Радев изрази съболезнования на Елизабет II

„С дълбока скръб приех новината за кървавия терористичен акт по време на концерт в „Манчестър Арена“, отнел живота на невинни хора".

Обратно в новината

Коментари - Радев изрази съболезнования на Елизабет II | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък, после му кажи че няма прераждане.Луи дьо Финес се преражда в президент на България.Напълно естествено КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ.

Приликата на този от снимката с френския артист ЛУИ дьо ФИНЕС е смайваща. Двамата правят смешки, единя във френското кино, другия като (п)резидент на България.Какво да правиш, ШЕГА НА ПРИРОДАТА

един мазен червей се подмазал на една крадлива рептилска гад! а що не изразиш съболезнование на родителите българи, чиито деца се самоубиват от отчаяние! аман от боклуци!

(П)резидент'е, видяла жабата че подковават коня,та и тя вдигнала крак......... Скрии се някъде бе,клепоух смешко.

Сега всички световни лидери ще се изредят да празнодумстват. Докога? Докато мюсюлманите изтребят всички ни. Лидерите на ЕС и ООН отказват да признаят че толерантността към исляма е основна грешка и първопричина да сме в тази ситуация. И докато отказват да го признаят, нищо няма да се подобри - исляма ще ни наводнява с още орки и рано или късно ще ни очистят

Президентът Радев като държавен глава изразява съболезнования на британския премиер, а не на Нейно Веилчество... ГАФ! Невеж и вече можем да говорим за "Плевнелиев 2"... Дан'би "генералшата" да го е посъветвала е все едно, защото това е дипломатически етикет. Той се знае и не се прекрачва. Кралицата ще получи съболезнования, ще се трогне, но ще попита дали не се е объркал нашия президент?

Великобритания е парламентарна монархия и съответно държавен глава се явява кралицата... която междувпрочем все още се приема за държавен глава и на голяма част от държавите в британската общност;)

По малко лицемерия господа защото за всеки мислещ е ясноя че вие е от единия джоб в другия като изказвате такива ''съболезнования'' Само да попитам всички изпъчили се днес какво би ги стоплило ако ги убият тях и близките им такива лицемерни съболезнования??Как можеш да се пъчиш и да лъжеш колко ти пука и то при наличието на смърт??? Не ви ли отвръщава това ежедневно лицемерие с някакви дипломатични ''съболезнования или поздравления''???Как се гледате в огледалото след такива неща които нито ги мислите нито ги чувствате така както сте ги написали и казали

С тази политика, някой зася семето на тероризма на острова. Пари, облаги, парвенющина, власт, пари ама алчно д.пе кръв .ка.

Какво й пука на ламята Бети за жертвите? Близките са тези, които страдат и имат нужда от подкрепа.

Имаше един виц "... Абе, кой е този до бай Иван..?" ;)

Що в Япония няма атентати?