Съдът пусна Божо Кравата срещу подписка

Специализираният наказателен съд промени мярката за неотклонение на сочения за организатор на стрелбата по Митьо Очите- Божидар Кузманов в подписка.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна Божо Кравата срещу подписка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво стана с антуража на Митко при нападението?50-те мутри?Нормално ли е те да са на свобода?Да ти пикам на държавата!България и денокразия е като монголския социализъм...т.е. прескочен пуберитет!

Нормално е,когато си спонсор на тиквата

Митака , никога няма да прости на Божо ,...на много кофти място е отстрелян Митака , вече няма мъжко в него .

Съдът издои Божо Кравата и го пусна! Все пак началникът на Очите и Кравата каза, че са се били скарали за парко място - било "обикновена свада за парко място ..." .

Малко е неудобно , Божо да е в ареста , а Митьо Очите да не е . И тъй като не можем да вкараме Митака Очите поради политически причини /ОТГОРЕ/, .....за това , и вълкът сит и агнето цяло ,Божо да излезе . ............................................................ Поредното питане : 1/С какъв ''ЗАКОНЕН'' бизнес се занимава МИТЬО ОЧИТЕ ? 2/ Коя черна политическа каса пълни М. Очите? 3/ Не е ли време да бъде в затвора ?

За да не вкарат очите в пандиза. На цяла Б-я е известно кой е простреяният и защо,а съдът са прави на,,ущипана мома,,Все още ,,мутрите,,са на мода,въпреки,че ,,уж за бизнесмени,,

Божа кравичка, как да не го пуснеш.

Ааа, Божо Кравата ли? Ми тъй кажете. Аз и всички читатели, които до един сме дърти криминали от подземния свят сме си аверчета с Кравата и само така го знаем. Ако бяхте написали Божидар Мутрев, кой ли щеше да се сети че това е приятелчето ни и колега по занаят?

ТОЯ БОЖО ГО ДЪРЖАХА НЕЗАКОННО НЯКОЛКО МЕСЕЦА В АРЕСТИТЕ И КАТО НЕ МОЖАХА ДА МУ СКАЛЪПЯТ ОБВИНЕНИЕ ГО ПУСКАТ.КАКВИ НИЩОЖЕСТВА ПОЛУЧАВТ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ В СЛЕДСТВИЕТО И ЦАЦАРАТУРАТА И ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД НЕУДОБНИ БЪЛГАРИ?

Ще се разберат "по мъжки". Съдът не пее.

НЯМА ДОКАЗАН СЛУЧАЙ ДО СЕГА, КРАВА ДА Е СТРЕЛЯЛА С ОРЪЖИЕ. САМО С ЛАЙНА. ТОЗИ КРАВА, ИЗГЛЕЖДА Е МНОГО МЛЕЧЕН, ТА ПРЕДСТАВЛЯВА ЦЕННОСТ ЗА СИСТЕМАТА.

Да не си братовчед на Очите бе льольо ?

Другарко Цеце Цачева, моля за много компетентен коментар. Много труд хвърлихте да се завърнете в управата на България,моля произнесе те се!!!

...един престъпник се опитал да убие друг престъпник/убил само бодирарда-лека му пръст/...и резултата:и двамата на свобода-единят се лекува,а другият е с подписка...да живее Блгария !!! ЗА ТОВА НЕ БЯХ СЕ ЗАМИСЛЯЛ!!!!

А стига ве, ма не мое да бъде!?!?! Божата Крава е чиста и неопетнена като сутришна роса. Само ходил да се моли Божия Маркуч Митю да оживее, щот докато са си хортува по божии дела и спорове видиш ли пищова сам паднал от стената и вземал да пуца наред. Ма той не се е крил от властта, а е тих мирярин и набожен чиляк. Те двамцата Митю Маркуча и Божата Крава направо са за канонизиране бре мааа му стара?! И как можете да напишете, че те се занимават с рекет убийства, изнудвания, отвличания, рпоституция и прочее?! Това е злостно обругаване на двамцата Светиии бре! Дир-ниците веднага да изтриете тези неверни твърдения. Амин. Я по-добре посочете какъв е бил състава на съдиите, прокурори, адвокати и прочее де са ги тормозили.

за ,,съдебната,, ни система ,,престъпници,, са тези които ,,работят,, ...!!! за ,,тях,, мутрите не са ,,опасни,,...!!! те не гласуват!!!

Абе Божо Кравата... това само псевдонима като му чуеш и вече ти е ясно за какво става дума...

