Ученикът, който рита учителка, имал прояви на агресия

Педагогическият съвет на Професионалната гимназия по туризъм в София ще решава какво да е наказанието за 17-годишния Марин, който вчера нападна и рита учителка.

Обратно в новината

Коментари - Ученикът, който рита учителка, имал прояви на агресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и в агресивните, и в слабите, и в отхвърлените ученици! Учители, борете се за всяко дете. Не допускайте да се чувстват отхвърлени! Особено по предмети, които дори с обща култура може да имат оценка 4. Намерете пътят до тях, поднасяйте урока си интригуващо, свързан с живота и изхождайки от живота, от случки, от жизнения опит. Само така уроците оживяват и стигат до децата. Иначе остават като суха абстрактна, отегчителна материя, наречена учебен материал. Защото по-страшно е да загубим децата в джунглата на престъпността и лентяйството, а от там - в неспасяема агресия до живот, поради неудовлетворение.

Сега малкото агресивно лай.це да се осъди на поправителен труд с няколко манг.ла и който отцелее направо в затвора! Такива дебили на обществото не са нужни!!!

Горкото момче, дано Бог му помогне да се измъкне от това състояние!

slavrado

Марин се е взел доста на сериозно!

Имал бил завалията прояви на агресия. Ами ще има, агресията е модерна. Има ли модна къща "Агресия"? Има! Да сте чували за модна къща "Кроткото агне"? Нема и да чуете! Пази се, че идвааам!

Затворете го в една килия със шведа, който ритна камериерката и им кажете, че който претрепе другия с ритници е свободен. Да се поритат на воля. Аз залагам за родния дебил! Изберете българското!

Джонева допълни, че Марин е имал текуща оценка Слаб 2 по Етика, но не е ясно дали оценката е причина за агресията към Богомилка Николова. Ами Марин е защитил перфектно слабата си оценка по Етика.

Голяма част от българските младежи изглеждат така. Пфу.

Това нещо на снимката дори не прилича на хомо сапиенс. Крайно време е евгениката да стане държавна политика. Тези не би трябвало да се размножават.

Стригано мутрободобно куче. От 15 годишен се прави на бабаит, трудов лагер за такива изроди. Сега съм сигурен, че една орда пзихолози ще го изкарат психически болен.

Уви, няма да стане точно така. Що да убиват бъдещето на детето, то иска да кара кола, да притежава оръжие и да завърши публична администрация. Това с психична облест не става. Затова - максимум временна невменяемост, оп - изключил, оп - пак включил.

наказателния кодекс в частите, касаещи престъпленията на непълнолетни и малолетни, щом могат да правят секс на 13 години, значи могат да носят пълна отговорност за постъпките си

Иди при избрания от ТЕБЕ депутат в НС и обсъди с него промените.

даскалицата, предизвикала "ученикът" да я рита и толкова, следващата ще се замисли дали да пише двойка

Se taia

Ти си егати говедото, честно! Високи оценки се пишат за знания. Двойка се пише за тотално неразбиране на материала (очевадно е че говедото си няма и най-малка представа от етика). Според мен не двойката е причина за побоя, а явно учителката се е оплакала от него на педагогическия съвет. Сега най-вероятно говедото просто ще бъде изключено от гимназията (както и трябва да стане). За съжаление пак най-вероятно виновните за това родители няма да понесат никаква отговорност за дебилчето, което са си отгледали...

По-скоро, да си препрочете отново университетските учебници. Не може преподавател, по подобна дисциплина, да загуби толкова радикално контакта с учениците си. Напротив - би трябвало да е в състояние, с няколко фрази, да им влезе под кожата и да ги командва като циркови кученца.

Голем си психолог, ти кога за последно си манипулирал човек, че си мислиш че е много лесно?

Този тъпанар, слабак, щом отсега се хвърля на бой, при това върху преподавател, гледайте и вижте мутрата му как изглежда и скоро време затвор ще го грози и няма да излезе цял живот. Язък за другите деца, че с такива бабаите общуват. Но ако го хвана този, сутрин, обед и вечер вместо храна, цял ден за него шамари и ритници, за да разбере колко ще му е добре.

A ако той те хване? Дали се сещаш, че поведението му е производна на обществото, в което е израстнал? Общество, развивало се по приетите от НС, прокарвани от МС и защитавани от МП закони - все чиновници, за които ТИ и ТАКИВА, КАТО ТЕБЕ са гласували! Ако търсиш виновни, застани пред огледалото.

по принцип си има затвори и поправителни завдения за непълнолетни, но в България явно това не е така. А и като гледам как ги галят с перце и в Европа, не се учудвам че тези кретеноидчета са толкова смели.

