Биячът на медици в Бургас: Не си гледаха работата

По искане на прокуратурата в Бургас съдът задържа 22-годишния Кирил Нойков от София, който нанесе удари с юмруци и крака на четирима души в болница “Бургасмед“.

Обратно в новината

Коментари - Биячът на медици в Бургас: Не си гледаха работата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забележете - и това престъпление се разглежда от съда, виновникът се защитава от адвокати и прочие салтанати! А лекарите, които са го спасявали са наказани на място. Директно са жертвани! И втори път от коментарите - какъв "избор на екип", "препоръчани месикаменти" и т.н в СПЕШНОТО ОТДЕЛЕНИЕ бе хейтъри?! Кой ви дава право да раздавате правосъдие?! Напротив - медиите са виновни, защото ЛЕКАРСКА ГРЕШКА е САМО онова, което е доказано от СЪДА! А не е минало между ушите на всеки човекоподобен. Усещате ли как са обърнати и изопачени правата?!

Обществена тайна е, че лекарите в България са оставени без почти никакъв контрол. Свободни са да изкат подкупи ("Избор на екип"), да насочват към частни практики, да крият направления, да надписват рецепти с "препоръчани медикаменти", да "заработват частно" с държавна апаратура. С една дума, да докарват "отгоре" кой както може и се сети. И на всчко отгоре - да проявяват "небрежност", "некомпетентност" и "незаинтересованост". И защо се позволява това? Според някои - защото ако ги стегнат така, както са стегнати докторите на Запад (комисии, разследвания, глоби, отнемане на права) и при символичното заплащане в милата ни родина, всичките ще се изнесат на Запад и на Изток, за да работят като санитари и асистенти и в България няма да остане кюрав лекар под 50 години. Затова са ги поотпуснали, за да има с какво да ги задържат тук - със свобода и по-лек режим. Държавата няма пари за държавни заплати, а народа няма пари за частно здавеопазване. Е, да, но аз съм пациент. Платил съм колкото са ми поискали и държавата, и частния фонд. И си искам грижата. И при условие, че като покажа картата от фонда изведнъж всички започват да ме слушат, не чакам на опашки и за мен направления винаги има, тогава питам: За какво ги плащам тия пари на държавата? А, сетих се - защото сме солидарна и социална държава и всичкото роми и римляни чаката на мойте пари. Да, ни някои май взе да им писва. И ако някой не позатегне положението, боят на некадърни лекари може да стане национален спорт. Или поне традиция.

С извинение за правописа. Поне се разбира.

Учител бивш.Поставям лекарите на първо място,а след тях учителите.Но на 15 април заведох внука си в спешното в Стара Загора за лекуване на инфекция на пръст на ръка.Отказ на сестрата да го обработи,защото не била "прясна рана"!?Лекарят свърши тази работа.Ако беше баща му,щеше сега да е в ареста за побой на сестрата!

болен се е бе на легло

е полезен биите ги до посиняване

Тричане за дофтурята - секи дофтур окепазил пациент - веднага тричане! Око за око, зъП за зъП! Там некаде да им присветне, че боли като те повредът и те изклецат, па отгоре на сичко и ти искат пари за което. ТРИЧАНЕ ЗА ДОФТУРЯТА НЕКАДЪРНИ, И ЗА СЕКИ УВРЕДЕН ПАЦИЕНТ, ВАДЕНЕ НА ДОФТУРСКИ ЧЕРВА! ДОФТУРЯТА ИЗБИХА НАРОДЕЦА, А ДОФТУРЯТА ИСКАТ ОЩЕ ПАРИ И ОЩЕ ПРЕВИЛЕГИИ! ТРИЧАНЕ ЗА ДОФТУРЯТА, ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧАТ ДА ЛЕКУВАТ, А НЕ ДА ИЗБИВАТ НАРОДЕЦА! Законово, безнаказано, кротичко, погребват си жертвите, и нема закон по който да осъдиш убиеца дофтур. малко им е да ги клецат и избиват, бият и мачкат - още може, секи път, тека докато схванат, че ако не излекуват пациента си, значи отивът на съд или биват разчекнати за некадърност. Аз като оплескам нещо по професията ми, ме разкатават. Докато не се научат, че пациента требе да излезне от кабинета им излекуван, и чак тогава да искат пари, дотогава клец и мец и бой и сръПска музика. ОКО ЗА ОКО, ЗЪП ЗА ЗЪП!

