Анкета: Едва 39% от руснаците осъждат репресиите на Сталин

Жителите на Русия престават да смятат за престъпление репресиите на Сталин.

Обратно в новината

Коментари - Анкета: Едва 39% от руснаците осъждат репресиите на Сталин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При такива природни богатства и най-голямата територия, вместо да живеят със стандарт поне на Канада, руснаците пак продължават да живуркат в лайната.

Причината държавното чиновничество люто да ненавижда Сталин е, че тогава мижитурките са били държани отговорни за неуспехите си, от което днешните чиновничета ги тресе ужасен страх.

комунизЪма е най - сериозния тумор на миналия век. Ще бъде нужно още много време, преди да бъде изрязан от тази планета

комунизма е единственото спасение на човечеството

Днес има атентат в англия какво ли би сделал анкъл ДЖО с подпалвачите на терора. Това е само един елементарен въпрос. Не искам да пиша за икономическата му политика и ролята на работника в нея ,защото до всеки раст има по един болен платен либераст.

Обстоятелствата са се стекли така ,че Сталин Ротшилдов се превърна в най великата личност в човешката история до наши дни.Велик човек и гении ,който изостави еврейските си корени и се потопи в рускотто старообрядство. Ветровете наисторията се промениха чичо джо и ти ще ставаш все по страшен за либерастката измама.

vasil

Най- великата личност в историята,Когото никой няма да надмине и досега,и винаги и во век и веков е само нашият Господ и Спасител Иисус Христос.Амин!

Ти си гледай господа робе. Може ли да си толкова тъп. ГОСПОД АР ГОСПОД ИН а аз съм ЯН БИБИ ЯН Малоумник си ти байо

При Сталин безусловно е имало репресии,Но вече има съмнение дали при темата за репресиите някои не злоупотребяват и прекаляват и това се прави само и само да се очерня Русия и руснаците.Невъзможно е да се обясни този култ към Сталин само с репресии,убийства,терор и т.н.Нищо не се казва за генезиса на проблемите в Русия през 20 век.Напр.много срамежливо се премълчава ,че на 2 пъти Съветска Русия /СССР е нападана от КОАЛИЦИИ западни държави през 1919 и 1941г.Срамежливо се премълчава и степента на нанесените щети/и грабежа/.Може ли руснакът да има доверие на Запада при това положение!?Така или иначе Сталин е сатрап и жесток диктатор,успял да направи СССР световна сила с атомно оръжие.Но в живота на руснаците не е имало кой знае каква голяма промяна. Изпитанията в т.ч и Сталин са научили руснаците преди всичко как да умират.А Путин сега иска да научи руснаците как да живеят и го прави доста добре.Затова ли на Запад го мразят повече ,отколкото Сталин!?

Днешните либерални престъпници само като чуят името Сталин се насират от страх. Добре, че вече не е жив иначе щеше да има масов мор.

Само за подобно надписче по времето на сталин особено1937 г. Вече щеше да си подготвен за Магадан златните мини...двусмислено е, а Сталин иска да няма двусмислици санкцията е техния чл 58 от тогавашния им наказателен кодекс. Така е написан, че и за закъснение за работа са ги пращали в Колима... Както казват братушките... Страна у нас большая, дураков много, били би менше, жили би лучше... соти но тяхното ери го нямам на клавиатурата

Сталин е о.к. за руснаците. Постигнал е нещо изключително-. избил е повече руснаци от Хитлер. Руснаците високо ценят това- тях властта никога не ги е смятала за хора , нито те себе си, там всичко е изклчително и да изключиш живота на няколко милиона се смята за изключително постижение за самоизключените от човешки род и ценности.

