Крум Зарков: БСП ще спаси Бузлуджа с дарителска кампания

Широкомащабна дарителска кампания за ремонта на монумента на Бузлуджа ще организира БСП, след като поиска да поеме стопанисването на социалистическия символ.

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков: БСП ще спаси Бузлуджа с дарителска кампания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А? Ще наемат телефонни измамници за целта?

Да се прехвърли собственост безвъзмездно на червената орда значи ,да се ремонтира с дарения и след това да я продадат за милиони,или най малко да продават билети,е много искат! комунистическото имущество по закон остава само държавна собственост,а не на партии,дето искат да си увеличат електората с чинии,да заблуждават горките хора дето ги окрадоха през прехода и пак да се правят на шутове пред тях!Вътре са потрети на Ленин,Маркс,точно кат за тях носталгия!Айде, холан!Точно пък на Лъжата да се подарява!

Абе,мърльовци,Тато ви остави чинията през 1989г.Защо от тогава след 7 управления не си я измихте?Констатирате,че през 2017 г.има нужда от ремонт.Нямахте време от крадене,а сега този сополанко и лелката от с.Крушовица установяват,че държавата не се е погрижила.Нахалство и дебелоочие.Ще ви следиме дали чинията ще си остане чиния или ще се превърне в хотел,както в сутрешният блок на БТВ каза един архитект.На комунистите нямаме вяра.

Много от вашият електорат са при ,,св.Петър,,ама жалкото ,че повечето фирми са комунистически с крадени пари от народа,та сега ще се реваншират да зарибяват бъдещи балъци и ще правят дарения

А посмеят да го прехвърлят да прехвърлят собственостт,въпреки че вече няма основание МС ,след отмяна на решението,никакви дарения в червени касички или фондации или сдружения партийни,каквото и име да си сложат! Двйствително Чинията има нужда от ремонт и може да се направи нещо само ако истане държавна собственост! Вътре е прекалено комунистическа и реставрацията и може да е с цел само за съхранение на автентичен комунистически монумент за историята и за посещения!

Бузлуджа си е Бузлуджа дори на световно извесните американски киностудия им харесва да си правят снимките и филмите с нея А не с платените жалки и непрестанно драскащи едни и същи сороски тролове, бивши членове от Държавна Сигурност и настоящи, ДАНС звена за борба с киберпрестъпленията и кибервойните Интернет плъхове в Дир-ът и в другите онлайн издания в България писарушки който ежеминутно са тук и на заплата подстрекавайки с свойте коментари всички останали който четът новината и кометарите под нея да се включат в тях за да могът Същите Те да си направят по Цялостно работата за която им се плаща да се ровят по IPадресите ви да търсят да слухтят да си изграждат точен образ на лицата който постват дадени коментари И с тази ценна за тях информация да си подсигуряват своето по нататъшно издигане в свойте жалки кариери въз основа на Вас уважаеми Коментиращи въз основа на свойте конфликтни коментари ви принуждават да се вкючвате и да заемате позиций от който и да е свой позиций Печелят единственно те СВОБОДА НА СЛОВОТО НЯМА ТАКОВА НЕЩО НИТО В БЪЛГАРИЯ НИТО НИКЪДЕ ПО СВЕТА ИМА УДОБНИ И НЕУДОБНИ КОМЕНТАРИ КАТО НЕУДОБНИТЕ СЕ ОТСТРАНЯВАТ А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗВЪН ТЕМАТА СЕ ЦЕНЗУРИРАТ

Добър ден, Пить надо меньше!

празненството на Бузлуджа на 02.08 с дарителска кампания за кебапчета и кюфтета за беззъбите червени бабички.

Нищо няма да направят. Дори и да съберат някакви пари, ще ги откраднат.

Единственото, което съм склонен да направя за паметника на Бузлуджа е да отида по голяма, ама много голяма нужда в средата на кръглата зала. Но ако другата възможност е устата на Крум Зарков ще предпочета нея:)

Как така ще им подарявате моя собственост.Чинията е построена с парите на целия български народ.Червените плазмодии са свикнали само да получават всичко безплатно.Този път не сте познали.

Ей, сега! Отивам да им преведа пари за "дарение"!!!!

Е, ако не давате доброволно, идвам с ченгетата!

Още едно социалистическо правителство,това във Румъния се сгромоляса.При гласуването е получило вот на недоверие.Алоо,председателя на ПЕС,в Европа остана ли държава със соц.правителство.

Ами да, брадска северна корея.

