Саудитска Арабия връчи на Тръмп най-високия си орден

Доналд Тръмп е на посещение в Саудитска Арабия, където получи най-високото саудитско отличие за усилията си за мир.

Обратно в новината

Коментари - Саудитска Арабия връчи на Тръмп най-високия си орден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Хи хи... Имаш една грешка... Американците отиват, за да направят конфликта... И да попитам... СА демократи ли са или не са? А търговския център, падна ли или вече никой не помни за такъв случай? . "Хи хи ( нерегистриран ) 21.05.2017 09:12 . Важното е че рашистите са най-миролюбивите в света. Американците са ясни, винаги ги търсят когато има военен проблем. Руснаците ги потърси единствено президента на Сирия, щото вече изгаряше. "

Дали му Орден. За такава сделка му се полага най-голямата награда - стадо камили - хахахахахах

Към ордена има 110 милиарда долара. Може да се окаже най-скъпия орден.

Tози спектакъл, може да се нарече върха на лицемерието в политиката и в живота въобще. Само преди месец два Тръмп се кле с ръка върху библията говори, за Бог, човешки права, демокрация и т.н. Днес сключва сделка с дявола. Класика нали?

класика, разбира се. "парите не миришат", дори на кръв.

Не миришат и на пот! Избора как да ги изкараш е важен. Като доброто и злото.

този орден трябва да е нещо като еквивалент на ордена "стара планина", или нобела за мир, или наградата куденхов-калерги...

Дивашка средновековна монархия и изворът на демокраси за света, какво ли общо имат???? Ай да, доларите....

Да живее вечната и нерушима Саудитско-Американска дружба! Да живее ДЕМОКРАЦИЯТА и в двете държави! Да живеят съвместните усилия за мир на Арабския полуостров! Ура, другари!

са си купи ятагани. исламизацията предстои. България нема никъв шанс.

Ти нямаш никакъв шанс.

Имаше един лаф от бай Тошово време : " Не ме слушай какво говоря , а гледай какво правя ! " То това в пълна сила е валидно за всички днешни политици !

даи,боже и един и българки политик да сключва такива бизнес сделки,българия да надминe сащ и руския по икономическо и културно влияние !

Не цапай името българско, това никога няма да се случи. И "българин" се пише на кирилица не с маймуница.

Това виц ли е, получил орден за "разпространяване на мира и стабилността по света"?! Същото като избора на Саудитска арабия в комитета по правата на жените в ООН...

на което ясно се вижда как тръмп се покланя на арабина

Ха Ха ха, Дира пак изкара заглавие . Новината е,че Тръмп сключи рекордна в историята сделка за над 330 млрд. Това е новината ,Дир-а Ордените ги таздават на кило.

...било е страхотен фарс !!!....фарса на века !!!

Всички ислямисти в региона получиха оръжия за 10-летия напред. Войната ще се проточи дълго време. Тръмп започна да прави точно обратното на това, което обещаваше предизборно. Търсете си противогази и по-високи места. нищо добро не ни чака. Американците обещаха и оръжия на кюрдите. Не се знае какво ще прави нашия ислямски съсед.

Като българските политици пътуват в Чужбина такива сделки очаквам да носят за България

ѝѝне, сделки за оръжия никога не носят нищо добро, така че по- добре без такива сделки.

Това е подкупа на саудитите към световните мутри. Ако Асад плащаше по същия начин, щеше да е най-големия пазител на човешки права. Най-близък приятел и другар.

Пичове Аз ако бях крал на СА и имах 100 милиарда щях да нафрашкам пистинята с фотоволтаици При 360 слънчеви дни щях да произвеждам повече ток от Германия Тока щях да го продавам на фирми които ако докдат ще плащат минимален данък

Хане, пак си ползвал шлема за цукало и си го нахлупил на главата си

Нпрмалнп е тези оръжия да попаднат в ИД Лоша ми е работата на Асад

Останаха ли още такива като теб ?

Някой задавал ли си е въпроса : Какво друго могат да предложат САЩ на СА в замяна на петрола.