че лекарите ,които са отдали толкова от себе си в усилия да усвоят и прилагат знанията за опазване и въстановяване здравето,живота и жизнеспособността,във време прекарано в предварителен и текущ труд да актуализират и поддържат знания ,и преди всичко да не вредят,не биха причинили вреда ,и затова терминологично лекарска грешка е нещо съвсем различно от това,което имате предвид,и вероятно биха го практикували фалшиви доктори,както има фалшиви полицаи,некомпетентни фамшиви учители,журналисти,строители,водопроводчици и т.н.,т.е.недобросъвестни ,понякога организирана престъпност с инфилтриращи ,особено чуждите институции и т.н. с цел да злоупотребят и да навредят...

виж момичето как остроумно е написала весел фейлетон, и си погледни калния поток банални думи, извод - глупи

Ти си ненормална.

Хапчетатааааааааааа. То от тях акъл няма да ти дойде, ама много се запени. Да не са кибичнеш от злоба.

В условията на опасен рецидив, присъдата може да е само и единствено максималната.

много хубаво е направило момчето, тия некадърни и подкупни тюфлеци дразнят, ако не им бутнеш на момента стотарка рушвет могат да те оставят да умреш като куче, щом не дават да ги биеме трябва да почнем да ги съдиме

е престъпление ,срещу човечеството и индивидите

глупи, ходи земи се гръмни

Ало , писателите ! След 5-6 години няма да има кой инжекция да ви сложи . Що за безумци сте . Първо заделете пари за здраве - защото това е най - важното за всяко живо същество . Ходете и бийте производителите и вносителите на отровите , които ги ядем всеки Божи ден !

Не ходи на хуманен лекар, само на ветеринар.

цървул на остроумен ли се правиш, не съм безсловесен звер та да ходя на ветеринар, като не искат да ги бият, лекарите да се научат да се вслушват в пациентите

Този би ли набил полицай, данъчен чиновник, администратор, съдия или прокурор, че не си гледа работата? Лекарите и учителите ги бият всички роми и престъпници, защото е най-лесно. Защото никой не стои зад тях от правоохранителите, защото ги научиха от 45-та година, че това е безплатно и тези хора "са им длъжни" да ги обслужват безплатно.

които не знаят,че всички безплатни услуги в държавата се финансират от данъците ,които внасят данъкоплатците,и че консумирането на това,което се прави с данъците напр здравеопазване,образование,инфраструктура ,без принос на данъци както правят т.н.работещи в черния сектор ,всъщност извършват престъпление нео-експлоатация и е подсъдно. Всеки има задължения в обществото за учение,труд,данъци,осигуровки ...,за да ползва правата. Демокрацията започва с равни задължения и равни данъци ,за равни права.

как безплатно, мамицата ти алчна, не получаваш ли заплата, а образованието ти, всичко се плаща от джоба на хората, а кото легнат болни ги изнудвате за рушвети, ... много хубаво е направил тоя че им е дръпнал един бой да се опомнат

спрямо количеството и качество труд,и условията на труд,то това е нео-робство,а ако се върши неплатен труд повече от 1 месец,по определението на МОТ /Международна Организация на Труда по ООН/ ,това е принудителен труд, и не може да се прилага по никакви причини,нито дори в затворите,но там средствата постъпват за издръжката на затворниците. Нали

че като сме болни - ние си мислим - предсмъртно, но лекарите всеки ден се сблъскват с такива и трябва да се юрнат, ако може консилиум. Много се разпуснахме - мно-ого. Преди в мечтаното време имахме само един-единствен лекуващ лекар и той не беше избиран от нас. Нямаше такова нещо. Само една определена поликлиника ни лекуваше, само един лекар пак повтарям - на късмет.

Е и като са се юрнали на този ненормалник да го консултират с реаниматор какво? Пребил реаниматора. Нали е ясно как щяхте да пищите, ако доктора беше отвърнал.

