Млад мъж се простреля в главата след скандал с жена си

36-годишен пловдивчанин се простреля в главата след скандал с жена си, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж се простреля в главата след скандал с жена си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама правилно бе, как не съм се сетил че можело всичко лесно да се оправи - жилището е от баща ми или аз съм го правил като съм вземал кредити, хващам те на калъп, разделяме се, продаваме жилището, разделяме си парите, и това е - животът е песен. Е, ако не ти отрежа главата преди това де !

никога не оставяй жена да взима решения. Няма какво да я питаш. Правиш каквото си искаш и няма обяснения няма нищо. Ако не и изнася пътя. Ще седии ще ми прави сметката. Каква си ти и какви качества имаш? Чула от майка си ,че била много умна и почнала да дава акъл. Мъже, когато си избирате жена си помислете какви човешки качества има. Кучка не може да бъде добра майка. Еми те всички били кучки- еми бегайте в чужбина, щото тва е майката на децата ви и тва нещо ще го възпитава. Като видят ,че номерата не минават ще си седнат

Аман от първобитни, тъмни, балкански субекти...

Ако ме заплашат с изгонване от къщата чиято ипотека изплащам аз ще има не 1 куршум а 1 пълнител в главата на тъпата к*урва която го направи , тоя просто се е огънал психически.

Много са му станали примките на шията и за това е решил спонтанно така да избяга от всичко.Армията и банката е приел заради семейството но домашното предателство му е дошло в повече.Тази жена разбира се е подчертано тъпа щом може от глупост да доведе един въоръжен мъж до краен афект.Друг можеше направо да я застреля преди да стреля по себе си.Причината за множество инциденти и катастрофи е една и съща -тъпа жена която използва най-неподходящия момент да дразни и обижда мъжа си .Някога на младини и моята ги вършеше такива глупости и веднъж за малко да стане беля и от тогава тръгнехме ли на някъде с колата щом ме подхванеше за нещо спирах и слизах от колата .Изчаквах да се успокоя напълно и отново тръгвах при подчертано мълчание.Ако след време урока загубеше действието си над нея я предупреждавах ,че само още след няколко думи обръщам и се връщаме обратно в къщи независимо за какво сме тръгнали. Много е важно един мъж винаги да държи на думата си в такива ситуации за да я наясно тя ,че щом го е казал ще го изпълни независимо от последствията.В наше време ако я заплаши с бой или убийство ще е твърде абсурдно но винаги има достатъчно действащи и напълно осъществими заплахи които могат веднага да бъдат изпълнени.Един твърд и последователен мъж който не се влияе нито от заплахи нито от глезотии макар и да е твръде корав залък за една жена в крайна сметка е най-доброто за семейството си.

Момчета, едно ще ви кажа...цял живот съм бил джентълмен... винаги съм поставял желанията на дамите на първо място: купувал съм цветя, водил съм по екскурзии, прощавал съм абсурдни неща, влизал съм в бой ,щото еди си коя се е изрепчила на някой ,щото знае ,че съм зад нея...резултатът е НУЛА. Разберете - българските жени не знаят какво искат. Години загубени. Правят се на по-слаби...мислят си ,че ние сме машини създадени за тях. Ако искате успех мачкайте. Един живот живеете. Като ти каже да се изнасяш и спираш облагите. Няма какво да и се обясняваш защо...тя няма да разбере. Живея от няколко години в Холандия и жените тук нямат нищо общо ...е, да , емоционални са , някои с труден характер , но няма лошо...даже е яко някак си. Важното е, че уважават мъжете си. Разбира се, че повечето отива за тях, но с някакви граници. Няма я тази злоба, гледат да помогнат (не говоря финансово). Мъжете изкарват парата, жените правят от къщата дом. Оставете БГ жените да ходят при чужденци - това ми е любимата гледка...как например идват млада българска двойка в Холандия и виииинаги жената не работи. Нищо ,че всички други гастербайтърки от други държави работят. После двойката се разделят, щото докато мъжът е на работа се сещате какво се е случило. Бройте 3 месеца и нашата мила българка се връща разревана , чак и работа търси, щото се оказва ,че чужденците са джентълмени, но си търсели дама.... и се оказва, че тя не е дама, а курветина и не е интелигентна ,ами просто възпитана. Питате що БГ жените се хвърлат толкоз на чуждо...щото като се съберът на клюки и се надлъгват как дошъл принц на бял кон от Холандия и я взел под крилото си и цял живот почивки. Скъпи "дами" ...защо му е на принца да ви издържа? защо? щото сте жена? няма отговор? В живота всеки има принос.

