Три жертви при катастрофа на пътя София – Варна

Трима души загинаха при тежка катастрофа на главния път София-Варна в района на ловешкото село Малиново, съобщи пресцентърът на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Три жертви при катастрофа на пътя София – Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Седнат ли зад волана, българите демонстрират абсолютно същото, както и когато не шофират - че са недисциплинирани, егоцентрични говеда с малки полови органи, които вечно са на принципа "аз съм тарикат, другите балъци!" и "тоя ли ще ми дава наклон на х*я на мен!" Е, добре е, че естественият подбор продължава да си работи и шофиращите българите намаляват! Факт!

Това, че си турчин не означава, че х*я ти е по-голям. Не си ли го разбрал още?

Предлагам,за да намалеят катастрофите по пътищата,книжка да се дава на 21 г. и задължително средно образование.

Предлагам, за да намалеят катастрофите, ганьовците да почнат да се държат като европейци и да се съобразяват, че пътят не е лично техен! А!

При толкова русофили, как да се правят на европейци? Тъпотията има ментална връзка.

преди завой се слагаха табели НЕУВЕРЕН НЕ ИЗПРЕВАРВАЙ. Ако предупрежденията помагат да се спаси човешки живот - нека да да се поставят повече на опасните места.

Никой не обръща внимание на знаците. По ред причини. Или са забравени от години като табелите за ремонт/стеснение. Или опасен завой, който като го минеш си се оказва просто нормален завой. Или нелогични ограничения. Каквото и да си приказваме, колкото и виновни да намираме, то истината е , че от София до Варна има магистрала. Целият път. Така е в главите на всички. Няма значение, че минава през села и паланки. Няма значение, че е двулентов с една лента в посока. Нищо няма значение. Това е магистралата за Варна. Това за съжаление ще продължава, докато се появи магистрален път по сегашната "магистрала". И ще стават катастрофи и смърт ще има. Като наизлязат охлювите между 7:30-8:00 сутринта пък става ад с изпреварването.

Хубава идя ама нали знаеш рогачите какво викат."Знаците да си ги спазват тези които са ги сложили" Само Камери и глоби за да им се завие свят.Също съм за общетвено полезен труд хем ще чистят ли копаят и то само през почивните дни да ги гледат и да им се радват на работните жилетки само така да им смачкат самочуствието.

Махнаха табелите, защото се появи общественото мнение: "Ами ние изпреварвахме уверени".. Правилото е : "БЕЗ ВИДИМОСТ НЕ СЕ ИЗПРЕВАРВА!"

Тъпите малоумници трябва да ги оставят да гният в колите край пътищата. Кво ги карат в болници да убият и някой друг с малоумието си като се оправят. Като са тъпи и не се събразяват с елементарни правила въобще се радвам и ще пия едно че са пукнали.

Тъпи и яростни летят със стари германски брички и гуми нов внос. Правят се на мЪже, но затриват и хора, говедата...

нито е до кола, нито е до гуми. всички проблеми идват от липсата на мозък при някой примати, управляващи автомобил. трябва да си страшен идиот, да тръгнеш да изпреварваш, без да имаш видимост и да си сигурен че няма да пребиеш себе си или идващия отсреща. отделно, че има шофьори, които виждат че насреща им идва автомобил, и не намалят, щото са си в платното.

Точно до мозък е. Само тъпанар купува кола, която не е функционална, няма пари да я поддържа, не знае как да я управлява. Надъхан с огромна самоувереност и чувство на превъзходство над останалите. В резултат - блъска се като тъпо говедо на прав участък с видимост.

Докато построим магистрала Хемус (едно 15-на години) ще загинат още повече от хиляда.

Айде стига с тия магистрали. Не може всички пътища в една държава да са магистрали. А едно говедо със самочувствие ще е убиец по всяко време

нека да позная! кой е изпреварил НЕПРАВОМЕРНО и РИСКОВАНО? дали е бил мАж? нъли знаити за застраховките във франция? по евтини са за жените... защо? защото застрахователите са УСТАНОВИЛИ, че са по-примерните шафьори...

аха, по примерни са, сутринта една такава примерна излезе от улица без предимство, без да спре и да се огледа, та трябваше да си тествам спирачките дали мога да спра почти на място. и други такива примерни съм виждал, дето като тръгне някой отсреща да изпреварва и им се стори близо, пускат волана и закриват очи с ръце

Началник

нъли разбирате, че изглеждате тъпо с теа примери? един мАж убил себе си и още 2ма невинни, изпратил още 4-ма в болницата и вие ми пишете за белите дето правели жените на пакя?!? вие сте уникални ЛЕВАЦИ просто... типично по мАжки...

