Проучване: Българите вярват в семейство, интернет и ЕС

Българите имат най-високо ниво на доверие в семейството сред страните от ЕС като 95% са заявили, че вярват на най-близките си при 92% средно за ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Проучване: Българите вярват в семейство, интернет и ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за европейския съюз особено град гради българинът - дето се казва - гол в банята влиза

Много лъжат тия,бе. Учат се от лидера си. Ами, като има толкова будали в тая държава, всяка лъжа става истина и обратното.

Видяхте ли бе, мурзилки? Българинът вярва на ЕС (Меркел, Макрон, Юнкер, Могерини), а не на ватенките и техният фюрер Путлер!

Това е лъжа. На изброените от теб вярват тия, които си пълнят джоба от гейтаците. Ама и това ще бъде до време. Всеки ще даде отчет един ден как е спечелил парите си и за какво ги е употребил.

Но как така? Къде остават гейовете и лесбийките? За какво протестираха швестерките ония ден?

В Англия напр. те са 0.16%. Така че кво ти дреме.

абе вервам им и на боци , цецко и цецка и на пеевски и на цветан василев , и на доган и на местан , пък и на меркелица вервам и на туск и могерини абе вервам и на царя симо абе верваите ми, вервам им аз .

вярват българите в третото.Лъжа е ,че вярват в ес.

Поредното пост-пропагандно, симулирано проучване на заинтересовани групировки. Айде да сменят CD-то вече--да сложат поне една флашка...В смисъл--леко обидно е за нас, обикновените хора...

И до кога ще продължавате с лъжите си само защото някой ви дал някакви пари??? Българите дето са нормални вярват на очите и ушите си, освен това интернет ползва не толкова голяма част за да се стига и до такива изводи...Ако някой вярва толкова в интернет и ес няма начин да има такъв % вяра в семейството....

на абитуриент: "Особено благодарен съм на википедия, гугъл и копи пейс" :-)

много, много, много точно+++ благодаря!

Май вече на нищо не вярвам. Само ни лъжат и ни крадат.

Второто е очеваден факт по всички закони на математика и логика. Тоест, независимо кой, дали, защо или как вярва, фактът си остава факт! Номерът на заблудата е, да се акцентира само на определени факти. Така, масите са в невежество и могат само да вярват. Което ги прави елементарни за манипулация.