Та този автор казва в едно от най знаменитите стихотворения от руската класика, че русия с ум не можеш я разбра, на русия трябва да се вярва... Съгласен съм с него, далеге са от Европа, съзнанието им замъглено от водка, само за втората световна плямпат...диагнозата е ...всеки да си прави изводите

"Само 26 на сто от хората в Русия смятат Сталин за държавен престъпник." Всъщност, истината е, че Сталин е бил много по-голям престъпник от Хитлер! В сравнение със Сталин, Хитлер е изглеждал само като непослушно момченце на което ако му издърпат ушите ще се кротне! Хитлер се е учел от Сталин, който е избил много повече невинни хора отколкото Хитлер. Сталин е избил собствения си генералитет на армията, избивал е собствения си народ, не е пожалил даже собственото си семейство! При окупацията на Полша са провеждали съвместни срещи между НКВД и ГЕСТАПО, на които агентите на ГЕСТАПО са се учили от комисарите от НКВД как да залавят, измъчват и разпитват врагове на режима. Има още много, ама наистина много факти потвърждаващи потресаващите престъпления на Сталин, само че няма да имам нито време нито място да ги опиша тук. И Путин не прави нищо по въпроса да не се поддържа този мит за "добрия" чичко Сталин. Защо ли?

и лъжи . 0,20 цента на коментар .

Споделено от руски военен - терминът при вдигане на тост 'за родину - за сталину' не е случаен. Първоначално сред офицерският състав раздали сервизи с чашки на чието дъно бил ликът на сталин , при вдигането на тоста всички били длъжни да пият до дъно и да вдигнат чашата нагоре докато видят дъното. Неизпиването до край се приемало като предателство към първия и се наказвало веднага от смерш с куршум в тила. Изхождайки от факта за какви дребни неща са убивали тогава може само да гадаем какво се е случвало с истинските предатели а тогава смерш е можел да обяви всеки за предател и да го елиминира. Най-големият тиранин и сатрап записал се в историята е именно сталин , един грузински ром избил милиони невинни руски граждани.

"Запитани за отношението на днешните руски власти към сталинските репресии, анкетираните най-често избират варианта "те изобщо не мислят за това". Ами ако си представим че нещо подобно може да се случва в днешна Германия, то това би изглеждало така, че все едно германските власти изобщо да не обръщат внимание на бандите скинари, на пречупените кръстове, поздравите с изпъната ръка (даже щяха да приветстват снимките на нашите политици), изобщо и като цяло по-голямата част от германското общество щяха да смятат Хитлер за изключително симпатичен и приятен човечец. Между другото, общото впечатление, в това число и на хората около Хитлер които не са му симпатизирали, е точно такова. Имал е вид на изключително възпитан човек, с добри обноски, разговарял е тихо (не може да бъде!) и е изслушвал събеседниците си без да ги прекъсва. Не е носил униформа... точно до смърта на Хинденбург. На погребението на Хинденбург за пръв път облича униформа. И край с толерантността! Не бих се учудил да видя някой ден и Путин във войнишки шинел.

В момента цялата Европа с умиление гледа на процъфтяващи нацита в Украйна. Пречупени кръстове, факелни шествия, - всичко това е получава от 11 юни достъпа до "демократичната" Европа. Интересно, спомнят ли волинско клане от украинските националисти, Спомнят ли за зверства на дивизия Галичина в Беларусь? Ама сега в Украйна - ония убийци са национални герои и Европа нехае. И веднага да кажа - осъждам репресии на Сталин, не го смятам за велик човек.

Зверства са извършвани и от двете страни.В един такъв конфликт няма невинни.Едните са убавали, за да дойдат другите и те да убиват, и така едно безкрайно убийство и омраза. Явно човечеството не е дорасло дотам, че всички стари вражди да се забравят и да се тръгне по нов път.