Доста неща могат да предложат. Сондажни съоръжения, каквито никой не прави по добре от тях. Дженерал мотърс, Дженерал електрик, най висшите достижения във фармацията и медицината. Още да изброявам ли? А какво могат да дадат рашите на СА освен бомби. Водка, ама там не се котира. Перилните препарати си имат най добрите и не им трябва тройной.

Но не могат да предложат мир, това е непозната дума за американците.

Прахът за пране не впечатлява. Сондажни съоръжения правят в не една държава. Обаче в международни доставки на оръжие с минимални проблеми са номер едно.

"" 50 млрд. долара с американски компании - част от стремежа на монархията да диверсифицира икономиката си отвъд износа на петрол" "Aмериканският технологичен и инженерен конгломерат "Дженерал електрик" (Джи И) съобщи, че е подписал със Саудитска Арабия сделки за 15 млрд. долара." " 7 млрд. долара, са от различни сфери - от енергийния отрасъл и здравеопазването до петролната и газова индустрия и минната промишленост,""

Тролчо е леля ти! Много добре съм го прочел, но тролчото ЛОГИЧНО пише, че янките имали само оръжие. Така, че чети по задълбочено. Аз съм на 65 години и не можеш да ми накараш да напиша нещо в което не съм убеден. Анадънму? Май тролчото си ти.

Просто и ясно. Сфери на влияние. САЩ въобще не ги интересува Саудитска Арабия, интересува ги, че са послушни и плащат луди пари. Също така и другите седем около тях. Фактат, че Тръмп им отива на крака е много, много показателен, че може нещо да стане и САЩ да се учудят как стана?

Хилъри и Барак като направят импийчмънт на Тръмпи, сделките със СА ще пропаднат.

Че то Обама нали спря закона дето обявяваше саудититците за терористи... щото саудитския крал кротко му обясни че ако Обама не наложи вето на този закон то той ще си прибере обратно инвестициите вложени от Саудитска Арабия в икономиката на САЩ, и хоп саудитците пак минаха метър;)

САЩ и Саудитска Арабия винаги са имали отлични и привилегировани един към друг отношения. САЩ купуват от СА огромни количества петрол ,а СА купува от САЩ огромни количества оръжие.Конгресмени и сенатори са скъпи гости на Рияд и са на допълнителна заплата към саудитския крал -разбира се,няма ведомост за плащане ,но всеки месец различни сенатори и конгресмени от САЩ получават пари от краля за лекции, консултации, доклади,експертни заключения и най-различни услуги ,оказани на саудитския двор!Това е обществена тайна!Даже и бившите президенти са в групата!Но на Тръмп пари не му трябват,затова го награждават с орден!!Не изключвам да му подарят расов кон,сабя или кинжал ,инкрустирани с диаманти и други саудитски глезотии!!

фондът на Клинтънови също е получавал доста средства от СА - най-вече благодарение на Хилъри.

Какви общи ценности имат тези с чаршафите и Тръмп, Мелания и Иванка? Каква демокрация ще налага крал Салман? Защо в Иран имаше избори за президент, а тук кралят наследи брат си? Моля за отговор от поддръжниците на евроатлантическите ценности.

И за 500 млрд да купат парите ще отидат в дълбоките джобове на милиардерите а не в бюджета.

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА ИРНСКИЯ - ШИИТСКИЯ ИСЛЯМ : ... СПОРЕД ТЯХ НА СЪДНИЯ ДЕН ИСА (ИСУС) ЩЕ СЛЕЗЕ ОТ НЕБЕТО ПО ЮГОИЗТОЧНОТО МИНАРЕ НА УМАЯДСКАТА ДЖАМИЯ В ДАМАСК СИРИЯ. НА ЗЕМЯТА ЩЕ ГО ЧАКА ПОСЛЕДНИЯ ИСТИНСКИ НАСЛЕДНИК НА МОХАМЕД - МАХДИ ... ВСЪЩНОСТ В НАЧАЛОТО ШИИТИТЕ СА ВЯРВАЛИ ЧЕ МАЖДИ И ИСУС СА ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ , НО ПО- КЪСНО СА РЕШИЛИ ЧЕ СА ДВЕ ОТДЕЛНИЛИЧНОСТИ - ИСУС И МАХДИ .... ДВАМАТА ИСУС И МАХДИ ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДЯТ СИНА НА МРАКА ЛЪЖЕПРОРОКА ДЖАЛАЛ - АНТИХРИСТА ... И ЩЕ УСТАНОВЯТ ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО НА ЗЕМЯТА :))) ... МНОГО ПРИЛИЧА НА ТОВА КОЕТО СТАВА - ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ И ШИИТИ СРЕЩУ АНТИХРИСТИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ САУДИТСКА АРАБИЯ И САЩ :))

