Арестуваха гранични полицаи за трафик на мигранти

Задържани са двама гранични полицаи, работили на Летище София, които са участвали в група за трафик на нелегални мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха гранични полицаи за трафик на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охрана и полиция на летището се държат, като че ли последното е тяхна собственост.Нагли и се мислят за недосегаеми.

как беше лафа за крив макарон.. и БГ у Шенген..

Да публикуват ценораспис и да издават касови бележки, поне нещо за бюджета да отива.

това вече е прекалено -със самолети като бейове да ги прехвърлят кирливите амуджи....Урановите мини да се разработят и пуснат в производство. Уранът е по ценен от златото-и икономиката ще се вдигне и работници -бол....А сега ще трошим пари за адвокати-магистрати и накрая -домашен арести лекуване в болница на държавни разноски---плащай ганчо като си тъпо магаре.....

От такива като тебе,с уран в главите, си патиме! Сигурен съм,че си същият оня нацист,дето нищо свестно не е сътворил,само глупости!Поне веднъж кажи нещо смислено!

Точно така...За всички предатели наказание! Но, и за тия дето са се окупирали по нагоре също...

При положение че в момента има нашествие към нашите страни, всеки изменник към родината да бъде третиран за измяна, и да бъде ликвидиран.

Аман вече от подкупни и корумпирани хора!

За кого тази новина е изненада??? Точно тези,които най-силно говорят срещу бежанците са участници в нелегални,противозаконни сделки с тях,разбира се ,срещу много пари! Отвреме навреме подхвърлят "патриотична" борба срещу бежанците,като човекоподобното Динко,отклоняват ни вниманието, а ТЕ си делят парите!Тази мафиотска структура трябва да бъде разрушена!!!

Нещо много мътна ми се види тая работа с ''трафик на навлеци през айропорт''....При толкова строги мерки навсякъде няма начин трафика да се провре там а и не сме видели ''навлеци'' да ги свалят от самолетите както се прави на западната ни граница ъдето ежедневно спират ''невлезли'' в България навлеци...Друг ще да е бил ''трафика''

Жокер: Има още и не са малко.

Почва тотално да ми писва! МВР, прокуратура и съд са "институции" доволно финансирани от бюджета, а служителите в тях - с доволно прилични заплати! На първите места в ЕС сме и по финансиране, и по брой! Насреща българският данъкоплатец получава това: не минава ден без да прочетем а поредната криминална схема, осъществявана и подпомагана или от полицаи, или от прокурори и съдии! ДОКОГА ще ни харчите парите за престъпници, г-да управляващи?! И защо тези престъпници никога не влизат в затвора?! В най-"тежкия" случай просто се изчаква случая да отшуми и да ги пренасочите на друго място, но на същите позиции и в същите "институции"?! Примери за това - бол!

Най-вероятно "държавният служител" ще го мъмрят или ще го пенсионират предсрочно за да не издаде тия нагоре по веригата.

ПРИЗИВ:ДРУГАРИ УПРАВНИЦИ,МНОГО ВИ МОЛЯ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА КРАДЕТЕ!!! НЕ СИ ЛИ НАПЪЛНИХТЕ ГУШИТЕ ЗА ТЕЗИ ВЕЧЕ 28-ГОДИНИ???

В сравнение с тях Костовите пеликани са като врабчета.

Хората му се доверили, а алчният т.н."полицай" станал бандит.Такива като него са по-опасни и заслужават да бъдат строго наказани.Но у нас това едва ли ще се случи.

Веднъж стомназа вода, втори, на третия се счупила! Лесните пари се услаждат...

Да бъде съден за тероризъм и държавна измяна...... направо да му дават орден Стара планина и да го връщат на работа май е по реалистично

d4

има нещо сбъркано. оказва се, че разпределителния пункт е в София. предлагам да преместим столицата на друго място. примерно...в Диарбекир.

Sm3hurk0

Рекетьори в държавна униформа..... Пазители на закона..... Пазители на реда.... Стига съм Ви писал вицове, че ще се задавите от смях.

На предателя да му се отнеме Българското гражданство и изгони от страната.

Sm3hurk0

И къде да го пратиш предателя !? Предателите никъде не обичат и не ги искат.

Каналът за трафик на мигранти преминава през София!!! Ебаси цирка!!! Тия разследващите за малко да стигнат и до Кпо ди Тутти Капи .... добре че са се спрели навреме.

Гранична полиция трябва да се закрие и да се върнат гранични войски!

проблемът е в хората,за съжаление.

Струва ми се, че изпитвате желание да ги назовете поименно. Разбира се без личните данни.

А кога ще го пуснат днес или чак утре?!?!

Има вероятност да е наистина чак утре. Ама утре е събота. Нима ще си позволят да му отнемат му от почивния ден? Ами ако отложат за понеделник? Представете си, че човекът си е планирал екскурзия или други развлечения за почивните дни. Това ще бъде произвол. Може да си потърси правата в Страсбург. Но разочарованието и неприятните спомени остават за цял живот.