И какво предлагаш, да отворим Белене ли? Браво!!! Можеш да изкараш хората от социализма, но социализма от хората - НЕ. Офсъта си иска кошара.

Точно така, спешно да се отвори Белене и да се набута цялата тая мутренска, чалгаджиска, гейска, агресивна измет...

За съжаление, такива "побойница" не са яли бой през живота си и не могат да си представят какво реално причиняват. Сега да го вкарат в стаичката в районното и да се "спъне" няколко пъти по стълбите и ще излезе като агънце. Един единствен път са ме пляскали в Детска педагогическа, за счупен прозорец, ама цял живот ще го помня и съм им благодарен.

Абе, добре вървят рИформите в България, във всяка област. И образование, и здравеопазване, икономика, армия, полиция... Скоро няма да има никакви проблеми с България и българи.

Излиза , че аз плащам с моите данъци за да учи некакъв отпадък в училище, как да рита хората! Я ми върнете парите! Аз престъпници не желая да издържам!

"Професионалната гимназия по туризъм" - как гордо звучи! Кажете си бившия "ТОХ" да ви разберем.

Какви сте всичките безгрешни - явно на вас никога не ви е падало пердето и на 16г. сте били едни зрели хора, вземащи винаги правилното решение....

Ако и на теб ти се е случвало такава простотия иди се прегледай. Ти това за нормално ли го имаш? На 16г без да му пука от свидетели да пребие жена, ми то тогава на 20 ще влезе с автомат в метрото и пак така без да му пука ще избие 20 човека. Никой не е безгрешен, ама има значение какви са му грешките.

Не казвам, че е прав, но по-добре да се опитат да му помогнат, вместо да го озлобят повече, познавам детето - съвсем не е звяр

Без коментар. Фейсът от снимката казва всичко.

Да не забравяме - този подрастващ младеж е плод на нашето общество, семейна и училищна среда. Цели поколения са с увредена ценностна система благодарение на нас възрастните. Като родител твърдя, че училищната среда е нежелана - за много голям брой училища. Трябва да се промени ОБРАЗОВАНИЕТО И ПЪЛНА ПРОМЯНА НА МАНТАЛИТЕТА И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ И НА ГОСПОДАТА ОТ МОН!

сичките даскали, експерти, педагози, психолози криви, само маймуняка прав

За такива като това изчадие имаше специално ТВУ ''Макаренко''- трудово възпитателно училище. Да го изпращат там веднага, та да му дойде акъла.

Е как какво, преместване в друго училище. Винаги работи!

Тепърва ще берем плодовете на това поколение възпитано в т.н."демократични" ценности. Има неща за които времето е пропуснато и прошка няма. Житейските закони са железни.

Да го линчуват с камъни на площата, както е записано в добрия Стар Завет и всичко ще е тип топ.

Санкцията за ученика може да бъде да полага труд в болница като почиства, примерно 30 дни. Действа възпитателно.

Да рита болните в болница? Ще се води нов вид физиотерапия!

Големо мислене ше падне! Намазан с мед и в мравуняка. Става помагало за учителката по биология.

Ами то училището е БГ нали е за това! Да се научат там добре да ритат даскалите и след това по улиците и спирките да подпуката яко с ритници бабичките и старците! Щото виждам, че излизат недобре обучени! Як млад тулуп рита на спирка бабичка и тя оцелява, като се разминава само с някакво си счупване! Лека телесна! Не може така! Не се използват резултатно данъците ни!

Лошото е това, че тези агресивни "свръхчовеци" са прод, творение в повечето случаи на бабите - ох, на баба умничето, ох на баба юначето... На ви сега. Но, не всичко е загубено. Затова баби, когато някой такъв ви подритне или бутне, и вие не стойте. Има спрейове, има електрошокове. Щом сме я докарали до там - "на живот и смърт" - защитата е необходима. Един да се разтресе от елекрошока или да си трие два дни очичките от спрея, други "спайдърмени" доста ще си помислят преди да се правят на велики пред бабетата. При старците е по-друго - те и без даги нападат ледат такива лекета зло, а и винаги ще отговорят на удар, и то по-силно.

Това на снимката е подрастващ престъпник. Преди 30 години така изглеждаха "възпитаниците" на ТВУ в България, а сега така изглеждат "нормалните" "ученици" Гнус ! Това келеме трябва да бъде спукано от бой за да разбере че на Учител и на по възрастен от него ръка не се вдига !

