Тръмп: Северна Корея е ”голям проблем”

Заплахата от Северна Корея, свързана с развитието на нейната ракетна и ядрена програма, "се е повишила до ново равнище".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Северна Корея е ”голям проблем” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези от Г 7 си подписват разни декларации като някакви малоумни. Приличат ми нещо на СИВ от скавното ни минало. Северна Корея си го премества в другия крачол и си повтаря българската поговорка "кучетата си лаят, кервана си върви".

които тръмп знае са "лош" и "проблем", това е цялата му външна политика...:)

Най добре кравата да им предложи преговори-с рог няма да стане те са готови за война и няма какво да губят.

това да не ти е президента на черна гора бе кравар да го изблъскаш тия ще ти разкажат играта ще ви направят на кравешка тор юнако

квичат за някакъв си "обеднен" американски уран в србия, а мълчат като пукали за варварската 45 годишна експлоатация на над 70 уранови мини в България от азиат-болшевишкия окупатор, която отрови Българската Земя ???

В същност, този обеднен уран е мнго по-концентриран от намиращия се в една уранова мина. И да попитам, От 89г насам, кой ни експлоатира мините?

Саддам беше "голям проблем",покрай химическото си оръжие.Е,оказа се,че Ирак не е имал такова.Днес,тази Държава,продължава да е проблемна,след голямата намеса. Милошевич също беше "голям проблем".Затова,цивилното население в Сърбия,беше бомбардирано с обеднен уран. ИД е истински голям проблем.Затова,Турция воюва с кюрдите,а ЮС Армито,избива цивилни и воюва с ал Асад. Всички знаем,че шейховете-камилари от Сауди Арабия,са проблем.Изнасят уахабизъм и тероризъм по Света.Затова,Дони им отиде на крака.....и им продаде оръжие за стотици милиарди.

цаял свят знае че идил го създадоха краварите.

пр и км- вие двамата сте проблем

тромп е най-подходящия за нас президент, тържествуваме и се забавляваме както обикновено.

Тръмпи се оказа страхотен цървул. На някаква среща избута нагло и просташки Премиера на Черна гора, за да излезе най-отпред на групата. После доволно се дуеше, като някакъв Бай Ганьо. Супер селяк.

Образован и Интелигентен Президент Барак Обама, разликата е от земята до небето.

а ти си вмирисан цигански цървул

Северна корея може и да е голям проблем за някого,но голямия проблемна човечеството е този някой!И аз също съм готов да се обзаложа че Човечеството рано или късно ще си реши проблема!

абе умнико що не са гръмнеш и щи са реши проблема

Корейците са смели хора, не е лесно да се съпротивиш на най-силната терористична организация в света!

аиде още един вмирисан цървул са изходи по въпроса

"Сев.Кория е голям проблем....." "Германците са лоши,много лоши...." Мелания Тръмп с палто на ДГ в Италия,струващо около 51.5 К долара....една прилична годишна заплата в Оклахома,напр.Социалните мрежи в Щатите са се подпалили от тази "новина".Дотук,жертвите от ЮС бомбардировките над Сирия са 106 цивилни..... Ким е проблем,безспорно.Дони не е ли?

Като е проблем - напълнете я с ракети - ядрени!

нацитата през ВСВ и те така искаха, и виж как им напълниха зад ни ците с олово !

отишла на втора страница. Копирам я тук, за да се посъживи темата. :Re: Canadian ( нерегистриран ) 27.05.2017 03:50 Да,много точен коментар!Но...промитите руски мозъци в България,пишат каквото са им втълпявали години наред!А сега си помислете: Какво толкова лошо е видяла БГ от САЩ и какво хубаво от Русия? Ама добре да помислим...и най-вече за последиците от Чернобил..Едва ли има човек в Бг,на който поне един роднина или близък да не е болен от РАК /да не говорим за починалите ,мир на праха им/..... веднага за "хубавото" 27.05.2017 09:11 ( нерегистриран ) от САЩ - бомбардировките на София. Чернобил е в Украйна - колко пъти трябва да се повтори това. Украинска ССР е едно, РСФСР е друго. Образовай се.