Поредното доказателство, че в България работи само и единствено руската пропаганда. Едни и същи приоми за манипулиране на населението и съответно една и съща реакция на приматите. Имайки в предвид, че и у нас и в Русия интелигенцията е избита, когато комунистите са дошли на власт, след което са издигнати пролетарии от работническо селски произход (разбирай тъпи селяндури), а пък към днешна дата, интелигентните бягат от продължаващото управление на децата на комунистите и тези неща важат както за България, така и за Русия (модела просто е един и същ) - опростачаване на населението, за да може по-лесно да се управлява. Простият човек може да бъде манипулиран много лесно, а умният - не толкова лесно. В България, както и в Русия мнозинството са прости хора, хора които не мислят, хора, които са свикнали да им се казва какво да правят, хора, които не знаят какво да правят, ако някой не им стъпи с ботуша от горе и не ги води. Интелигенцията и на двете държави бяга, бяга на далече, защото и двете държави са мащехи за умните си хора. Затова има толкова много българи, а още много повече руснаци по света, защото бягат. Всъщност много мога още да кажа, но се уморих, просто си направих аналогия със случващото се у нас и за пореден път се убедих колко еднакво работи пропагандната машина. Който ми твърди че САЩ или Европа имат нещо общо и дърпат конците на някого е в огромна заблуда, ама мнооооого огромна, те въобще не се интересуват от нас, ние сме си в ръцете на Русия и никога не сме излизали от там.

Ти що не бягаш? Нали си много интелигентен? Пък като чета какво си написал, май само ти си единственият не-комунист в държавата. Да вземем да те направим премиер? Да ни водиш. Като най умен и не-комунист. А ? Какво ще кажеш?

В държавата ни е пълно с не-комунисти. Комунизмът е обявен за престъпен. В Русия КПСС е забранена.

Разбира се, че репресиите не са престъпление, а единствената възможна мярка, използвана за да се сложи в ред огромната страна след десетилетие на хаос, гражданска война и чужди интервенции.

Съжалявам, но това, че може би са били единствената възможна мярка, не променя престъпната същност на репресиите. Убийството, само по себе си, е престъпление.

Да, но когато е без съд и присъда!

Интересно дали така ще разсъждаваш, когато детето ти се озове в концлагер, просто защото си е позволило да каже виц за вожда! Тъпи убийци.

Антируски либерален мит!

Сталин е бил грузинец. И подарил големи територии на Украйна. Подарявани такива има от Ленин (огромната Новорусия) и украинеца Хрушчов (Крим). То и Ленин не е бил много руснак - дори има шведска и немска кръв в него, освен еврейска, на някакъв местен народ и руската.

Е и?

Винаги умишлено го пропускат, за да обвиняват руснаците. Защо не обвиняват грузинците например? Защо проучването не е в Грузия? Ами в Украйна? Въпреки че исторически трябва да им е национален герой - увеличил им е територията.

Целият български народ се прекланя пред великият Сталин с изключение на шепа Соросояди-отморозки !

Лелей, как излъга само...я си пипни носа- порастна ли като на пинокио?

Колко процента от американците осъждат президента Труман за решението му да употреби атомно оръжие в Япония-Хирошима и Нагазаки. Само за два дни унищожиха 140 х. души и милиони в следващите години!!!

Много са и знаеш ли колко протести е имало тогава срещу тази война. Не дрънкай на общо основание.

Всъщност във вътрешната политика Рузвелт се доближава повече до Сталин... но пък американците след като го виждат какви ги върши си го избират още два пъти за президент;)

Тука се лъже на едро.

А СМЕ ЖИВИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СТАЛИН А МОЖЕХМЕ ДА СМЕ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР ИЛИ НА САПУН - СЪДЕТЕ САМИ -ВЪВ ВОВ НЕ ПОМАГАХА НИТО ХАМЕРИТЕ НИТО ТИЯ ОТ МЪГЛАТА КАКТО НАПРИМЕР МОНГОЛИЯ С КОНЕТЕ И КОНСЕРВИТЕ (АМЕРИКАНСКИТЕ КОНСЕРВИ ЛИЧНО АЗ ЯДОХ В ГРУЗИЯ В 1987 И ТОГАВА ИМАШЕ МНОГО ОТ ТЕЗИ КОНСЕРВИ ) ТОВА ГО ПИША ЗА ДА НЕ СПОРИ ЗАТОВА КОЕТО НЕ ЗНАЕМ ЗАЩОТО ИМА МНОГОО МНОГО ЛЪЖА ! ЗА ДА СЕ ПРЕВЗЕМЕ БЕРЛИН ТРЯБВАХА ОКОЛО МИЛИОН ТОНА СНАРЯДИ - КОЙ ГИ ПРОИЗВЕЖДАШЕ - ДЕЦА ОТ 14 ДО 18 ГОДИНИ - НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА УМННИ НО БЕЗ ФАКТИ

Ти мое да си жив благодарение на др. ти Сталин, аз обаче съм жив благодарение само на Господ. Аре силно у лево.

