Борисов: Изказвания като на Путин провокират остри реакции

Подобни изявления на самия 24 май, който е официален празник у нас, провокират остри реакции сред българските граждани.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Изказвания като на Путин провокират остри реакции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако я няма Русия, единствен защитник на ПРАВОСЛАВИЕТО, то Турция до 24 часа ще окупира РОДИНАТА ни под “ шумните протести “ на НАТО, Точно както го направи в КИПЪР , където и до днес има бази на Великобритания , която “ чудесно “ защити православните гърци!

Руснаците са крадливи,пияни и некадърни.Издържат огромната си държава с износ на суровини.Нямат икономика.Няма и да имат.

Един неграмотник дава акъл на друг неграмотник... 1. Християнството по славянските земи не е тръгнало от Плиска! За Русия е "тръгнало"??? от Константинопол, за Полша и Чехия да не говорим... 2. Ангеларий няма как да е писал под стените на Голямата базилика, защото е починал 8-9 години преди тя да бъде построена. 3. Първите книги на кирилица не са написани в Голямата базилика в Плиска, а в Преслав, школата се нарича Преславска 4. Ангеларий обаче умира в Плиска и няма сведения някога да е бил в Преслав, а още по-малко да е писал на кирилица. 5. Климент дали е писал на кирилица точно в Преслав, също не се знае. Знае се, че е бил в Плиска и създал българската Охридска кижовна школа, назначен е от Борис за епископ в Кутмичевица 6. Кирилицата не е създадена по волята на Борис, а по волята на Симеон след Преславския църковен събор през 893-894 година. Глаголица, кирилица, покръстване, Плиска, Преслав - пълна каша му е в главата и на нашия, не че Путин не изръси глупост.

Кажете "Путкини работи" и повече не коментирайте

тъпа и злобна тикво,самият ти и твоето мизерно същество са най-голямото недоразумение.

По имената им ще ги познаете

Не по имената! По делата ще ги познаете.

Снощи у кръчмата подфанахми темата и сичкити кумуняги са гърчеха и пелтечеха но накрая се сбраха и заедно си тръгнаха и пееха песнята три танкиста

В.И.Ленин, Вождът на световния пролетариат: "Русские ГОВНЮКИ." Останалото може да намерите в Гуглата, без майтап! Путин потвърждава горе казаното от Ленин, и само идиот може да оспорва или да цензурира Ленин! Такива имаше при социалима!

Дадохме им писменност, религия, държава! Без първите две съставки държава няма! В знак на "благодарност" Путята оплавда произхода на името си и се изкъка на метеното! Честито им на всички русофили да лижете с кеф л*а на Путята!

Изгаври ли се Путин с България - изгаври се! Извини ли се поне - не се извини! Каква дружба, какво засилване на "връзките" какви 5 рубли?!

Ами ние с затова сме с тях "братушки". Иначе приятелите всеки сам си ги избира.

Аз лично бих си избрал за приятели чехи, унгарци и поляци, ако ме искат разбира се.

по-голяма гавра от това да издадеш творба, със заглавие - Pod igoto ? Къде сте бе родолюбци !!!

Има една - "Na majkya ti u....na adreso!"

Товорищ Путин, вы засрали всё. Нам уже трудно очистить засраные с пропаганда.

24 май трябва да бъде назован "Ден на българската азбука". Кратко и точно. Това е БЪЛГАРСКА азбука и така трябва да бъде наречена - крайно време е. Освен от редица славянски държави (въпреки че напоследък излязоха твърдения относно викингския произход на русите), тя се ползва от Монголия, Казахстан, Киргизстан и Таджикистан. До неотдавна се ползваше като официална азбука в Туркменистан, Узбекистан и Азербайджан, с известни модификации.

Докъде ни докара простата комунистическа тиква/да пукне дано/,да раболепничем и пред пластмасови атлантии и пред руснаци?

Русия винаги се е гаврила с братска България. И буквално и в преносния смисъв. Не виждам реакции от БСП и президента.

Русия 4 пъти е нападала България. България никога не е нападала Русия.

И как не ги виждаш!? Ти сляп ли си? Има две статии за това - едната с изказването на президента, а другата с това на Нинова. И двете се припокриват с казаното от Борисов.