Англо-американските бомбардировки над София избиват хиляди жители, като тяхната цел не е унищожаването на военни обекти, а деморализиране и наказване на българските граждани за недолновидното и взето под натиска на Хитлер решение на българския монарх да обяви символична война на САЩ и Обединеното кралство.При всяка Съюзническа бомбардировка шепа български летци се изправят срещу стотици изтребители и бомбардировачи на САЩ и Великобритания. Тяхната война не е символична, макар че в тарана на младия Димитър Списаревски има нещо символично: саможертвата и отдадеността му, грижата за онези българи деца, жени, мъже и възрастни, които гинат от британските и американски бомби. През 1944 година американския президент вече няколко пъти е изразил мнението пред Уинстън Чърчил, че бомбардирането над България е безмислен акт. Той изразява това мнение не толкова заради безмисленото избиване на цивилни и невинни български граждани, а защото това струва пари. Чърчил: За да падне България трябва да падне само София.Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините и да се засеят картофи. Но това е нищо сравнение с изблиците му на Парижката мирна конференция, когато процежда през зъби, че Държава на име България не трябва да съществува. И така стигаме до 30 март, 1944 година, когато Великобритания и САЩ извършват най-жестоката бомбардировка над българската столица, която може да се сравни спокойно със зверските бомбардировки над Дрезден. Столицата е нападната от 450 бомбардировача Б-24 Либърейтър, Б-17 Флайнг Фортес, Б-25 Митчел и Халифакс, придружени от 150 изтребителя Р-38 Лайтинг. В 9,45 ч. София е бомбардирана както при варварската бомбардировка на Дрезден с т.н. бомбен килим. В 10,10 ч. градът е бомбардиран повторно. Хвърлени са около 3000 фугасни и около 30 000 запалителни бомби, разрушени са 3575 сгради. Жертвите са над 4 хил. загинали и ранени.

е уникален човек и патриот - заслужава си да бъде прочетена биографията му. Поручик Димитър Списаревски от 3/6 изтребителен орляк е един от пилотите на бойно дежурство на летище Божурище с Месершмит Bf-109G-2, които трябва на 20 декември 1943 г. да пресрещнат нападащите освободители преди да достигнат града. Това е първият му боен полет, за който той се готви отдавна. Българинът разбира, че жив няма да излезе от котела, в който се намира. Тогава, без колебание, той насочва изтребителя си и нанася унищожителен таранен удар на водещия формацията тежък американски бомбардировач. Бомбардировачът е разцепен и са разпада във въздуха, спасява се само опашният стрелец, който е изхвърлен заедно с картечниците от ударната вълна. Самолетът на Списаревски пада разбит на височините над село Пасарел, Софийско. Тялото му е открито от спусналите се да спасяват летеца местни хора сред отломките. Шест минути преди да бъда свален станах свидетел на нещо нечувано и страшно летящия като вихър български изтребител се отдалечи от поразената вече и падаща към замята наша летяюща крепост и хвърляйки се с цяла мощност към друга се стовари върху нея, отсече опашката и и крепостта се разруши като голям дъб ударен от мълния...Наистина страшна смърт дори и за най-смелия пилот!" Лейтенант Едуард Тинкър , участник във въздушния бой на 20 декември 1943 година, заявява: "Българските летци се бият с ожесточение, като че ли защитават най-скъпата светиня на света. За мен те изчерпват понятието ненадмината ярост в авиацията Гробът на Димитър Списаревски в Централни софийски гробища в Алеята на летците.

по-пълно инфо: Бомбардировките на България са поредица от нападения на британските и американските ВВС срещу София и други български населени места по време на Втората световна война, в периода от пролетта на 1941 г. до есента на 1944 г. Въпреки че е част от Тристранния пакт, България никога не участва във военни действия и винаги отклонява подобни искания от Германия. На 12 декември 1941 г. Великобритания първа обявява война на България. САЩ обявяват война на Царство България чак половин година по-късно на 5 юни 1942 г. След като като се установяват в Южна Италия, британско-американските въздушни армии започват оттам бомбордировъчна война на Балканския полуостров. Жертвите са: 4208 убити, починали от рани и безследно изчезнали и 4744 сериозно ранени, разрушени само в София са 12 657 граждански обществени и жилищни сгради увредените в една или друга степен са в пъти повече. Българската противовъздушна отбрана нанася на противника известни загуби - свалени са над 100 самолета, при което загиват 159 души и са пленени 329. Досега бяха изброени четирима на хранилка - да не забравят като ходят за парички да положат цветя на доблестните американски летци. А истинските българи, което не страдат от амнезия, ходят да се поклонят на Списаревски, но се ходи пеша и въобще е далече мястото.

