Бизнесът: Много шум за боя ще ни докара скандинавски бойкот

Не трябва да се шуми много по случая с ударената камериерка от швед, за да не си навлечем бойкот от страна на скандинавските туристи.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът: Много шум за боя ще ни докара скандинавски бойкот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шапка свалям на Камен Воденичаров за изказването му против тъпунгела-селтак Благой Рагин! Зорлем са му набутали хотел,и той пак си остава същия простак какъвто се е родил. Никой да не се настанява в хотел"Жасмин" в Симеоново, малко да му секне печалбата на на тоя селяндур. Нека да седи и да чака скандинавци, да мишкува зад вратата, за да не ги обиди и като го изритат на тръгване, да си трайка...

Като е толкова отворен - нека такива скандинавски пияндури да изритат него или някой от семейството му и той да не вдига шум! Празноглав мазник!

Боклука Рагин е накачил скрити камери във всички стаи на шибания си хотел Жасмин в Симеоново. Ако искате да ви снимат по бельо или без него, посещавайте Жасмин на Рагин в Симеоново. После не гарантираме за какво ще се използват от старото ченге.

Нормално е с управника Рагин и подобните му сътвери-колеги да няма персонал по хотелите !! Тоя изрод и един ден няма да издържи на работата на една камериерка от луксозен хотел, където изискванията са много !! А заплатите не надвишават 600 лв. ?! Важното е, че тур-операторите му дават процент за всеки сезон !! Бои се да не му "секнат" паричките !! МАЛКО МУ Е УВОЛНЕНИЕТО !!

Рагин, кани си тези пияндурници у вас, не им е мястото в българските хотели! По-добре да идват културни и любознателни туристи, а не подобна паплач!

Nqkoj si

"Бизнесът: Много шум за боя ще ни докара скандинавски бойкот" Никой НОРМАЛЕН човек няма да направи бойкот ако се шуми за такива случаи като този с Шведа... сигурен съм...

Наглостта на бившата партийна номенклатура започна да надминава всякакви граници. Ех, още през 1990 трябваш да с евъведе закон за лустрацията. И такава п-асмина като въпросния Благой рагин отдавна щеше да става само за метачи на входовете. Но аз имам и друг поглед върху нещата. Представянето на фактите така, както са заснети и действията на властите трябва ад покаже на хората по света че ние сме европейска държава. И действаме така, както биха действали в австрия ни Германия. Пък и в самата Швеция. Не вярвам при подобен инцидент в шведски хотел реакцията на властите да бъде по-различна. Този мазен тулуп е срам за българския бизнес. такова добиче, само като му чуеш приказката веднага ще разпознаеш номенклатурчик от типа "председател на ТКЗС". Лайнар!

Каква изненада - един още мърдащ седерунгел. Спокойно, няма да доживееж лустрация.

Винаги, когато видя това мазно мекере се чудя, кои го подкрепя на този пост. Този господин е изображение и поведение на типичен комунистически шеф от бившия Балкантурист, и затова реакцията му е толкова естествена.Тои е просто олицетворение на старите порядки, не може да е друг. И ДА НЕ УМУВАМЕ, ЗАЩО ТУРИЗМА НИ Е НА ТОЗИ ХАЛ.

Запотребвали са ми тези неграмотни туристи. трябва ми спокойно черноморие и не ми пука за тъпите хотелиери.

удари му и един кур от мене, защото аз съм гнуслив.

"Преди 5 години имаше един подобен инцидент на един от баровете. Имаше сбиване и убийство. След това 5 години бойкотираха и не стъпиха тука, каза Рагин." Рагине, искам да те срещна, да ти дам 100лв. и да ти избия зъбите! Ама много го искам.

Каквити туристите, такъв и туризма. Ето защо не си причинявам подобни недоразумения и си харча парите там, където ме уважават - в чъжбина.

Интересно защо Ангелкова не последва Рагин, това е пълно безочие. Като видиш министърката те ибива на агресия.

НЕЩАСТЕН ЛАПАЧ!!!

Питам КОЙ КОЙ КОЙ ? назначи това недоразумение на този пост

Колко отвратителен е този Бл. Рагин. Само мутрата му вижте и не ви трябва да го слушате какви ги плещи.