Абсолютно съм против това да се посяга над лекар. В спешното на една от градските в София ме закараха с линейка. Причина високо кръвно. Вътре млади лекари, но отношението на тази която ме прие беше идиотско. Сякаш нарочно ми е станало зле, а тази работи против волята си с някаква нервност все едно насила .... Много, много гадно впечатление. Да не дава господ да се срещате с бг лекари в държавни болници.....

Същите работят и в частните болници, там да не би да ти е по-добре, но ти няма как да знаеш, защото за кола и луксозен ремонт или кръчма си готов да дадеш пари, но за лечение не! Разбери, че няма лекари!!!

Всъщност голям процент от лекарите се държат идиотски с пациентите в спешните кабинети, защото знаят, че пациента им в ръцете, а пациента си трае, защото няма на къде и има някаква морална форма на задръжка. Когато в такъв кабинет попадне пациент без задръжки, пиян, бандит и неграмотен реагира първосигнално на това което получава.

На 30 години високо кръвно става или НАРОЧНО - след години алкохол цигари и неправилен начин на живот или при много редки вродени аномалии.

... осигуровки ги плащам, т.е. ми ги взимат, без да ме питат дали съм млад или стар, дали съм пушач или непушач, ... Нали разбираш колко е несъстоятелна тезата ти. Ами ако е от оня малък процент с аномалия, ами ако цял ден работи с идиоти и накрая е избило, ами ако е наследствено. Трябва да се остави да пукне там на място ли? Писнало ми е от плиткомислещи дървени философи на всякакви възрасти!

Инсулт или инфаркт може да бъдат получени по всяко време и без никаква причина(вкл. високо артериално налягане). Говориш глупости.

дори по-старите, които помним Тошовото време се питаме защо сега е пълна анархия.Ами защото тогава имаше абсолютна ДИКТАТУРА. ЛЕЛЕЙ-Й НЯКОИ ДА БИЕ ЛЕКАРИ И ТО НАПЪЛНО НЕОБРАЗОВАН, ЗАЩОТО ЗНАЕЛ КАК ТРЯБВА ДА ГО ЛЕКУВАТ - ВЕДНАГА БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА - УРАНОВИТЕ МИНИ. ЩЕ КОПА ТАМ 2-3 ГОДИНИ КОЛКОТО ИЗКАРА И ПОСЛЕ - ВЪЗНЕСЕНИЕ ГОСПОДНЕ.

за опечалените роднини винаги лекарите са виновни.Майка ми загуби сестричката ми на 13 години от левкимия - беше в далечната 1950 г. тогава нямаше лек за тази болест, но нямаше и много болни от нея. Нямаше Чернобил. Но тя до смъртта си казваше - "лекарите я объркаха", независимо че те веднага и поставиха правилната диагноза.

интелигенция няма дори не се говори за нея такава думичка не съществеваа или е забранена по неписаните медийни правила които ни управляват 27 години затова пък хората бият учители и лекари, държавата е пас, а народа се кефи но и недоволства

Чалгарска държава, чалгарски народ.

да отидат да се лекуват някъде където мислят, че ще ги обслужват по-добре. На запад лекарите са на абсолютно уважение, сестрите не си позволяват свободно държане, не говорят на "ти" на лекарите, а санитарите отговарят само когато ги попитат или заговарят. Пациентите се въртят около лекарите, потриват ръце, питат само в определено време. Нашият народ казва "намерили, че премерили".

То твоя Запад, само от порно филмите си го видял. Стига съчинения без картинка и стига Запад и Аз така знам, Там е така...

Всъщност идеята не е лоша - да бием тези, които не си вършат работата. Веднага се сещам за едни 240 души. И друго - винаги можем да ги набием, защото сме повече. Добра идея, малкия!

това 65 годините ли ти са тъпанар нещастен.Този побойник сигурно няма и здравни вноски, които са минимални, ама ние искаме да ни обслужват като милионери. Лекарите били за бой, а ти за какво си - за е..б..а.не.

Да бе, той, образцовия гражданин, с претенции за добро обслужване - на секундата вероятно. Ей тая наглост няма да намалее у този многострадален народ... . И пак половината са на страната на престъпника. Ужас!

А дали въпросният пациент има платени здравни осигуровки и за чия сметка трябва да го лекуват лекарите?

Абе ,те понякога наистина са си за бой,ама този 20годишен е прекалил.Мисля,че в затвора няма какво да научи.Аз бих го назначила санитар за да може всеки ден да вижда битите лекари,болни ,умиращи.Може и да му проработи акъла.