И ТОВА Е ВЯРНО НО МОЖЕШЕ И ДА СИ НА САПУН И ТОГАВА - ЗАТОВА И СЕГА ЧЕРНАТА ТИ ГЛАВА Е ПРОДАЖНА ЗАЩОТО Е БЕЗ МОЗЪК

Да и благодарение на Сталин, неграмотници като теб си позволяват да изказват късогледото си мнение и да имат глас. България е пълна с опростачен народ, който не може сам да мисли, няма дори познания по собствения си език, не е прочел нито една книга, но гласува. Заради такива, като тебе България е най-бедната страна в Европа.

Еми тва е крайния резултат на комунизма ви, бате. Питай кака ти Роксана, ако не верваш- тя мноо обича "куманезите".

Процентът още ще пада, защото историята и живота в момента показват, че е необходимо един ръководите, една партия, една идеология - всичко останало е анархия и почва за експлоататори наречени "бизнесмени", "реститути", "репресирани" и какви ли не още отрепки...

И партията да е селяните като най-учените и проспериращи хора.......ще дойде пак онзи с малките мустачки и ще видите една партия и другото крепостни селяндури

Нали точно това се случва в днешна Русия? Имат си диктатор и олигарси, останалите са бедни и пияни, но горди глупаци.

Тези българи излязоха по репресирани от Сталин, дори и от руснаците! Тц, тц, тц, кой ли не ги е репресирал тях турци, гърци, комунисти, Сталин...пропуснах ли някой???

Глупав народ са руснаците и заслужават да бъдат бедни.Пожелавам им нов Сталин!

почти си го имат!..

яяя! май си приличаме ...

Сакън недей че може и до ламанша да стигнат вторият път. Внимавай какво си пожелаваш ,че ще се случи.

Дришльовци са. Доказано слаби войни. ВСВ, американците са им помогнали с техника и провизии. Ако сега не са ръждивите им ядрени оръжия, американците да са ги превзели. И дано да се случи, че РУСНАК ЗА УПРАВНИК НЕ СТАВА, където е управлявал народите страдат.

само 39% от руснаците осъждат репресиите на Сталин. Само 26% считали Сталин за престъпник. Соросоидите яко са се заели с промиване на руски мозъци.

Пътен полицай с мотор е бил блъснат от шофьор на лек автомобил "Мерцедес" на кръстовище в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Това е вторият случай на инцидент със служител на пловдивската Пътна полиция за последните 10 дни.Започва се народа изкукундряка ,чувам ,че и леваневски се е реинкарнирал а Сталин управлява от стената на Кремъл цялата операция. Другарката Нинова съща цола драгойчева се кани да влезе в затвора и да роди чавдарче. Бах мааму ко ся ша праят соросодебилите пак ли комунисти ще стават.

Жителите на Русия престават да смятат за престъпление репресиите на Сталин. Даже смятат , че било политическа необходимост.Ами то по същата логика, може и Хитлер да оправдаят.

То и Хитлер е прав, но е допуснал само една грешка - напада СССР вместо да заличи Англия .

