Кутев: В НС не допускат въпроси към ”немощния” Борисов

Депутатът от БСП Антон Кутев обвини председателя на парламента Димитър Главчев (ГЕРБ), че не е допуснал да зададе въпрос към премиера за скандални назначения.

Обратно в новината

Коментари - Кутев: В НС не допускат въпроси към ”немощния” Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е КАК ЩЕ СТИГНЕ,КАТО ЧОВЕКА СЛЪНЦЕ ПАК КОЛЕКЦИОНИРАШЕ ЛЕНТИЧКИ-НОВАТА СЪДЕБНА ПАЛАТА!

Е се с нещо трябва да се занимана , като въобще не знае и не му е ясно какво трябва да прави на поста дето заема.

Моля редактора да премахне кавичките от немощния, тъй като са напълно излишни. Ако банкянската мутра имаше мощно дупе, нямаше да бяга от парламентарния контрол и да бърбори половин час глупости пред пърхащите около него репортерки на улицата.

Напълно съм съгласен, с изключение на това, че пуйките (както Боко нарече репортерките) не пърхат, а "клянклюнячат". Пуснете си звука на пуйките, много е готин (има го в "Гугъл") и напълно приляга за случая.

оставете го този нещастник да се изявява по медиите с глупости. Пълен нещастник. Вместо той да ръководи стогодишната бабичка, остави това на Курнелия - сигурно се пука от яд - и защо и аз не разбирам. Откъде дойде тази дропла - от Костов, приватизаторка. Абе Кутьо имаш толкова много въпроси да зададеш на Корни, хванал си се с ББ. Ама пусти страх да не ти спре кранчето ха-ха.

Не съм привъеженик на Кутев и БСП, но Борисов винаги бяга от контрол, има диктаторски навици, дразнещо и твърде неадекватно на ерудицията си самочуствие. Опасен е за демокрацията и свободата. А Главчев нарушава конституцията. Нинова предпочете тесните партийни интереси и отказа поста председател на Парламента, който и предложи Борисов и сам щеше да падне в капана.

представяте ли си ако бяха спечели ли какво плямпане щеше да има

Моля ви, оставете момчето "Кутев" да продължи денонощната си изява от няколко месеца. Съжалете го! нали трябва Корнелия да е доволна , а също и дъщеря му!

СМРАД защо скрихте новината на денят?! Перуканчо как мачка плебса!

тихо, смрад !

скандалните назначения ги направи ваш глистю,разбра ли кутю

Наздорове тАвАриЩ ! На колко ракии си днес по обед бе братчет ?

Стига бе! Не е толкова "мощен".

Аз гласувах за назначаваното на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

Кутев , Кутев , ''немощният ни върза всички на фльонга и вас и нас и държавата , пардон нея я проигра , изигра си играта по ноти и му предстоят старини на '' чист и почтен'' милиардер.

Не е сигурно,че ще доживее до старини!?

Вервай ми , това го умее.Оцеля сред мутрите , уреди нещата със Сретен , държи властта вече трети мандат , без каквото и да е видимо основание и качества. Има скрит талант - да оцелява.

а бе кутев да не е бил в кома, когато герджиков назначи за шев на напоителни системи една фолкаджийка, та не е протестирал?

Има грешки и грешки.По грешките от този тип си личи, че си адски прост шеВе.

ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ, ИМА КОНКУРС ЗА МАЛОУМИЕ !! КОЛКОТО СИ ПО БЕЗДАРЕН, ТОЛКОВА ПО ЛЕСНО СТАВАШ ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛ !!!

НАБОРЕ, и задника ти е червен, но ти си завираш главата все там и това ти пречи да мислиш.

Този Кутьов пък е много мощен ,знай само къдеса орехите на таваня.

Абсолютно скандално е, че такова плямпало като Кутев, е народен представител.......

Още по скандално че тиквата и "патриотите" са начело на държавата.

Ми да бяхте спечелили изборите, хаха. Ама кат ви е слаб гьона, по-добре не пискайте много.

"Очевидно е за какво става дума - имаме безброй назначения или поне най-малко 10, които са абсолютно скандални в най-мекия смисъл на думата Последно - очевидно са безброй или 10, защото разликата е огромна. Но не изненадва, защото същото това леке се изсра през 2012 за земетресението в Перик, че нещо се люшнало, съборило два-три комина, един вид - мъж го раздава. А хората и до момента там спят неспокойно и то доста от тях в понацепени от земетресението къщи и апартаменти. Така че този е пълен изрод и не е необходимо медиите да му дават трибуна!

В личната ми класация за "твари" Кутев е някъде между Станишев и торен червей. И преди да ме изтриете за обида, моля, отчетете, че обидата е за торния червей!

Ко? Не!

да, да!

Кратко ясно и точно - целта на този мандат е да добута Простия на ''сянка'' до президентски избори на които той разчита да си доизкара ''стажа'' пак на сянка и с охранка. Никакви промени , никакви реформи , никакви резки движения НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ , която ще си тъне в блатото и мизерията.

За съжаление е така. Дори не се говори вече за "реформи". То и преди 10 г. реформите бяха приключили със създаването на прекрасна среда за международната олигархия, но сега дори не се създава видимост, че ще се направи нещо за народа.