е престъпление да се нападат медици,линейки и болници ,прието на Женевските конвенции през 1949г, и естествено ,че и в мирно време ,или необявена война от терористи върху мирното население,посегателството върху медици и други в обществена служба е особено тежко престъпление ,както е престъпление агресията срещу мирни граждани. Физическото наказание не може да придаде компетентност както дефектно си мислел той,след като без да е компетентен самият той относно медицинска помощ ,и дори при неговото досие от множество престъпления до тогава ,и в неадекватно с-е,той си мислел ,че има право да определя правилно от неправилно като хората,и проявил неприемливо и нетолеруемо поведение да нанася физически травми застрашаващи живота и функционирането на хората там вкл чупил кости -изключително нагло,агресивно и антисоциално поведение,вкл опит за перверзия на правосъдието чрез коментар за работата на медиците,която саботирал ,на която пречел ...ТОЙ ЛИ ДА ИМА ПРАВО ДА ОПРЕДЕЛЯ КАКВО Е МЕДИЦИНСКА КОМПЕТЕНТНОСТ И ДОБРА МЕДИЦИНСКА ПРАКТИКА ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ЧЕ Е НЕКОМПЕТЕНТЕН МЕДИЦИНСКИ И Е С МНОЖЕСТВО КРИМИНАЛНИ ПРОЯВИ ВКЛ АГРЕСИЯ В БИОГРАФИЯТА СИ ?!!!!!!!!!!!!!!????????????????????

Веднъж молих за информация спешни център.... Отношението им беше все едно исках пари...

За информация иди в бюро справки. А пъук на тел. 112 не работят лекари.

Вместо имуществена санция, добре ще е тоя да плати лечението и възстановяването на всички, на които е посегнал. Докато им плащаме простотиите, ще е така...

преди години когато започнаха да се случват такива нападения над медицински лица горях от възмущение как е възможно все пак това са хора които ти помагат в труден за теб и семейството момент ....... докато не се наложи аз и семейството да се сблъскаме челно с тези хора лекари на които професията би трябвало да е и призвание но вместо това видях едни тела без души на които работното облекло бяха две огромни табели една отпред една отзад на които пишеше :НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ЗДРАВЕТО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ НИ САМО ВАШИТЕ ПАРИ така че тези нападения не само ще ги има но и трябва да се случват всеки път когато виждаме тези табели

И Е ЯСНО -член 5 от Човешките права -никой не може да бъде третиран жестоко и нечовешки - КАК ТАКА ПРЕБИВАНЕ -НЕЧОВЕШКО ПОВЕДЕНИЕ ! - И Е УСТАНОВЕНО ,ЧЕ извършители са проблемни индивиди с личностови разтройства под влияние на дрога и алкохол ,или идеология да вредят на невинни и служители на държавата и обществото,с което проявяват терор за постигане цели чрез насилие ,да сплашват ,и да бягат от изпълнение на техните човешки задължения за учение за знания и умения за адаптация ....ТАКИВА СОЦИОПАТИ ИМАТ ОГРАНИЧЕН НАБОР ОТ РЕАКЦИИ ПРИ ПРОБЛЕМ ,И ПРИ КАКЪВТО И ДА Е ПРОБЛЕМ ,РЕАГИРАТ С АГРЕСИЯ ...ДО УБИЙСТВО ,ако в основата на реакцията е анти-социално личностово р-во,то такива индивиди се стремят да се облагодетествуват чрез нарушаване правата на другите -кражби,побоища,лъжи,рушене,пожари ....без да си изпълняват човешките задължения за учение,труд ,ДАНЪЦИ ЗА ОБЩИТЕ РАЗХОДИ НА ДЪРЖАВАТА,ОСИГУРОВКИ ЗА ЗДРАВЕ И ПЕНСИЯ И Т.Н.,ДОПЛАЩАНЕ НА ТАКСИ ...ДА НЕ ИСКАТЕ ДРУГИТЕ ДА РОБУВАТ,ЗА ДА ПЛАЩАТ РАЗХОДИТЕ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НА ПРОБЛЕМНИТЕ,КОИТО КОНСУМИРАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ,БЕЗ ВЪЗВРАЩАЕМОСТ ? -НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ТРЕТИРА ДРУГИ КАТО РОБИ ЗА НУЖДИТЕ СИ - член 4 ОТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА!!!!!!!!!!!!!!