Да припомним пак на бг болшевиките-"русофили". Вошёл в русскую историю как проводник широкомасштабных реформ. Удостоен особого эпитета в русской дореволюционной и болгарской историографии Освободитель (в связи с отменой крепостного права по манифесту 19 февраля (3 марта) 1861 года и победой в Русско-турецкой войне (18771878) соответственно). Погиб в результате террористического акта, организованного тайной революционной организацией Народная воля. Все террористические акты, следовавшие за покушением А. К. Соловьёва на жизнь императора Александра II, исходили от партии Народная воля. В 1886 году возникла новая народовольческая группа (с А. И. Ульяновым и П. Я. Шевырёвым во главе), 1 марта 1887 г. намеревавшаяся произвести покушение на жизнь императора Александра III. А сега пак ми кажете- Сталин не е бил болшевик ли, що ли? Щото Ленин и брат му са били, а пък Сталин е станал пръв заместник на Ленин.

От хамериканското посолство трябва да обновят информацията за платените форумни соросоиди

това е руската википедия, неграмотни болшевиче, чети, недей да пасеш само маркс

Необходим ти е исторически ъпгрейд.

Най-голям страх от спомена за Сталин изпитват соросоидите. Сталин мразеше гейовете ...

Тогава се благодари че не си живял тогава.

Нароите си заслужават ръководителите! Явно рашките са свикнали на такъв вид управление и това ги кефи!:)

Ами те ушанките са като перничанките-ЩОМ МА БИЙ ЗНАЧИ МА ОБИЧА:)))))))))

Трябва да бьде поставени паметници на Сталин, пред американското и германско посолства в София

Няма нужда той и Альошката им стига . Сталин никога не е искал паметници ,но партийците от страх са му ги вдигали. сети се Варна -Сталин Мусала- Сталин. Пълна бокоподобна тъпотия. И все пак се добраха до него на Пурим иначе снежная куропатица

Някой факти за кръвопиеца от Украйна и след това "разобличител " на Сталин....селянина Хрушчов !...Шефа на тайните служби Берия отива при Сталин и му докладва за обстановката в Украйна и показва данни според които повечето осъдени в Украйна са част от интелегенцията и казва на Сталин..."Тези там какво правят...ако така продължават до 2-3 години ще ни оставят без инелегенция "...Сталин праща запитване до Хрушчов /оглавяващ УССР тогава / за обяснение и получава писмо в което Хрушчов го убеждава ,как се "надигали реваншистките сили ,врагове в партията и тн" ..на което Сталин му отговаря само в един ред .."Замълчи глупак !"...

да де- фани едните, удари другите, нали и аз това казвам.

Паметниците на Сталин трябва да се възстановят и в България. Сталин освободи Бьлгария за втори пьт в историята и

които бъркат "окупация" с "освобождение"! Дано си руски трол, защото е още по-жалко ако си българин!

Запомни, че обявяването на война на 05.09.1944г. и влизането на Червената армия под командването на маршал Толбухин спасява България от влизане на турската армия и завладяване на южна и североизточна България. Такова е било желанието на дебелото прасе чърчил. Но Сталин го изпреварва и отново ни спасява - това е самата истина и исторически факт.

Да не забравяме че Сталин спаси София жоро тарабата и симеон кобургота за последният жалко сгреши.

Пак глупости и лъжи- Г.Димитров е отровен по нареждане на Сталин заради сговор с Тито за Балканска федерация. Световноизвестен факт.

Ти искаш да кажеш ,че не го е спасил а твоят факт си го Вкарай там където му е мястото. Ще ти го обясня малко човече ,човек има три отвора с който произнася словото божие. Демек наври си го в деветата дупка.

В Русия се надига движение за възстановяване на паметниците на Сталин. Тази идея се подкрепя дори от Съюза на репресираните. Първият паметник на Сталин ще бъде бьде възстановен във Волгоград/Сталинград

И е крайно време градът да си се казва Сталинград. а соросодебилите да се наричат не гейове а лица с понижена социална отговорност