:Re: Canadian ( нерегистриран ) - а опонента му. Ето още за Димитър Списаревски, наричан от другарите си Спайч, роден на 19 юли 1916 г. в Добрич,] тогава в Румъния, само 16 дни градът преди да бъде освободен от българската войска по време на Първата световна война. Баща му офицерът от запаса Cветозар Списаревски и чичо му дипломатът Коста Списаревски са българи от Кюстенджа. Името на майка му е Елисавета. Димитър е потомък на котелски възрожденски род, чиито корени се знаят до първата половина на XVIII век. Мъжете от рода според съвременниците им са били красиви, горди, буйни и ученолюбиви хора, ето защо ги нарекли аполоновци. От аполоновия род са Неофит Бозвели и съратникът на Раковски, списовача (от където идва името на фамилията им) Панайот Хаджидобрев, е първия преводач от френски на Виктор Юго. Родът е дал на България генерали, академици, министри, музиканти, съдии, поети. Другият чичо на летеца също Димитър Списаревски е офицер и поет, кавалер на български и сръбски ордени за храброст. ВЪЗРАЖДАНЕ, ВЪЗРОЖДЕНСКИ... Забравени думи. Нали беше голяма битка тука за езика и азбуката и понеже чета докато си пия кафето за българската история, ще пусна нещо за по-ново време. Омръзна ми от политика, ако ме изтрият нямам нищо против, заащото не е по темата за КНДР. Ето какви въпроси са вълнували нашите предци преди интернет-епохата:) "Важно значение за развитието на възрожденската книжнина изиграва започналият през първата половина на XIX век процес на образуване и утвърждаване на единен национален книжовен език. Този процес започва още в началото на образуването на българското национално съзнание, но в хода на просветното движение и особено с появата на периодичния печат въпросът за характера на книжовния език привлича вниманието на цялата възрожденска интелигенция. Честно да си призная - тогава сме имали интелигенция според моит разбирания. Сега ми издишат нещо работите.

Тръми, оборудва ли гей армията на сащ с памперси? В близкото минало видяхме, че те най-много са им необходими. В Черно море още мирише на лай... от моряците на Доналд Кук-ха ха.

Асад, дебелия Ким... абе изобщо на кривия демократизатор и космите му пречат. Ако бяха избрали лудата вещица до сега да са избомбили и "демократизирали" полувината свят.

мъчи с вси сили да отклони вниманието от путлеристан, най-големия враг на Западната Цивилизация, както и да прикри собственото си предателство - "зетят на Тръмп и руският посланик са обсъждали таен канал за комуникация". Импийчмънт и справедлив съд за изменника.

Я си гледай гей парадите и не се меси в света на нормалните!

Абе на вас рашофилистичетата сЕ гейове са ви в гламавите чутури, явно и вие сте латентни, а може би активни, като ленинградското жуже ?

Да, а ти се беше маскирал като фикус и присъстваше на срещата на зетя на Тръмп и руския посланник. Затова ги знаеш тези подробности, нали?

Съединените щати притежават най-съвършеният боен самолет в наши дни. Става дума за F-22 Raptor, който, както твърдят западни анализатори, е способен да унищожи десетки руски изтребители. Статия на тази тема публикува неотдавна американското издание The National Interest. В САЩ са на мнение, че "Хищникът" превъзхожда по всички параметри руския Су-35. Това споделят и пилотите на F-22. Полковник Пит Феслър, бивш пилот на F-22, разказва пред The National Interest, че САЩ са лидери във всички въоръжени сили именно поради това, че могат да изпратят в която и да било точка от земното кълбо самолети, превъзхождащи своите противници по всички параметри. "Той е способен да поправи много недостатъци от страна на пилота. Вие може наистина да имате лош ден, но независимо от това самолетът ще покаже феноменалните си способности", обяснява Феслър възможностите на изтребителя. В материала се отбелязва също така, че в близко бъдеще F-22 ще бъде модернизиран. Това ще засегне на първо място новата ракета AIM-9X Sidewinder. Предвижда се освен това пилотите да получат дисплей на шлемовете си, което ще повиши ефективността на управлението на изтребителя. Прочети повече в Blitz,bg

браво, иди сега да си смениш гащите, че се поизцапа....хахахахахахахаахахахахахахахахахаа

Вие спечелихте 50 цента! Моля, продължавайте!

