Директорът на онкологията, обвинен за 2 млн., не си признава

Директорът на Специализираната онкологична болница в София д-р Валентин Ангелов, срещу когото беше повдигнато обвинение, не се признава за виновен.

Обратно в новината

Коментари - Директорът на онкологията, обвинен за 2 млн., не си признава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мама Африка"- шефка на Гинекология в тази болница, тя е накичена ссзлато като коледна елха- що пари одра от болните жени или техните близки. Не ги е страх от Бога. Нагли и безочливи кожодери. Да горят в Ада!

"Мама Африка"- шефка на Гинекология в тази болница, тя е накичена ссзлато като коледна елха- до пари одран от болните жени или техните близки. Не ги е страх от Бога. Нагли и безочливи кожодери. Да горят в Ада!

Имаше една, която много активно харчеше с широки жестове за ремонт: обикновена врата за болнична стая купуваше за 800 лева!!!!!! Нека да проверят какви са ги делкали в периода от 2008-2012 години.

Tova e edna banda vzima po 1500 leva za operacia na onkobolen tazi koqto e e jirurk e za zatvora tova e strachna korupcia hora parte se tova sa izrodi profesorkata ot severozapada e strachen bandit nqma li koi da e pita kak iskarva po 30000 leva na mesec nqma li policía

КАКВО СТАНА С СТОЯН ТОНЕВ - ОТИДЕ СИ , НО МИЛИОНИТЕ НЕ ВЪРНА ,ОСТАНАХА ЗА СМЕТКА НА НАС ГЛУПАЦИТЕ. СЪЩАТА РАБОТА И С ТОЗИ ЛЕШОЯД , ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ,ДА МУ МИСЛИМ НИЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ.

Ще направите ПРОСЛОВУТАТА ви ''Проверка '' - И НИЩО !!!!!

Еми те така и във Фонда за лечение нахлуха с полиция, после тая разправяше за злоупотреби за милиони, а ква стана? Няма злоупотреби и сега фондът никъв го няма с новото ръководство, дечицата мрат, а прокуратурата вади следващата пиар-акция та да забравим за зулумите на Цацата.

А любовницата му -водеща се секрсекретарка,която соли и БЕСИ в цялата болница ,от нея треперят всички професори Какво ще кажете !!!???Нали трябва да я издържа човекът???!!!

наистина ли тази карикатура му е любовница!Не е за вярване

"Лекуват",а всъщност тровят пациентите с изтекъл срок на годност лекарства???Как може такива гадости с пациентите,които хранят последни надежди към лекарите???Егати алчността и бездушието.

При рак на простата се изписва хормонопотискащия препарат - цял свят. Касата преди години го смени с Бикусан, разработка на Актавис. Избиха около 1000 мъже, и пак върнаха Казодекса. Пееасите от Актавис лапат, не се шегуват.

При рак на простатата се изписва хормонопотискащия препарат Казодекс - утвърден в цял свят. Касата преди години го смени с Бикусан, разработка на Актавис. Избиха около 1000 мъже, и пак върнаха Казодекса. Пееасите от Актавис лапат, не се шегуват.

в първата тема. любим похват - намиране на изкупителна жертва и отърваване от неудобния шеф. Казвам го като бивш пациент, да не ми се скача тука.

А професорите, дето мързеливите студенти ги нагласиха, единият стана ясно и че нищо не е направил - 72 часа, без разпити и без намерени пари и после 5000 лв. гаранция. А за 2 млн - подписка. Така прокуратурата нарушава правата на хората, когато действа под натиска на наглите журналисти от продажните телевизии, които изпълняват поръки, за да може Халваджиян да ходи на Малдивите. А после когато осъдят БГ за пореден път, всички пак ше плащаме от нашия джоб.

Какво става с онкото в Пловдив където рязаха здрави орагани на хората

от каква малка държава с колко неук, болен и застарял народ да се краде толкова. Големи сме ей. Големи.... крадци и варвари.

Строго мъмрене или "Тежка Условна Присъда " ....... После уволнен на по-подходящо място ..

Като знае каква е лайн...а ни съдебна система...