първо репресиите имат не по-малко от 10 кратно увеличение второ - СТАЛИН съхрани немците като нация и територия - ръководителите си идват и си отиват а народа е вечен - и сега има германия КАКТО И Сиганската ни срана има тези гранници които имаме сега а според англия една трета нямаше да яима изобщо !И НАЙВАЖНОТО КОЕТО Е СТАЛИН СПАСИ ЕВРОПА ( 400 000 000 ЖИТЕЛИ ОТ КОНЦЛАГЕРИ И ТОВА ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ НА САПУН ИЛИ ЛЕПИЛО (ТОВА БЕШЕ ЗА МУРГАВИТЕ ОТ ТИПА НА БЕГЕЕЕЦ(ЩЕРЕВ МАРЛОУ И Т.Н . ! ИЛИ ИМА И ЕВРОПА ИМА И АМЕРИКА А МОЖЕШЕ И ДА ИМА САМО ВЕЛИКА ГЕРМАНИЯ ! А ВСИЧКТ ДРУГИ УТРЕПКИ ЩЯХА ДА СА СЛУГИ НА АРИИЦИТЕ

в смьртна схватка. Сталин донесе свобода на България през ВСВ. Трябва да го славим както славим Великия Руски Император - Александър Втори

да бе- нали болшевишката народна воля на товарищ ти ленин и пр. са направили атентата с/у царя!! егати идеологическата шизофрения изповядваш, човече.

Кой цар бе маймуно и какво общо има Сталин

ти у ред ли си?

Вошёл в русскую историю как проводник широкомасштабных реформ. Удостоен особого эпитета в русской дореволюционной и болгарской историографии Освободитель (в связи с отменой крепостного права по манифесту 19 февраля (3 марта) 1861 года и победой в Русско-турецкой войне (18771878) соответственно). Погиб в результате террористического акта, организованного тайной революционной организацией Народная воля. Все террористические акты, следовавшие за покушением А. К. Соловьёва на жизнь императора Александра II, исходили от партии Народная воля. В 1886 году возникла новая народовольческая группа (с А. И. Ульяновым и П. Я. Шевырёвым во главе), 1 марта 1887 г. намеревавшаяся произвести покушение на жизнь императора Александра III. А сега ми кажи- Сталин не е бил болшевик ли, що ли? Щото Ленин и брат му са били, а пък Сталин е станал заместник на ленин. Е? Или пак ще пеете маймунската песен, поради липса на аргументи?

ДИРА вместо да манипулира хората с Гьобелсова пропаганда ,да вземе да напише истинската история за великият Сталин и тогава ще разберете ,защо руснаците уважават Сталин! Иначе 1937г действително се разправят с Троцкистите- кръвопиици в партията и агентурата на Западните бандити в СССР ..

Абе той хубаво се разправя с троцкистите, ама пак е в дъното на масови убийства и е отгоре на всичкото пак болшевик! Не ми го хвали- фани едните, удари другите, все кръволоци.

А бе маймун Сталин е най големият антикомунист.

Така като гледам коментарите, съветците в България ще се свършат последни. Блазе ни.

Сталин е велик победител, който каквото ще да казва.

Ами тия песни за лошия Стелин вирееха в края на 80-те и началото на 90-те години. Много се промени от тогава насам. Източноевропейските страни изживяват един неописуем геноцид, мизерия, простотия. Само ние българите намаляхме с 30%. Подобно е положението във всички други източни страни. Източна Германия и Берлин са в колапс и измъкване няма. Просто пропагандата трябва да се смени.

Сега на Бьлгария е нужен един нов Сталин. Е, НЕ ТОЛКОВА ГОЛЯМ, както руския, а съобразен с мащаба на България. Да вкара страната в ред, да изчисти соросоидните гниди, както си знае и да вразуми фрау Меркел.

е какво ти пречим соросите?? нали сега управляват комунистите от герб със здравите патриотични сили??? сорос е толкова смоан че не успя да ни вкара в парламента дори! вие сте психопати шизофреници :))))) сорос :)))

СТАЛИН ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ОТ СОРОСОИДНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ, ИСТИНСКИ БЬЛГАРСКИ ПАТРИОТИ

Не на България на света.

ТОВА Е НАЦИЯ КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВА.