ИСА ИБН МАРИАМ (ИСУС ХРИСТО) СЛЕД КАТО СЛЕЗЕ ПО МИНАРЕТО КОЕТО НОСИ НЕГОВОТО ИМЕ В УМАЯДСКАТА ДЖАМИЯ ЩЕ СЕ СРАЗИ С ДАДЖАЛ - АНТИХРИСТА И ЩЕ ГО ПОБЕДИ. СЛЕД ТОВА ПО НЕГОВА МОЛБА ГОСПОД ЩЕ УНИЩОЖИ ПЛЕМЕНАТА ЯДЖУДЖ И МАДЖУДЖ (Гог и Магог) СЛЕД КОЕТО ЩЕ УСТАНОВИ МИР И СПРАВЕДЛИВОСТ ПО СВЕТА . КОГАТО ИСА УМРЕ , ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОГРЕБАН В МЕКА - КЪДЕТО Е ОТДЕЛЕНО МЯСТО ЗА ГРОБА МУ , НО ГОСПОД ЩЕ ГО ВЪЗКРЕСИ И ИСУС ЩЕ БЪДЕ СВИДЕТЕЛ КОЙ Е ПРАВЕДНИК И КОЙ ГРЕШНИК В ДЕНЯ НА СТРАШНИЯ СЪД :)) ... САУДИТИТЕ ОБАЧЕ НЕ ГО ВЯТРВАТ ТОВА - ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА ДОРИ КАЗА ПРЕДИ СЕДМИЦА ЧЕ ЩЕ ИЗБИЕ ВСИЧКИ НЕВЕРНИЦИ (ШИИТИ) КОИТО ВЯРВАТ В МАХДИ И ИСА БИН МЕРИАМ :))

Не е ИСА ИБН МАРИАМ а е Иса ибн Юсуф (Йосиф), на еврейски щеше да е Ииссус бен Йосиф. бен или ибн значи си на.

Много си прост!

Абе докато Рияд купува от ФАЩ оръжия за по 100млрд $, няма да има резолюции на Европейския парламент за правата на жените, гейовете, камилите там? Нито соросоидни обвинения в деспотизъм, недемократичност, антихуманност?

Требеше да организират масови обезглавявания на площада и големи тържества

Русня ватожопна, САЩ нямали какво друго да продават? ХАХАХАХА А русийката ви какво има? Изкопаеми! Ресурсна икономика от третия свят! Високотехнологичният прогрес идва от САЩ. От вас идва само алкохолизъм и мсрад на вата и сопоги.

Бай Гейко, чичи Сам има само дългове (официално 20трлн)...натрупани на гърба на такива инсекти като тебе.

Нещо си нервен май? А що тъй "Русня"-та произвежда в момента ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ атомни реактора, пък световния, чутовния, ненадминатия и неминатия Уестингхаус ФАЛИРА? :)))

Аве ти доде събираш жълти стотинки за един самолет 5 ръка и си лижеш фуя за сил,ние продадохме на света сумати и оръжие, че и успяхмеда ти продадем и два реактора за НЕсъщечтвуваща АЕЦ}:-))) Палячоууу май ти си увиснал като сопол на бодлива тел!мбухахаха

САЩ и СА отново заедно срещу рашистанкото комуноидо-болшевишко зло! УСПЕХ!