Честно толкова прост човек не съм гледала никога дад дава интервю по национална телевизия, Може и да е неграмотен, да се провери с един тест за 5 клас БЕЛ

Ами вие, дето печелите от тях, си мълчете, какъв ви е проблемът? Двадесет човека сте! Нас - останалите какво ни интересуват вашите печалби? Нас ми интересува нашата кожа, не щем да ни бият вашите клиенти! А ако направят бойкот на нашата държава, ние няма да купим (за милиарди) техния самолет Грипен и готово! И без Волво и СААБ можем да минем!

Бизнесът, на който преди всичко стои печалба, да не губят и достойнството си и да уважават държавата си, а не да ни убеждават, че случката трябва да бъде бързо забравена, да не се обиди някой. Подобни случаи не са редки с западните туристи, които нерядко се държат пренебрежително към българи и не спазват местните закони.Терминът балконинг тръгна от техния безпредел. Извършват алкохолен туризъм, напиват се, при това се държат брутално, направо и нерядко губят човешкия облик - сношават се по улиците, нападат бг-граждане, създават проблеми на полиция. Представете си те така да се държат в САЩ. Няма да помислят даже. А тук демонстрират свое отношение към държавата от по-низша класа, както те мислят.

Ами като не искат да се шуми, го дайте на гражданите те тихичко ще го оправят и после ще го изпратят на самолет , ама почнахте да го криете този бастун затова така стана.

Във връзка със случая в Хисаря с руснака и случая с шведа - ДОКОГА ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС ????КЪДЕ Е НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ,КЪДЕ Е ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, НАЛИ СМЕ РАВНОПРАВНИ В ЕС ?????????

Не знам какво се е случило с руснака и бил той руснак или руски гражданин или гражданин от бивши републики, тъй като тях често бъркат. Но се чува често за скандални случаи именно с западните туристи,които към БГ се отнасят пренебрежително потребителски, се държат често като свине и не спазват морални норми.

Б.Рагин/КАРТОВА/живее в кв.Симеоново и може да бъде сритан по същия начин.

Да беше ритнал тебе!Аман от нещастници като него!Къто са шведи какво,да не са с по три мъ....?

Дали шведите са съгласни да ги ритат по главите! Те нямат поговорка - "преклонена глава сабя не я сече"! Те не са чакали някой да ги освободи! Помияра си е помияр и за жалост най-добре изглежда завит с националното ни знаме!

58-годишен руснак нападна лекарка в Хисаря. Инцидентът станал вчера, съобщи БГНЕС. Владимир Сахаров живее в Хисаря от три години. Вчера той се обадил на тел. 112 и поискал помощ заради силни болки в стомаха. Спешен екип се отзовал на повикването. Вместо да обясни какви са оплакванията му обаче, мъжът започнал да заплашва лекарката с убийство. След това станал от леглото, извадил нож от близкия шкаф и го насочил срещу нея. От екипа подали сигнал в полицията. На мястото пристигнала патрулка, а руснакът заплашил и полицаите. Те установили, че Сахаров е пиян. Той е бил задържан за 24 часа, а утре задържането му ще бъде удължено с още 72 часа. Очаква се Сахаров да бъде обвинен за закана за убийство и закана срещу орган на властта за причиняване на телесна повреда

Това изказване показва липса на всякакви морални ценности и презрение към обслужващият персонал в туризма от човек който би трябвало да представлява лицето на българския туризъм и заслужава да получи най-малко същият ритник в муцуната както го получи камериерката.

колега Благой Рагин колега си само това че си гражданин на република булгарика нищо повече ...не ти прави чест да говориш по този начин дори неказваи нищо по добре отколкото да си отваряш глупавото мнение коеъто смарди на предателство кам свои санародник в случая ритната жена в главата .....ако това беше на жена та ти или детето ти дали щеше да гвориш по този начин ...неграмотник с червена вратовраска ?? и за комунист неставаш дори... .....чувал сам как една рускян да казва моят син е руски оффицер и никога няма да го пусна да мие чениии за каквото и да е било долари или евро .........разбираш ли неграмотник такав ???? васал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Скандинавия не живеят идиоти. Това, че един млекар е препил, не значи автоматично одобрение на действията му. Повече негативи има, ако българска страна реагира адекватно не твърдо против. Ако българин напие се в Скандинавия и нещо подобно прави, никой няма него защити. Бъдете не луди! Правила за всеки!