Корни здраво се издъни с поредното лице на промяната в БСП - Крум Зарков .Внук на генерал Леонид Кацамунски - шеф на следствието на ДС по онова време, това кикотещо се същество се изгаври с една човешка трагедия, пардон с хиляди човешки трагедии причинени от комунистите. 40 000 избити - депутати, лекари, учители , свещеници, учени - цвета на нацията.И още 300 000 в лагерите..., много от тях хвърлени за храна на прасетата.В които лагери началник е бил и бащата на Тома Томов - другото лице на промяната на БСП и водяач на листа на БСП. Та на казаното от този плиткоумник Корни се засмя от сърце , хвана го за ръката и каза "Благодаря ти " !!! Щом двамата си позволяват това публично в сутрешния блок на телевизията, не е за мислене какво им е в главите за в бъдеще. Дано се спасим от тази червена напаст !

Що не се съберете с Вигенин бре смотаняк

ОТ БАБИЧКИТЕ ЛИ ПАК ЩЕ СМЪКВАТЕ ПАРИ,ВАШТА...! ПАРИ ЛИ НЯМАТЕ,А?! ОБАДЕТЕ СЕ СЕР.ГЕЙ ДА ВИ ПРАТИ!!!

Имат паръийна субсидия,що се оплакват!

ли ще оглави по партийна линия дарителската кампания.

Абе ОЛИГОФРЕН насила набутан в тая скапана партия дедоти ли ще даде пари

това е лицето на БКП

Нов мегдан за ало-измамниците.

Ей нахални, пак курвенски номера!Значи хем да се прехвърли на БСП,хем те да събират дарения,и хем после да продават билети на туристи,на " тяхното"наследство,така си го свързват,и основно да препечелват от чужда пита! Чинията е тоталитарен паметник с историческо значение ,има туристически интерес ,но трябва да остане държавна собственост,а не в ръцете на партия която се въплъщава с комунизма!Всички символи вътре са комунинистически,не социалистически и,тия пак какво искат ново свърталище,че да си правят там митингите с червените връзки!То и само това остана горе долу,всичко останало като заводи ги изтърбушиха и хората емигрираха!! То не пречи да има дарения,но не и към касичката на БСП!

loyola

Градежа винаги е бил по-труден разрушаването. Навремето младите активисти от СДС ги извозваха с автобуси да ходят да рушат паметника. С огнестрелно оръжие стреляха по рубинената опашка и стъклата... И пак зарязаха рушенето на половина. Сега ми е чудно как ли точно ще възстановят всичко туй?

Глупости, паметника остана без охрана и местното население открадна всичко, което можа, а вандали унищожиха останалото!!!

Дайте да дадем! Познати лозунги от цоциализъма... комунист пари не дава, само ги краде. Комунистите разбират от икономика толкова, колкото да ги вземат насила от вече спечелилите ги. И аз искам да оправите паметника, ама .. не вярвам на черевни цървули.

Bozhko

Да се ремонтира и въстанови от комсомолците на БКП който окрадоха България

Комунягите имат пари, толкова много са крали, че определено не са за ожалване. Да си оправят грозотията.

Крум Зарков - достоен последовател на Мая Манолова, Кутев, Ленчето Йончева и Симо пъпеша...бърабърабъра....

Мая излезе читава,не я слагай при това леке!

Мая излезе читав адвокат само на братя Галеви!

Пак ли ще събират от народа? Нали и за построяването на това безумие средствата бяха събрани по същия начин, само че тогава беше чрез "доброволни" удръжки от и без това мизерните заплати на хората. А пък за качеството на строителството да не говорим - за 30 години този "паметник" вече е съборетина, опасна за хората, също като друг подобен "паметник" - онова нещо пред Двореца на културата в София, заради което унищожиха паметника на загиналите българи в Балканските и Първата световна войни.

Гласят се да се телепортират в отвъдното...но и ада и сатаната не ги ИСКАТ!!!

Не е нужно да е тяхна собственост за да я поддържат. Щом ги влече, могат да съберат дарения и да ремонтират държавната собственост. За ремонта и поддръжката на "чинията" са нужни огромни средства. Много експерти са мислили какво да правят с нея и всички стигат до заключението, че тя не може да се самоиздържа. Това означава, че каквото и да направим, парите, вложени за ремонт и поддръжка няма да се възвърнат. Нито музей, нито хотел на това място може да се самоиздържа.

Дайте да дадете другари !

Не би следвало да се реновират призраците на миналото.Нека почива в мир!

Браво Крумчо.О т днес ти възлагам по партийна линия да отговарящ за партийната светиня.А дедо ти Леонид Кацамунски го назначавам за шеф на охраната и сигурността на обекта.

защото е добронамерен и доверчив.Трябваше в договора да има клауза,че монумента няма да си променя предназначението и няма да се надграждат там монолитни сгради за хотели,увеселителни заведения и други атракции. Ако се позволят комундетата,да се отнеме пак в полза на държавата.

Решението на МС за това прехвърляне е отменено от кабинета Герджиков през март 2017г.Така че всичко е отпаднало и на какво отгоре искат договор с цялото си пословично нахалство?

вземем чинията даром,сега че рипаме да ни дадете пари че да я ремонтираме.Защото сме цоциалисти/социалисти/ от както се помним.