Светът е пъстър, не сте прав или по- скоро сте частично прав, тоест съдите по една прослойка с много ниско интелектуално и финансово ниво. В тези среди жената очевидно се стреми само да се закачи на по- стабилен клон, независимо по какъв начин. Аз самата познавам няколко жени, които решиха да се реализират извън България. Първо заминаха сами, всички са образовани и всички печелят безапелационните адмирации на чужденците мъже. Първо защото са хубави и елегантни, второ защото са умни, определено в този ред. Едната дори създаде семейство с международен магнат и се движи в най- елитните европейски кръгове. Но пак казвам - това са хора, чиято летва е над ежедневната борба за хляба и сметките. Познавам и жени, които имат много качества и останаха в България, повечето са омъжени добре, но определено не са оценени в семействата си така, както тези които живеят извън страната. Просто манталитет - в България джентълмени няма, а дамите са почти бяла лястовица.

Тъп увенен, да си остави детето сирак заради една мастия. Лепенка на устата и електрошок между краката- да видите после как ще забрави да иска каквото и да било.

Под фуражка акъл няма. По- добре да беше зашлевил 2 шамара на мръсницата, която го е изкарала от нерви и сега детето им щеше да има майка и баща. Тогава пък мръсницата щеше да го обвини в побой и пак щеше да му вземе жилището.

Българката хвали ,уважава и признава работата и доходите на мъжа си, само след 40 дена , ама вече авантата свърши!

Със сигурност никъде другаде не се раждат такива путьовци като тук. Скоро ще започнат да се стрелят и ако супата им не е достатъчно гореща. Впрочем, майките са виновни за това, тъй като отглеждат синовете си като глезени момиченца, а липсата на казарма дооформя трагикомичната ситуация. При толкова мъже мухльовци за какъв напредък можем да говорим?

Жалко за момчето, някои не издържат на тормоза на урусп.ите. Аз пък имам познат военен, който изхвърли приятелката си и детето й (не им е общо). Онази се нанесе при него на втория месец на връзката, за да не плащала наем. Самонастани се гадината! След още три месеца той я хваща в собственото си жилище с друг мъж, а онази прави скандал. Била му изневерила, за да ревнува. Защо той все още не й бил предложил брак (след 5 месеца връзка) ... такива ми ти глупости. Накрая той я изгони, заедно с детето й!

Народът определено е изтрещял!

аз съм ебати тъпата путка ... 2 изреченuя не мога да скалъпя :)

И съм сигурна, че си е намерила! Ко си мислите вие че една жена ше стои да ви трае мизериите? Която не е поискала, не се е махнала! И език се учи, и работа се намира, и нов живот се гради - но нещастна не се стои! ПС: между другото, с подобни номера да пишете с моя ник нема да ме върнете в клубовете. И най-вероятно ше ме изгоните и оттука. Което вашите читатели нема да приемат добре. Но ваша си раута де, никой не мое да ви спре свободното дирниково падане в клозета, наречен балхар.

военен се простреля в главата, но е жив. що по дяволите е т'ва? егати и военния! и този ще ни пази от враговете. на такива им казвам банкоматчици.

През соца военните училища ги строеха близо до педагогически ,барем военните да си земат некоя учителка да ги възпитава. Те това беше и другата причина за ранното им пенсиониране! То търпи ли се даскалица у къщи!

Абе какво става с тия мъже? или си прбиват жените или децата до смърт, но иначе като решат да се самоубиват все не могли...