Късака е пътник.

Реалността е, ЧЕ НИКАКЪВ самолет или каквото и да било ново оръжие не може да победи човешката ГЛУПОСТ! При това насочен електромагнитен импулс унищожава всякакъв бордови компютър дори и екраниран с двоен кафез на Фарадей!

Вероятно на теория е така. Сигурно и опитите го доказват. На практика руснаците едва ли някога ще го имат на въоръжение. Виж като пропаганда и мечти....щом си вярвате проблем няма.

А имат и Ф35. Къде се врат Путлер и Кимчо?

Двете Кореи, едните произвеждат практически всичко, другите не произвеждат нищо, но имат лозунги. Но,.....добрата новина е че за Прасчо идва Коледа - виж изказването на Тръмп

Уж Асад беше проблема!!!

Тръмпосаният трябва да знае ,че не може нахално да ходи на гости където не го искат!!!!!!!!!!!!Кимчо не е разкрачената ни Мутра ,че да прави паметници на световните изверги като Рейгън!!!!!!!!!!!

се появи ? Абе отде това самочувствие ? Не си ли виждаш неграмотността и посредствеността, та си ръгнал да се изказваш по вси световни проблеми ? Това е най-голямата беда, която донесе азиат-болшевишкият окупатор след 9.9.44-та, внуши на всеки тъпак, че е всесилен ?

Браво на Ким и КНДР, че се опълчват на американския държавен тероризъм!

Най-големият проблем са американците, които си пускат бомбите, когато и където си искат! Нахлуват в суверенни държави, избиват невинни хора, разбиха арабските страни, за да ги ограбят, "арабска пролет", а!? А бомбите над Югославия, "обеднен уран", а!? Лицемери, а нашите дупедавци ги величаят и им се кланят, Пасито и всички продажници - 30 години!!!

Тръмпи - Дъмпи , не разбра ли , че Кимчо не е лъжица за твоята уста ! То не бяха самолетоносачи , то не бяха армади и мармалади ! На края се разбра , както и очаквах ,че само правите вятър и вдигате рейтинга на Кимчо с беззъбите си закани ! Дреме му на прическата !Преглътнете горчивия хап и си сядайте на посраните задници !

Ех трампа, трампа, ти си най големия проблем...не луд с картечница, а с атомно пръжие

Корееца да вземе да мине на диета.

След случката с Черногореца, не можеш да излъжеш никой, само себе си.

Тръмп е фалирал четири пъти и и след всеки фалит се е изправял! Но на него явно не му е ясно, че в политиката след един фалит повече няма изправяне!

а са го изправяли жалостивата американска система и "неизвестни" спонсори-покровители.

Северна Корея е голям проблем-и бате Ким ще го реши. Като Гордиевия възел.

Тоя пък какво взе да разбира вече и от Северна Корея?

отвличат му вниманието от близкия изток към далечния, разсейват го за да не пречи и той се връзва

че има проблем има, че е голям проблем голям проблем е, но дали ще се реши скоро туй е въпроса

в българската уикипедия. Я виж ти къде са сложили Русия, а САЩ липсва. Страници в категория Ислямска държава в Ирак и Леванта Показани са 6 от общо 6 страници в тази категория. Ислямска държава А Абу Бакр ал Багдади Б Боко Харам З Абу Мусаб ал-Заркауи Р Руска военна интервенция в Сирия С Списък с членове на ИДИЛ Няма нужда от коментар.

ако бъде изтрито, утре ще намря тема по въпроса и ще бъде поставено там.

Сащ искат да прецакат Ю. Корея. При война го отнасят само корейците. Сеул ще бъде изпепелен само с артилерия. А САЩ няма да бъде докоснат

Хаха ю Кореа ще гледат как ги замерят с артилерия на 100г не мисли че севера е технологичен!ю.кореа се е натъпкала с дронове и чака да ги почне тия пуцала също и Япония имат много проблеми с този червен диктатор да не говориме за САЩ и другите в групата

По скоро дабелия Ким ще го отвесе!Както обикновено става САЩ ще разпорят гъ..ягата на поредния диктатор!Да се готви късия ботоксов фюрер!