С червената нишка в кухата си глава,до кога,ще мълчи?Или още захласнат по крантата си в червено?!

Ми още не са му написали какво да каже. Нинова била нещо заета - търсела си "истинскимъж".

новосъздадената творба, със заглавие - Pod igoto

Аз не знам защо вие това русофилите не се преселите в Русия! Там има такава свобода, каквато има само в лудницата и за каквато социалистите само могат да мечтаят.

Намазахте ли си колената с кучешки лайна, господин Швейк?:)))

Махнете си перуката, Бретшнайдер.

Ромейският император и писател Константин VII Багренородни е написал, че през периода от V до VII век цялата (негова) страна се е пославянчила и е станала варварска. Точните думи на василевса-писател по този въпрос могат и днес да бъдат прочетени в Националния археологически музей в София. Оставеното от император Константин VII писмено наследство със сигурност се съхранява някъде в Истанбул, а не в Москва или Санкт Петербург. То категорично опровергава тезата, че през Ранното средновековие на Балканския полуостров не е имало славянски народи, освен в съчиненията на руски историци.

Така е, но не си разбрал основното - "славяни" се използва като религиозен термин в рамките на империята и по-специално на балканите. Киевска Рус се славянизира чак когато български мисионери разпространяват православието и църковно-славянската писменост там. Славянизацията на Русия започва първо в църквата, после в двора и накрая бавно-прониква в разговорния език на викингите и варягите от които руското княжество е съставено. До този момент думата славяни не е била чувана по техните земи. Славянството като етноним и расов термин се прокарва векове по-късно от Имперска Русия за целите на руската пропаганда и апетитите им към балканите.

Викингите (варягите) са, болярите, дворянството, князете и царете, а не руския народ, който е крепостници и други форми на подчиненост на викингите ,(датчани, шведи, норвежци).

Сложете поручика в конския вагон, да изтрезнее.....:)))

Мушнете на Капитан Загнер едно перо в гъза, така както е пиян да ни изобрази птичка.

Тук има една неинтелигентна, ниско образована и безочлива личност, която се представя под различни имена, основно под "Горд Европеец" и се опитва да дразни. Посредствено разбира се. Аз лично на това селско псе не мисля да отговаря. Много му е ниско нивото, а и ако седна да обръщам внимание на всеко псе, което ме лае...

Мозъка му се е изпарил от пиене на бояришник и гледане на Спутник. абсолютен дегенерат.

....Вие не ме познавате, но когато ме опознаете.....:)))))

Путин тоя път пресоли, препипери, преджинджифили...

Поручик свали си шапката, по лесно ще мислиш.

И той като патрона си - Боко е горд еврогей :)

дума. Прародителя на всички склавени? Майната му. Никой не се връзва на робските му приказки и манталитет

БайХ, защо не го изгони тоя, страхливецо!?

Не трябва да се ядосвате родолюбци, а да се радвате на този свят ден. С тези си думи Путин доказа омразата си към България и това бе края на руското влияние у нас, чиито думи даже и най изявените русофилски политици осъдиха.

За кучетата и пржолките как беше, свински, или телеЖки, трябваше да носят родителите на убито момиче? Лайномета ти, кога ще мллъкне бе!

Путин може и 2 думи да каже--може и 100--не го бърка какво сумтят тука някакви си НИКОЙ А Референдум -Бг териториите къде са --искате ли? Като в Крим ? А? Айде даси направим шауто !

Речта на бачо ви Владимир Путин---е напечатана на КИРИЛИЦА---ne na latinitca, 6oro6oidni sersemi dolnoprobni !:)))

Бойко винаги е бранил българските интереси като орел и затова веднага привика пасола на килимчето за ,,Падни за 20,киртак!!!,, В задачата към червените уроди се пита?????? До кога ще се ослушва властелина на червените бабички -фатмака,като свиня в теменужки към тази гавра с българия и има ли поне една топка кураж като на Росен??

Чия е земята на Климент Охридски? Нали България ПЪРВА призна Македония??? Е от тая земя идва славянската писменост! Нека се дърви, който си ще - нали НИЕ не сме сепаратисти?

Сбъркал си. Пожарникарят се изразява като Георги Димитров в писмото му до Сталин.