Значи прокурора заявил а адвоката изнася факти ? Кое от думите на прокурора е лъжа и кое от думите на адвоката е истина проверихте ли ?

Сега да го вкарат в панделата и там другите мангали с черните спринцовки добре ще си гледат работата.

Познатата стара картинка. Лошите алчни лекари, които мислят само за пари и бедните онеправдани пациенти, които за едната чест живеят. Какво да правят горките пациенти? Ами ясно какво - да си търсят правата чрез саморазправа. По света драги ми правдолюбци само най-простите народи бият лекарите си. Толкова сте изпростяли биячите и тия в този форум които ги защитават, че един циганин от гетото по бай Тошово време в сравнение със вас е Нобелов лауреат. Колко жалко. Беше държава - стана територия. Беше народ - стана сган. Толкова ми е мъчно. Къде отидоха тези свестни и горди българи? Защо?

... а беше време когато в България имаше лекари.... Но кадърните изтекоха , утайката остана. И не само при лекарите е така ...

..Не си гледаха работата"?Този е готов за мин.председател.Знае всичко,дори и какво трябва да работет ДОКТОРИТЕ.За какво е нужно да учиш 6 г.за един никакъв си доктор?Има готови хора по рождение и вечни.

краино време е да набят някои садя

Какво е "садя".

"Садя" е преходен глагол от несвършен вид: аз садя, ти садиш и т.н.:-)

КраЙно време е да набИят някоЙ сЪдИя!

нова булка в затвора - ай честитоооо, хахаха

Напоследък много доктори ядат бой. Задайте си въпроса - защо? СЛУЧАЙНО ЛИ? Ако бе така, щяха да са няколко изолирани случая! А то стана тенденция! Защо? Към тия, дето ги защитавате, ще ви кажа: Съвсем друга песен ще запеете, когато някой от тия хубавци, било то с действие или бездействие, умори ваш роднина! Единствено и само тогава ще ви станат ясни някои неща...

Ами тогава, да бием наред- сервиьора в кръчмата, фризьорката в салона, касиерката в магазина, учителя на детето, директора на фирмата, съдията по делото, кмета на града, лъжливия депутат... Да изброявам ли още ? Ааааа да, сетих се ! Ние не разбираме от техните дела ! А от медицина- всички разбираме - колко е просто всичко, какви грешки са допуснали, как "са ни объркали"... Просто е, нали?

И ти ще запееш друга песен когато животът ти е в ръцете им. Вероятно ще ти се случи, такива като теб, дето се мислят за безсмъртни скоро се уверяват в обратното. Ако ти си лекар и от сутрин до вечер се занимаваш не само с болни хора, а с пияндурници и агресивни типове, с цигани, дето без осигуровки искат цялата болница да се занимава с тях и с родата им, вероятно ще ги разбереш по-добре. Това не значи, че сред тях няма боклук, но в коя професия няма....

когато е първична с цел да тероризира и сплашва,и да вреди от омраза е незачитане чуждия живот и права е престъпление по член 4 от Човешките права .Приемливо е защита и самозащита срещу агресори с личностови р-ва напр анти-социално,пасивно-агресивно, генетично с гени на войнствуващ/т.н ген на убиец,които при проблем изпадат в агресия до убийство защото биохимията им е с намалени нива МАО, и др ,които под влияние на дрога и алкохол стават НЕКОНТРОЛИРУЕМО АГРЕСИВНИ. В този случай ПОБОЙНИКЪТ е СЧУПИЛ КРАКА НА ОХРАНИТЕЛЯ НА БОЛНИЦАТА -показаха по тв. ИМА МИРНИ ПОДХОДИ И МЕТОДИ -ОТКАЗ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО,ЖАЛБА И Т.Н.,НО АКО КЛЕВЕТИ И ЛЪЖЕ В ХАЛБА ,ПАК Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ -ОПИТ ЗА ПЕРВЕРЗИЯ НА ПРАВОСЪДИЕТО,което се практикува от организирана престъпност

Абе, брато - я вземи да посъветваш и полицаите - и те не си гледат работата май... след като боклуци като тебе са свободни да бият хората като се наковат като кирки...