Ето заради тези мазни плужеци българите отиват на гръцките курорти! Такива като Рагин дадоха плажовете на мутри,разрешиха им да определят безумни цени и да правят каквото си искат.А за чистотата на плажовете и водата въобще не им пука.

На тоя му се полагат мнооого ритници в главата.

дано твоите хотели да боикотират ояден шопар...дано жената се оправи и да ги сади до дупка

НЕ е виновен нито рагин нито шведа. този тип масови убиици проникват през следени северни граждани . У нас сме ги засичали няколко пъти при посещения на важни гости от Русия. Спасихме се с баркбекю с силен пламък. атакуват с летящи каляски открити.Няколко минути по рано са обсебили с тяхна техника шведа. да се огледа хотела отвън

май ти си за лекар, разкарай се с отклоненията си и остави нормалните хора да си изкажат отвращението от базхарактерния мазник благойчо рагин!

Този си му личи,че е за разстрел.

НЕ е виновен нито рагин нито шведа. Точно същия ден четирима яки БЪлгари ни нападнаха с видео терористична техника/камери и голям екран/ с нов черен проникващ деструктор. ПОлзва се от извънземни за обсебване с цел индивидуални убииства широко рекламирани.жертвите се обсебват и обикновенно не помнят минути или часове.Вижда се шведа обсебен от убиец след специфициране с черна видео терор техника.Шведа е отровен с хлорирани разтвори поети вместо вода.У НАс така тровят милиони от години.

С тая наведена стойка, тоя "бизнесмен" трябвало да го кръстят рЪгин.

НЕЩАСТНИК СБЪРКАН , АКО РИТНАТ МАЙКА ТИ КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ , ИЗРОД !!!!!

не се учудвам от коментара.

Нещастник без морал и достойнство

Досега СБ се славеше като скс и дроа дестинация. Тоя иска да ни придаде облик и на дестинация - сафари за камериерки ли, що ли?!

Нещастник! Първо: Кой нормален човек ще прави бойкот в защита на действията на този тип?! И съответно, второ: Дали желаем такива туристи, които защитават побоя над персонала?

Е това вече е лош биологичен материал, за какво се мъчи това човече, да се скрие

Отврат.

вън и скандинавци пияни и британци!

Айнщайн беше казал нещо за Вселената и Простотията.Бил е АДСКИ прав.

"ДВЕ НЕЩА СА БЕЗГРАНИЧНИ-ВСЕЛЕНАТА И ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ.ЗА ПЪРВОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН" АЙНЩАЙН

На този само като му погледна гнусната физиономия и ще повърна...същата като на председател от ДЗС или ТКЗС!

Ебаси боядисания боклук и ако всички бизнесмени са като този селяндур, горко и тежко на България!

Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин подаде оставка, научи NOVA. Решението му идва след вълната от критики по негов адрес в социалните медии. Той предизвика общественото мнение след изказване в ефира на NOVA относно скандала с ритнатата камериерка. Коментарите на Рагин по случая взривиха общественото мнение. Социалните мрежи реагираха с гняв, но и с хумор на това изказване и заклеймиха Рагин като родоотстъпник.

"Не трябва да се шуми много по случая с ударената камериерка от швед, за да не си навлечем бойкот от страна на скандинавските туристи." Защото им отнемаме законното удоволствие да ритат в главите обслужващия персонал до несвяст, комоцио и натрошаване поне на зъби, а защо не и на челюсти. Те скандинавските туристи като разберат, че не им позволяваме да практикуват този исконен викингски спорт "ритане на глави" и няма да идват повече тук. Дай, Боже!

Да ти е драго този тъпунгер Благой нам-нам-кой-си да го ритнеш в тиквата! и после да не се шуми, тъпунгере! Аз бих препоръчал така да се действа! Е гати свинята

Bravo!!!!

А бе еййй надупен !Вземи се гръмни!