Простиат се оказа пръв сред прости.Три мандата се накраде , да оставим на страна другата му биография , три мандата заема висш държамен пост и го пази ''държавата'' ама не със службите си в ЦСЗ у а с едни други служби , а това е мечта за всеки престъпник - държавата да те пази , ама на светло и сега за капак и един президентски мандат и всичко става чисто и розово , като бебешко дупенце и оперативно безинтересно и за служби и за всичко , а ние ще ядем жабетата.

Кутев, нагъл си. Но ти е простено - социалист си. Ако не си нагъл, нямаше да те приемат в БСП. Що се отнася до скандални назначения, трябва да се обърнеш към зам. министър председател от ОП. БСП направи най скандалното назначение - на Пеевски. Когато си отвориш устата, пада рейтинга на БСП.

Кутев е много точен в питането си ...неграмотни и некадърни "калинки се назначават на всякакво ниво ,а лъжепатриотите задминаха седесарите ...

Кутето като всичко знае, да каже кой предложи маминия за шеф на данса преди три години. По това ще познаете интригантите- всичко, което не ги касае го знаят в подробности, а което ги касае не го знаят и за него не носят отговорност, щото те не са бкп, а бсп.

miniStar БОКо вече почна да потъва в дупката дълбоко...!!! :::))) Дааа...!!!

Крайно време е да бъде закопан.

"В този случай трябва да се подчертае важната роля на видеонаблюдението и на взаимодействието на МВР с местната власт. Действията на органите на реда са били незабавни. Това правят служителите, отговори министърът. Да де, драги ми министре, ама видеонаблюдението просто регистрира престъплението! А къде е превенцията на подобни престъпления от страна на МВР?! Защото от МВР и служителите му се очаква "да пази и служи" на гражданите, а не само постфактум да регистрира престъпления, благодарение на видеонаблюдения!

Поредните "калинки" влязоха в управлението. Не само Кутев, а и ГРОБарите трябва да се питат, какво става с Буда?! Затова се мисли преди да се гласува. Прост народ, слаба държава! Всички са интересчии и "работят" против народа си.

ТОЗИ "БЛЯД" ПО СОБСТВЕНИЯ ИМ ПРАВИЛНИК НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА Е ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА;) :):):)

Кутев,жалък си.

Давай,Кутев !

Давай /вай,вай/ кутев, можеш да паднеш и още по-ниско. Имаш качества да си такъв.

Смешният политик НЕ разбрал,че решил да пита.Кажете му-идват нашите и си назначават свои хора,идват ,техните и си назначават техни хора.Ама,че смешно,само той не разбрал,че иска да пита и да хаби времето и парите на данокъплатците.........

Мушморок - тръгнал да са прави на политик - разбирател, че и на мъж!

ChatGPT

Само на мен ли ми прави впечатление, че Премиера-Слънце тоя мандат е много тих и кротък... скрил се е там в бърлогата си и не се вясва. Това може да значи две неща - или е болен (не психически де... всички знаем, че отдавна е за психиатрия) или осъзнава, че този мандат ще влезе в учебниците по история с нещо доста лошо

Не, просто не се занимава с глупаци.

Ами той си знае че при тях няма как да има мангизи в джоба защото както сам си каза ''аз съм прост..' а пък видяхме с тая ''простотия'' реално алчност какви мангизи натрупа докато властва..

''министър-председателя'' уважаема редакция се изпишква с главна буква , а когато това се отнася до Слънчицето може да го препишквата двойно.

Ама тоя спинозния, депутат ли е ? Тази партия ще се очисти ли най-после от разбирачи - интересчии.

как се предаваше социализма, според кутев??

ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ ОТ БОРДЕЯ НА ПОЗИТАНО ДА БЪДЕ БЛАГОДАРНА ,ЧЕ ОЩЕ НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН,А ИЛИКТОРАТА И ПРОВЕСЕН ПО Ж.П ЛИНИЯТА СОФИЯ- ВАРНА -ПРЕЗ РЕД КОМУНЯК, РУБЛАДЖИЯ ! МОСКОВСКАТА ПРОПАГАНДА НА КУТЮ- САМО НА СЕДЕНКЯ СЪС ИЗКУКАЛИТЕ БАБУГЕРИ В БЪЗЕТО НА БУЗЛУДЖА!

Хайде, платени калинки, няма ли да налазите форума и защитите шефа си Кутю?

НАЛИ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМ ПОДГОТВИ "ОПОРНИТЕ",ЧЕ МУРЗИЛАЖА ИНАЧЕ 2 ДУМИ НА КРЪСТ НЕ МОЖЕ ДА ОБЕЛИ:):):)

Той не е немощен а трудноподвижен от телеса и за това не се явява и не отговаря на въпроси от бая време..Този парламентарен ''контрол'' си е отбиване на номера , защото трябва да има такъв контрол но от хора ИЗВЪН парламата поне веднъж месечно и директно а не с някакви написани празнодумия или провлачени приказки все в орбитата на въпроса ама все недостигащи центъра му..