Лидерите от ЕС и Тръмп удължиха срещата с 30 минути

Срещата на президента на САЩ Доналд Тръмп с ръководителите на институциите на ЕС приключи, след като продължи близо 30 минути повече от предвиденото.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите от ЕС и Тръмп удължиха срещата с 30 минути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако средният пръст е добър знак , тогава заглавието пасва.280 млрд Тръмп няма да получи от Германия,от другите още толкоз..Меркел му го каза в прав текст.НАТО щяло да се включи в Сирия ,но нямало да участва във военни действия,щото "гостите вкъщи" щели да ги спукат.Тръмп не ще да се конфронтира с Путин и зарязва Украйна....Абе всички се разхождат с вдигнат среден пръст и обсъждат бъдещето на западните ценности но никой не си и помисля да се наведе , щотооооо!

налага се путин да даде всичките си $72 млрд за обикновен вазелин!

ЩЕ ИЗЧУКА ЦЕЛИЯ ЗАПАД! Е ,може би последните ще ги дере на сухо!

такива бандицки даряви като сащ руся индя китаи турця и великобританя нямат моралното право да саществуват, те са терористицни организации.

... и то ляво и от дясно. Съберете си акъла, граждани и слушайте коментара на Нют Гинрич (Newt Gingrich) в Hannity на FoxNews, а ако не можете да разберете какво става сега - си поръчайте новата му книга Да разбереш Тръмп (Understanding Trump). В момента се обръщат картите и се открива завесата... Забравете за Путьо и Юнкерчо, а още повече за мееестните си тупани лидери. Ето това е началото на много коренни промени и Могерини сте и духнат под роклята скоро... тя очаквала била... хахаха... Върви напред Тръмпе! Make the World Great!

Виждате как Путьо се подиграва с цяла България сега заради азбуката: съберете си акъла и стига сте слушкали Моска... към Десницата: бъдете десница и не я използвайте само да си лъскате бастуните.

Гингрич викаш!Че има ли по-голям боклук от него,верно има Тръмп!Та да се върнем на Нът.Не е ли той дето изостави умиращата си от рак втора жена за да се ожени за любовницата си ,третата му жена?Не е ли тоя боклук дето се занимава с Клинтън че прелюбодействал докато той ходи при любовницата си?И тая мърша сега е предложена за посланик във Ватикана.Ей по големи гнусляци от републиканците няма!

това ли му е греха на професор Гингрич че се е женил три пъти и че не плюе Тръмп а се занимава с Клинтън !? сексуалния маниак Бил Клинтън доказано е изнасилил поне 5 жени и е с отнети адвокатски права за което ....за войните и убийствата на килъри и бил Клинтън ще горят в ада заедно с ментора си сорос за където и ти си се запътил въшко ганйовска

"В Туитър Таяни написа, че ЕС и САЩ трябва да останат близки съюзници в защита на гражданите от тероризма, в ускоряването на икономическия растеж и повишаването на заетостта" Аха стана ясно кой е робовладелеца и кой е роба, много добре едно време черните бяха робите сега ще станат европейците честито.

Щом говорим за "още по-близко сътрудничество" - къде виждате добри новини?! Сътрудничеството със САЩ е като сътрудничество със силов застраховател. Ползи има, ама за него. За вас са разходите по ползите.

щом могерини е била там значи ще има нови дивотии из еврогъзюза,тя е способна незадоволена жена