Унгария изгони британски крайнодесен активист

Унгарските власти изгониха члена на крайнодясната Британска национална партия Джеймс Даусън и му забраниха да влиза в страната.

Обратно в новината

Коментари - Унгария изгони британски крайнодесен активист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте го на нас !!! Нашите ще го приютят с радост . Ще го нахранят , напоят , че и ..... ще му намерят !!!

Орбан е държавник който милее за държавата си и своя народ, а наще са дупедавци и продажници, за тях парите са над България дори!

Тъй като Орбан е умен, не желае Унгария да дава поле за изява на НАЦИСТИ. Защото това ще рефлектира негативно върху него и СПРАВЕДЛИВАТА антиимигрантска политика, която той води с ДЕМОКРАТИЧНИ средства. Има ясна граница между НАЦИОНАЛИЗЪМ и НАЦИЗЪМ и Орбан много добре знае къде минава тя.

Само така !!!Никаква милост за такива нещасници

martin

Ама аз виждам и тук"РЪКАТА НА ПУТИН"

...ще му видиш и оная работа!

редактор николай големанов вероятно още е спял, когато в 05.57 антиимгранска, а после антиимграционна ! и двете ти е объркал тотално!

Доста непочтено спрямо страна съюзник в НАТО а доскоро и в ЕС.Същия англичанин защо не отиде в Турция?

а ми то, тия крайно десни от западна европа, всъщност са крайно левите финансирани от путин! нещо като марин льо пен! номера им ще мине точно колкото мина номера на курнелия и решетников!

МДАМ ТО СИГУРНО И ЛЕОНИД БРЕЖНЕВ ИМА ОТНОШЕНИЕ ПО ТЕМАТА . НАЛИ ТАКА СОРОСОИДЕ ПРОЗДЪ ?

Крайно десен ала бала. В Унгария има същите проблеми с циганите както тук! Няма да ме учуди ако унгарските националисти и английските са започнали да се подготвят за третата световна война.

ОРБАН Е СЕРИОЗЕН НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ НИКОГО С ЕДНА ДУМА. МЪЖ. С. ХАРАКТЕР!

Хубаво, че не е била активистка...!?

Ta значи можело да се гонят дори еврогейци и да им се забраняват НПО тата. Абе с мъже на место всичко може, не като с нашите поплювковци.

вероятно си пропуснал да прочетеш статията която коментираш, та: ..доусън посещавал редовно будапеща , където ръководел антиимигрантска група... към унгария, управлявана от орбан, който води антиимигрантска политика, от месеци са привлечени крайно дясни от западна европа! ще рече са изгонили човек на орбан! вдяна ли??

Тъкмо затова либералчетата щяха да ревнат, че видиш ли, Орбан толерира крайно десните. Човекът не е вчерашен, много мъдро е постъпил.

За да го търпят толкова време, явно е полудял и е поискал да изземе от властите функции. Освен това определено няма да е много наред ментално такъв човек, който отива в Унгария, за да ръководи група, след като в Италия и Гърция е много по- напечено и не е там. Още по- забавното е, че не е тук при нашите "горски". Щеше да си изкара чудесно.