Араби и негри може да стоят в Европа, ако имат Пари и ВИЗА, но само докато им свършат парите... После- Шут обратно към Африка.... А най- добре да се събира такса от 1000( хиляда Евро) за всеки 1 ден престой в Европа... За една година- 365 хиляди евро трябва да плати арабина... Така ще имаме пари за безработните Европейци, Пенсионери, Просяци...

Т.е. "който не ни се надупи е терорист".

Оруел ви приветства в Оруелския свят на еврогейска Европа. Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила. Който контролира миналото, контролира бъдещето. Който контролира настоящето, контролира миналото.

Пак ли са те мобилизирали, имаш съчувствието ми. Кажи на сестрата да им се скара, че все тебе на източния фронт пращат.

Старите тъпаци, припомнете ми какво казвахте за комунизма? Тези сега ще го надминат.

А в спалнята не щат ли влизат? Няма ли да е по-лесно да не финансират разни "бунтовници"? Нещо много лесно почнаха да ползват темата тероризъм като предлог да следят хората!

Трябва да се следи, кой мисли правилно...

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски.

Господин Путин, моля Ви, спасете поне славяните. Останалите да се оправят.

kорумпираните пътечки до гробаджийските офшорски на Свети Буда

Демократично! Къде е определението на понятието терорист в европейското законодателство? Не са тези, които влизат като бежанци с отрязаните глави в смартфоните, не са изнасилвачите от гарите и площадите. Сигурно е някой, който не харесва тази политика на ЕС.

Фак ЕС !

На Лисабонския лафмоабет през 1999, а не 2009, е взето решението за изграждането на общи въоръжени сили и първият корпус от 50000 човека трябваше да може да реагира на заплахите към ЕС през 2011... Какви ли ще да са чуствата на спящата красавица към принца който в продължение на толкова години не се е сетил да я събуди;)

Да ти пикая на демокрацията и свободата.