Ще разпорят ама друг път. Та те американските империалисти една война не са спечелили освен в Югославия и ВСВ а не са спирали да сеят смърт по света.

Е, две три атомни бомби.Какво са те в сравнение с безграничната Вселена?

Малце фъкинг ще има у града Фашингтаун. Ко толкувъ?

Режима в Северна Корея си е работа на северно-корейците. За сега реално не са нападали и заплашвали никой. Просто всяка държава, която под една или друга форма се изплъзва от диктата и власта на кукловодите и от финансовия и октопод, се изтъква като заплаха и се гони до последно! За това и бяха унищожени режимите в Близкия Изток! За това и режима в Северна Корея се опитва да се защити! няма значение колко е добър или лош. Той си е тяхна работа. Що се отнася до мъките и жертвите на милиони, то това кукловодите не ги интересува! Но рано или късно поредния опит за поробване на човечеството ще се провали! Както много други преди него.

Северна Корея е огромен проблем.всъщност най вероятно е световна война да започне от Северна Корея.не може онзи лудия ким да има междуконтинентални ракети с ядрен заряд.едно нападение над Южна Корея или Япония ще прати 20 години назад целия свят.

и влез в час. иначе си прав, това е адски опасна история.

най-голямото падение в цялата история на Щатите и едва ли ще има по-голямо, той е ненадминуем,..., срам, срам,срам,...

#ТрАмпНАш

Краварника е най-големия проблем!

Началник Ким ще го реши скоро - ноу мен, ноу проблем.

да си спомним за отминалите битки. За далечното минало. И за това, че ние имаме над хиляда и триста години държава и САЩ и останалите трябва да ни имат уважението, и да помнят откъде са тръгнали. Битката при Литъл Бигхорн (известна още като Последната позиция на Къстър Custer's Last Stand) на 25 юни 26 юни 1876 г. на територията на днешния щат Монтана е най-известното сражение от Индианските войни между Съединените американски щати и американските индианци. Обединената сили на лакота (сиуксите) и северните шайени избиват всички членове на пет от ротите на Седми кавалерийски полк на САЩ (7ми Кавалерийски, 7th Cavalry), включително подполковник Джордж Къстър, двама от братята му и съпругът на сестра му Джеймс Калхун. Пълната победа на индианците обаче само отлага неминуемото им поражение във войната срещу САЩ и окончателното им изпращане в резервати. И малко за американския конгрес, звучи толкова познато: Американската реакция Новината за съдбата на Къстър слага край на желанието на Камарата на представителите на Американски конгрес, водена от демократите да намали броя на армията. Армията увеличава броя си с 2500 души след битката. Вдовицата на Къстър Елизабет потиска критиките срещу съпруга си. Някои от участниците решават да изчакат смъртта и преди да разкажат това, което са видели, но тя ги надживява почти всички. В резултата събитието е пресъздадено по Викториански образец в много книги, филми и други произведения. Легендата за Къстър скоро се вкоренява във въображението на американците като героичен офицер храбро биещ се срещу диваците, образ популяризиран от спектаклите за Дивия запад на Бъфало Бил, Поуни Бил и други. През 1878 г. армията награждава 28 участници в боя на скалите с Медали на честта, повечето заради рискуването на живота си, за да носят вода от реката на ранените.

поредното "мъдро" изказване на г-н ПРАСЕдента

Даа, за САЩ и Северна Корея, и всяка запазила суверенитета си и непочинила им се страна е "голям проблем"! И такива държави са разбира се, заплаха за САЩ. И то не защото ще нападат някого, ами защото са способни да бранят суверенитета и независимостта си. Такива са още и Китай и Русия, може би и Индия и ... толкоз! Краварите обаче не търпят независими и суверенни народи: "Според американския геополитически експерт Джордж Фридман, САЩ възнамеряват да нападнат Северна Корея, подготвяйки се за една тежка и жестока война с вероятни катастрофични последици...", писа американският Бизнес инсайдър на 23 май т.г. под заглавието "Джордж Фридман: Нападението на САЩ над Северна Корея е неизбежно" ("GEORGE FRIEDMAN: A US attack on North Korea is imminent", May 23, 2017, Business Insider), така че в шизофренната си мания за величие все някога ще си намерят майстора!

вземете та си сключете мирен договор помежду си и в него си включете клауза за взаимно възпиране от употреба на ядрено оръжие.

