Тунел ”Витиня” ще се ремонтира само през нощта

АПИ съобщи, че за улеснение на трафика тръбата за София на тунел "Витиня" на АМ "Хемус" ще се ремонтира само през нощта - от 22.00 ч. до 06.00 ч. сутринта.

Обратно в новината

Коментари - Тунел ”Витиня” ще се ремонтира само през нощта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nqkoj si

Тази сутрин в 6.00 ч. не беше отворен... минах по обходния маршрут... хич не си дават зор от фирмата която го ремонтира... тази магистрала е "лапачницата" на властта... няма да я видим изградена и ремонтирана никога...

Бай Тошо направи тунелите за 10-тина години, а бай Бойко ги ремонтира седма година!!! ЧЕ ДА БЕШЕ ИЗКОПАЛ НОВИ БРЕ!!! То не бяха ремонти на мостове, че на РЕМОНТИТЕ ВЕЧЕ ПРАВИМ НОВИ РЕМОНТИ (ОСОБЕНО СЛЕД ТРЕТИЯ ТУНЕЛ ПОСОКА ВАРНА!!!)

Тоя тунел се ремонтира години наред. Кви нощи кви пет лева

Има мозък но твърде малко. Докато на регионалното министерство не застане министър строителен инженер с опит, минал от долу до горе в строителството и проектирането, напредък в държавата няма да има. Жалките Бойкови смешници са толкова некомпетентни, че по добре един пожарникар или дърводелец да поставят, ще бъде по логичен в решенията си.

проявили гъвкавост от АПИ казаха по БНТ! отвориха тунела... а не казват, че е малоумие да стигнеш до такава ситуация! една женица ,,регулира,, движението... УЖАС!!!

И за още по-голямо улеснение на високосна година.

Ремонтни дейности в тунел вечер? И това законно?

Чак да не повярваш, че има и мозък в нечия глава