Същото е като чуеш тиквата,веднага ти става ясно всичко

Излиза че прокуратурата работи за Очите. При това положение няма как да не взема страната на Кузманов. Особенно след като съм наблюдавал работата на прокуратурата и поведението на Митьовите бригади.

В България всеки разбира от всичко - футбол, политика, икономика, право. Интересно защо тогава са ни необходими правни факултети? Хайде да си направим едно "мешере", да осъждаме хората на база на слухове и вестникарски публикации, а не на доказани факти! Щом като колегите са преценили, значи са имали основания да го пуснат! С подобни статии се внушава недоверие към съдебната ни система. Познайте кой има полза от това!

Работата на една институция е тази, която внушава доверие или недоверие в нея! В този контекст - в България хората, които нямат юридическо образование се чудят как така "институции" като МВР, прокуратурата и съда, които са на първо място в целия ЕС по финансиране и като брой полицаи, съдии и прокурори на глава от населението, произвеждат само брак! Защото след като знакови лица - било престъпници, било крадливи политици. депутати и чиновници, не са в затворите, каква точно е работата на "правоохранителните и правораздавателните органи" - ей това се чудят хората!

Победил е Карпов на шах и от ВСС са му дали награда домашен отпуск

ха, така, баби, пуснете го, че да си свърши работата!

А, чудесно! Че да не го мисля как е отишъл на Малдивите и рони горчиви сълзи, че не му харесва там. Благодаря за информацията, сега ще спя спокойно. И на никого няма да кажа, разбира се! :)

Кравата е пусната да пасе, за да продължат да я доят. Нали се сещате кой ще я дои.

Божо Кравата за депутат и после Премиер! Искаме Тикви, Питбули и Крави! Това е волята на народа!!!

Стреляш си на воля в заведение в Слънчев бряг има убит и ранени, но виновни и осъдени няма! Ето това е съдебната реформа - гарантирано от ГЕРБ! Каква Евро зона какъв Шенген ве, тикви прости?

Я този каква ентелегентна физиономия обади. Ще каже човек, че е ядрен физик, па той уестърни организирал.

не се косите, нашата милиция ни пази. Тоя го пускат за да се довършат с оня, няма лошо, само дано не пострадат невинни хорица.

Обичайното...И така ще да е, защото няма нито съдия, нито прокурор, който да е гонен по улиците с тояги..А е наложително да има

Съдиите и прокурорите, които осигуряват чадър на престъпността, не ходят по улиците и не ползват градски транспорт.

МВР и прокуратурата обявиха, че стрелбата по Очите е дело на организирана престъпна група с ръководител Божидар Кузманов, известен с прякора си Божо Кравата. Престъпната група се е занимавала с разпространение на наркотици, изнудване, унищожаване на вещи, побой, палежи и т.н. След престрелката Кравата бе в неизвестност и бе обявен за издирване от Интерпол" И с това "CV" бг съда го пуска с най-леката мярка, а прокуратурата - "не протестира"?! Ако Кравата Божо беше наистина такъв голям престъпник, какъвто са го обявили от МВР и прокуратурата, защо прокуратурата не протестира мярката , наложена от съда?! Да не би да са разчиствали пак нечий терен за нечий "правилен човек"... и сега "смазващите" обвинения да са издишали пред съда?!;)))

Какво сте викнали срещу човечецът?! Този за малко да ни отърве от Очите, че му отнесе и половината мъжество. С тези очила нищо чудно да го видим кандидат за евродепутат и Ганьо да хълца от възторг от речите му. Примери, че това вече се е случвало, няма да давам - унизително е за интелекта ни. Или за претенциите ни за такъв.

Не знам дали ще се кандидатира за евродепутат, но със сигурност ще се кандидатира за "жертва на правосъдието" в Страсбург! И като едното нищо ще му платим, заради некадърната работа на "органите"! И няма да ни е сефте...

Лято идва. Трябва някой да работи на Слънчака. Няма да идват чежденци да работят.

...един престъпник се опитал да убие друг престъпник/убил само бодирарда-лека му пръст/...и резултата:и двамата на свобода-единят се лекува,а другият е с подписка...да живее Блгария !!!

МВР и прокуратурата обявиха, че стрелбата по Очите е дело на организирана престъпна група с ръководител Божидар Кузманов. Е обявиха го и за издирване и от Интерпол - значи работата е сериозна. Обаче недостатъчна да е в ареста. Нека си е вкъщи и да идва до полицията и да се подписва...

Съдът пусна Божо Кравата срещу подписка Крайно време беше вижте какво става тази година по Слънчев бряг - ред трябва да има

Хвала на българския съд! А билет до Малдивите дадохте ли на човека?