Откриха убит словенския актьор Гашпер Тич

Известният словенски актьор Гашпер Тич бе намерен убит в апартамента си в центъра на Любляна, съобщават местните медии.

Обратно в новината

Коментари - Откриха убит словенския актьор Гашпер Тич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЛЕН 10 Свобода на изразяването на мнение 1. Βсеки има право на свобода на изразяването на мнения. Цитирания от Вас- ДИР член 10 как се отнася към многото премахнати коментари

отвратително

От толкова скрити коментари става ясно, че всички са по темата и определено не съдържат спам, а ясно и недвусмислено отношение по темата. Само че това някому не се харесва. Който дава парите поръчва и музиката.

Два гея, след прайд отиват в апартамента на другия..... Малкия, какво е очаквал, да си говорят за поезия или за глобалното затопляне?!?!?

лелел а насилието си е насилие говори ли ви нещо

Всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие.

оле колко е хубав и мажествен тоз гащер пич.... много надарен като артис ..каква гъста коса има за 44 години. изопщо изглежда на 28 най много.. тос двайсет годишен лъже кат дрът циган. сигурно той е изкал да прави любов с него а гашпер му отказал... толкова е несправедлив този свят иначе аз съм за геи браковите и геювете да имат права

Инересно дали е получавал еврогейски ц€нно$ти от някоя сороска ЛГБ организация докато е ставал известен артист.

"Педераси, сър"

Luna0102

Преди десетина години в Германия убиха Рудолф Мусхамер (пишман дизайнер, хванаха го че купува евтини китайски вратовръзки и им слага етикети после ги продавал по 300 евро парчето), та убиеца беше и той младок към 20 годишен, а причината за убийството, че не му е платено за услугите. То и тука като гледам пак така ще е.

имат ужким държава, по-висок стандарт и са по-независими финансово, пък то - и там допуснали да вилнее гейщината. Няма надежда, братя българи. В този гейсъюз откакто влязохме на зле отиват работите.

Гейщина мой човек има откакто има хора на Земята. А сърбите ще си имат лезбийка премиер.

ли ни го даваш ? В Сърбия лезбийка, тук - мутра. Гнус.

Явно тоя "прайдов" Тич изобщо не е бил Пич...!!! :::)))

Затова се притесняват за децата си хората...

20 годишният да е искал той да насили, т.е. да е активния. Пък станало не на неговата. В тия гей отношения е сложно щото и двамата могат да са активни, но единият от двамата винаги е в подчинено положение.

Разбираш ги нещата, личи си, че си от нашите.

да се разбира чак толокова, пълен примитивизъм, животински при това. Не се иска чак толкоз акъл че да вденеш за кво става въпрос

И сега какво, един мъртъв и един в затвора, оредяват редиците ни.

меншевики ще ставате ... а нормалните щеса болшинство...болшевиките деМЕК;))

Не се притеснявай, в затвора най-добре виреете. Този 20 годише ще го дресират да приема и по-малки банкоти.

Добре де, отиваш на гей парад с гей и после отиваш в апартамента му и какво точно очакваш да стане? Някои хора май не знаят какво искат! Явно и на 20 г. все още не са ориентирани и не знаят какво правят!

дкми

Е па тоя 20-годишния кво си е мислил, че ще правят в апартамента?

събота бил с Тич на гей парада в Любляна, след което отишли в апартамента му. Тич го насилил сексуално Що стана бе братя от БХК

Ам че то така светът ще остане без обратни.

Пълна деморализация, деградация и развращаване на страните от бившия соц лагер тече от години и в момента, независимо от стандарта. Щом и в Словения има гей паради, начи всичко е по сценарий на сатанистите- глобалисти от Запада.

То па в западния лагер какво е? Меркел да не би да е нормална жена? Виж че всички са ялови.

и в Словения имало гей паради. Пълна деморализация, развращаване и разгул на страните от бившия соц лагер върви, независимо от стандарта.

и в Словения имало гей паради. Пълна деморализация на страните от бившия соц лагер върви, независимо от стандарта.

Винаги е имало обратбни, само че не се шумеше едно време. В България винаги се е знаело кой какъв е.