че или си Ива Женкова или спиш под полата на жена си, щото инак не ти пуска, а сам не можеш да си намериш!

Така ще е - ще има жертви докато няма магистрала София - В.Търново - Варна !!! Ама пари за магистрали за софиянци да ходят до Бургас и Гърция има - а за северна България няма !!!

Щом има челен удар-вината е изцяло на изпреварващия. Всичко друго е празни приказки.

Не пишат тримата загинали от автомобила, който е изпреварвал неправилно ли са, или са поредните НЕВИННИ жертви на малоумниците по пътищата?!?!

тая отсечка е убиец! Няма редуваща се трета лента и нерваци и педали често изпреварват като малоумни! За жалост пострадали са често невинни хорица. А шопите джиткат долу по Тракия. Де е оная дебела винетка-минетка?

адаш...и осем винетки да ни сложат,като нямат акъл в главите си...все тая! а за отсечката...ми нищо не и е на отсечката,тя просто си стои там...да не е тръглана по къщята да трепи хора!?

Така ще е - ще има жертви докато няма магистрала София - В.Търново - Варна !!! Ама пари за магистали за софиянци да ходят до Бургас и Гърция има - а за северна България няма !!!

Още вчера се виждаше поголовното полудяване и масовото движение на некадърници, които си потрошиха колите в дъжда. Днес е тъжния епилог. ББ построи магистрала Тракия и на юг намаляха повечето птп-та, въпреки че останаха магарета, които да доказват, че човешката глупост е като Вселената. На север жертвите ще намалеят едва след построяването на магистрала "Хемус". Ловеч Севлиево има много места за изпреварване, но точно в района на Малиново има едни завои, където просто трябва малко да се изчака и се появява дългата отсечка, където има голяма видимост. Знаете ли колко се чака? Около 5 минути... За толкова водачът на едната кола е заложил живота на трима и е изгубил.

нека си оставим живора да си тече не разбрахте ли че каквито имерки,санкций и тем подибни да се вземат ФАЙДА няма .не са виновни старите коли .Повечето инциденти 80% стават с новите коли

Лукреций, Флавий, Санкций ...

Примерите на главоците са заразителни за обикновените!нсо да не карат по правилата, или останалите мутри и мутреси?Партиините хрантутници пък не виждат,че останаха без електорални единици.Добре,че калема играе в изборните протоколи.

Верно е,че вече не се изучава така материалът необходим за получаването на шофьорска книжка и нужният за това стаж по кормуване,както беше преди 25-35 години!Сега дори шофьорите нямат никакво понятие от двигатели с вътрешно горене,устройство и поддръжка на автомобилите!Младоците си купуват антики и разчитат на днешните комерсиални като същност и нищозначни,като услуги сервизи и не осъзнават,че са рисков фактор на пътя,както за себе си,така и за другите!Но според мен най важният фактор са лошите и неподдържани пътища в цялата ни страна,без изключение!Няма държава в цяла Европа,която да има толкова лоши или наподобяващи на нашите пътища!Избягваш една дупка и скачаш в други две,и най лошото е,че дупките са и в самите завои и те те изхвърлят в насрещното платно!Шофьорите постоянно се опитват да лавират из дупките и така причиняват катастрофи!Над всичките проблеми стои управлението на държавата ни!Докато на власт са хунтата Гроб и такива крадливи и нагли елементи,като Борисов,Цветанов,Л.Павлова и останалите хайдуци,велики строители на пътища и магистрали,оправия в тази държава няма да има!На нас войни не са ни нужни!Ние се изтребваме системно и методично по пътищата!

който има поговорка "Книжка кола не кара", какво искате от него :)

но ти си написал страната си с малка буква. Съмняваме се ако пишеше Русия дали щеше да е с малка буква. И щото сме много бедни затова се трепем с личните си коли. За това като дойде празник и хората у нас остават наполовина. Като не ти харесва, направи като Курнелия -изпратила синът си в САЩ, поне той да не се мъчи.

За главна буква, фашисткото дерьмо плаща повече копейки.

бедни сме, защото 99,9% от българите са прости. Щестно, не знам как Тодор Живков успя да построи една супер държава впрягайки тия олигифрени на работа!!!!! И понеже българите са прости, се и самоубиват, всеки както му покаже простия мозък - я с катастрофа, я с овчедушие и примиренчество ис това , че не е способен да си организира държава с действаща полиция и съдебна система, да си избере управници, които да работят за държавата, а не да избиват с мизерия и чуждопоклонничество съгражданите си.... за мен българия е с малка буква, защото реално тя е вече в миналото...

Аутсайдери в живота купуват трета употреба БМВ или Ауди, и се мислят за велики. Не търпят друга кола пред тях, изпреварват глупаво и право при свети Петър.