Курнелия колко ще даде?Нали открадна милиони.А другите крадци?Ръководството на крадливата им партия може само да финансира ремонта.

Каква е гаранцията че след като бъде построен и разработен хотелът няма да го приватизират и подарят примерно на Георги Гергов известен като свинярят на Гоце , човекът притежаващ незнайно как бившата почивна станция на БКП в Свети КОнстантин и Елена ? Тия са за съд не за дарения а малкият противяга да си намери друго поприще рано му е за депутат

построили последните 27 год.,та дори не са поддържали символите си.Сега ми заревали за чинията.До сега къде бяхте,бе?

Е, бива ли така сега? Нищо не били построили. Я погледни какви вили, какви имоти изградиха, хотели и какво ли не още! 28 години вече всякакви кърлежи под различни наименования (демократи, герберасти, комундета, царчета и всякаква подобна измет) градят само лични имоти гледат само лични облаги.

AbuTalib

Бузлуджа била културно наследство. Ама че заблуда....Този монумент е най-вече партийна пропаганда с която примамват младите българи да стават членове на бсп-то. Там никога не е била учредявана БСДП, а е била ОБЯВЕНА.Учредена е нейде другаде, под друго име.

Кой би дарил пари на човекът мислещ от сутрин до вечер как да мъчи някой дядо с ДС офицерите , или бихте дарили драги пенсионери по сто лева от великата Комедия Нинова която е приватизирала забележете като току що завършил юрист ТЕХНОИМПЕКС ? Някой няма ли да им иска обяснение на тия дето 30 години ни грабят и смучат кръвта на хпрата кой дарение ще дава ?

АваК(р)ум За(рк)хов ще оправи нещата...

какви агнета? Когато взеха властта им взеха и стадата. Стигна се до там че на волове начисляваха данък в КРАВЕ МАСЛО! Ако не вярвате питайте дядовците си!

Фърлиха всичко да вземат властта, ама не стана. И то най-вече, защото едни хора взеха едни пари за едни гласове, пък никой не ги купи. И сега става страшно готови са на всикчо д адобарат какъвто и да било кокал. Само д аима нещо да с егризе там, ама няма... С тези избори бсп-то тотално умря.

БСП така е научена - с чужди пари да отчита дейност, а не да дава пари. Защо не си отдели от субсидията за тези руини, та да кажем браво.

Партията на милионерите не може ли сама да си набави парите,като задължи супер богатите си членове да заделят по нещо за бузлуджанската чиния?Все едно ,че муха ги е ощипала.

Надявам се,че дарения ше бъдат направени само от икономическите групировки около управленските органи на БСП и зомбираните членове на тази шизофренична партия!Слава Богу отминаха времената, когато "доброзорно"събираха пари за откачените си проекти!

Така както преди 40 години мога давам по 50ст. на месец от заплатата си. Ше стигне ли? Ок, шегите на страна :) Бузлуджа е интересна и само тези които не са ходили (било то и в споледните няколко години) ще плюят. Защото, за жалост, това място се е превърнало в политически спор. Ако не се беше допуснало разграбването и унищожението сега темата можеше да е друга. Мястото би било идеално за музей. На българите ако не им се ходи, чужденците ще ходят. Впрочем те и без това ходят но в момента гледат само развалини.

Защо пак ние -Народа да даваме ...,не стига ,че го построихме безвъзмездно...,нали БСП си го взима и тя ще печели ..после ...!?Акции ще раздавате ли на дарителите -та всеки дарител да има дял от печалбата ..после...!?От голямата субсидия...,драги социалисти ,доста парички може да си съберете...!?

При толкова милионери в партията, просите от бедните баби и дядовци - не ви ли е срам! Мерзостта ви е безкрайна!

учат се на нов бизнес - телефонен комунизъм, чували са че пенсионерите дават много

Ха,защо нея стопанисвахтее 30 години ???? Всичко де що е строено през соца се оставя ей така и после за някой лев си я гушват . Сега дарителска сметка и после чстех хотел на някой папурко да ви .... мамата

С евтин ремонт,най-полезна за обществото,ще е полезна като безплатен кенеф,почистван и подържан,на доброволни начала от преданните бесепари и русофили!

на кьосето ще порасне брадаотколкото куманис дапострой.Дарения от кой ще съберат от Гергов ли, от ОФчаров ли , от дядо и баба ли.Пък ако съберат веднага ще им се задейства ГЕНА клептомански така че тая работа не става

Знаем ги тези '' дарения'' , не нам, комунистическая сволач .

дедото на Крумчо Зарков щял да се включи в дарителската кампания,като си продаде фуражката и кобурга на пищова на търг.Спечелените пари от търга щял да предостави за чинията на Бузлуджа.А майката на Крумчо Анна Заркова за една от статиите във голям вестник полагащия и се хонорар щяла и тя да дари за чинията за саниране.