В белите държави във всяка болница си има охрана. В спешните отделения постъпват пияни, дрогирани и всякакви хора, които в един момент стават неадекватни. Вместо да правите драми назначете си охрана!!!

а побойникът е СЧУПИЛ КРАКА НА ОХРАНИТЕЛЯ НА БОЛНИЦАТА -показаха по тв

Ще е за сметка на лечението ти

Мечтая дъщерята (ако няма такава някой неин близък роднина) да попадне в ситуацията на медицинските работници, и да видя тогава какви пледоарии ще развива въпросната адвокатка!!

Твърдо максимални присъди, без право на споразумения. Признал не признал има достатъчно факти да бъде осъден. За назидание на всеки опит за гавра с хората, които се борят за спасяване на човешки живот.

А същите тези хора които спасяват само онзи който може да си плати а са положили някога клетва да помагат на всеки и винаги дори и да не са на смяна те са се самозабравили в корупционни схеми и източване на здравна каса. Дано и те застанат подсъдими.

Чети бе тапир: В името на Аполон - лечителя, в името на Хигия, в името на Панацея и в името на всички богове и богини, които вземам за свидетели, поемам върху себе си тази клетва. На учителя, който ме е учил да лекувам, ще гледам като на баща: ще му помагам да живее и ще му давам каквото му е нужно, и ще гледам децата му като свои братя. Ако те поискат да изучат нашето изкуство, аз ще ги обуча без пари и без никакви задължения в бъдеще. Ще ги уча на принципите на медицината, ще им давам обширни обяснения, ще им развивам доктрината като на свои деца, както на тях, така и на учениците си, които са записани при мен и са положили клетва. Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим според познанията си и ще ги защитавам от всички вредни неща. Никога и никому няма да препоръчвам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо. Също така не ще дам на жена песар за унощожаване на плода; ще пазя своя живот и своето изкуство винаги чисти и неопетнени от никакво престъпление. Нито пък ще оперирам страдащите от камъни, а ще оставя това на тези които са специалисти в тази област. Когато влизам в някоя къща, това ще бъде само за да лекувам някой болен, като се предпазвам от всякаква волна неправда и най-вече от всякакви сластолюбия към жените и мъжете, били те свободни или роби. Всичко, каквото видя или чуя при изпълнението на своята професия или извън нея и което не бива да се разправя, аз ще го пазя в тайна и ще го смятам за нещо свещено. Ще запазя живота си чист и свещен, както и моето изкуство. Ако изпълня тази клетва, без да я нарушавам, дано живея дълго време, за да преуспея в изкуството и да стана прочут во веки веков, като пазя тази клетва и не престъпя нищо от нея. Ако пък сторя обратното, нека ме сполети ранна смърт и вечна забрава. Заклевам се, че по силите на знанията си ще върша всичко, в което се кълна.

като влезе в затвора със сърдечните си проблеми едно сърце и две ръце може да спрат да бият завинаги

Ами как на какъв... те останаха бая некадърници, дето останалите от съсловието сляпо защитават и затова хората ви слагат всички в един кюп. Най-вероятно ще попадне на поредния некадърник, който ще го вкара в гроба... Мдаа... Сами сте си виновни! Изгонете алчните свини от кошарата си и ще получите обратно уважението на народа!

А, ти си от ония с връзките, дето не ги е*е какво се случва, понеже те "имат познати", а?

Какви са тези смешни присъди 1-6 години?!? Това е просто върхът на българския мазохизъм и еврогейството!!!Този не трябва да излиза от затвора!

Аре бегай бе, смотльо. Все еврогейството ти виновно. Като имаш нещо да кажеш, върви го кажи на съдиите, вместо да мишкуваш и да се криеш зад Европа.

Съдиите изпълняват закона, законите се гласуват в парламента, а текстовете на законите са съгласно европейските..

" Има пет предишни присъди за кражби и грабеж" ---------------------- + сегашното престъпление този в САЩ получава минимум 30 години!

Крайно време е на лекарите в БълХария да се раздадат пистолети и да ги ползват безнаказано срещу такива агресивни пациенти....

Е що? Лекарите в бълхария и сега умеят да убиват виртуозно.