ЩОМ ЖЕНИТЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ, И ТО С ДЕЦА И ПО-НИСКИ ДОХОДИ, ТОГАВА ЗАЩО МЪшЛЕНЦАТА НЕ МОГАТ, И ТО БЕЗ ДА ПЛАЩАТ РЕАЛНИ ИЗДРЪЖКИ И ДА ИМАТ НИСКИ ДОХОДИ? Не спираш да изплащаш ипотека, а отиваш в банката с бракоразводното и представяш разписки за товята част от ипотеката. И жилището се продава, парите се разделят, ипотеката се погасява, и секи по пътя си, и нема изтрепани и самоубити. И може и некой леФ да им дойде отгоре, ако са направили добра сделка по ипотеката. Ма не, малоумниците трее да ревът и плачът, че съпругата е лоша, измамила го е и сичкото е за да заграби жилището - нищо че и тя е солидарно отговорна за сека стотинка в очите на закона. Жените се усетиха - и не ви щът веке. Жените бегат у чужбината, не им се занимава с льольофци некадърни и откачени. Посочи му вратата, нека почне отначало - нека види какво е. После ше те уважава, а ако не те уважава, има и чужденци, и му тегли майната, като е неспособен да се справи. Една жена как се справя, хем с деца и по-ниски доходи. Ако една жена може, тогава защо едно маШленце не може.

може да се справи и с вдигане на краката ама пак трябва платежоспособен мъж:)

Е защо все на курвалък го обръщате? Явно други начини не знаете за пичелини на пари. Това ли живеете, та толкова сте се смахнали на тема курвалък????? На мен не ми се налага да се занимавам с текиви хора, ма аз си направих изборите и теглих майната на сичките текиви, и ми дойде добре. Ако само курвари и курви сте останале в страната, не трее ли да се питате де ви е грешката и какво е това дето се ви се случва да е през целото време сбъркано, и дали сами не си го правите??????

защото сте по коварни и от дявола и 3 тата е изгоних да си търси чужденци

И съм сигурна, че си е намерила! Ко си мислите вие че една жена ше стои да ви трае мизериите? Която не е поискала, не се е махнала! И език се учи, и работа се намира, и нов живот се гради - но нещастна не се стои!

Много злобa имa в теб! Явно нямa член дa те зaтaпвa достaтъчно :(

Ма недей да искаш да ебеш жени бе! Защо са ти жени, ти си толко независим и способен, толко богат и ефектен! За какво са ти жени, стой си деФствен, недоебан, какво повеке ти трее, чекиджийствай се, чиста раута!

Айде Хиени оставете хората на мира..не сте застраховани за нищо в тоя живот, тези хара си имат близки..спрете!!!

Смятай руснаците какви скапани джепанета произвеждат ,щом един човек не може да си направи мозъка на кайма от пет санта разстояние! Ееех ако беше Глок...само вратът му би останал! Западното си е западно!

Тъпото си е тъпо. Неизлечимо е.

Аз съм с различна гледна точка. Що бе хора, като живеем толкова добре, се гърмим? В хубавата Америка също си изплащат жилищата, нали?

а ми не се гърми бе лельо! кой те кара? а човека може да се е самоубил при самоотбрана. от де да знаеш?

При самоотбрана от кого? Военен да се самоубие пред съпругата си и детето си - от кого ше да се е само-отбраневал?

дкми

Значи, пачаврата ги заплашила, че ще го изгони от неговото жилище, и той вместо да гръмне нея - взел, че се застрелял той... Сега да я видим кой ще и плаща сметките... при самоубийство застраховките отпадат, и наследниците наследяват кредита. А кой му е наследник? Пачата! Така е, като имаме калпави закони: може тя да е най-долната мазна гадна ковра, ама като се разреве в съда - получава и жилището, и детето, че и издръжка. Щото нали... жената била слаба. А някои са толкова подли, и така целенасочено манипулират и заговорничат, че едва ли има нещо, което може да им се опре.

Ми като решът че брака не фарфи, и не може или не искат да изплащат кредита - и продават жилището и секи по пътя си. Ко сте се фанале за един кредит, живота не свършва с кредита, нито с брака. Малодушни женчоФци дето искат и курви, и тфа, и онва...пък не им стиска да бъдат отговорни. Добре е направил да се самоубие, тека щетата е минимална. Сега кой ше ебе курвите и каква е загубата? точно никаква!

ми то и ти шъ ходиш не упраина ма!

Поне 90% от инцидентите със законно притежавано оръжие са с военни, полицаи и охранители - настоящи или бивши! Това за какво ви говори?!