много страшно - измряхме от глад, а не от катастрофи. И много лошо - старците по 5-6 на село оставени на произвола, а децата им в градовете се гнусят от тях. Държавата виновна - до всеки старец и полицаи, а ако може и безплатно по един социален да го обслужва.

след неправомерно изпреварване съвсем правомерно са се преселили в отвъдното

ако не сега, то щяха да умрат от цените на газта, парното, тока и от фалиралото здравеопазване в през зимата. щом българия е умряла, няма как и българите да не измрат...живеем в последните дни на тая недомислица , наречена държава...

Рано или късно всеки умира, но България ще я има докато има и един българин на тоя свят!

Някои мерки могат да бъдат много евтини Например боядисване в бяло на тунелите

Ти пък,та това си е набутация!Гейберската хунта не прави такива разходи,като може да си ги присвои и да ги впише в разходи за строеж на магистрали!

На нас и война не ни трябва.С тези темпове се избиваме един друг я в катастрофи ири пък след пиянска вече и т.н. Жалко за всички нас.

на малоумника държавата му е виновна, че е малоумен:)

ама прибирате милионите държавни субсидийки , мръсни дупетатски същества...

Пътувам редовно през Кресненското дефиле - участък номер 1 по произшествия и смъртни случаи - и винаги се намират едни безумни тарикати, които изпреварват на места където няма абсолютно никаква видимост- просто руска рулетка, ако мине, мине...безумие пълно...и като премина дефилето след 2-3 км го настигам, същия този дето "много е бързал" и е рискувал собствения си живот и по-лошото - на някой , който идва насреща му. Не я разбирам това малоумие - както и да караш там или ще го минеш за 20 мин или за 23...от какъв зор трябва да застрашаваш живота на другите! Явно става дума за липса на каквато и да е мисловна дейност.

Безопасното шофиране е право пропорционално на интелигентността на шофьора. Та ако сме първенци в европата по смърт на пътя, на глава от населението, то досетете се какво има в главата на населението! Единственото жалко е, че често загиват хора без вина.

абсолютно вярно! ++++++++++++

Как няма да има жертви, като всеки мангал е с купена книжка, другата половина са прости. И какви мерки може да вземе държавата срещу това? Просто няма държава.

След като Бъчваотварова сведе меверето до статистически отдел, разчитаме само на господ и естествения подбор

какво ти е виновна държавата като си ИДИОТ бе!

Има рискови точки и тази е сред тях. Няма как на всеки участък да има пътна полиция. Не може да се обвиняват и дадености, като автопарк и инфраструктура. 198ш си спомням, че вдигнаха тревога за над 800 загинали. Тогава колите бяха далеч по-малко, но и далеч по опасни. Винаги проблемът е бил в Задкормилното устройство. Там трябва да са мерките!

Прост народ - слаби шофьори! В България се шири мнението, че шофирането било проста работа. Не е сложна наистина, но трябва да имаш мозък в главата.

Нещо което не струва допълнителни пари е да започнат да затварят пунктове за технически прегледи и школи за обучение на водачи, За нарушенията които правят.

Бо Бо

Държавата е подсъдима за хилядите жертви които стават в БГ ежегодно, с бедната инфраструктура и липса на пътища и магистрали!

Да бе пак държавата ни е виновна.Като сте малоумници това е.То да Х.. да го натъпчеш ами то мозък как да стане

Всичко може много лесно да се оправи.Слага се gps във всяка кола и така ще се знае къде си превишил скороста.Наблюдение чрез сателит и глоби .Проста работа.

И най важното , евтина !

В участъка между с Малиново и разклона за Ловеч Троян стават много неправилни изпреварвания при непрекъсната линия и ограничемие на скоростта!

Точно за неправилно изпреварване на забране участък става дума (по другите форуми пуснаха снимки от катастрофата). Това за всички, дето каквото и да стане, превишената скорост им е виновна. В случая, ако е виновна скоростта (след НАГЛОСТТА И МАЛОУМИЕТО), то е защото е била ниска и не е успял да изпревари достатъчно бързо.

Всякакви бързи и бавни са се размазвали там. Общото е, че изпреварват на забранено място. А е забранено, защото няма условия за безопасно изпреварване. Само че как някой друг ще решава вместо тях?

Много фатален е този път.ЛовечСевлиево...Това е път със много жертви и никаква реакция от държавата.Като пътувате ще видите колко паметници има около него.Жалко за жертвите.А чакаме магистрала...А вчера разговори..Мерки...и нищо.А войната по пътя продължава.

