Хаос: Самолети и пътници блокирани в цял свят

Бритиш еъруейз отмени временно всички полети до лондонските летища "Хийтроу" и "Гетуик", което предизвика хаос и в други столици.

Обратно в новината

Коментари - Хаос: Самолети и пътници блокирани в цял свят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

севернокорейските хакери явно са с малки дажби та...))))

Еин ден с по-малко Аерозоли над Европа. Аман от тия самолети , някой гледал ли е радар24 - колко самолети има постоянно във въздуха. Дишаме изгорели газове. НЕ ни трябва химическа атак.

Да, гледаме. А вие ако искахте да прозвучите професионално щяхте да кажете flightradar24.

явно компютърната атака е от руски хакери, подразнени от пискливите гласчета на стюардесите в бритишеъруейс

Хората пари правят , а вие си играете на войници.И се чудите , че мизерствате-жалки сте.

Пълни глупости! Просто разчистиха трафика заради самолета на Тръмп! Нали точно от там му е маршрута за Америка ...

на кого му дреме за английските алкохолизирани говеда и рептили?!

На хлебарките със сигурност не ви пука, завирай се обратно под дъските да не те настъпи някой.

Хакерска атака друг път. Ще ги ударят пак и знаят къде.

Чудно ни става как американците и изобщо натовците ще удържат, както те го наричат, стратегическото си военно превъзходство над Русия и Китай, ако в случай на конфликт между Изтока и Запада започне срив на всичките им компютри, РЛС и всякакви други електронни средства за свръзка и управление? Дали тогава изобщо ще могат да водят някаква война, след като високотехнологична война очевидно повече няма да могат да водят!? И при това положение, как ще оцелее безценната им третополова цивилизация, както и безсмъртните им евроатлантически ценности, след като вече нямада има кой да ги пази?!

Това което пишете са мръсни инсинуации и зловредни слухове подриващи доверието към нашата евроатлантическа цивилизация, явяваща се върхът в развитието на човечеството. И най лошото вие нападате евроатлантическите ценности явяващи се нашето най ценно достижение и пътеводна светлина към светлото бъдеще. В знак на протест всички ние ще се съберем на гей парад и ще заклеймим такива неблагонадеждни елементи като Вас.

Как, как? Ами никак. Ако руснаците пляснат една атомна бомба в стратосферата, докато се изчисти йонизацията и заработи GPS-а, руснаците с комадирска линийка и топографска карта ще са стигнали до Париж

stan_posta@

С една бомба GPS-ът няма да спре, но е вярно, че високотехнологичните средства ще стигнат само за първите седмици на войната. Ще я довършат второ и третоешелонните подразделения с техника от 80-те, 70-те, че и по-рано. Арматите бързо ще свършат и ще се воюва с T-90, вечния Т-72, че и T-64. Турците и те имат 700 леопарда, но 2000 M-60. Американците сковаха 100 бр. F-22, но в Аризона пазят 3000 F-16 и т.н.

НАТО не ползват компоненти от алиекспес които се хакват лесно. А това ие няма да можеш да си резервираш полета от офиса не е проблем за никого.

LOL, отде ви изравят все такива гении за руски слуги бе. Като са толкова учзвимидавай, какво чакаш. Завладей света. Или иди се запиши доброволец в армията на господаря си ис го стори под неговия флаг. Ааа, ма не ти стиска. Щото си знаеш колко безнадеждно сте посрани и ти и господарят ти.

Скрий се някъде!

Прелитането на двата леки стратегически бомбардировача Ту-22М3 на руснаците бе знакът, че нещо става с британските електронни средства и програми за управление на полетите по гражданските им летища. С този жест руснаците им показаха, че могат да парират всеки опит на наглосаксите да се правят на важни, стига да сметнат за необходимо. Разбира се, че британците няма да си извлекат никаква поука от случая, и дори няма да схванат, че случайности в тая игра НЯМА!

Брейййй, много 'печени' тия руснаци бе! Да вземем да им се поклоним и подчиним а?

Просто се смирете, това е достатъчно. И не пред руснаците - пред Бога.

То поуката лесно, ама чичо САМ не дава, защото има нужда от противник, с който да плаши света!

Как точно Ту-22М3 ще стигне до Великобритания, от кое летище са излетели? Ту-22М3 няма възможност да се презареждат във въздуха (според договора за стратегически нападателни оръжия между Рейгън и Горбачов са премахнати устройствата за презареждане във въздуха на Ту-22М3) най вероятно са били ту-160!

Не е компютърен проблем, а мащабна превенция на терористичен акт.

Брекзитаджийски номера!

Не спира злото джудже. Време е да му видят вече сметката.

Чудя се, ако наистина му видят сметката, кой ли ще е виновен за всичките световни проблеми? И още нещо се чудя - какъв интерес има "злото джудже" да порази компютритте на Бритиш Еъруейс?