Крайно време е в България всеки (некриминално проявен) да има право свободно да притежава оръжие и да го използва за самозащите. Тогава ей такива идиоти ще са първите които ще се наакат при мисъпта че човека отсреща ще е в правото си да се защити!

Щом не харесва лекарите дебила - да му счупят ръцете и краката и да го оставят да се лекува в домашни условия без лекарска помощ.

Аз съм здравен работник, и ще кажа, че само стреса и адреналина от такива агресивни пациенти не могат да ни платят! За другите "екстри" при обслужването им, които никой не забелязва, по-добре и да не споменавам.

Никой не те е бил да бъдеш "здравен работник". Като не ти изнася, си смени работата.

Споко, вече доста хора си я смениха, аз все още работя на инат, защото все пак обичам да съм полезна с нещо на хората, защото има пациенти, които са изцяло зависими от здравните работници, а най-лесно е да напуснеш, но... все някога на всеки се налага да потърси помощ, и ако всички избягаме от системата..., после какво правим!? Не е това решението. Вярвам, че ще ме разбереш правилно!

Споко, ще си я сменят. А за такива като тебе врачките все още работят. И погребалните агенти.

Човека ти пише много ясно, че е здраван работник, а не звероукротител и не забравяй да отидеш на психиатър докато не е станало късно!

Аз лично съм на мнение че всички здравни работници са супер алчни за пари, заплати и подкупи мисля ме точно те съсипаха здравеопазването източвайки здравната каса с фалшифицирани документи за лекарства и спешни операции дори и на отдавна миртви хора. Много ми е интересно как половин България е с инвалидна пенсия и дори познавам човек който се сдоби с такава докато беше в чужбина - никога не беше ходил на ТЕЛК ? Забавно ми по какъв начин ви припомнят колко сте ниско

О, моля Ви се, отказвам да ми вменявате вина, затова че има корумпирани и алчни в системата! Има си правораздавателни органи, времето на колективното посипване на главите с пепел отмина отдавна! Вие какво работите, и не е ли за адекватно заплащане? Забавно ще Ви стане, когато въпреки, че работите съвестно, някой "борец за справедливост", започне да дава оценка на работата Ви и вземе, че Ви потроши от бой, защото смята, че не работите по неговия вкус и разбиране. Как може толкова ниско да падате и да се озлобявате към всички работещи в здравеопазването!? Така е и с учителите, полицията, всички са некадърни, корумпирани, алчни, как пък един не заслужи уважение?... Обществото е болно, щом оправдава, забавно му е, и чувства задоволство, че някой е пребит и унизен на работното му място! Останете си със здраве!

Истината е че в България нищо не е такова каквото трябва да бъде корупционите схеми са на много високо ниво и всеки един който е на позиция за това е оплетен в такава. Майка ми и баща ми бяха медицински работници и мога та ти кажа че са в пенсия от 20г но все още са ценени и уважавани в обществото а те нямат спомен за корумпиране на тях или колега но не помнят и нападения върху тях или да са погазили клетвата си. А ако мислиш че съдът може да реши проблема с източването на държавата то тогава бих те посъветвал да напуснеш бг както много други честни и кадърни твои колеги решени да практикуват медицина. Спомни си случая във Варна сгазиха човек на пешеходна пътека и смениха закона за да оневинят убиеца а той беше ликвидирал преди това още 5 човека. За това не ми казвай че съдът може да ви разобличи и те са същите като вас. Гарван на гарван око не вади

Значи, имаш пред себе си честни и кадърни медицински работници, майка ти и баща ти, за което те поздравявам! Значи, те са били съвестни, а сега вече всички са алчни и корумпирани? Колкото до цитирания от теб случай във Варна, нямам какво да ти опонирам. И все пак се надявам, всеки да си получи заслуженото, защото всеки пише сам съдбата си, отделно има една последователност при изплащането на греховете и грешките, които допускаме. Казвам го от личен опит! Всеки рано или късно си получава заслуженото, ако това изобщо носи някакво успокоение.

на 22 години,5 пъти съден,излежал присъда,пиян ,дрогиран,напада и пребива лекари.и,има хора, който да го защитават-наистина не сме полудели

Бай Ставри си я гледа....ше му пръснат халката...