Нищо му няма на пътя. Има пътен възел, ограничение 60, след това има бензиностанция, ограничение 60, камера за скорост. Караш 3 минути с 60 и ги изминаваш тези 3 километра. Ако не тръгнеш да изпреварваш спазващите ограничението няма да имаш никакъв проблем. Ама някои са по-специални и бързат. Тримата вече са ни изпреварили в гробищата.

стигнали бързо до гробището. Тези които изпреварвали не жаля. Жалко за нищо невиновните които карали по отсрещното платно по п Като не ти харесват правилата, знаците, скоростта и всичко друго - ами вземи самолет. Не мислите ли че утре вас може да натресе някои, който се оплаква от знаци, от ремонти и всичко - само той невинен.

Скоро минах от там Пътувахме с разрешената скорост а няколко нафукани водачи с БМВ та ни изпревариха на непрекъсната линия като ни засичаха гадно Учудвам се че няма повече произшествия!

Самоувереното комплексирано надуване на снеляндурите е в основата на тази поредна убийствено селска изцепка!! Всяка сутрин ги гледам как карат в Искърското дефиле-един изпреварва, но в същото време двама-трима него го изправарват! Простаско емчене, просташко селско самочувствие-нека пълнят гробищата тогава! хак им е! каквото са търсили-намелири! жалко, ако невинен пострада, а простите селяндури с велики шофьорски таланти и самочувствие-да мрът, щом искат-тяхна воля!

Лошото е, че при толкова много тъпи копеуета, все още имаме листа на чакащи трансплантация.

Манталитета е на Българина е да обвинява всеки или всичко но не е себе .Това и чета тук в форума.Виновен ни е Голямото ни Его калко сме умни ,смели и най вече разбирачи на всякакви теми това ни убива.Хаиде малко по скромно да го Караме Българи. АКО БЪРЗАШ УТРЕ ЩЕ ТЕ НОСЯТ БАВНО

Това е резултат,от бързите мерки на правителството,за премахване на произшествията по пътищата!

Камери,глоби,отнемане на точки.По-скъпа гражданска за рисковите водачи и по-ефтина за коректните.

Сега Бойко трябва да уволни местния полицейски началник от КАТ за несправяне с работата. И това да следва всеки шеф на местен КАТ, в чийто район има увеличен брой тежки птп с жертви.

Тогава, заедно с шефа на КАТ, трябва да си идат шефа на АПИ, областния управител, смета на населеното място (а той не е на подчинение на правителството), местните прокурори и съдии (и те не са подконтролни) и т.н. И призовавайки КАТ към действия, колко от Вас са готови да подадат жалба (придружена със запис от видеорегистратор) и да свидетелстват в съда, срещу синчето на местния ПартаяГеносе?

Да обвиняваш катаджията,АПИ,кмета и т.н.за липсата на елементарна култура у повечето водачи е несериозно.Ако се спазва само ограничението на скоростта от всички водачи,ПТП ще намалеят драстично.

Винаги казвам-жалко за жертвите. Загиналите,катастрофите....отдавна не са новина.За съжаление,са ежедневие. Поне 100 причини за случващото се.

Мдааа.... Заради някой знак с безумно ограничение на пътя и страх да не те глобят правиш колона от автомобили зад себе си и ако някой реши да изпреварва става мнооооого трудно и опасно, поредното безумие в Бг наред с безумно кривите пътища

мир на праха им знаците са за да спазват!!! пропуснал си да обвиниш предходни и настоящи правителства

Безумен си ти.Явно си следващата жертва на пътя си ти.Докато има такива идиоти ще има и катастрофи.Все бързате за къде ..явно за гробищата.Пътят е за пътуване не е за сътезание.

Ограничението 60 е заради пътния възел. Ако го няма включващите се с ниска скорост автомобили в движението ще създават предпоставки за удари от застигащите ги бързаци. Кому е необходимо това? Същото е и положението при бензиностанцията на километър по-нататък.

Беззаконие, масова корупция, ниски критерии в образованието, лоша инфраструктура и народонаселение мислещо се за безмъртно и богоизбрано. Никакви закони и мерки не са в състояние да решат проблемите по пътищата в България, ако задкормилните ,,устройства'' не започнат да мислят с горния завършек на гръбначния стълб-главата, а не с долния-задните части.

От София за Варна са тръгнали трима надрусани тарикати, за да идат във Варна да предават чалъми на другите там надрусани тарикати, но Бог им раздели срещата.

Аз съм спокоен, баце каза, че ще вземе мерки.

Какви мерки ще попречат на вулгарите да бъдат малоумни и първосигнални!? Няма такива. Ген не се променя с никакви мерки. Той просто мутура. В случая с вулгаристанците само към по-лошо.

Ти тъпанар нещастен не каза какъв по народност се явяваш та да наричаш "вулгарос" иначе поздравите за майка си си ги знаеш