Хубаво се виже "мъже"- какви лумпени, психопати и нещастници сте! Пак жена му била виновна, в една предишна статия изрод беше убил жена си, и пак тя беше виновна, че мухалът живеел с тъща си!!! Какви сте само, вижте се, червеи, мекотели, СТРАХЛИВЦИ!!!!! Къде са мъжете на България- под земята, след Левски и Ботев, мъже по тази земя не ходят, само гниди! Изчезнете от страната, та да си ОТДЪХНЕМ ВСИЧКИ!!!! Баби ритани по спирки, насилени по къщите си, бити и мълтретирани! Този пък грабнал пистолета и се ГРЪМВА психопатът! ПЛУЖЕКЪТ! А че има ДЕТЕ да отгледа??? То нали трябва мозък и да има нещо в сърцето, че да му дойде!!!!! Ама като няма никой там???!!!! Как пък една майка не се самоуби бе! Това е поредната статия за това колко безхарактерни, слаби, безотговорни и побъркани сте!!! Затова и цялата ни страна е на на този хал! Ако имаше МЪЖЕ, смятате ли, че България щеше да е бунището което е днес???????

Левски и Ботев шибали и бягали, хвърлели си семето и жените да се оправят! Както трябва да направи всеки разумен мъж!

не си никакъв алфа, а един плазмодий. Левски и Ботев са били боклуци в личния им живот, като повечето "мъже".

Левски и Ботев са гледали отдалече глезените на жените, ако и това са гледали, щото тогава морала е бил, жениш се и тогава ебеш. Дип Ердоан да завладее балХар, та да схванете морала че първо се жениш и тогава ебеш! Иначе не ебеш и седиш деФствен до живот! Ма то ви идва на главите - его дее! на пейсе километра, и продължава да ви влиза! И трее да е имало нещо тогава да е свързано между женене, ебане и защита на родината, щото тогава турците са си знаели местото също! Демек, разсипията сега в семейството, е варзана и за разсипията в даржавата! Та, баш левски и Ботьов ....БОТЬОВ МУ Е ФАМИЛИЯТА СМЪРДОЧ! баш те са ебали кога СЛЕД А НЕ ПРЕДИ !!! женитба!

мъжете сте нищожества водени от отровата тестостерон, един ден всички ще бъдете кастрирани от раждането. Създавате само гадости и войни в света мръсни животни.

Я сега кажи, как от четири минуса, минусите ти станаха 2?

- Скъпа, аз вече печеля повече от прилично и определено мога да си позволя да издържам още една жена. Kак гледаш на това? - Радвам се скъпи, веднага ще звънна на мама да я поканя да се премести при нас.

Имаш известно право, но все пак я карай по спокойно. От десет години живея в Австрия и съм все още сама, а никак не съм грозна. Тия тук са отврат, бездушни само спортуват, нарциси, фалшиви. Така че мъжете са такива каквито са. А тоя дето се е гръмнал е егоцентрик и явно не умее да губи. Като го гони жена му от апартамента, света ли се е свършил...млад човек, сега детето ще го отнесе. Познавах едно момиче, баща и също военен се беше гръмнал, когато е била на 14 и след десетина години и тя се самоуби.

ами да се съберем и аз съм в чужбина сам от много време, поради подобна причина... gdesign 99 at yahoo dot ca

Аби, къде живееш в Австрия?

Прави ми впечатление, че голяма част от самопрострелващите се го правят по семейни причини, и че повечето от тях са полицаи и военни. Вярно е, че главно те го правят защото те са тези които имат оръжие, но те не трябва ли и да са стабилни, железни мъже, както го изисква професията им ? Ще осигуря аз жилище и ще плащам кредити за него, и ще допусна някаква нагла наперена фльорца с миризлива . . . /едвам се въздържах да не кажа какво/ да ми се репчи че щяла да ме изгони от него !?!? Абе, ей, военните и полицаите, вземете се в ръце, и на срамете силния пол, бе !

Абе вие определено сте луди! какво оПщо има кредит със семеен живот, семейна кавга и отглеждане на дете. И да се разведът, какво. По време на брака и двамата са солидарни за кредита. Колкото той плаща, толкова и тя плаща. И пак, заедно и солидарно отглеждат детето. По закон. Къде видехте кредити заграбени, къде видехте нещо заграбено - ми това е за майката на детето ти бе! и за детето ти бе! заради буклуци като вас, жените бегат от страната и си търсат нормални мъЖе!

Курви валяло-сега ще се кефи и разчекне на гроба ти простотия.