Гледам за кой ли път "Умирай трудно 4", що ли ми е познато!8945

Windows-а е вирус или болест, да отдадеш суверенитета на една групичка болни злодеи, повечето "случайни " пропуски не са толкоз случайни, а предумишлени, с цел следене а при нужда и срив на цяла непослушна държава или каквото решат. Германия, Китай, Северна Корея си имат свой ОС на базата на Линукс, където кода е отворен и всеки човек, институт или университет може да отстранява пропуски в ОС, не че там няма пропуски но са в пъти по-малко. При Гей системата Windows, стотина човека са написали разни кодове, с много случайни и умишлени пропуски. Никоя държава, правителство, служба, университет няма достъп до кода, това е някакъв вид бяло робство, на доверие им даваш ключа от вкъщи. В Русия подобно имат своя ОС за институции който касаят националната сигурност и леко се борят с чумата Windows

Така е, руснаците от 15 години имат няколко ОС, на основата на RedHat и други версии на Линукс. С какво мислите се управляват атомните подводници, комплексите C-400 ? С Windows ли ? Ами той просто не става, остави, дето може да се блокира отдалечено, ами е ненадежден, срива се. Службите са сигурност къде си инсталират шифриращите алгоритми, на MS-Windows, който може да предаде ключовете къде ли не ?

roumenjantov@

Военните въобще не ползват никакви RHEL или Mandriva базирани OS. Имат си съвършенно други ситеми за които Вие едвали знаете, затова полека с тъпите коментари, не изглеждате по умен така!

Съобщават по разни регионални радиоточки, че голяма смрад се носи от запад. Сигурно насирането на мръсната английска сган е голямо!

Спокойно, руснаците ще го излижат!

Може да ви звучи невероятно, но това е само една капка от всичко което може да ни "залее" при пълен срив на мрежите. Едно време треперехме да не се срине енергийната система. Сега треперим да не ни се срине интернета. :)) Времена - с едно израстваш с две деградираш и така!

ние в монголия нямаме такива проблеми :)

може да кажем, че цензурата на смелия воин плевенлиев направо ни разбиха! е те тва е, как се казваше дебила на обамовото посолство? а, да, мървин... евреинът, който осра светът за своя сметка

Има обосновано предположение, че зад атаката стои Москва, а на Иванка една приАтелка е видела, Путин и Лавров лично да ръководят хакерите.

Човечеството доброволно се докара до тотална зависимост от електрониката, коята е лесно атакуема и, скапе ли се някъде, блокира всичко и навсякъде! Лечебни заведения връщат пациени, летища блокират пътници и самолети и т. н. Животът става все по-несигурен - на практика може да ти се случи всичко и във всеки момент заради електрониката! Не знам защо погледът върху прогреса винаги е едностранчив, никога човекът не е склонен да се замисли за рисковете и да си остави път назад или встрани - пере напред и нагоре, за да почне след това да пада от по-високо! Той Умберто Еко го каза - пазете книгите и хартията, защото един ден лампичката ще угасне и ще трябва да има къде да се върнете. Той не казва АКО угасне, казва ЩЕ угасне! Мисля, че е неизбежно, за жалост!

хората гледат да им е лесно днес, а какво ще стане утре, не ги интересува

А това значи, че не мислят за потомците си, които също имат право да живеят!

Хващай балкана и всичките проблеми с технологийте ще останат зад теб. Добрата новина е че останалите 99% от пътувалите със самолети днес са достигнали до дестинацията си благодарение на точно тези технологи от които ти се чувстваш толкова несигурен.

много хубави новини от менте демокрацията на евреите!!!

Браво! Това е от новия уахабитски световен ред ...

и ще вденете, че е прав Бойко да гледате овце и да садите картофи, ама ще е късно

Назад към природата! Кой ги кара да хвърчат напред-назад - кой при внуци, кой при правнуци! Разпърдяна работа! Нормално е все по-често да се случват подобни неуредици при толкова пътуваща за "майната си" паплач! Младите одАт да мият чинии, а старите- да слугуват на младите! Пародия!

тия само се чудят как по-бързо да ни уморят .

те тия само за теб мислят и на теб ти се чудят

Това напомня малко на Mr. Robot Дали някога ще се случи така че корпорациите да си получат заслуженото?!

18:00 часа местно време 17:00 гринуич. 1 час разлика?

Ами защото Великобритания в момента е с лятно часово време, +1 час. GMT си остава. Някой страни не си сменят времето, то си е едно и също, заверено по Гринуич!

От 16 години живея в Гринуич /раѝон на Лондон/ и мисля, че съм по запознат от теб с часовото време. В момента 20:14h местно време е слънчево.

бжежински почина, хаосът на новия му световен еврейски ред е жив!

Няма да се кача никога на British Airways.

То и те няма да те качат , преди това искат да си си купил билет ... :) :)

"Бритиш еъруейз не посочва причината за компютърния проблем, но уверява, че работи за възможно най-бързото му отстраняване. Някои медии написаха, че не става въпрос за обикновен компютърен проблем, а за мащабна хакерска атака" А сега да се опитаме да познаем от 3(ТРИ) пъти кой я е организирал. А ако някой си мисли че е подарък от Русия, много се лъже. Само гледайте и четете.

Няколко поста по-горе "На папата брат му" обяснява, че на Иванка някаква приятелка била видяла Путин лично да ръководи хакерите.

Какво ни интересува че тъпите англичани не могат да се оправят с още по смотания Windows, що ни занимавате с глупости.

Щото ти си ного умен и убаф ....

Нямаш си на идея колко съм умен. За хубав не знам.