ШАЛОМ И АЛАХУ АКБАР БРАДЪР, КАКТО КАЗВАТ ЕМИРА ОБАМА БЕН ЛАДЕН И ЕМИРА АЛ БАГДАДИ , КОИТО ПОДОБНО НА САУДИТСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО ПРИНАДЛЕЖАТ КЪМ УАХАБИ КРИЛОТО НА ИСЛЯМА :))

Хем Шалом, хем Алаху акбар :) Много ви е сбъркана фантазията на вас, руснята ватожопа. Страдате от дълбок нелечим когнитивен дисонанс :)

ИРАК 37 МИЛИОНА 65 % ШИИТИ ИРАН 78 МИЛИОНА 85% ШИИТИ ... ЙЕМЕН 25 МИЛИОНА 50% ШИИТИ , 49% СУНИТИ ... САУДИТСКА АРАБИЯ 28 МИЛИОНА 85% СУНИ 15% ШИИТИ (В НАЙ-БОГАТИТЕ НА ПЕТРОЛ ПРОВИНЦИИ) .... ШАХ ШАХ, ШАХ И МАТ :))

Перука съобщи на БГ туркофилите Сороспии , как мирише КралА отдолу!!

Обаче жополизническият тролипутнически мурзилкокапутински тролетариат пропуща,че американците освен,че продават оръжие за сто милиарда на саудитите,реализират и още много сделки за още много милиарди долари с високо технологични американски компании! А в бояришническая антифризия освен га,,с",нефт и углъй няаа с ко да заинтересуват платежоспособните арабели!

= РИМ - БЕРЛИН - ТОКИО :))

Рибентроп - Молотов!?

ЧЕМБЪРЛЕЙН - ХИТЛЕР 1938 .... АНШЛУСА НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ (ПОЛЯЦИТЕ И ТЕ ПОЛУЧАВАТ 1 ЧЕШКА ОБЛАСТ) ... РИБЕНТРОП - МОЛОТОВ 1939 ГОДИНА

не 100 млрд. Леко офф: в САЩ е излязла книга от много сериозен автор с 1600 страници за живота на Обама с пикантерии от сорта, че е шмъркал кокаин, че си е падал по фусти и т.н., която върви като топъл хляб. Всичко е подплатено с факти и имена. Той нали искаше да замени Тръмп, докато се установява психиката му на какво дередже е - е сега май ще му се поразмине. :(

Хвана ли дедовия с две ръце!

Точно Обама направи Тръмп възможен, след като милиони американци разбраха, че са ги хванали на гола кука с бранда "Обама" през 2008 и вместо очакваната промяна(Change беше най-повтаряната дума в кампанията му), получиха още от същото. Така че белото и фустите са най-малките му грехове.

най-голямото разкритие в тази книга? Ще паднеш от смях. Мечтата на Обама на младини, преди да се хване с политиката, била да стане като Тръмп. Авторът беше много щастлив и едва смогваше да подписва книгите с черно-бяла корица, на които различих думата Star, и снимката БО. Работил е години, з да я напише, събирайки материал като една работна пчеличка. Дадоха някаква възрастна баба-писателка, адски възмутена, че не му било времето сега, когато демокрацията е в посност, нещо такова. Та такива ми ти работи.

... все пак... опастност!

не се съгласявам - ако беше опасТност, щеше да се пише опасТен, което не е правилно.

Всеки, който се е съгласил да си продава черното злато срещу гущери и така да крепи долара като световна резервна валута, може да е сигурен, че ще се радва на благосклонното отношение на световния имперски център, па ако ще да е най-долната от всички диктатури и да налага ценности, на 180 градуса различни от тия, които Щатите официално проповядват. Така беше и с бай Саддам, почетния гражданин на Детройт, до момента в който не му хрумна да си продава петрола в евро. Не само че не получи сделка за оръжие, ами му и "намериха" такова - за масово поразяване.

дори и пут...ин си продава газа и нефта за евро и долари!Не ще рубли!Никой не иска друго освен Долари и Евро!