Дано се оправи човекът,ама съм чула,че военните са големи женкари /най-меко казано/. Може затова на жената да и е писнало и -станала белята.

от години имам и втора жена при която преспивам от време на време....е как да ме изгони жена ми като къщата е моя и аз нося парите....ще ме търпи докато аз не престана:)))) То тоя занаят е до време:(

На момчето му е причерняло от загубата на досега изплатения апартамент. Не виждам друга толкова основателна причина че да си посегне.

Добре, ама защо е посегнал на себе си?

Причината е КУКУ

За военни и полицаи с оръжие в къщи вече всичко е казано. Накратко оръжието трябва да е в службата. Другото са новини.

Точно така!

На мен ми се струва че Военния е въртял любовниците..и послу жена му к..ва.

Така става, когато човек кат се жени мисли с гащите си, а не с което трябва!Някога си се е захласнал по симпатична муцунка, ама морал да изпита, качества като почтеност, алчност... След като брака не върви, ако беше достойна жена, можеше да се разведат цивилизовано.Нормално е да поделят общото имущество, но и дълга покрай апартамента, а не тя да заплашва, че ще му отнеме това, което той още не е изплатил.

Комунизма превърна хората в психопати

Когато падна комунизма, този е бил на 6-7 години.

Много ми е чудна как с лека ръка ..коментирате ситуацията..Това че той е плащал кредита не доказвя какво жената е дала.И такива обиди с лека ръка че била ку.рва. Товя което аз виждам е един лабилен военен с оръжие.

Законите са такива, че курвата може да изгони мъжа си от общото им жилище. И някои курви се възползват от това. Военния е трябвало да я застреля, а не себе си.

к....а ще викаш на жена си.

Plamen Markov

я .... курва.

Ми да продадът жилището, да разделът парите, и да се разведът. Не е казано, че кредит е до гроб. Как пък веднага заключения, че той щел да плаща, а тя щела да краде кредита му?????

А дали мръсницата не е отворила скришом касата му и не го е простреляла тя, представяйки го са опит за самоубийство? Хич не е зле да вземат натривки от нея и детето, за барутни частици.

Жена му няма ли поне 2 години да я наврат в панделата, за дето го тормози? Жалко за детето, ще му е трудно.

нема, щото феминистките нпо-та на тлъсти хонорарчета от шорос, ще излязат на протести! винаги за всичко са виновни белите мъже! най-добре е да си бежанец - тогава и за изнасилване си невинен!!

не познавам военен които не е рогонясан . горките,направо са изперкали от този тъп начин на живот.всички до един са хухавели и затова след работа трябва да им взимат оръжието.или стрелят по жените си или трещат като луди по балконите

Има ли българин на която жена му да е доволна от нещо? Цял живот ти трови нервите, а след инфаркта те опява с крокодилски сълзи на пейката пред блока! Оххххх Колююю,къде си Колююю, на кого ма устави Колюююю,на ръце ма носеше Колюююю!!

Така ги възпитават майките им и околните шутки.

Изкючително точен коментар, меркантилност се нарича....

а вас тримата, а и някой други от коментиращите тук, вероятно бащите ви са ви правили сами! явно не сте родени от жени!

Когато някога бях фазан в казармата (тогава военните бяха заможни), се наслушах на истории как на почти всички жените им родили по едно дете, след което ги изритали и им взели ведомственото жилище. Те бяха повечет озлобени и се заричаха, че ще карат някак и без жени. Сега вече няма ведомствени жилища и модерният вариант е човекът да изплаща ипотека на жилище, в което бившата му да приюти любовника си.

Е да, ама можеш и да спреш да плащаш. И идва банката с ЧСИ-то и жената на село и любовника да се оправя. Плащаш издръжка за детето и толкоз. Това си е твоя отговорност - мъж си, но фустата щом е толкова оправна да се оправя. А и в цялата история кой е крив и кой прав - не се знае. Ако се замогне - радвай се за нея, така е трябвало да стане, ако нагази в тинята - съд, вземаш си детето и я оставяш да гние там където и е мястото. Ако е изневерявала - няма място за прошка, да се оправя!