Тромпетчо ми се вижда твърде незначителен за Северна Корея.

Сега, да обобщим: СССР умря ли ? - ДА САЩ умря ли ? - НЕ Соца умря ли ? - ДА Капитализма - НЕ ЕС разширява ли се ? - ДА СССР - НЕ Вършавския договор умря ли ? - ДА НАТО - НЕ...разширява се България в ЕС и НАТО лие ? - ДА България в СИВ ли ? - НЕ Западните народи сплотяват ли се ? - ДА Съветските братски републики бият ли се ? - ДА Това което съм писал са ФАКТИ. Вие обаче пишете каквото ви се иска да бъде. Пишете си....не ми пречите :)))

Много правилно си описал КОЙ ВОДИ ЗАВОЕВАТЕЛНА ПОЛИТИКА. Поздравления!

И то без война ! ! Приемам поздравления . И съм горд европеец !

в миналото - обсебен си. дано оздравееш.

дай , покажи подписаният ти договор . Тръмп няма стратегия , нито приоритет . всичко си чака някои пазарлък . така , да си вградиш , опреш върху онова-оноуй, питай ДТ , каквото му е преценка . нали , онова обсолетно , другото ненужно , трето лошо , и така нататък : продавам гъврек из чувал пред портата на университета ...

Русия разби ли всички мераклии по света? Да. Остани така в стойка партер и не се обаждай ако не те викат. И да научиш как правилно да поискаш милост от господаря.

Хахааааа......кво е разбила Раша ве, бастун ??? Раша скоро ще бъде разбита на молекули, като СССР !!!

Сащ за 100г имат ли над 100 разпалени войни-ДА Русия-НЕ Сащ подкрепят ли тероризма-ДА Русия - НЕ Сащ имат ли над 2000 бази по света - ДА Русия - НЕ Сащ имат ли най-големият дълг в света - ДА Русия - НЕ Сащ започвали ли са война първи - ДА Русия - НЕ.... Само ги завършват!

За канадец от Максуда много се вживяваш в политиката на Европа . Тролче на дребно ,при това тъповатичко ,поне да беше написал нещо смислено

OK, let summarize: Митът за демократичните, справедливи и човеколюбиви САЩ умря ли? - ДА Митът за постиженията на СССР живее ли? - ДА Капитализмът умря ли? - ДА Зверският, робовладелски либерален неоколониализм-Франкенщайн - върлува ли? - ДА ЕС разширява ли се чрез "EXITS"- ДА Русия укрепна ли? - ДА Варшавският договор подготвяше ли войни? - НЕ НАТО подготвя ли Трета световна война? - ДА България в ЕС и НАТО ли е? ДА, и плаща милиарди евро за това! България в СИВ ли е? - НЕ и загуби икономиката и престижа си Западните народи сплотяват ли се? - НЕ, правят EXITS Съветските бивши републики бият ли се? - НЕ, само в една недотрепани фашисти избиват населението Застраховката ти "пишете каквото искате ... не ми пречи" е глуповато оправдание за фалшивите факти, които разпространяваш. Чао, спи спокойно, ако ожеш, защото не си заработил центовете си. Не всеки може да е манипулатор. Трябва ум и, колкото и да е странно, поне пародия на честност.

Да,много точен коментар!Но...промитите руски мозъци в България,пишат каквото са им втълпявали години наред!А сега си помислете: Какво толкова лошо е видяла БГ от САЩ и какво хубаво от Русия? Ама добре да помислим...и най-вече за последиците от Чернобил..Едва ли има човек в Бг,на който поне един роднина или близък да не е болен от РАК /да не говорим за починалите ,мир на праха им/.....

Само едно нещо ще ти спомена, че няма да ми стигне времето. Русия два пъти ни донесе свобода, скоро и за трети път.

от САЩ - бомбардировките на София. Чернобил е в Украйна - колко пъти трябва да се повтори това. Украинска ССР е едно, РСФСР е друго. Образовай се.

Абе нещастник,ти пак ли се появи?

Дончо Дръмп е много умен - като хване магарето за чепа веднага познава, че е голям :) Яж ми кимчито, Дончо!

помежду муле , катър , магаре , както и кон , все пак , пазарната цена не е еднаква . сега , каква си е категория онова от Белият Дом , нека пазарът да докаже .