Ей тъпак ти знаеш ли какво е цили вили зова и култ ра схващаш ли разликата боклук според Тората ИЗ единствените циливилизации са робовладелските . Български не схващаш ВИЛА САМОВИЛА

така е в смешните гротескни тоталитарни кочини първо трябва да говориш че сталин ти е дал всичко заедно с хляба и слънцето после че е изрод после пак че е велик каквото ти кажат това говориш :)))) жалка картинка! и вие се имате за нещо роби вие сте роби които биват насъскани срещу свестните хора вършите мръсната работа на крадците и убийците на власт вие сте най-жалката сбирщина на света глудница изплашени озверели кучета като комсомолците по времето на сталин избили кулаците - селските стопани откраднали им дрехите от гърба

Сталин за 30 г. успя да превърне аграрна държава в ядрена империя,като междувременно спечели и ВСВ.Велик е!Де да дойде и един такъв при нас да изчисти сганта и пиндосите.

А, то да си ядрена империя е голямо постижение на човешката прогресивна мисъл, няма що!

Да чичо джо се оказа костелив орех за либерастията и мастията Сорос . Ореа товарищ Сталин . Но ветровете на историята ще изтрият цялата СМРАД с която ще ме залеят. Три гроба не се знаят на Исус ,Пушкин и Сталин. И либерастията да чете червената симфония а не доказани лъжци като Солженицин и Суворов

И Левски не се знае къде е погребан

ЗА ЛЕВСКИ ИМА ЗАГОВОР ??? - ОБЕСЕН Е НА 19 ФЕВРУАРИ 1873 - САН-СТЕФАНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР Е ПОДПИСАН НА 19 ФЕВРУАРИ 1878 ГОДИНА .... ПО НОВ СТИЛ Е 3-ТИ МАРТ И ПО НОВ СТИЛ ПРАЗНУВАМЕ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ПРЕЗ МАЙ :))

Добре, че е бил Сталин. Той изтръгна гразмуля на Хитлер и освободи цяла Европа от хитлеризма. Иначе, сега на власт щяха да бъдат фашисизирани соросоиди ... Някои от тях, все пак се докопаха до властта

Когато запитали един възрастен руснак ,защо уважава Сталин и не го ли смята за тиранин, той отговаря така..."Да Сталин беше тиранин ,но с негодниците и мошенниците ,а за народа правеше добро " ! Така ,че неолибералната фалшива пропаганда срещу Сталин не може да мине при народ ,който първо е твърде образован и второ твърде дълго помни ! Това ,че е имало невинно оклеветени в трудовите лагери също е вярно ,докато не се въежда смъртно наказание за клеветниците ! За 25 години управление на сталин са издадени 850 хиляди смъртни присъди ,като повече от половината са за криминална дейност и 2.5 милиона минават през лагерите . При "лошия" Сталин след ВСВ е замразено смъртното наказание и за по -малко от 10години СССР възстановява броя на населението си от преди войната ! Днес в САЩ ,като % от населението има повече затворници от колкото преди 80години в СССР по времето на Сталин !!

С всяко пресилено нещо е така ! Същото е и с Холокоста. Там надали и 39 % я осъждат. И с право. Преекспонирането в един момент отвращава хората, даже и най-чувствителните от тях.

"Големият заговор срещу Русия" Майкъл Сейръс, Албърт Кан Мли коментиращи прочетете първо горепосочената книга писана от 2-ма американци 1946-47год.и след това коментирайте.Ако Сталин не е изчистил всички държавни предатели в РУСИЯ 2-рата световна щеше да има друго развитие с фатален изход за СВЕТА.

Тия руснаци въртът сучат се втората световна им в устата. В края на краищата тази война си беше тяхна.Този шибан комунизъм си го измислиха те.Това чудовище Сталин избива 20000000 преди да започне войната в това число и много добри офицери. Сега голяма част го подкрепяли.......а бе тия ако знаят какво искат.......я по добре да се напият в това поне ги бива

Не бяха ли 1 000 000 000, а?

Четете бе момчета и момичета ,посочил съм би четиво,Защото иначе звучите много кухо,тъпо по плевнелиевски напомпени от USA.