НА теория изглежда добре. Но доколкото съм запознат с българския закон, ако спреш да плащаш ипотеката, ти взимат жилището. Продават го на безценица на свои хора, а ти продължаваш да изплащаш заема, срещу което получаваш среден пръст. Имаше идеи длъжникът да бъде облекчен, но Левон Хампарцумян каза, че неспазването на договори било национален спорт, и така си остана. Иначе банките може да ти вдигат лихвата както им хрумне, това обаче не е проблем.

вилкомен в боколандия, земя на безкрайна радост и просперитет!

Защо пишете простотии, винаги ми е много тъжно след такива драми , особено за детето и родителите му...а не знаете и жена му дали не е права, това са лични неща..Хиени!!

Към всички момчета на средна възраст - лесно няма никъде, че и точно моя възраст е момчето. Защо така бе, наборе? Защо така се наказа? Ако с жената не върви и тя ти върти номера има лесен изход - развод, щом плащаш кредит спираш да плащаш, апартамента на ЧСИ, заема се погасява и фустата отива да живее на село с майка си. Сега и детето травматизира, и докторите ако те спасят и ти ще теглиш. А си на 36 ... още поне три къщи със собствените си ръце можеше да построиш. Живот пред теб - бол. Жени - също. Ако си падаш по мъже - също! Риба в океана бол! И сега като се гръмна на кого доказа нещо? Ако ти е въртяла любов зад гърба барем си хвани и ти една любовница и давай напред. Ако ти трови живота я остави на улицата. Мъже сме, ще се оправим. Но това?!? Да травматизираш и детето ... А на тия ербапи, дето ще бият жената ... Много сте силни, всички! Особено на две ракии. На какво ще научиш детето, ако биеш жената пред него? Само слабите бият. Аз ставам по-рано за работа от моята женичка, и винаги преди да тръгна я целувам докато спи и все се разсънва. Всичко, което си искам си получавам. Може да е малко, но от сърце. Айде наборе, оправяй се, и дано нямаш трайни увреждания, съмнявам се, но ти го пожелавам. И си подреди живота. Мъже сме, не лигли да изберем лесния начин. Ако беше болен от рак или нещо неизлечимо, което ще постави теб и семейството в адски мъки разбирам, но заради една жена?!? А на всички злобарковци - ей един такъв на един преден пост ми чете препинателните знаци и грешките, живейте си живота и не гледайте кусурите на другите. Бъдете добри, връща се!

Смешко, виж си отношението към жените -" заради една жена..."

Инженерче

Привилегията да биеш и да обиждаш принадлежи на слабите. Оставям я на вас. Аз с жените се оправям доста добре. Смятам, че съм на място. Моята ме слуша не защото я бия или я унижавам или заплашвам да направя някой сакатлък, ами заради съвсем малки, елементарни неща. Така не става. Еквивалентно е на мърморенето на жените. Ефект нула и можеш да си навлечеш само беля на главата. Пак казвам, не сме в средновековието. Дано се оправи човека и всеки по пътя ...

,,В основата на всяка женска логика,съскат преплетени на кълбо -лъжата ,подлостта и алчността!,,

ЖЕНА УБЕДИ МЪЖА СИ ДА РАЗГЛЕДА САМО СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИЗНЕН СТАТУС!

тези хора..не ли ги обучават малко на...устойчивост...ами след като след скандал с жена си се гърмят...то , ако влезнат в бой...направо не ми се мисли егати

абе тия военни ,все нестабилни психически,ами оръжията в службата да го държат,защо им дават да си ги носят по къщите...през последните години бая военни се изпозастреляха, а и не само тях си...

Това жената е способна да побърка човек!

щот много се еманципираха, и човекът не я е усмирявал редовно с по няколко шута и шамара.

намирисва на коври..... тия военни много чувствителни напоследък... трябвало да я гръмне в палеца на десния крак....

Ами то от нароилите си кифли дето имат един куп претенции на мъжете друго не им остава...Жалко за младия живот, жалко че е нямало кой да му каже че жени много и е безсмислено да си пропиляваш живота заради тях

Боже пази българите и България. Амин.

Що?

Лошо започваме седмицата.

спокоен съм че за днес сме изпълнили квотата от 2 самоубийства на ден....

Петилетката за три години! Това е мечтата ни!

корави са тия майнички и това си е ! хвърляш ги, стреляш ги, газиш ги, давиш ги, оцеляват!