Не трябва да се сърдим на Путин, все пак той си е ограничен милиционер-кагебист. Ако беше лекар или инженер да му се сърди човек, но в неговия случай трябва да признаем че е прост и на такива трябва да се прощава. Предметите които е изучавал в КГБ са да следи, донася, арестува, затваря в лагер, да отравя с полоний и разстрелва. Тези умения са необходими за един правител на Русия в цивилизована страна него няма да го допуснат и да мете парламента.

Ако може да се вярва на статията, Бойко Борисов най-после е направил едно смислено изявление в политическата си кариера. Иска ми се така да защитава достойнството и интересите на България и пред посланика на САЩ, и в Европейския съюз. И от тях сме понесли не малко обиди.

Цялата панславистката теза която е въведена като официална българска история през соца под натиск от Москва е в основата си анти българска. Руската агентура контролира изцяло историческата катедра в БАН. Няма нито един "официален" български историк който който да смее да каже цялата истина. Б. Димитров защити казаното от Путин като технически правилно... Руската пропаганда винаги се е опитвала да представи българите като азиатски нашественици на балканите които били вече заети от "славяните" които пък разбира се били родом руснаци. Българските князе умишлено са наричани ханове, дори имената им са усукани така че да звучат максимално азиатски. На македонските е втълпявано непрекъснато че за поробени от мръсна татарска орда - българи. Руснаците все още отказват да признаят че са получили християнството и християнската си култура по същото време и от същите български мисионери които са разпространили църковно славянската писменост. Това са само малка част от руските подлости по отношение на България.

Tака, така, но аз the Thracian Spartacus никога няма да забравя, че първо бях "създаден" Hеандерталец със сила и смелост от изчезналия вид Eвропейския лъв, после станах Пеласги после станах Tрак, след което изопачено от някои индивиди, така наречени "историци" "станах" "скитник" и "конекрадец", после "станах" твърдоглав Bугарос, после бях ромей и роб в "Pимската империя", бях и Bизантиец, бях и Pоб в "Oсманската империя", сега съм Българин(Пеласги и Tрак) и искам Българин да умра!!!,... а що се отнася до това което съм бил преди?!,...културата и богатсвото които имам, никой не може да ми ги отнеме, колкото и лъжи да пише и представя като "достоверна история" за моя произход и Pод!!!

а да татарите за имперските руснаци всички са татари а сред тях има милиони българи които русия не признава за такива няколко области в русия искат да се нарекат българия но путин не дава

Ми никой не ще да става за срам с вулгари (диваци) на своя територия.

Разбрахме че се имаш за склавенин, т.е. роб. Само не разбрахме защо си горд с това. Господаря Вова да не ти обещал нова ватенка

Срешна ли бляд или блядуха ши ги пусувам до девето коляно .Мамичката им пиена

Боко, много си напреднал с буквознанието бе! Я кажи кой от двамата е измислил славянските цифри , точката и запетайката??? Кирил или Методий?

нарича гордия ватенкопитек

Само Вова може с две думи да разквичи и петимата соросоида в България!! :))))

за теб българите са конекрадци всичките какво значение има колко са соросоидите :)))

Ами конекрадци са я. Всички дошли от централна Азия са такива. Монголи, татари, узбеки, казахи, вулгари.

Ако бех на местото на Путин щех да изпратя некой чеченец да ти види сметката, понеже ти живата му анти Реклама!

Какви сороси те гонят бе миндил непоръбен, не виждаш ли че обижда България.

не българия, а българите, защото са бок-лу-ци. И хибрида от вулгарин и славянин е описан ТОЧНО от Алеко Константинов!! Виж коментарите, ако нямаш томче на Алеко!!

Как може да си горд еврогеец. Гордостта на гейовете е броя напишките които са лапали

Браво на Жужето, изходи се с две думи на дългогодишната руска пропаганда у нас и върху напъните на копейкаджиите.

Путин направи услуга на България. С това свое внушение настрои огромното мнозинство от българите против себе си и Руската Имперска Политика!

Много бързо направи социологическо проучване бе!! Да не ти помогнаха от дойче зеле??