Ако беше само блъснал учителката, всичко щеше да е ясно - агресивен ученик. Но след това той започва да се самонаранява, а това не е характерно за побойниците. Представяте ли си ром, нападнал лекарка, след това да започне да си блъска главата в стена? Медиите пак преиграват - отначало съобщиха, че ученикът е бил учителката, след това боят стана удар, а сега се говори за блъскане. Не е съвсем ясна и причината за агресията - а ако е бил подложен на тормоз? Децата реагират емоционално, не са обръгнали като нас, възрастните на несправедливостите, с които сме заобиколени.Като говоря за неточност - бой или блъскане е било, имам предвид коментар по една от националните телевизии тази сутрин, където ясно се каза, че учителката е била блъсната със стол, а не бита. Слушам по друг национален канал - директорката: "той нахлу в учителската стая и я блъсна". А отдолу на кадъра надпис - "ученик ритна учителка". Вчера - "ученик преби учителка... откарана е в Пирогов".

Абе объркало се е детето щото е още малко! За това се е самонаранило! Ще се научи, има време!

Коментарът има основание, налице са неизяснени факти и сензационни квалификации в медиите, независимо от всичко това недупостимо е ученикът да посяга на учител, освен в случаите на неизбежна самоотбрана, за каквато не се говори...

Такова чудо по време на соца беше немислимо, а сега учителите трябва да тренират за самоотбрана от учениците си.

какво падение!този не е за сред хора! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Едно време за такива имаше ТВУ.Пращаха ги там и бой,клатене до пълнолетие пък който се оправи.Кой не в затвора.

а учителката с какъв акъл за 650 лева е решила да пише 2 и да рискува да остане инвалид? била е съвестна, честна - за награда в болница.

Такава е обичйната награда за принципност в БГ.

За Ваше огромно съжаление-децата никога не са виновни.

Етика има в цивилизованите, мисловно и емоционално диференцирани общества. На другите места, етиката трябва да бъде унищожена от господстващите нискочели примати. Понеже в случая става въпрос за някой, който все още си е дете, пък макар и с физическата сила на 20-25 годишен мъж, погледите определено трябва да се насочат към онези, които би следвало първи да му "инсталират" етичния софтуер. Ама вероятно точно те са приматите, дето с примера си показват как се постъпва спрямо етичния принцип...

На това нещо веждите са му почти свързани със скалпа. Горилите имат повече разстояние.

Трябва да бъде изключен от училище.Според мен ако не се въведат сериозни санкции в училищата, то не само от това ще загуби образованието като цяло,но и нацията. Ще продължават да излизат дипломирани ученици-неграмотни но и тези които искат да учат ще бъдат притеснявани от подобни псевдо ученици и то не по вина на учителите.

Госпожо Христова, нищо от това, което се случва в българското образование, не е случайно. Ние имахме качествено образование, което беше съвсем умишлено унищожено. Прост народ - слаба държава. Нищо няма да се промени, докато ни управляват чужди, посредством "наши" предатели и народни изедници.

loyola

Проблема у нас е, че последните поне 50 г учители стават тези, които не става за друго. И се опиват от властта, която имат над учениците... Тоя да го тормозили, викнали са техните и са го унижавали и пред тях и на човека са му кипнали л*йната. Не го оправдавам, но в случая са замесени няколко възрастни и всичките те се очаква да са подготвени да работят с младежи... В смисъл, че то не е като да навикваш някой, дето е пред пенсия и не смее да надигне главица...

За 500 лв. на месец какви учители искаш? Носители на нобелова, които да се навити периодично и да ги ритат биологичните отпадъци на бг-лумпениата?

Значи изискването за спазване на дисциплина в училище е тормоз? А ако допуснем, че болшинството са там за да учат и трябва да има подходяща академична обстановка без изроди демонстриращи примитивизъм? А защо да не извикат родителите, които са пълнолетни и носят отговорност за постъпките на непълнолетния индивид?

Това нещо от снимката си е чист рецидивист, на 16 години!

По долу някой даде идея да работел през лятото в дом за стари хора :ха ха ха как го виждате тоя нервак, току що сменил анаболите да обслужва стари хора ??? Може през лятото да замества някое шимпанзе в зоологическата градина , за друго едва ли става.

Тоя фашага какво прави изобщо в училище? Трябва да се изявява като надзирател някъде по концлегерите! А, забравих! Вече нямало концлагери! И не е ясно имало ли е фашизъм!

Говедото веднага трябва да се изхвърли от училището и да полага обществено полезен поне година.

Такива помияри като това лайно още от сега трябва да се пращат на тежък труд в Белене, тоз темерут след няколко години човек ще убие ей така че го погледнал накриво.

директорката защитава хулигана - тушира минусите и се подхилва. това е защото зад гърба и стоят кастревици и цял сомн началници-соросоиди и всичко ще се размине с едно конско за хулигана. трай бабо за европейски ценности...

Хахахаха... знаех си - типична Воленсидерова твърда китка - малко коса, малко чело!

Пратете го в Русия при събратята си!

Пич объркал си автобуса-тук не се говори за Русия.