Маските падат. Америка вече ще продава оръжие за ИДИЛ официално. Дори децата знаят, че Катар и Саудитска Арабия под вещото ръководство на САЩ създадоха ИДИЛ. Мисля, обаче, че Путин и Русия ще им разкажат играта.

В Саудитската армия просто няма толкова войници, колкото трябват, за да използват оръжия за 100 милиарда. Тази сделка има две цели. Първата е да бъде платено приятелството на щатите, за да могат чаршафите да правят безнаказано каквото си искат и втората - да бъде подпомогната икономиката на говедата, щото те друго за продаване нямат.

нали се сещаш, че кат боядисаш паметника на Рейгън няма сделка за 100 милиярда. Вярно бояджията ще вземе едни 20 рубли и до там

Тоя "паметник" не е на рейгън, а на простотията. Просто е объркан надписа, но хората знаят.

Елементарното ти мислене, дразни.

ма как саудитска арабия няма да купи, оръжия, бе брадърси.....ми ако не купят ша им спретнат на бързо едно одемократизиране

Вашингтонския Вермахт продава оръжие на Саудитския Шериат

Това е далаверата. Първото буташ оръжие си за 100 млрд. на брадясаните, после изнудваш приятели си от НАТО за пари да се биеш със брадясаните.

Арабия Сауди -без конституция, по Шериата Катар - без конституция, по Шериата Израел-без конституция По Талмуда

България - без конституция по Комунистическия манифест.

Камиларите са толкова уязвими, че няма накъде. Да допуснем, че някой поиска да отмъсти на Саудитите - световния спонсор на ислямския тероризъм...докарва кораб с радиоактивни отпадъци и го взривява насред петролните полета. Кой повече ще купува нефт от тях?

Ще купуват че е качествено. Руското оръжие само терористи го купуват. Всички терористи са с АК47

Ясно че с АК-47 произведен в САЩ )

И ВСИЧКИ ПИНДОСИ, СЪВПАДЕНИЕ?

калашници мейд ин бг купени от краварски фирми и подарени на идилци,тоя филм сме го гледали,помним едни кравари как изгърмяха на наш полигон понеже са кадърни

Кой те бръсне теб за слива бе влашки влах ?

ПЕРУКАТА души КРАЛА ОТДОЛУ.

Два пъти нападна Сирия , една суверенна светска държава и веднага орден от другия враг на Сирия - Саудитска Арабия!Даа , Доналт ще се окаже по-голям боклук от Обама!

ПРИМИТИВИ купуват ПРИМИТИВНА ТЕХНИКА, ТЕРОРИСТИ подкрепят ТЕРОРИСТИ ТТ.

Фактически САЩ директно е сключи сделката с терористите ))) Браво! И после питат откъде терористите имат оръжие.

Глупости! Всички знаят, че американското оръжие носи свобода и демокрация, а терорът и тоталитаризмът са дело на руските оръжия. За по-простите - не се опитвайте да го разберете. Просто запомнете: САЩ - да! Русия - не!

Като гледам, по-простите са два пъти по-малко, явно и ти не си от по-умните :)))

На когото не му е ясно: 100млрд оръжейна поръчка означава, че Саудитска Арабия си е платила рекета. Т.е. няма да ги закачат за атентата с кулите близнаци (повечето терористи бяха саудитци, доказано финансирани от хора на властта), и че ще гарантират на камиларската династия там, че Иран няма да ги превземе и избеси (страхът им е направо истеричен).

това е много, много, много лошо! тия араби купуват оръжие от сащ!? виж, ако бяха купили оръжие за 100 000 000 000$ от россия, това наистина щеше да е прекрасно!

Тъп козяк, за какво му е на някого оръжие за 100млрд$, с което дори не може да си служи? Видяхме в Йемен долните гащи на Саудитите...слаба, дезорганизирана армия, която не е способна на реални бойни действия.

Въобще не си оригинален- но то на вас проамериканските ви е вродена тъпотията, та си извинен.

Те иранците имат от бомбите,така че 100млрд ще си стоят в песъка

При импийчмънт, подписа важи ли?