е виж че дори в дир.ру остана само ти да дрънкаш глупости :))) а и всички те намразиха достатъчно с тея приказки за българите конекрадци :))) ай заминавай за русия

по скоростта със която се изниза посланика на бензиноколонката за да не се сблъска с българската всенародна "любов"

а гоце още се надува че беше два мандата президент заради влиянието на турция над България :)))

радев е мъж и генерал: де факто и де юре крим е и в русия и в украйна и в тимбукту турското влияние трябва да се ограничи само когато е в ущърб на дпс :))) щото дс мафията трябва да се пази е когато от турция всички гласуваха за гоце у лево всички бяха щастливи

е кво за радев боко каза че ще караме с миговете още един век и радев е доволен кво му е работата :))) ся че путин казал нещо много важно

Шведите не дават рушвети, затова ще купуват от тези, които дават!

По интересно е кво ще каже Йончева по въпроса. Ся още мълчи и се консултира с бог Тангра

Дреме му на Путин за Кирил и Методи. Човека гледа как да пусне тръбата до Белград. През Румъния не му дават. София се дигтисва. Остава Ердоган Ципрас и макетата. Важното е да удари едно коленце на Белград.

Путин се опитва да разпали война между България и Сърбия заради Македония. Хич не е глупав, много му се иска да хвърли ЕС в нов конфликт

От кога соросодебилите разбират от азбука в техните аналитични центрове това понятие липсва . При тях единствените звуци който могат да издават самостоятелно са ПФ от деветата дупка на кавала.Казах

се пораждат от неразбирането на изказването и от тези които го изопачават. Точните думи са - Славянската писменост е достигнала до Русия от македонските земи - Което е факт ! Кирилицата е създадена от Климент Охридски. Той е основател на Охридската книжовна школа. Охрид в момента се намира на територията на Македония. Но по онова време Охрид и Македония са били част от територията на България. Русия не веднъж е заявявала, че е благодарна на България за писмеността ! Просто едни хора мътят водата. Явно си имат причини за това.

Основател на Охридската Школа не е Климент Охридски, а Българската Средновековна България. Проектът се е финансирал от Българския Княз, а Климент Охридски е бил на заплата при него. Тогава се е казвало, че е бил "хранен човек на Княза". Изказването на Путин е едно лицемерно внушение, подъл удар под кръста!

А на Методи и на Кирил кой е плащал бе, крети???

И забрави да добавиш с европейски пари от Папата , който е един от тези който са галили негово дебеловрато величество

Първите образци на кирилица имат произход от Преславската книжовна школа, докато в Охридската книжовна школа глаголицата се задържа значително по-дълго.

Цялата панславистката теза която е въведена като официална българска история през соца под натиск от Москва е в основата си анти българска. Руската агентура контролира изцяло историческата катедра в БАН. Няма нито един "официален" български историк който който да смее да каже цялата истина. Б. Димитров защити казаното от Путин като технически правилно... Руската пропаганда винаги се е опитвала да представи българите като азиатски нашественици на балканите които били вече заети от "славяните" които пък разбира се били родом руснаци. Българските князе умишлено са наричани ханове, дори имената им са усукани така че да звучат максимално азиатски. На македонските е втълпявано непрекъснато че за поробени от мръсна татарска орда - българи. Руснаците все още отказват да признаят че са получили християнството и християнската си култура по същото време и от същите български мисионери които са разпространили църковно славянската писменост. Това са само малка част от руските подлости по отношение на България.

S.O.S.

Е, ама някой се опитва да спекулира, като прави сравнение на "гафа" на Путин с този на Плевнелиев. Вярно е, че в първата си реч на 3-ти март като президент Плевнелиев пропусна да спомене руснаците, като изброяваше жертвите на Руско-турската война (ама все пак говореше за РУСКО-турска война!). Той си понесе скандала за това от българската общественост и в следващите си речи не направи подобен пропуск. За разлика от този случай "гафът" на Путин е преднамерен. При него няма никаква реакция на руската общественост. За критика да не говорим. И как да има?! Във великоруската пропаганда, с която руснаците са облъчени и където Русия се изживява като "третия Рим", "водача на Православието" и "центъра за славянството", няма място за историческата истина, според която "великата" Русия дължи нещо на някаква си "невзрачна" България.